Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   215 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Heroes of Might and Magic IV C...

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

LukyCern   2016-10-11 03:45:18 **********68%

Klady: +Grafika
+Možnost zapojit hrdinu do boje
+Vylepšování hrdiny
+Horké křeslo
Zápory: -Jednotky se nedají vylepšovat
-Nekropole má jednotky od Chaosu(pekelný pes,ďáblík,ďábel)
- Vybrat si mezi dvěmi jednotkami na stejné úrovni.
Celkové hodnocení: Heroes 4 je po Heroes 3 moje nejoblíbenější hra z celé série. Trvalo chvliku než jsem si zvykl na změnu v některých věcech.


Niven   2016-06-18 14:33:08 **********96%

Klady: + vysoká návikovost na herní systém
+ různé typy jednotek a hradů
+ hra se řídí na tahy
+ lepší grafika hry
+ pohádkovost hry
+ stále jednoduché ovládání
+ multiplayer
Zápory: - malá nevyváženost s nekropolí
Celkové hodnocení: celá recenze - http://heroesofmightandmagic.funsite.cz


Chuck01   2015-04-18 14:52:50 **********92%

Klady: -skvělá hudba
-spoustu kampaní
-zajímavé vyprávění příběhu
-spousta jednotek, které nelze verbovat ve městech
-hodně schopností
Zápory: -zdá se mi, že nepřítel nemusí vůbec verbovat jednotky ve městech a má nekonečno surovin
Celkové hodnocení: Skvělá hra, u které jsme mi ověřila věta "Ještě jeden klik a jdu spát"


Baz   2011-10-24 15:34:07 **********20%

Klady: -hudba ve městě Příroda
-některé jednotky jsou hezké
Zápory: -vše ostatní od uřvaných chorálů (Příroda je vyjímka) přes podivnou grafiku a pohyb některých jednotek (jako kdyby měli naloženo v kalhotách)
Celkové hodnocení: Tento paskvil si nezaslouží nosit jméno HOMAM, díky bohu za HOMAM 5 jenž vrátil tuto sérii zpět na výsluní.


D3YODE   2011-04-07 14:01:38 **********85%

Klady: -jednotky
-konecne hrdina taky predvede co v nem je
-kouzla
-rasy
-mnozstvi veci a pokladu
-editor
Zápory: -kampan , pribeh (nic mi nerika)
-nemoznost niceni hradeb pomoci katapultu atd...
-nemoznost jednotky vylepsovat jako u predchoziho dilu .
Celkové hodnocení: No o kousek proti 3 se to zlepsilo , diky tomu ze hrdina bojuje , grafika , jednotky atd ovsem uz nejsou katapulty a vylepsovani jednotek , doufal jsem , ze 5 spoji klady hrdina , katapulty vylepsovani jednotek , ovsem 5 me strasne zklamala . tento dil je tedy muj nejoblibenejsi a prevazne kuli tomu , ze ovladate hrdinu jako bojovnika a kouzlit je opravdu radost .85%


draconex   2011-02-16 18:37:28 **********80%

Klady: -pěkná, až pohádková grafika která se mi líbí i dneska
-nádherná hudba
-zapojení hrdinů do boje (konečně!)
-celý bojový systém se mi líbil víc než kdy předtím, ať už jde o změnu pohledu na bojiště, nebo překážky
-kouzla rozdělená do jednotlivých škol
-dlouhá hratelnost (proseděl jsem u toho opravdu hodně času)
-povedené datadisky (závěr v Gathering Storm kde máte 5 namakanejch hrdinů stojí za to)
-výtečná česká lokalizace s dabingem
Zápory: -po čase stereotypní
-příběhy kampaní nic moc (ale o tom ta hra nejni :))
Celkové hodnocení: Velice zdařilá tahová strategie s výtečným bojovým systémem, která zabaví na hodně dlouho. Audiovizuální stránka je nestárnoucí, takže i dnes mohu hru směle doporučit. Jen škoda že po čase je to už moc velký stereotyp. Škoda že Heroes 4 nebylo přijato nejlépe a změny zde provedené už v dalších dílech nebyly.


Choosen   2010-08-05 18:02:39 **********75%

Klady: - kouzla jsou roztříděná do jednotlivých škol magie
- možnost pohybu po mapě jen s hrdiny nebo nestvůrami
- příznivější kurz směny surovin na tržištích
- povedená česká lokalizace
- skvělé datadisky
- hrdinové se aktivně zapojují v boji
- denní přírůstky jednotek
- v různých mapách i nějaké úkoly za odměnu
- skvělá hudba
Zápory: - nepřítel, když prohrává, utíká z boje
- špatně vyřešené dobývání hradu
- celkově mohla být ještě propracovanější (např. větší rozdíly v bonusech při donesení svatého grálu do hradu, nebo horní strop síly hrdiny v boji)
Celkové hodnocení: Tato hra je zábavná, hodně návyková a s přidanými dvěma oficiálními datadisky je to skvost. Navíc to vše k dostání velmi lacině, vlastně skoro zadarmo.
Rozhodně DOPORUČUJI!!!!


eminem   2009-05-18 18:34:39 **********50%

Klady: nádherná hudba,atmosféra fantasy světa,cz dabing,
Zápory: špatná grafika,pro nováčka dost obtížné,hratelnost
Celkové hodnocení: Heroes of might and magic co teda dodat dodám asi tohle:na tuhle hru už sem viděl několik videí a dlouho sem uvažoval jestli si to mám koupit ale nakonec sem se rozhodl pro koupi.Hudba se k tomu náramně hodí nevim jak vy ostatní ale mě se líbila pak zápory těch bylo celkem dost největší zápor si zaslouží asi hratelnost protože sem neměl moc trpělivost tuhle hru hrát protože hratelnost prostě strašná(asi to bude tím že moc strategie nehraju) dále ten kdo takovýhle podobný hry nehrál tak toho to bavit nebude a nakonec grafika vím že je to z roku 2002 ale mohli i dát trochu víc záležet.Abych to shrnul tak pro mě je Heroes pouze průměrná hra věřím že si heroes našel spoustu příznivců ale pro mě nic moc


Sion   2009-04-06 15:44:42 **********73%

Klady: -Více míst pro jednotky
-Až 2 hrdinové
-Grafika.. tedy jak se to vezme
-Jednotky se po mapě můžou pohybovat samostatně, tak jako hrdina
-Denní přírůst jednotek
-Speciální schopnosti u jednotek
-Kampaň
-Vcelku hezké menu
Zápory: -Velký mínus je pro mne hudba, ta mi do série HoMaM moc nesedí, tvůrci se měli inspirovat u geniality hudby v Heroes 3.
-Vcelku hezká grafika která se bůh ví proč nechytla
-Tabulky, čísla, dovednsti.. to všechno je hrozně nepřehledné
-Bojový systém, kamera, mřížka na bojišti
-Rozvržení budov v hradu, celkový dojem není zrovna nejlepší
-Absence upgradu jednotek, tudíž i budov
-Denní přírůst jednotek
-Některé jednotky vypadají prostě hrozně
-Zbytečně velký-(široký) hlavní ovládací panel
-Až moc vybočující z řady Heroes...
a další..
Celkové hodnocení: Miluju Heroes, ale tento díl mě velice zklamal, když nad hrou začnu přemýšlet a všímat si detailů nechce se mi hrát. Nevím proč ale hra mi nic neříká, ani bych neřekl že to patří ke skvělé sérii HoMaM.Pro něktré jistě hezká hra.. neříkám že nemůže být...


Rithus   2008-12-09 15:04:47 **********60%

Klady: -mnoho kouzel
-originální jednotky
-výborný soundtrack k hlavním městům
-vylepšování hrdiny
-samostatný pohyb jednotek
Zápory: -chybý možnost upgradu jednotek
-nevyváženost stran
-hře chybí ten pravý HOMaM nádech
Celkové hodnocení: Hra velmi dobrá, i když ve své serii v mnohém vybočuje a občas je těžké určit, zda je to klad či zápor.Své předchůdce v mnohém předčila, ale HOMaMem V byla předčena


Kýbl   2008-10-26 09:59:43 **********93%

Klady: +bez UPG.
+karavana
+samostatný pohyb jednotek
+tuning a dovednosti hrdinů
+CZ a CZ dabing
+velmi levné věže kouzel
+nárůst jednotek každý den
+hudba a pěkně vypracované hrady
+dobrý kouzla a lektvary
+vylepšená kniha kouzel
+každá jednotka má svou speciální schopnost
+hezký příběh kampaní
+možnost naverbovat všechny jednotky najednou
+velký zážitek ze hry
+hrady se přizpůsobují terénu
+Cena!
Zápory: -trochu nepřehledný terén na mapě i na bojišti
-málo národů
-ztráta viditelnosti i v prozkoumané oblasti
-podivná a moc drobná grafika
-v boji nevíte jestli se vaše jednota dostane při útoku až k té nepřátelské
Celkové hodnocení: I přez drobný zápory tuhle hru miluju a ocenuju snahu výrobců, a myslim si že i s dílem 3 by se 4ka měla dostat na první zlaté místo jako 2 nejlepší díly z celé série které za to stojí!!!


Morty   2008-09-28 13:15:41 **********80%

Klady: -cena
-jednotky
-CZ dabing
-Heroes
Zápory: -nelze vylepsovat jednotky
-divna grafika
Celkové hodnocení: Heroes 3 je sice lepsi,ale kupte siji abyste meli komplet heroesu.


vasek99   2008-07-23 17:54:11 **********88%

Klady: tato hra má své + v hodně věcech o proti heroes 5. Což člověka který se už nemůže dočkat na další pokračování řady hrdinů nemůže dočkat trochu naštve ale tím heroes 5 vůbec neurážím protože to bych ho jinak nehral. Tato hra je spíše pro lidi které baví hrát hry bez krve a masakrů ale přitom chtějí hrát hru kteá je spíše bojová a proty je hlavně heroes 4 je to totiž bojová strategická hra bez krve a masakrů.
Zápory: hra nemá moc dobrou grafiku a to je její - ale ruku na srdce neříkejte že až budeme dospělí tak naše děti nebudou říkat to samé o hrách které jsou dnes na tak zvané grafické špičce.
Celkové hodnocení: hra je klidná a pohodová u které se určitě nudit nebudete.


Dumec   2008-07-17 17:22:25 **********92%

Klady: + Velice dlouhá zábava (ale jako u všech dílů série, jak pro koho.. po čase se může objevit stereotyp)
+ Příběh kampaní se mi docela zalíbil
+ Cena
+ Dovednosti hrdinů
+ Hrdinové se už mohou samostatně pohybovat a bojovat
+ Hudba (ale to je velmi subjektivní)
Zápory: - jak už bylo napsáno, stereotyp
- Soubojové pole (nepřehledné)
- Abych pravdu řekl, nic moc mě nenapadá.. Nejde o žádné zápory, prostě někomu sedla trojka, někdo má radší čtyřku.. je to spíše o pocitu, kvalitní jsou oba díly
Celkové hodnocení: Především v HotSeatu jsem u HoMaMu strávil spousty času.. A Singleplayer také není špatný.. Hra pro dlouhé zimní večery


Tony   2008-06-08 19:02:31 **********90%

Klady: dobrá grafika,čeština,zvuk a hudba,
dabing,dobře propracovaný styl hry,
možnosti pro hráče,pěkně vysvětlený děj každé kampaně,3D bitvy,pěkné obludy a potvory
Zápory: někdy vysvětlený děj kampaně se neshoduje s kampaní podle mapy,některý kouzla a magie sou trapný nebo neúčinný
Celkové hodnocení: pěkná fantasy hra
s malými nedostatky


Ykulv   2008-06-04 20:34:22 **********90%

Klady: +grafika
+kvalitní příběhy v kampaních
+kompletní čeština
+promyšlené vyvážené jednotky i magie
+schopnosti hrdinů
Zápory: -i na nižší obtížnost mi hra přišla složitá
Celkové hodnocení: Vynikající RPG strategie. Kdyby nevyšel pátý díl, mohl bych napsat nejlepší.


Barushe   2008-04-24 11:32:32 **********85%

Klady: + aktivní účast hrdinů v boji
+ u hrdinů, kteří mají schopnost nekromacie lze oživovat padlé bojovníky nejen jako kostlivce, ale i jako duchy či upíry
+ jednotky dorůstají každý den
+ karavana
Zápory: - nemožnost upgradovat jednotky
- při stavbě líhní se vybírá mezi 2 jednotkami
- méně ras
- trojka se mi líbila po vizuální stránce více
- málo velkých map
Celkové hodnocení: Hodnotím velmi pozitivně..je to skvělý zabiják času


Whitekiller   2008-03-22 14:24:07 **********98%

Klady: Hra na dlouhé časy, chytne a nepustí, kdyby ste jí hráli třeba 1000hodin v kuse tak vás nepřestane bavit, pěkná grafika. Je to hra ke které se rádi vrátíme
Zápory: Žádné
Celkové hodnocení: Nejlepší tahová hra všech dob!!


Bára   2008-03-21 15:06:28 **********100%

Klady: Je to supr hra, já u ní sedim klidně i půl dne. Daj se tam i přejmenovat hrdinové, takže kdykoliv se naskytne možnost, hned jednu pojmenuju po mně. Je to žůžo a to úplný. Doporučuju ji všem, který chtěj vodvaz.
Zápory: žádný
Celkové hodnocení: Nejlepší hra na světě!


Bat1   2008-01-12 23:00:49 **********80%

Klady: Pěkná grafika,snadné ovládání. Možnost vylepšovat pěkně postavu.Spousta dlouhé zábavy.
Zápory: Málo velkých map,v datadiscích nic nového až na pár map+kampaně.
Celkové hodnocení: Ja bych jí dal 80/100 hlavně kvůli chudým datadiskům.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-06-29 12:08:05
PS3  Mafia III

2017-06-29 12:03:02
PS3  Mafia III BAZAR

2017-06-28 18:23:07
PC  Figurka Battlefield 1 + bonusové předměty

2017-06-28 16:23:00
PS3  The Division

2017-06-28 16:08:41
PS3  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

2017-06-28 15:53:27
PS3  Mass Effect: Andromeda

2017-06-27 14:03:34
PC  Mafia III

2017-06-27 12:53:08
PC  Overwatch: Origins Edition

2017-06-25 21:12:55
PS3  The Last of Us: Remastered

2017-06-25 21:07:21
PS3  Little Nightmares - Six Edition

2017-06-20 19:58:38
PC  Resident Evil 7: Biohazard

2017-06-18 12:58:14
PC  PlayStation Plus - členství na 12 měsíců

2017-06-18 09:11:04
X360  DiRT 4 - Day One Edition

2017-06-17 18:48:48
PC  Overwatch: Origins Edition

2017-06-17 16:35:03
PC  Call of Duty 5: World at War

2017-06-17 01:00:27
PC  The Elder Scrolls Online: Morrowind

2017-06-16 22:40:18
PC  Assassins Creed

2017-06-07 00:36:11
PC  Rising Storm 2 Vietnam

2017-06-06 18:28:50
PS3  Uncharted: The Nathan Drake Collection

2017-06-06 16:56:45
PC  For Honor


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz