Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

MENU

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   251 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze.

Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

 

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Montex   2017-09-18 14:27:48 **********100%

Hra:  PC  Call of Duty: Advanced Warfare          Také napsat recenzi
Klady: Exo armory pekny novy nadech call of duty no proste super zabavy sice je to kratky ale multyplejer je dost fajn a sniperky sou fajn a exo zombies a exo survive no pecka
Zápory: Nic nemam
Celkové hodnocení: Konečni verdikt moc fajn


Tridetus   2017-09-17 14:54:50 **********78%

Hra:  PS3  Dungeons 2 (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Klasický příběh dobra se zlem.
Sarkastický a satirický humor.
Jednoduchý middle management zla.
Vytváření vlastního dungeonu.
Dobrá hudba která se mění vzhledem k tomu zda jste na povrchu či v podzemí.
Vypravěč
Zápory: Podle mě moc krátká kampaň
Grafika mnohdy vypadá nevypracovaně a někdy až přepracovaně (respektive, detailně propracované příšery vypadají vedle nepropracovaných divně.).
Všechno vypadá až moc naskriptované a někdy až moc umělé.
Narážky na jiné hry nebo filmy mohou být časem zkrátka už nudné.
Celkové hodnocení: Dungeons 2 je dobrá strategie. Potřebovala by ještě hodně doladit a na PC určitě vypadá líp. Nicméně doporučuji pro každého komu se líbil Dungeon Keeper 2. Jen čekejte že bude tak o 15% slabší.


Tridetus   2017-09-17 14:33:25 **********10%

Hra:  PS3  Anima: Gate of Memories (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Dobrý název hry
Zápory: Zamotaný klišé příběh.
Nudné postavy.
Nudná hudba. Místy hudba ani není nebo se opakuje ve zhruba dvacetisekundové smyčce.
Nezáživné prostředí.
Nucený a neprocítěný voice acting
Nevyrovnaní nepřátelé. Bossové obzvlášť.
Vracení se na místa kde jste už byli několikrát.
Obtížné "hádanky" bez jakékoliv nápovědy.
Celkové hodnocení: Anima: Gate of Memories vypadá celkově jak nějaký nepovedený studentský projekt. Dal jsem do této hry 6 hodin a ani po té době stále nevím co se vlastně děje, jsem zahlcen dokumenty s hromadou textu a zhnusen takzvanými "cutscénami" kde postavy nepohybují vůbec rty a jsou takzvaně zmrazeni v čase zatímco kolem nich krouží kamera.
Otřesná ztráta času a peněz.
Nedoporučuji.


Tridetus   2017-09-17 14:21:49 **********22%

Hra:  PS3  Bound by Flame (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Možnost výběru pohlaví postavy a vzhledu.
Zápory: Dle mého úsudku moc těžké když se rozhodnete dělat něco jiného než válečníka.
Koridorové, úzké prostředí.
Nezáživné
Celkové hodnocení: Nezáživná, odfláknutá a celkově se mi to už na začátku nechtělo hrát. Je na Vás vrhnuto moc příběhu najednou a možná až moc obtížné.


FaPaS   2017-09-17 12:25:43 **********100%

Hra:  PC  Dishonored: Death of the Outsider          Také napsat recenzi
Klady: Schopnosti - tři, ale každá unikátní a výborná. V mnohých ohledech i lepší, než v druhém díle.
Vizuál - v některých částech autoři opět perlí s nápady, procházíte se po temné Karnace a máte pocit, že opravdu žije
Nápady - Co mise, to unikát. Spousty možností, nápadití nepřátelé a už na střední obtížnost velmi pozorní a inteligentní
Příběh - Setkání se starými postavami, uzavření jednoho příběhu
Kontrakty - na každou misi dostanete 2 - 4 vedlejší úkoly, které můžete plnit. Nečekejte ale že vám hra ukáže kam jít a co dělat. Cíle musíte najít a eliminovat, což je na stealth aby vás nikdo neviděl opravdu oříšek
Vícero konců - Autoři opět nezklamali a nabídli několik konců podle vašeho průchodu hrou.
Zápory: Absolutně nic.
Celkové hodnocení: Dishonorwed: Death of the Outsider je výborný důkaz toho, že tento svět a jeho autoři mají stále co nabídnout. Unikátní nápady a schopnosti, unikátní prostředí, dobře napsané postavy a tisíce zápisků po světě, který rozšiřují jeho příběh. Nepochybuji o tom, že se jednou dočkáme Dishonored 3. Je to výborná značka a jeho autoři vědí,co dělají. možná jednou...tak tři až čtyři roky to vidim. Opět někam do nového prostředí, třeba do zasněžených končin. Možnosti jsou neomezené a moc by mě mrzelo, kdyby toto DLC bylo to poslední, co uvidíme. Za mě plné hodnocení, protože tohle DLC je masterpeace, který občas překonává i druhý díl.


Adnid   2017-09-17 11:04:49 **********94%

Hra:  WII  Metroid: Samus Returns - Legacy Edition (3DS)          Také napsat recenzi
Klady: -Samus Returns je zatím největší 2D Metroid v dějinách série.
- Samus v této hře získá arzenál nových schopností - za zmínku stojí obzvlášť Aeion abilities, které přináší do subžánru Metroidvanie dříve nevídané prvky.
- Ve hře se nachází teleporty, takže pokud hráč nechce procházet celou mapu zpátky aby sesbíral všechny schopnosti a vylepšení, může si cestu značně zkrátit.
-Samus Returns má skvělou obtížnost, nepřátelé ve hře nejsou jen pro ozdobu a na rozdíl od předchozích dílů série je nyní mnohem snazší zemřít. I přes to je však obtížnost nastavena férově.
-skvělá sběratelská edice obsahuje kupříkladu připínáček "Screw attack" nebo klíčenku "Morph ball" a potěší každého fanouška série Metroid.
Zápory: - grafické zpracování se nemusí líbit každému
- začáteční souboje s Alpha Metroidy rychle přestanou bavit. Ještě že čím hlouběji hráč planetu prozkoumává, tím zajímavější se lov Metroidů stává.
Celkové hodnocení: Po dlouhých třinácti letech se Samus vrací v klasické 2D akci. Za tu dobu série Metroid neztratila nic ze svého kouzla, a navíc se vývojářům podařilo hru vylepšit mnoha novými prvky.
Samus Returns hráčům nabízí ohromný svět s napínavou atmosféru, hledání vylepšení a schopností a nespočet skvěle zpracovaných soubojů nejen s Metroidy.
Díky skvělé kombinaci klasické hratelnosti a nových prvků je tak Metroid: Samus Returns jednou z nejlepších her které na 3DS vyšly


Epi   2017-09-16 00:39:35 **********80%

Hra:  PS3  Dishonored: Death of the Outsider (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + Další skvělý střípek ze světa Dishonored
+ Contracty
+ Schopnosti
+ Billie Lurk
Zápory: - Ano, vím že je to přídavek, ale i tak jsem ho čekal o krapet delší.
- Hra moc nemyslí na stealth postup jako třeba předchozí díly
Celkové hodnocení: Hodně povedený přídavek, který završuje jednu velkou éru na nezbývá než čekat, jako cesta nás v tomto světě čeká příště.


Lukaso23   2017-09-11 23:24:49 **********100%

Hra:  PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + v novém grafickém kabátě
+ stará dobrá hratelnost
+ crash
+ huba
Zápory: - docela dlouhé načítání
- mohlo to být více barevnější
Celkové hodnocení: Legenda s ps1 se vratila není co dodat super


distephano   2017-09-10 15:30:15 **********100%

Hra:  PC  Resident Evil 7: Biohazard          Také napsat recenzi
Klady: + příběh
+ délka hry ( moc jsem se nezadrhával u hádanek a i tak mi trval pribeh na Easy 12 hodin)
+ Resident se vrátil ke klasice
Zápory: - asi nic
Celkové hodnocení: Jsem velice spokojen, pamatuji jak jsem na PS1 hral dvojku a sedmicka je tomu dosti podobna, plno hadane a nektere hodne tezke, jednou jsem musel pouzit youtube abych to pochopil. Anglictina neni nijak slozita takze i ja amater jsem pochopil cely pribeh. Pro fandy stareho Residentu je toto nutnost


DomPC   2017-09-09 23:40:45 **********60%

Hra:  PC  Far Cry 3          Také napsat recenzi
Klady: Krasný otevřený svět, kde je krása prozkoumávat každou rokli a každou horu. Alespoň první 1/3 hry...
Výroba větších batohů, sumek, pouzder... ze zvířecích kůží. Z počátku velmi nudné, ale jakmile začnete hledat zvířata, je to velice zábavné. Škoda jen, že to vydrží pouze na 1/3 hry.
Ke konci byl i zajímavý příběh, plný zvratů, což ve 1st person střílečkách nebývá zvykem.
Malé množství vedlejších úkolů nezdržuje od hlavního příběhu.
Velké množství zvířat, kteří vám ze začátku budou tvořit hlavní nepřítele.
Možnost výběru mezi Stealth a střílečkou. (i když je to spíše Stealth)
Zápory: Oproti předešlým dílům velice jednoduché. Pokud umřete, neztratíte žádný postup ve hře, což je možná dobré, ale hra tak není výzvou a pro vás není problém zkoušet něco, co nemůžete přežít.
Chvílemi ujetý příběh, který odvádí pozornost od hlavního cíle.
Po delším hraní přichází monotónnost, což znehodnocuje jinak slušnou délku hry.
Zbytečně moc peněz, které nejdou využít + zbraně zdarma.
Stále stejné vedlejší úkoly.
Celkové hodnocení: Z počátku jsem Far Cry 3 bral jako neskutečnou pecku. Oproti FC2, to byla naprostá bomba.
Jenomže jakmile jsem měl více peněz, než jsem mohl utratit, zasáhl mě veliký nezájem o hru.
Stejně tak to bylo se zvířaty. Když jsem zabil prvního žraloka nebo tygra, měl jsem radost z těžce získané kůže. Později jsem je zabíjel jednoho za druhým, kůže nepotřeboval a spíše mě to otravovalo.
Na konec se musíte soustředit pouze na příběh, aby hra nebyla moc nudná, a to z počátku je příběh naprosto o ničem.
Konečný verdikt? Hra může nabídnout spoustu věcí, které vás nejen zabaví, ale i nadchnou. Problém je v tom, že pouze omezenou dobu. Tvůrci zkrátka nedokázali využít plný potenciál toho, co mají.
V porovnání s Far Cry 1 je však velmi obstojný, ne-li lepší mladší bratr ;)


Flash Gordon [JR]   2017-09-06 08:25:18 **********85%

Hra:  PC  Call of Duty: Modern Warfare 2          Také napsat recenzi
Klady: Spolupráce se členy týmu.
Používání vozidel.
Zápory: Příběh nic moc.
Rozvržení map je nic moc.
Celkové hodnocení: Oproti předchozímu modern warfare působí celkem odbytě ale jako střílečka to na pár hodin zabaví.


kubinulik   2017-09-03 19:09:48 **********90%

Hra:  PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: grafika o menší úroveň lepší než U4
příběh
Otevřená oblast ve 4 kapitole
vedlejší poklady(nebýt nich, tak se v příběhové lince ani nepodíváte na místa, které vás můžou nadchnout
Zápory: Krátký prolog
Málo hádanek
Celkové hodnocení: DLC Lost Legacy se Naughty dog opravdu povedlo, pokud hráč chce prozkoumat celý svět, doporučuji hledat poklady, které hráče zavedou do oblastí ze kterých spadne brada.


DomPC   2017-09-03 14:44:57 **********25%

Hra:  PC  Far Cry 2          Také napsat recenzi
Klady: - Zbraně
- Prostředí
- obtížnost
Zápory: - Příběh
- Respawn nepřátel
- Monotónní hratelnost
- Prostředí
- Zvířata
- Nenávaznost
- Podivný konec
Celkové hodnocení: Když jsem poprvé pustil Far Cry 2, překvapivě rychle mě vtáhl do hry. Africké prostředí vypadalo fantasticky a hratelnost mi připadala fantastická. Jenomže tomu tak úplně nebylo.
Příběhem je zabít místního překupníka zbraní, který rozpoutal válku mezi 2 frakcemi UFLL a APR. Jenomže během hry ho skoro vůbec nepotkáte, ani vám nic neprovede, takže tomu chybí takové to osobní kouzlo, je to pro vás pouze bezdůvodný úkol. A příběh dvou frakcí je také trapný, protože nezáleží na tom, pro koho pracujete, stejně vás chtějí zabít všichni a rozdíl mezi nimi nelze poznat. Jednotlivé mise a činy také nemají ve hře žádný výsledný efekt. Nepozorujete, že by některé frakce slábly. Prostě jenom plníte mise a doufáte, že třeba narazíte na hlavního antagonistu.
Co se hratelnosti týče, tak střelba je provedená fantasticky. Musíte střílet pouze podle mířidel na zbrani, nikoliv namalovaných čárek, které vám míření usnadní, takže máte pocit, že jste skvělými střelci ;) I umělá inteligence nepřátel je skvělá, protože se schovávají a sdružují, vyhledávají nejvýhodnější pozice, takže není možné vlítnout doprostřed oblasti a všechny postřílet, aniž by vás zabili... musíte postupovat strategicky. Avšak to kazí neustálý respawn stejného počtu nepřátel na stejných místech se stejnými zbraněmi a stejným postupem. Vystřílíte celé stanoviště a za 5 minut už jsou všichni zpět. Hra se tak stává nudnou a monotónní a vy už jenom doufáte, že brzy skončí.
Zasazení hry do Afriky je zajímavé a tvůrci si s prostředím vyhráli. Pokud něco zapálíte, oheň se po suché pláni rychle rozšíří, písčitý a skalnatý terén je také velmi povedený, avšak to je vlastně jediné, co ve hře uvidíte. Žádné větší proměny, pouze se dostanete z pouště do Jungle a toť vše. Ze začátku na vás zapůsobí prohánějící se zvěř po silnici, ale za chvíli si začnete všímat, že to jsou pouze býložravci a žádné nebezpečí na Vás v divočině tedy nečeká.
Avšak za zmínku určitě stojí zbraně, kterých je veliké množství, každá má specifické vlastnosti, ale všechny se opotřebovávají postupným používáním, takže žádná zbraň vlastně není nejlepší. To považuji za skvělé oživení hry, když jste uprostřed přestřelky a najednou se zasekne nebo dokonce úplně rozpadne zbraň. Můžete navíc nosit pouze 3 zbraně + nůž. Nůž je však naprosto k ničemu, protože i když to napovídá ke stealth akci, tak to zde není naprosto možné :(
Hra mě bavila pouze ke konci, kdy byl nějaký posun v příběhu, avšak zakončení bylo velice divné a nezajímavé.


Bashik   2017-09-02 20:40:33 **********70%

Hra:  X360  Call of Duty: Infinite Warfare (XONE)          Také napsat recenzi
Klady: Graficke zpracovani.
Optimalizace 60 Fps na Xbox One S.
Zombies mode.
Styl Easter eggs {boss fighty}.
Split screen.
6-7h dlouha Campan.
Ruznorode planety.
Vedlejsi mise.
Skvely Singleplayer.
Zápory: Mikro transakce.
Dlouhe hledani souperu.
Multiplayerove hrani.
Vzdalena budoucnost.
Nic noveho v Multiplayeru.

Celkové hodnocení: Dockali jsme se velmi dobre kampane za posledni roky a veli povedeny zombie mode hodnoceni, ale srazi Multiplayer a take prezentace + mikro transakce


hunt   2017-09-02 16:53:22 **********89%

Hra:  PC  Hitman - The Complete First Season          Také napsat recenzi
Klady: zpracování úrovní
grafika
hratelnost
více způsobů likvidace cíle
Zápory: žádné
Celkové hodnocení: Klasika v modernějším zpracování.


pikacu   2017-09-02 11:39:14 **********20%

Hra:  PS3  Driveclub (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + pěkná grafika, odrazy světla na skle, vykreslená krajina
+ propracované modely vozidel
+ široká nabídka nastavení
Zápory: - nepřehledné menu
- nelze hrát online, aniž by člověk platil
- nelze hrát motorky, aniž by si jí člověk koupil (není ani možnost vyzkoušení na omezenou dobu)
Celkové hodnocení: Celkově mě hra zklamala. Už instalace trvá dlouho, při stahování updatu z netu nejde hru hrát. Výraznější zklamání ale přinesla nutnost platit za to, že chci hrát multiplayer, stejně jako když si chci zahrát motorky. Je zde evidentní snaha tvůrců z hráčů po určité době začít pravidelně tahat peníze ... takový model se mi nelíbí (nemluvím o DLC, to je každého volba, jestli si za rozšíření zaplatí, ovšem nemožnost si vyzkoušet, jak se s dano motorkou jezdí a vlastní stroj je za cenu stejnou nebo vyšší, než kolik stála celá hra ... sorry jako!) Celkově se mi hra znelíbila natolik, že jsem jí poslal dál jako bazarovou za 300 Kč.


Pawlig   2017-08-29 11:00:41 **********95%

Hra:  PS3  Horizon: Zero Dawn (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: grafika, hudba, prostředí, soubojový systém, Aloy
Zápory: krátký hlavní příběh, málo vedlejších úkolů a jejich originalita
Celkové hodnocení: Pro vlastníka Playstationu rozhodně nutnost, krásné prostředí skvělě zpracované vypadající dobře i na základním PS4, na PS4 pro je to jen trochu ostřejší a detailnější...


Gent1x   2017-08-28 08:11:13 **********90%

Hra:  PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Grafická stránka
Chemie mezi postavami
Animace
Příběh jako vždy chytlavý
Zápory: Snad jen délka, ale nikdo neřekl že hra bude dlouhá
Celkové hodnocení: Jako každé Uncharted, zase perfektní kousek. Tohle by mohl být začátek nové dvojice pro další díly pokud budou :) Rozhodně doporučuji


Turzov   2017-08-27 19:42:14 **********85%

Hra:  WII  Xenoblade Chronicles (3DS)          Také napsat recenzi
Klady: Příběh, hratelnost, postavy
Zápory: Neostré textury, slabá citlivost c-sticku
Celkové hodnocení: Na 3DS v současné době neexistuje prostě lepší RPG.


Aleš   2017-08-26 17:00:52 **********90%

Hra:  PS3  The Last of Us: Remastered (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: O kladech se napsalo hodně.Hra mě bavila a určitě se k ní vrátím.
Zápory: O záporech se taky něco napsalo.Chápu,že hra byla vytvořena před x lety a nevím zda jde tzv.remaster vylepšit.To co mne chybělo v této hře jsou tři věci-tlumiče,ve hře projdete x budov,pokojů,zabijete hodně nepřátel a tlumiče žádný.

-vytvoření šípů,nůž a sekera ve hře jsou- ve hře procházíte lesem a vesnicí-hřebíky a dřevo k dispozici je.

-více fauny a flory např.jako ve far cry 3,skyrim atd.Jak už jsem napsal na začátku hra byla vytvořena před x lety a nevím zda o tom vývojáři uvažovali a nedali to tam nebo ne.Zda by to ovlivnilo cenu a čas vývoje.
Celkové hodnocení: Nejsem žádný IT-jsou zde jiní lidé,kteří nám(lamkám) sdělí plusy a mínusy.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-09-18 14:27:48
PC  Call of Duty: Advanced Warfare

2017-09-17 14:54:50
PS3  Dungeons 2

2017-09-17 14:33:25
PS3  Anima: Gate of Memories

2017-09-17 14:21:49
PS3  Bound by Flame

2017-09-17 12:25:43
PC  Dishonored: Death of the Outsider

2017-09-17 11:04:49
WII  Metroid: Samus Returns - Legacy Edition

2017-09-16 00:39:35
PS3  Dishonored: Death of the Outsider

2017-09-11 23:24:49
PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

2017-09-10 15:30:15
PC  Resident Evil 7: Biohazard

2017-09-09 23:40:45
PC  Far Cry 3

2017-09-06 08:25:18
PC  Call of Duty: Modern Warfare 2

2017-09-03 19:09:48
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-09-03 14:44:57
PC  Far Cry 2

2017-09-02 20:40:33
X360  Call of Duty: Infinite Warfare

2017-09-02 16:53:22
PC  Hitman - The Complete First Season

2017-09-02 11:39:14
PS3  Driveclub

2017-08-29 11:00:41
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-08-28 08:11:13
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-08-27 19:42:14
WII  Xenoblade Chronicles

2017-08-26 17:00:52
PS3  The Last of Us: Remastered


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz