Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

MENU

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   241 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze.

Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

 

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Ave   2017-11-21 14:53:58 **********100%

Hra:  PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko          Také napsat recenzi
Klady: dokonalé detailní zpracování mapy
zajímavá města
odpočívadla jsou každá jiná
mimoúrovňové křižovatky
Zápory: Nic
Celkové hodnocení: Můžu jedině doporučit! Cena přiměřená


Deyv   2017-11-19 22:20:25 **********100%

Hra:  PC  Assassins Creed: Origins          Také napsat recenzi
Klady: Obrovský a žívý herní svět
Skvělá mechanika boje
Spousta vedlejších misí a aktivit
Skvěle napsané postavy
Neuvěřitelná grafika
Zápory: Není opravdu pro slabší PC
Celkové hodnocení: Po roční pauze opravdu návrat v obrovském stylu. Nádherně zpracovaný příběh o počátku Assassinů. Grafika je naprosto úžasná i přepracovaný RPG systém je velmi povedený.


Deyv   2017-11-19 22:17:13 **********100%

Hra:  PC  Need for Speed: Payback          Také napsat recenzi
Klady: Úpravy vozidel, příběh, jízdní model (mnohem vyladěnější jak v 2015) počet vozů a chování policie
Zápory: Výkonové úpravy v podobě kartiček bez možnosti koupit rovnou co chci a jak chci
Celkové hodnocení: Po ne úplně povedeném NFS 2015 kde byl jízdní model dost problémový a hra byla po dohrání úplně o ničem je toto příjemná změna. Příběh neni nejdelší ale je to spousta aktivit plul je na všechny vozy velká možnost vizuálních úprav


hunt   2017-11-19 22:13:17 **********94%

Hra:  PC  Wolfenstein II: The New Colossus          Také napsat recenzi
Klady: příběh
různorodost prostředí
zpracování pohybů postavy
celkové zpracování
grafika
hratelnost
systém vyklánění
krvavost
herní doba
Zápory: žádné
Celkové hodnocení: Výborné a zábavné FPS, stejně dobré jako předchozí díly!


Deyv   2017-11-19 22:12:10 **********100%

Hra:  PC  Call of Duty: WWII          Také napsat recenzi
Klady: Příběh
Postavy
Modely zbraní a zvuky
Zombie mode
Zápory: Nenašel jsem
Celkové hodnocení: Podle mého nejemotivnější a nejzajímavější kampan CoD. Konečně člověku na postavách záleželo. MP jako u codů vždy dobrý


LKN   2017-11-17 00:36:35 **********90%

Hra:  PS3  L.A. Noire (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: - doslova fascinující animace obličejů (doporučuji se podívat na youtube, jakou technologií se animace z herců snímaly), které dodnes nemají obdoby
- poválečná atmosféra LA (a atmosféra celkově)
- hudba a ozvučení hraje při vyšetřování velkou roli, je součástí hratelnosti
- systém výslechů a celkové hodnocení případů (vliv má např. i to, jestli zraníte chodce, rozbíjíte vůz a okolí),
- hra na detektiva
- dospělý příběh
- režim free-roam (v podstatě volná jízda) po dokončení případů
- možnost po dohrání jednotlivých případů si je zahrát znovu nezávisle na příběhu, znovuhratelnost
- technicky dobře zvládnutý port na současné konzole
- poctivá singleplayerová hra
Zápory: - hra neobsahuje české titulky
- nevyužitý potenciál openworldu (na druhou stranu o tom hra není)
- nelogické checkpointy
- krycí systém při přestřelkách není příliš intuitivní
Celkové hodnocení: V kontextu dnešní smutné doby, kdy hernímu trhu vládnou pochybné, až odporné obchodní praktiky vydavatelských domů (ano EA, mrkám především na tebe), jež kašlou na singleplayerový zážitek a do AAA her za plnou cenu umisťují mikrotransakce všemožných druhů, které zásadním způsobem ovlivňují hratelnost, je LA NOIRE, hra 6 let stará, spasením. A vlastně i ukázkou, jak poctivé hry se ještě v nedávné době produkovaly. Jedná se o port na současné konzole, přičemž majité PS4 Pro si ji mohou vychutnat v rozlišení 4K. Detektiva Colea Phelpse provádím poválečným LA podruhé a musím podotknout, že ač některé herní mechanismy trochu zestárly, přesto, podobně jako druhá Mafia, dodnes vypadá velmi dobře a také dobře se hraje. Zejména animace obličejů jsou neuvěřitelné (Andromedo styď se!)! Také systém vyšetřování případů a výslechů funguje skvěle. Je intuitivní a v některých situacích před hráče staví slušnou výzvu. Neangličtináři - nestyďte se sáhnout po slovníku a nenechte se kvůli chybějící češtině odradit. Přišli byste o jedinečný zážitek, dospělý příběh s kulervoucím vyvrcholením a hlavně o poctivý zážitek pro jednoho hráče. To platí samozřejmě pro všechny fanoušky kvalitní herní tvorby. Kupte (klidně i podruhé) a nebudete litovat!


inhumate   2017-11-16 14:05:20 **********5%

Hra:  PC  Call of Duty: WWII          Také napsat recenzi
Klady: pěkná grafika
možnost občasného tichého postupu
hezky zpracované postavy
Zápory: Téměř nulová interakce s prostředím
Slabé zvuky zbraní
nedopečený příběh plný klišé
mapy připomínají starší díly i jiné válečné hry
multiplayer stále trpí výpadky
Celkové hodnocení: Další nudné Call of Duty. Pořád to samé dokola.


BackPa   2017-11-16 12:37:40 **********100%

Hra:  PS3  Horizon: Zero Dawn (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Grafika
Příběh
Hratelnost
Zápory: Pouze PS4 titul
Celkové hodnocení: Na tuhle hru jsem se těšil od jejího oznámení. A hra mne nezklamala. Grafické zpracování je, na konzoli, úchvatné, i když zamrzí ta krátká vzdálenost pro vykreslování trávy a případně jiných objektů na některých místech. Občas to působí opravdu úsměvně, jak jste např. na louce/lese, kolem vás tuny různých stromů, rostlin a o pár desítek metrů dál je cesta s texturou jak z roku 2004. Ale hraní to nijak neruší a na takovéto místa moc často nenarazíte. Líbí se mi hlavně ten openworld a robotičtí nepřátelé. Hru jsem hrál přes 40 hodin a ani chvíli jsem se nenudil. Rozhodně doporučuji koupit všem, co mají PS4. Já hru hrál na PS4 Pro a nezaznamenal jsem žádné propady FPS nebo větší bugy.


Lukaso23   2017-11-15 23:43:04 **********98%

Hra:  X360  Assassins Creed: Origins (XONE)          Také napsat recenzi
Klady: Vše
Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Jak ps4 tak xbox one verze super můžu jen doporučit


Belial   2017-11-15 17:23:21 **********10%

Hra:  PC  Novus Inceptio (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady: Klady nevím, protože jsem v tý hře vydržel necelých 10 minut a to zdůvodu záporů.
Zápory: Jeden dost důležitý. Pokud někdo preferujete hry v češtině, protože je to naše mateřština, tak se týhle hře (zatím) vyhněte, protože v češtině není, i kdaž to směle o sobě tvrdí. Valná část hry češtinu postrádá. Na ta, že tu hru vyvíjí ČESKÁ FIRMA, ve které má podíl i zde přítomná X-ZONE, tak je to k zblití!!!!!!!!!
Celkové hodnocení: Pro mne velké zklamání, kvůli lživému údaji o hře.


Durdas9   2017-11-15 13:01:08 **********90%

Hra:  PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity          Také napsat recenzi
Klady: + materiál
+ vzhled
Zápory: - nic
Celkové hodnocení: Pěkná klíčenka, která je jako jedna z mála zde na obchodě z kombinovaných materiálů.


Durdas9   2017-11-15 12:58:51 **********100%

Hra:  PC  Klíčenka Assassins Creed Origins          Také napsat recenzi
Klady: + vzhled
+ materiál
Zápory: - nic
Celkové hodnocení: Prostě naprosto úžasná klíčenka s krásnýl logem Egyptského Assassina!


Durdas9   2017-11-15 12:58:07 **********95%

Hra:  PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo          Také napsat recenzi
Klady: + vzhled
+ materiál
Zápory: - nic
Celkové hodnocení: Krásná klíčenka s téměř nezapomenutelným logem Wolfenstein.


Durdas9   2017-11-15 12:55:12 **********100%

Hra:  PC  Ponožky Portal 2          Také napsat recenzi
Klady: + vzhled
+ materiál
+ velikost
Zápory: - velikost
Celkové hodnocení: Ponožky, které vypadají jako "pružinové boty" ze hry Portal. Ze začátku mě rozhodila jejich velikost, ale při používání se vytáhly a nejsou s nimi sebemenší problémy. Skvělá koupě.


Durdas9   2017-11-15 12:53:41 **********100%

Hra:  PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin          Také napsat recenzi
Klady: + vzhled
+ materiál
Zápory: - nic
Celkové hodnocení: Klíčenka, která vypadá jak stará pirátská mince. Prostě super.


Durdas9   2017-11-15 12:52:50 **********100%

Hra:  PC  Náušnice - Portal 2          Také napsat recenzi
Klady: + herní tématika
+ materiál
Zápory: - velikost
Celkové hodnocení: Náušnice jsou větší, než jsem si myslel, ale to pro někoho nemusí být nevýhoda. Nápad s využitím tématu portálu ze hry Portal je naprosto skvělý a dělá tak z náušnic jedinečnou záležitost.


Durdas9   2017-11-15 12:50:22 **********100%

Hra:  PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo          Také napsat recenzi
Klady: + vzhled loga hry
+ tvar a materiál
+ barvy
Zápory: - nic
Celkové hodnocení: Sytě černá čepice s velkým a výrazným zlatým logem, které vypadá naprosto skvěle. Navíc je z dobrého materiálu a úžasně sedí. Prostě super čepice!


Durdas9   2017-11-15 12:48:31 **********95%

Hra:  PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube          Také napsat recenzi
Klady: + velký hrnek
+ robustní hrnek
+ vypadá jak ze hry
Zápory: - pro někoho může být těžký
Celkové hodnocení: Krásný hrnek, který vypadá jak bedna ze hry Portal. Ucho se může zdát malé, ale to může být pro to, že mám velké ruce. Hrnek je robustní a také těžký, což by mohlo někoho odradit, ale díky tomu nehrozí převrhnutí. Prostě super hrnek.


kubinulik   2017-11-15 08:51:35 **********85%

Hra:  PS3  Wolfenstein II: The New Colossus (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: -Příběh
-Grafika
-Plynulost
-Otevřenost v hraní
-Upgrade systém zbraní
Zápory: -Zasekávání v textuře
-Akce v příběhu ke konci upadá
-Jakmile dokončíme misi a chceme odejít z oblasti, obrazovka se zamrazí a dále následuje cutscéna
Celkové hodnocení: Nový Wolfík nezklamal a ukázal nám revoluci roku 1961. Zabíjení nacistů je zase o třídu výš a upgrade systém zbraní nás donutí hledat v oblastí do kterých se vydáme.


Lukaso23   2017-11-14 19:34:17 **********98%

Hra:  PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo (velikost XXXL)          Také napsat recenzi
Klady: Padne jako ulita
Dobře se nosí
Znak na zádech
Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Skvělá filmová mikina mohu doporučit


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-21 14:53:58
PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko

2017-11-19 22:20:25
PC  Assassins Creed: Origins

2017-11-19 22:17:13
PC  Need for Speed: Payback

2017-11-19 22:13:17
PC  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-19 22:12:10
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz