Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

MENU

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   151 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze.

Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

 

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Lukesson1   2018-06-19 09:15:06 **********99%

Hra:  PS3  Detroit: Become Human (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: - úžasná grafika
- parádní atmosféra
- příběh a postavy
- možnosti rozhodování
- tak silná adventura prostě jiná není
- dlouhá herní doba
Zápory: - občas pozlobí kamera
Celkové hodnocení: Čekal jsem, že Quantic Dream nezklame, čekal jsem výbornou hru jako už jsem si zvykl od dob Fahernheit na jistý standard. Ale nečekal jsem tak božskou hru, kde jsem nevěděl, koho si dřív oblíbit, kdy přestat hrát....famózní počin, kdy si místy říkáte, že to ani není možné dát všechno takto dohromady, aby vše do sebe zapadlo. Smekám klobouk a doufám, že od Quanticu se brzy objeví zase nějaké další oznámení. Pro mne jeden z TOP vývojářů. Díky.


Tmthetom   2018-06-18 14:02:08 **********90%

Hra:  PC  The Sims 3 (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady: Velmi dobrá hra
Nízká cena
Zápory: Mnoho chyb stále neopravených
Celkové hodnocení: Tato téměř 10 let stará hra, ač aktualizována přes platformu Origin, je stále zabugovaná. Čas od času padá, nebo se zasekává. Stejně tak zůstávají chyby známé již od data vydání, například se náhodně poškodí textura pracovního oblečení a kvůli tomu nemůže chodit Simík do práce, nebo při prodání meteoritu nezmizí jeho textura, takže jej lze do nekonečna prodávat. Mimo neopravené chyby se stále jedná o velmi kvalitní a propracovanou hru, u které dokáže člověk strávit týdny a měsíce času. Pokud se vám nezamlouvá The Sims 4 (například zpracováním, nebo tím, že bazény nejsou součástí samotné hry, ale placeného DLC), tak mohu maximálně doporučit.


Lukáš   2018-06-18 13:06:41 **********93%

Hra:  PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Když jsem hru pustil na PS4pro, říkal jsem si, že to není možné. Hraju nakonec v performance módu.
Systém boje je super, extrémně zábavný a to jsem se bál míření na gamepadu. Připomíná mi to Witcher 3 rozlehlostí mapy. Příběh je dobrý a zde mi fakt chybí čeština.
Zápory: Někdy moc ukecané, hlavně konec mi přišel už moc. Ale pak mi to hra zas krásně vynahradila.
Celkové hodnocení: Rozhodně to stojí za to a to včetně datadisku. Počítejte tak 60-80 hod. hraní


Lukáš   2018-06-18 12:57:02 **********100%

Hra:  PS3  God of War (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Parádní hra, důvod mít PS4.
Zápory: Musím napsat hodnocení a dát 100% protože někteří neumí dát potřebný počet hvězdiček ačkoli hru hodnotí vysoko (9,5 systém bere jako 9!!).
Celkové hodnocení: super


Zharf   2018-06-18 11:55:46 **********75%

Hra:  PC  Ancestors Legacy - Limited Edition          Také napsat recenzi
Klady: - Nádherná grafika
- Opravdu povedené boje pokud přizoomujete na "filmovou kameru"
- příjemný soundtrack a celé komiksové pojetí hlavního menu a všech kampaní
- zajímavý způsob sběru surovin prostřednictvím zajímání vesnic (toto může pro někoho být spíše nevýhoda pokud preferujete klasické "těžení surovin rolníkama, které pošlete např. do dolu"
Zápory: - dle mého názoru málo herních jednotek
- mapy jsou hezké, ale mohly by být určitě větší to samí platí o kampaních
Celkové hodnocení: Vcelku slušná strategie s moc pěknou grafikou a příjemným středověkým pojetím. Kdo strategie rád, určitě doporučuju.


martin   2018-06-17 07:52:07 **********100%

Hra:  PC  Quake IV (PC) DIGITAL          Také napsat recenzi
Klady: grafika
znovuhratelnost
dlouhá kampaň
zbraně
běží i na win10 64bit
Zápory: nic
Celkové hodnocení: hru doporučuju


martin   2018-06-15 21:28:29 **********100%

Hra:  PC  Blood: One Unit Whole Blood (PC) DIGITAL          Také napsat recenzi
Klady: hratelnost
exkluzivita na PC
hudba
zbraně
caleb
hlášky
6 epizod
znovuhratelnost
Zápory: asi jen ta grafika chtělo by to remaster
Celkové hodnocení: doporučuju stahnout blood gdx pro fullhd nebo 4K monitory bloodgdx se instaluje přes java a funguje pohodě na Windows 10 64bit je tam podpora gamepadu i myší


Zharf   2018-06-13 13:40:28 **********10%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady: -česká hra na kterou jsem se těšil hezkých pár let toť ale bohužel vše
Zápory: - a to že mám nové PC a hru hraju na plný detaily, tak grafika teda žádná sláva...
- mě teda příběh moc nenadchl a spíš mě nudil
- naprosto nesympatická hlavní postava a absence toho, že si nemůžu vytvořit vlastní obličej (zlatej Skyrim)
- absence pohledu ze třetí osoby (mě prostě ten pohled z první osoby při souboji nesedí) navíc ani nevidíte jakou máte na sobě zbroj a neužijete si jí...
- systém ukládání pozic snad radši ani nebudu komentovat
- naprosto prapodivný a nepřehledný interface v inventáři
- střelba z luku je naprosto příšerná (opět zlatý Skyrim)
- největší slabina této hry je podle mě soubojový systém, který je naprosto chaotický a blbě se ovládá v soubojích s více protivníky, ale i s jedním (do třetice zlatej Skyrim, kde soubojový systém defacto žádný nebyl a souboje byly daleko lepší).
- do téhle hry se prostě nehodí angličtina... úplně to trhá uši
Celkové hodnocení: Pro mě určitě jedno z největších zklamání v herní historii. Tušil jsem, že očekávání se nesplní na 100%, nicméně takovýhle nezáživný propadák jsem nečekal. Kladné recenze nechápu. Mě tahle hra vůbec nechytla a moc zklamala :(


Berushe   2018-06-05 09:59:15 **********90%

Hra:  PS3  Detroit: Become Human (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: skvělá grafika
dobře napsané příběhy
ideální délka hraní
s každou postavou se víceméně dokážete ztotožnit
Zápory: ach ta kamera..
ne vždycky člověk z nabídky odpovědí pochopil, co tím vlastně řekne :)
Celkové hodnocení: Hra spíše připomíná film, kde si určujete děj, precizně zpracované, skvělá grafika, určitě je důvod se ke hře vrátit i za delší dobu.


Petr    2018-06-01 18:40:33 **********100%

Hra:  PS3  God of War (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Dech beroucí grafika
Vylepšování Kratose i Atrea
Soundtrack
Skvělý příběh
Hratelnost
Bossfighty
Hádanky
Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Hra roku 2018


v_had   2018-05-31 12:30:38 **********90%

Hra:  PC  Assassins Creed: Brotherhood          Také napsat recenzi
Klady: * příběh
* Ezio a jeho vývoj
* dokončení minulosti ohledně rodiny a Cristiny
* větší možnost se ve městě vyřádit, včetně map, kde najdete pírka, vlajky, 3 druhy pokladnic. Ne jako v AC II, kde se muselo hledat na YT video, protože do splnění úkolu chyběly 3 pírka a za boha nešli najít.
* Leonardo a jeho výrobky (tank je topka)
Zápory: * nepřátelé, až na jednu vyjímku, dostali tak málo prostoru, že nebylo poznat, že to patří do příběhu, ale působilo to jako vedlejší úkol, který plníte jen tak, na prodloužení hry. Půl minuty běhu, 20 vteřin boje, soupeř je mrtev, prostitutka zachráněna. A hle, dle obalu hry a recenzí zjistíte, že to byla jakoby důležitá postava, že dle tvůrců hry bych si ji měla pamatovat. No, nestalo se. Až na synáčka s pan tátou papežem (který dostal taky velmi málo času na akci) si nikoho nepamatuji.
* hra se děje pouze v Římě, na jednu stranu je to málo, protože mi díky tomu přišlo, že hra je krátká a nic moc se nedělo. Na druhou stranu v AC II mi to množství zase přišlo přehnané.
* velmi podivný konec, kdy jsem v žádném případě nebyla spokojená. I co se týče hry mimo Animus.
* smysl najití 5 rodinných atefaktů ve vile nulový? Žádná alespoň minimální tajná zpráva? Prostě tady jste posbírali 5 věcí, čau a páčko. Stejně jako pírka, které v tomhle příběhu neplnily ani tu vzpomínkovou roli na bratra, nebo na klid matky.
* pár chyb v překladu - přehozená nebo chybějící písmena
Celkové hodnocení: I když jsou zápory obsáhlejší, pořád je to velmi dobrá hra a jen těžko se budu po dalším dílu s Eziem loučit. Mám už odehranou část s Connorem a mám za to, že Ezio je postavou sympatický všem.
Každopádně, hra je krásně hratelná, po nějaké době si ji dám znovu. Narozdíl do AC I.


Smith   2018-05-27 17:50:05 **********90%

Hra:  PS3  Detroit: Become Human (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Poutavý příběh, který vtáhne do hry.
Mnoho možných konců a variant.
Dobře udělané postavy.
Grafická stránka.
Zápory: Pohyb (chůze) respektive s tím související kamera je někdy "problematická".
Souvislost hraní možná až příliš často přerušována volbou rozhodnutí apod.
Krátký čas na rozhodnutí (subjektivně)
Celkové hodnocení: Vzhledem k možnostem ovlivnění jsem si říkal, že postupně vyzkouším všechny možnosti, ale nevím. Jednak jich je moře a konec, ke kterému jsem se dopracoval, se mi líbí. Asi se mi nebude chtít hrát variantu, kdy bude Connor jen stroj a parchant... apod. Ale určitě si hru ještě trošičku jinak zahraju. Na konce, kdy hlavní postavy nebo jejich přátelé zemřou či se zabijí, můžu kouknout na Youtube.


Vampýr   2018-05-26 22:02:37 **********8%

Hra:  PS3  Detroit: Become Human (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Poutavý příběh.
Četnost rozhodování.
Opětovné hraní.
Zápory: Občas chyběla interakce tam kde být měla a naopak.
Celkové hodnocení: Hra využila svůj potenciál v mnoha ohledech.


Karl   2018-05-26 14:21:36 **********100%

Hra:  PS3  God of War (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: supr grafika
sekera leviatan- její široké využití ve hře a hlavně souboje s ní Vás nikdy neomrzí. Herní soundtrack+ dabing.
Kooperace Kratose a Atrea
Zápory: pro mě žádné nejsou
Celkové hodnocení: Skvěle zpracovaná hra, která nadchne každého


glogloglo   2018-05-23 14:17:01 **********20%

Hra:  PC  Far Cry 5          Také napsat recenzi
Klady: +Grafika
+Základní herní mechaniky
Zápory: +Příběh
+Vývoj postavy
+Příběhové mise
+Postavy
+Malé množství zbraní
Celkové hodnocení: S přehledem nejhorší Far cry! Příběh je naprosto příšerný, nedává ani trochu smysl, postavy jsou nezajímavé, VŠECHNY příběhové mise začínají únosem hlavního hrdiny....VŠECHNY!!!!! Konec akorát tak naštve. Vývoj postavy je naprosto zbytečný. Vedlejší mise jsou nezáživné, postup příběhem je udělaný naprosto otřesným způsobem - mise začne automaticky při dosažení určitého množství bodů.


Dragoth   2018-05-20 13:57:03 **********65%

Hra:  PC  ELEX          Také napsat recenzi
Klady: Velký svět k objevování
dabing
post-apo přístup ke hře
Zápory: nesympatický hlavní hrdina
bojový systém (jeden z nejhorších od Piraní)
zastaralá grafika
Celkové hodnocení: Kdo hrál sérii gothic a risen, tak ví, co od Piraní čekat. Bohužel už jsou dávno rutinéři, takže moc změn nečekejte. Zajímavý je nápad zasení hry do post-apo světa. Největší chybou hry je bojový systém, opravdu nechápu, jak v roce 2018 může někdo vyrobit tak nefungujicí a depresující systém.


Chose   2018-05-20 10:47:38 **********9%

Hra:  PS3  God of War (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Vše krásně a perfektně zpracované
+Otevřený svět
+Soubojový systém
+Sekera
+Navázáno na předešlé díly
+Nenudil jsem se od začátku až do konce. Vše perfektně nadávkováno.
+RPG prvky
Zápory: -Otravné truhly
-Epické boss fighty rozhodně lepší ve starých dílech. Zde jsou moc lehké a bez rychlého klikání u videích
-Příběh. Čekal jsem furt nějaký pořádný zvrat a nic. Jde tam od začátku do konce o to samé.
-Pomalý a starý Kratos. Poznáte u Valkýr :D.
-Opakující se monstra. Když už cítím styl Dark Souls tak by bylo fajn s velkou škálou různých bossů.
Celkové hodnocení: Chybí mi starý God of War. Rozhodně bych uvítal Remastered trilogie a Ascension. Za mě 9,5/10.


Michael   2018-05-19 14:19:56 **********100%

Hra:  PS3  God of War (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Příběh
Hudba
Soubojový systém
Nádherný svět
Grafika
Dialogy

Zápory: Žádný mě nenapadá
Celkové hodnocení: Dlouho mě nic takhle nechytlo. Dokonalý ve všech směrech.Myslím si že hra roku


Lukaso23   2018-05-13 20:06:32 **********100%

Hra:  PS3  God of War - Collectors Edition (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Krásná collectors edice
Krásně spracovana figurka kratose a atreje

Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Pro fanouška povinnost si edici koupit


FiraxCZ   2018-05-13 13:16:38 **********100%

Hra:  WII  Pokémon Ultra Moon (3DS)          Také napsat recenzi
Klady: super příběh,honě hader,spousta mini her atd
Zápory: no to snad nic
Celkové hodnocení: super hra na zabití cesty do školy ze školy, na dovolenou atd.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-06-19 09:15:06
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-18 14:02:08
PC  The Sims 3

2018-06-18 13:06:41
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-06-18 12:57:02
PS3  God of War

2018-06-18 11:55:46
PC  Ancestors Legacy - Limited Edition

2018-06-17 07:52:07
PC  Quake IV

2018-06-15 21:28:29
PC  Blood: One Unit Whole Blood

2018-06-13 13:40:28
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-06-05 09:59:15
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-01 18:40:33
PS3  God of War

2018-05-31 12:30:38
PC  Assassins Creed: Brotherhood

2018-05-27 17:50:05
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 22:02:37
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 14:21:36
PS3  God of War

2018-05-23 14:17:01
PC  Far Cry 5

2018-05-20 13:57:03
PC  ELEX

2018-05-20 10:47:38
PS3  God of War

2018-05-19 14:19:56
PS3  God of War

2018-05-13 20:06:32
PS3  God of War - Collectors Edition

2018-05-13 13:16:38
WII  Pokémon Ultra Moon


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz