Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

MENU

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   146 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze.

Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

 

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Repry   2017-07-22 14:23:03 **********59%

Hra:  PC  Dragons Dogma Dark Arisen (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady: docela povedené souboje
spousta lootu
Zápory: hrozná grafika
společníci jsou šíleně otravný s opakujícími se hláškami
váš hrdina je permanentně unavený a rozdýchává to klidně i před nepřítelem
sterilní svět
prakticky absence příběhu
vedlejší úkoly jsou naprosto děsné - dones x věcí, zabij x nepřátel
malá motivace pokračovat
Celkové hodnocení: Pro mě obrovské zklamání. Po dohrání Zaklínače 3 jsem dostal hru z jiné ligy, naprosto amatérskou jak příběhem, grafikou a celkově světem hry. A hlavně toto není RPG jak uvádějí autoři, ale bojovka v otevřeném světě se spoustou špatných úkolů a plochých charakterů.


Repry   2017-07-20 11:27:18 **********40%

Hra:  PC  Call of Duty: Infinite Warfare          Také napsat recenzi
Klady: pěkná grafika
solidní optimalizace
naštěstí krátký příběh pro jednoho hráče (fakt jsem to napsal jako klad? uff :) )
nise v Ženevě
zajímavě pojaté zavěrečné titulky
Zápory: otřesný singlplayer
absence češtiny
obludná velikost instalace přes 70 GB
příběh plný patosu a nesmyslů
nepohlcující atmosféra
mise ve stavu beztíže
letecké mise
kolikrát dostanete instantkill a netušíte proč

Celkové hodnocení: Dohrál jsem všechny PC Call of Duty a měl jsem je rád. I poslední slabší Black Ops 3, ale Infinite Warfare dokázalo, že i já můžu být ze série znechucený. Obludná velikost hry a příšerná kampaň mě dokázala dost rozladit. I přes chybějící češtinu jsem pochopil dost hrozný příběh plný přeslazenýho patosu a soap operových klišé. Pro mě jednoznačně nejhorší díl, který hravě porazil i nudný Titanfall 2.


Jan Semerad   2017-07-12 14:12:48 **********90%

Hra:  PS3  1TB HDD pro konzoli PlayStation 4 (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Kompletní balení
Návod v českém jazyce
8GB flash Kingston v balení
po instalaci je k použití 860GB prostoru
Zápory: bylo nutné z Flash disku smazat data které tam byly nahrané a stáhnout znovu z stránek PlayStation aby bylo možné vše zprovoznit a hlavně aby z PS4 nebyla cihla :)))
Celkové hodnocení: velmi dobre, jen se ujistěte že mate velice dobře zálohované hry


montex   2017-07-12 12:48:35 **********100%

Hra:  PC  Dying Light Enhanced Edition (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady: mužu doporučit hračum co radi hrajou dlouhi hry a apokaliptycky hry akdiš maš kamoše co si to taki koupi tak koperace je fajn
Zápory: nic ta hra je viborna
Celkové hodnocení: fajn hra


Magistr122   2017-07-11 15:16:15 **********90%

Hra:  PC  Deus Ex: Mankind Divided - Day One Edition          Také napsat recenzi
Klady: + silný příběh jak v hlavní dějové lince, tak i ve vedlejších misích
+ velké množství augmentací
+ propracované postavy s vlastní osobností a příběhem
+ level design neuvěřitelně propracovaný
+ "znovuhratelnost"
+ prostředí, ve kterém se hra odehrává (české fanoušky určitě potěší, že většina děje se odehrává v Praze)
+ závěrečný de facto "teaser" na další díl (doufejme) a šokující odhalení (počkejte si na konec titulků)
+ širší paleta zbraní než v Human Revolution
+ Praha je skvěle propracovaná
+ hru můžete a nemusíte projít stealth postupem pro zachování dobrého konce
Zápory: - ve hře se neobjevilo tolik lokací jako v Human Revolution, valnou většinu herního času strávíte v Praze
- hra vám sice dává možnost vést dialog a svými rozhodnutími ovlivnit konec hry, ale pravdou je, že na zakončení příběhu můžete změnit pouze, tuším, až v posledních 2 nebo 3 misích; zbytek dialogů, které jste vedli předtím nemají na konec hry dopad
- ohledně zakončení hry tu mám ještě jednu připomínku, a to sice, že poté co se na scéně objeví Marchenko, tak jste postaveni před rozhodnutí, zda li zachránit členy OSN nebo civilisty v mrakodrapech; je to typické mravní dilema, které by se v takovýchto hrách mělo objevit, což se taky stalo, jenže s tím rozdílem, že pokud jste dostatečně rychlí, můžete stihnout zachránit obě dvě skupiny lidí, čímž byla de facto shozena celá tato pasáž
Celkové hodnocení: Deus Ex: Mankind Divided se u mě zapsal do seznamu nejlepších her, které jsem kdy hrál. Je tu jednoznačně vidět zlepšení oproti předchozímu dílu.


XXX   2017-07-08 13:02:57 **********10%

Hra:  PS3  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: grafika
Zápory: nuda, bojový systém katastrofa, přehypované, příběh mě asbolutně neoslovil !!!
Celkové hodnocení: 10% za hezkou grafiku nic víc....


DryTEK   2017-07-05 15:56:48 **********80%

Hra:  PC  The Elder Scrolls Online: Morrowind          Také napsat recenzi
Klady: Nová lokace Vvardenfell
Nové classa Warden
8 hodin hlavní příběhové linky
30 hodin nových questů
Zajímavé a dlouhé propojení questů
Nový PVP mód
Zápory: Nebalancované battlegroundy
Vvardenfell se může zdát prázdný, kvůli nedostatku menších a kratších questů
Nemastné, neslané monstra
Celkové hodnocení: Toto rozšíření přineslo mnoho nových věcí do hry a tím ji oživilo. Nové PVP je sice nevybalancované, ale to je jen dočasný problém. Warden přináší novou možnost a cestu hraní. Vvardenfell je nádherná lokace se vším, na co si pamatujete z dětství, nicméně se může zdát trochu prázdnější.


Martin   2017-07-03 16:23:06 **********100%

Hra:  PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Je to prostě CRASH,co víc říct :)
Zápory: Loadingy a některé levly jsou hard :D
Celkové hodnocení: Dlouhé roky jsem doufal,že se CRASH vrátí.Hodně moc povedený remake.


pietro   2017-07-03 05:21:39 **********100%

Hra:  PC  Peněženka Star Wars - Resistance          Také napsat recenzi
Klady: pěkné provedení
kapsa na drobné se zipem
vše se vejde občanka atd.
Zápory: žádné
Celkové hodnocení: vynikající


LKN   2017-07-02 20:00:59 **********91%

Hra:  PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: tři hry v jednom balení, za málo peněz hodně muziky, grafika, přidaná hodnota
Zápory: ovládání, otravné loadingy
Celkové hodnocení: Všechny tři staré skvělé díly Crash Bandicoota v novém vyleštěném kabátku na jednom disku. Co víc si přát?! Snad jen neustálé loadingy mezi úrovněmi by nemusely být tak četné a ovládání by mohlo být trochu přívětivější. Tak jako tak, kopněte do sebe Wumpa Fruit a koukejte si to zahrát!


CheeStR   2017-07-02 09:16:36 **********95%

Hra:  PS3  Konzole PlayStation 4 Pro 1TB (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: +Oproti klasické PS4 větší výkon (CPU,GPU)
+Oproti klasické PS4 nejde skoro vůbec slyšet, opravdu velmi tichý provoz
+Boost režim (60 FPS)
+Neseká se nic, hry jedou plynule
+Lepší grafika (4K, HDR)
+Exkluzivní hry only for PS !!! :)
Zápory: -Vzhled konzole (takový hamburger no)
-Tlačítka (mohli nechat dotykové tlačítka jako u PS4)
-Nový dualshock 4 V2 ( možná je to jenom o zvyku )
-Mohli by už konečně přeložit PS Store a možná i lokalizovat menu .. tam toho moc není na překlad (ale to je jenom taková maličkost)
Celkové hodnocení: Je to super mašinka. Hrál jsem nového DOOMa na klasické PS4 , jako v pohodě ale hučelo to strašně moc a u některých arén se FPS trošku propadalo. Nyní nejde vůbec slyšet a vše jede jak má. PS4 PRO prostě pro hráče co chtějí hrát bez kompromisu :)


Kejdzus   2017-07-01 20:13:49 **********90%

Hra:  PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: Vše
Zápory: Nic
Celkové hodnocení: Zatím jsem na začátku druhého Wumpa Islands a můžu říct že jsem se zase vrátil do dětství když jsme to pařili na PS1 jenom dnes už nevydržím hrát tak dlouho naráz. Ale emoce jsou pořád stejný, nejradši bych vychodil ovladač jak jsou nějaký mapy složitý (což se nezměnilo) originál jsem hrál před dvěma lety a tenhle remaster se povedl. Doporučuji všem co si chtějí zavzpomínat i těm kteří budou mít první zkušenosti s Crashem.


Marek   2017-06-29 21:36:33 **********65%

Hra:  PS3  Watch Dogs 2 (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + Grafika
+ Prostředí
+ Gameplay
+ Úprava postavy
+ Hlavní postava
+ Flashbacky prvního dílu
+ Soundtrack
+ Málo bugů
+ Jízdní ovládání
+ Příběh rychle odsejpá
Zápory: - Vedlejší postavy
- Velmi nudný a nezáživný příběh
- Málo možností řešení mise
- Nevyužit potenciál hackerského světa
Celkové hodnocení: Oproti druhému dilu se rozhodně kluci z Ubisoftu polepšili. Vyladili to, udělali to pestřejší, zábavnější, barvitější a i zhlediska ovládání to zlepšili ale opět. Chybí kvalitní příběh! Nevyužit potenciál hackerského světa!
Hrajete prakticky za hackerský, puberťácký hovada. Hacker takhle rozhodně cool nevypadá a nechová. Ti týpci jsou fakt weirdo.
Chce to trochu té reality a udělat v duchu jedničky, ale tak o 1000% lépe ve všech ohledech. Temné, za oponou, napínavé, vzrušující, více taktické a hlavně to, že se vžijete do role hackera. Tohle je opět dělané pro masiv, aby to hráli i děcka.
Rozhodně ale na pár měsíců zabaví, ve stylu hry se najdete a hezky čas u hry utíká.
Multiplayer překvapivě zábavný, nečekejte zázraky, jenom se hackujete a honíte navzájem, je tam pár zábavných módů.
Stojí to za to vyzkoušet.
Nejde srovnat s jedničkou. To byl pr*ser.


Marek   2017-06-29 12:08:05 **********5%

Hra:  PS3  Mafia III (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + Agrese
+ Grafika
+ Prostředí
+ Soundtrack
Zápory: - Příběh
- Hlavní postava
- Politická korektnost
- Gameplay
- Neuvěřitelný počet technických chyb
- Neuvěřitelný počet otravných cutscenes. (Chceš film? Kup to)
- Žádná úprava postavy
- Nezajímavé dialogy
- Tuctový příběh
- Nedodělané, nedomakané
- Češi se podíleli jenom na animaci
Cutscenes (které stejně stojí za starou bačkoru)
- Otravná a stupidní AI (to jsem ještě neviděl)
- Řízení aut (To je vtip, ne?)
- Tato hra se snaží být GTA a zapomněla, že je Mafia
- Stydím se vůbec vyslovit, že jde o 3 díl Mafia.
- Titul by se měl přejmenovat na "Masový vrah 60 let"
Celkové hodnocení: Hoši z 2K Czech se opět, hezky na čecháče, tentokrát v herním průmyslu, zaprodali Amíkům, vydělali na tom hezké penízky a značka Mafia jde pomalu ale jistě do ******.


Marek   2017-06-29 12:03:02 **********5%

Hra:  PS3  Mafia III BAZAR          Také napsat recenzi
Klady: + Agrese
+ Grafika
+ Prostředí
+ Soundtrack
Zápory: - Příběh
- Hlavní postava
- Politická korektnost
- Gameplay
- Neuvěřitelný počet technických chyb
- Neuvěřitelný počet otravných cutscenes. (Chceš film? Kup to)
- Žádná úprava postavy
- Nezajímavé dialogy
- Tuctový příběh
- Nedodělané, nedomakané
- Češi se podíleli jenom na animaci
Cutscenes (které stejně stojí za starou bačkoru)
- Otravná a stupidní AI (to jsem ještě neviděl)
- Řízení aut (To je vtip, ne?)
- Tato hra se snaží být GTA a zapomněla, že je Mafia
- Stydím se vůbec vyslovit, že jde o 3 díl Mafia.
- Titul by se měl přejmenovat na "Masový vrah 60 let"
Celkové hodnocení: Hoši z 2K Czech se opět, hezky na čecháče, tentokrát v herním průmyslu, zaprodali Amíkům, vydělali na tom hezké penízky a značka Mafia jde pomalu ale jistě do ******.


Tomáš   2017-06-28 18:23:07 **********100%

Hra:  PC  Figurka Battlefield 1 + bonusové předměty          Také napsat recenzi
Klady: Nečekal sem to,ale ta figurka je špičková. A má i váhu.
Zápory: Žádný
Celkové hodnocení: Super


Marek   2017-06-28 16:23:00 **********35%

Hra:  PS3  The Division (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + Rozmanitost výzbroje
+ Prostředí
+ Soundtrack
+ Gameplay
Zápory: - Mikrotransakce
- Grafika
- Lineární, nezáživný příběh
- Odolnost nepřátel (Nerealistické)
- Komunita
- Downgrade
- Tvorba hrdiny (To je vtip, ne?)
- DLCs
- Hra bez budoucnosti
Celkové hodnocení: Hrál jsem to rok.
Pořídil jsem si všechny DLC. Vím, o čem mluvím.
Navzdory tomu, jakou kritiku na hru mám a jaké je ve výsledku mé hodnocení, hru jsem si užil i přesto, že jsem obdržel zcela jinou hru, než mi bylo prezentování před pár lety na E3 ale to by jinak nebyl Ubisoft.
Pokud dneska plánujete do tohoto světa vstoupit, počítejte s tím, že vývojáři na svou komunitu už kašlou a postupně se od ní distancují - to se můžete koneckonců sami dočíst na jejich oficiální webu, co plánuji v budoucnu do hry dávat.
Na to, že hra je na scéně nějaký ten pátek, furt to není hotové. Hra se stává po čase repetitivní a pokud nemáte něco jiného, co byste mohli začít hrát, tak u toho zkejsnete pár hodin, takže dá se říct, že hra si mě držila tím, že mě ještě čekali DLCs, které ve výsledku stojí za starou bačkoru a také tím, že jsem neměl co jiného hrát.
Opravdu to tedy za to stojí? Ne.
Hra je mrtvá, bez budoucnosti a aktuální cena koneckonců mluví sama o sobě.
Otřesná komunita, která nezná meze.
Nekupujte to.


Marek   2017-06-28 16:08:41 **********100%

Hra:  PS3  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + Grafika
+ Prostředí
+ Soundtrack
+ Geniální fyzika
+ Příběhové ale především vedlejší mise
+ Rozmanitost výzbroje
+ gameplay
+ Počasí
+ Délka
+ Open World
Zápory: - Ovládání vozidel
- Občasné bugy
- Úprava tvé postavy (málo možností)
Celkové hodnocení: Dosud nejlepší, taktická third-person, stealth akční střílečka na trhu.
Nečekal jsem, že dostanu takovou dávku kvality zrovna od Ubisoftu, kteří jsou proslulý tím, že jejich hry mají kupu bugů a hlavně svým hrám zlepšují vizuální stránku tím, že tomu nasadí pořádný downgrade. ;)
Pokud tě baví stealth akce s libovým gameplayem (opravdu ovládací prvky a reakce zbraní jsou fresh) a k tomu všemu máš kámoše, se kterým máte na něco takového chuť, tak není důvod proč váhat.
Rozhodně doporučuji.


Marek   2017-06-28 15:53:27 **********20%

Hra:  PS3  Mass Effect: Andromeda (PS4)          Také napsat recenzi
Klady: + Grafika
+ Prostředí
+ Gameplay
+ Soundtrack
Zápory: - Animace
- Postavy (nesymatické, nepřitažlivé)
- Příběh
- Feminismus tzn. Politická korektnost
- Zbraně, úprava postavy atd.
- Nudné dialogy
- Nezáživné milostné příběhy
- Postrádám WHAU efekt
Celkové hodnocení: Tímto dílem se jednoznačně Bioware odsoudili k záhubě.
Původní tvůrci začli pracovat na novém titulu Anthem a nové pokračování, které bylo klíčové pro budoucnost značky Mass Effect, předali mladému, nezkušenému, politicky korektnímu týmu, kteří si nevytvořili vztah s tímto světem a proto si k tomu ani fanoušek Mass Effect nenajde cestu.
Nejhorší díl, nejhorší face animation co jsem kdy v životě viděl, nejméně přitažlivé a nezajímavé postavy, se kterými jsem se kdy ve hře setkal a především, co považuji za největší prů*er je to, že se tým nechal ovlivnit radikálním feminismem, který je v této době tak moderní.
Nekupujte to.


Anysek   2017-06-27 14:03:34 **********20%

Hra:  PC  Mafia III          Také napsat recenzi
Klady: + snad snaha vývojářů o udržení tradice
Zápory: - ovládání
- grafika, na dobu, kdy vyšla, a HW nároky jsem čekala opravdu něco jiného
- celkově jiná atmosféra než u prvních dvou dílů
- spíš horší pokračování GTA než Mafie
Celkové hodnocení: Jedničku i Dvojku jsem dohrála několikrát a nikdy mě neomrzely... Když jsem se dozvěděla o pokračování Mafie, opravdu hodně jsem se těšila, protože u Dvojky šla kvalita pořád nahoru, i když Jednička byla perfektní, ale když jsem si pustila Trojku, celková atmosféra mi přišla jiná, grafika (u které jsem předpokládala pokrok) taky nic moc a ovládání mě taky nenadchlo... Raději si znovu zahraju starší díly anebo GTA než tohle... Chtěla jsem udržet tradici, ale v porovnání s GTA V (které jsem zrovna dohrála, takže mám okamžité srovnání) je tohle velký palec dolů a krok zpátky u téhle klasiky...


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-07-22 14:23:03
PC  Dragons Dogma Dark Arisen

2017-07-20 11:27:18
PC  Call of Duty: Infinite Warfare

2017-07-12 14:12:48
PS3  1TB HDD pro konzoli PlayStation 4

2017-07-12 12:48:35
PC  Dying Light Enhanced Edition

2017-07-11 15:16:15
PC  Deus Ex: Mankind Divided - Day One Edition

2017-07-08 13:02:57
PS3  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

2017-07-05 15:56:48
PC  The Elder Scrolls Online: Morrowind

2017-07-03 16:23:06
PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

2017-07-03 05:21:39
PC  Peněženka Star Wars - Resistance

2017-07-02 20:00:59
PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

2017-07-02 09:16:36
PS3  Konzole PlayStation 4 Pro 1TB

2017-07-01 20:13:49
PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

2017-06-29 21:36:33
PS3  Watch Dogs 2

2017-06-29 12:08:05
PS3  Mafia III

2017-06-29 12:03:02
PS3  Mafia III BAZAR

2017-06-28 18:23:07
PC  Figurka Battlefield 1 + bonusové předměty

2017-06-28 16:23:00
PS3  The Division

2017-06-28 16:08:41
PS3  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

2017-06-28 15:53:27
PS3  Mass Effect: Andromeda

2017-06-27 14:03:34
PC  Mafia III


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz