Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

MENU

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   93 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze.

Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

 

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Marrad   2018-02-24 03:17:53 **********95%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady: Každý den se nemůžu dočkat,až zase budu mít čas hrát !!! To se mi nestalo od mafie
Zápory: bugy,lukostřelba,časté načítání
Celkové hodnocení: Jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál !!!


Jinder   2018-02-23 18:20:28 **********100%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady: grafika
česká hra
Zápory: rpg
nuda
Celkové hodnocení: pro mě je ta hra zábavná protože to není ve stylu ryse son of rome


Vidlos   2018-02-22 15:37:13 **********95%

Hra:  PS3  Bloodborne GOTY Edition (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Unikatni grafika
+Obtiznost
+Prostredi a pribeh inspirovan H.P.Lovecraftem
+Bossove
+Hororova atmosfera
+Zbrane a jejich mody
+Skvele DLC, ktere je ale zatracene obtizne
+Chalice dungeony

Zápory: -Nekdy otresne propady FPS
-Pribeh vypraven hodne v naznacich
-V nekterych castech az absurdni obtiznost
Celkové hodnocení: Vyborne hardcore RPG ala Dark Souls


Vidlos   2018-02-22 15:31:28 **********100%

Hra:  PS3  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Grafika
+Pribeh
+Velke mnozstvi oblud
+Prostredi
+Vedlejsi ukoly
+Zakazky
+Herni doba i s DLC klidne na 200 hodin
+CZ titulky
+Polsky dabing
+Geralt a spousta znamych postav z knizek
+2 DLC, spise datadisky.
+Obri svet
Zápory: -Obcasne propady fps a technicke bugy
Celkové hodnocení: Nejlepsi RPG minimalne v tehle dekade


Vidlos   2018-02-22 15:25:32 **********75%

Hra:  PS3  Monster Hunter: World (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Grafika
+Rozmanite prostredi
+Tvorba charakteru
+Kocici spolecnik
+Zbrane a zbroje
+Kazde monstrum je unikatni
+Dlouha herni doba
Zápory: -Grindeni
-Variabilita ukolu
-Plytky pribeh
-Pro nekoho moc "japonske"
-Velice zdlouhave souboje
-Slabsi soubojovy system
-Caste propady fps
Celkové hodnocení: Pravdepodobne nejpristupnejsi dil serie, zabavi na dlouho, ale zadne velke herni terno


Vidlos   2018-02-22 15:20:21 **********100%

Hra:  PS3  The Last of Us: Remastered (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Dospely pribeh
+Scenar
+Grafika
+Joel a Ellie
+CZ lokalizace
+DLC Left Behind v cene
+"Zombie"trochu jinak
+Survival
+System crafteni
+Prostredi
Zápory: -Nic
Celkové hodnocení: Mozna nejlepsi hra generace


Vidlos   2018-02-22 15:13:06 **********95%

Hra:  PS3  Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +3 hry v jedne
+Stale krasna grafika
+1080p a 60 FPS
+Cca 30 hodin herni doby.
+Nathan Drake
+CZ lokalizace vsech 3 dilu(1 a 2 dil na ps3 cesky nebyl)
+Pribeh a lokace
+Akcni sekvence
Zápory: -Az na vyhlazeny graficky kabatek a CZ lokalizaci nenabizi kolekce nic navic
-Na 1 dile uz jde videt stari hry
Celkové hodnocení: Skvela kolekce 3 her ve vyhlazenem grafickem kabatku.


Vidlos   2018-02-22 15:08:24 **********100%

Hra:  PS3  Uncharted 4: A Thiefs End (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Jedna z graficky nejkrasnejsich her
+Pribeh
+Humor
+Pekny pomer lezeni a akcnich sekvenci
+Hlavolamy a puzzly
+Mimika a dabing postav
+Uzasne lokace vcetne Madagaskaru,Skotska,Italie a tropickych ostrovu
+CZ lokalizace
+Nejdelsi dil v serii
+Nathan a Sam
Zápory: -Na delsi dobu posledni dil v hlavni serii.
Celkové hodnocení: Jedna z nej her na PS4


Vidlos   2018-02-22 14:58:42 **********100%

Hra:  PS3  Horizon: Zero Dawn (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Uzasna grafika
+Pribeh
+Robodinosauri
+Hlavni hrdinka Aloy
+Soubojovy system
+Velky a zivy svet
+Doba hratelnosti nekolik desitek hodin
Zápory: -Absence CZ lokalizace
Celkové hodnocení: Jedna z nejlepsich her pro PS4


martin   2018-02-21 07:56:39 **********100%

Hra:  PC  Grand Theft Auto San Andreas, GTA San Andreas (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady: grafika
znovuhratelnost
posilovna
tloustnutí
šukání hot coffee :)
tunning aut
bojové umění
cena
Zápory: nic
Celkové hodnocení: doporučuju si koupit hru z Windows store za 190kč jeto hd verze z xbox360 na pc jeto ještě lepši 60fps a vyhlazovani hran a lepší vzdálenost


martin   2018-02-21 07:49:13 **********1%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady: grafika
česká hra
Zápory: rpg
nuda
Celkové hodnocení: pro mě je ta hra nudná škoda že to není ve stylu ryse son of rome


Deilen   2018-02-18 21:18:32 **********85%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady: - otevřenost světa
- zajímavý a někdy i nevšední questy
- souboje 1v1 (podobný For Honor)
- levelování a vylepšování dovedností a znalostí (čtení, bylinkářství, opravování..........)
-pozitivní a negativní stavy po různých aktivitách
- přepady při rychlém cestování
- hlavní příběh
- česky nadávající npc mimo přímé konverzace :)
- lukostřelba (s úrovní lukostřelby se velice znatelně zlepšuje :) )
- systém pověsti a vzhledu (charisma)
- kůň má vlastní úložný prostor který se dá zvětšit koupením sedla s brašnami
- noc bez pochodně vypadá jako opravdová noc :)
Zápory: - souboje proti více nepřátelům (problém s rychlým odpoutáním od jednoho nepřítele na druhého)
- bugy (některé mi i znemožnily dokončit vedlejší quest)
- hra nevypadá líp než zaklínač 3 ale HW je náročnější)
- každý rozhovor s npc je doprovázen načítáním
- system ukládání, limitovaný save by měl být jen výběrovou možností pro hru na větší obtížnosti
Celkové hodnocení: Moc pěkná hra kterou ale hodně sráží velké množství bugů které budou ještě potřebovat pár updatů


Lukaso23   2018-02-18 19:09:41 **********98%

Hra:  PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Hlavní hrdina
Grafické zpracování
Perfektní hudba
V tomto světě toho můžete dělat hodně
Zápory: Nějaký ten bug
Není cz dabing
Celkové hodnocení: Nejlepší středověké RPG dlouhá léta sem nic takového nehral


votep69   2018-02-18 15:44:38 **********95%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady: + Grafika
+ Rozhodně Muzika
+ Naprosto fenomenálně napsaný scénář a příběh, po třech hodinách hraní sem se při první cut-scéně rozbrečel jak malý dítě
+ Rozmanitost světa a údálostí
+ Tuna questů
+ Soubojový systém který nemá absolutně žádnou konkurenci v herním světě
+ Zlodějina,vraždy a systém picklock (tohle je ve hře prostě parádní, okradnete kupce a druhý den o tom slyšíte na náměstí když to lidé řeší mezi sebou)
+ CHARISMA tj. Oblečení u Vás opravdu dělá sakra dost tudíž nemám chvilku na sobě stejné oblečení a furt se musíte o sebe a oblečení starat
+ Alchemie
Zápory: - Opakující se události v "minihře" rychlého cestování
- Občasné bugy
- Nerozmanitost obličejů tj. Slyšel sem od Dana že je tam na 2000 unikátních postav, to je sice hezký ale obličejů se tam točí tak 20 a po chvíli to leze krkem
- Lukostřelba + Lov (Lukostřelba těžká, lov až příliš snadný, chtělo by to vybalancovat)
- Broušení zbraní, chtělo by to trošku rozpracovat když ste syn kováře měl byste aspoň něco umět vykovat ne ? kováren je všude dosti :-)
- Absence vaření
- Rychlokazící se potraviny tj. chléb se vám v batohu skazí klidně mezi dnem a nocí
- Spousta věcí kolem interakce, tím myslím otevírání dveří,sběr bylin, průchod dveřma, po schodech a podobně (potřebuje vyladit ale nic převratnýho)
- pro mě jistojistě Save systém, vím že se dá sejvovice jednoduše vyrobit na stolku ale je to otravný proto sem jeden z těch který má mód na unlimited saving
Celkové hodnocení: Kdybych tu měl psát jak je to úžasný jsem tu do zítra, každopádně, je to nejlepší hra kterou sem kdy hrál od doby Gothica I.. Je to Český skvost který si zaslouží výsluní mezi největšíma titulama, těch pět let čekání na to opravdu stálo !


Lukaso23   2018-02-15 00:06:48 **********100%

Hra:  PC  Wallscroll Doom - Cyber Demon          Také napsat recenzi
Klady: Vše
Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Pro fanouška dooma povinnost


v_had   2018-02-14 19:13:02 **********80%

Hra:  PC  Assassins Creed 2          Také napsat recenzi
Klady: - muzika
- propracovanost hlavního příběhu
- množství zbraní a jejich objevování
Zápory: - sbírání pírek
- Ezio plavat umí, ostatní se během sekundy zabijí
- chlap jede po pomstě skoro 25 let a má v scénáři jednu milostnou scénu, i když je každé město plné prostitutek? Těžko uvěřitelné.
- cestování - nutnost dojít ke stánku, třeba přes celé město
- neustále se vracet do vily vybírat peníze.
- na to, jak moc vás děj vtáhne do hry a jak je krásně propracovaný, je ten konec jak facka.
Celkové hodnocení: I když množství záporů převažuje, tak je to moje zamilovaná hra a velmi ráda se k ní vracím.


Lukesson   2018-02-12 09:22:37 **********99%

Hra:  PS3  Shadow of the Colossus (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: - parádní grafika
- atmosféra
- na základní PS4 naprosto stabilní framerate s žádnými bugy
- nádherná hudba a zvuky
- věrné vyobrazení a chování koně
- každý kolos je jedna hádanka, která strašně baví
Zápory: - malinké bugy
- poměrně krátký zážitek.
Celkové hodnocení: Parádní remake slavné hry, od prvních minut je jasné, že tato hra je prostě klenotem a prakticky povinností pro všechny majitele PS4. Sám jsem nepolíben předchozími verzemi a tato mi udělal velkou radost, navíc jsem si doplnil herní vzdělání. D9ky BLuepoint games!;)


Lukaso23   2018-02-10 00:06:54 **********95%

Hra:  PS3  Konzole PlayStation 4 Slim 1TB (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Tenčí
Menší
Jeto PS4
Zápory: Nutnost připojení na internet
Tato konzole oproti Pro je dělána na klasické hraní ve FULL HD cena by mohla být otrochu nižší
Celkové hodnocení: Jeto Sony jeto playstation není více co dodat


Exiton   2018-02-06 22:09:33 **********35%

Hra:  PS3  Mafia III (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Slusna grafika
Muzika v radiich
Boj na lodi
Slusny zacatek
Zápory: Opakujici se ukoly (vyslechni, poskod, zabij...)
Zadna potreba plnit vedlejsi ukoly
Nevyuzity potencial vody a clunu
Nepochopil jsem vyhodu odposlechu
Dlooouuha sekvencni videa
Snadne zabijeni stovky lidi
Nemoznost garaze, troubeni, mluveni s ne-NPC
Neviditelne prekazky v pohybu
Pitoma umela inteligence
Hloupa policie kdy po vas nejde skoro nikdy (skoda ze pri prestupku vas chtej hned zabit a ne dat pokutu)
Celkové hodnocení: Jsem celkem zklaman, ale chtel jsem si to zahrat. Velky potencial byl proste americky totalne zazden. Uz ne Mafii IV, max v ceske rezii. Je tam spousta veci co neni potreba vubec pouzit. Znovu uz to hrat nebudu


Lukaso23   2018-02-05 22:32:13 **********100%

Hra:  PC  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice          Také napsat recenzi
Klady: Vše
Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Strhující příběh víc neřeknu


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-02-24 03:17:53
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-23 18:20:28
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-22 15:37:13
PS3  Bloodborne GOTY Edition

2018-02-22 15:31:28
PS3  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

2018-02-22 15:25:32
PS3  Monster Hunter: World

2018-02-22 15:20:21
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-02-22 15:13:06
PS3  Uncharted: The Nathan Drake Collection

2018-02-22 15:08:24
PS3  Uncharted 4: A Thiefs End

2018-02-22 14:58:42
PS3  Horizon: Zero Dawn

2018-02-21 07:56:39
PC  Grand Theft Auto San Andreas, GTA San Andreas

2018-02-21 07:49:13
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 21:18:32
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 19:09:41
PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 15:44:38
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-15 00:06:48
PC  Wallscroll Doom - Cyber Demon

2018-02-14 19:13:02
PC  Assassins Creed 2

2018-02-12 09:22:37
PS3  Shadow of the Colossus

2018-02-10 00:06:54
PS3  Konzole PlayStation 4 Slim 1TB

2018-02-06 22:09:33
PS3  Mafia III

2018-02-05 22:32:13
PC  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz