Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   187 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Spore

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Silvanas   2015-04-19 19:37:07 **********85%

Klady: + Celý vývoj ovlivní váši hru
+ Velké množství součástí
+ Hezká grafika rostlin i tvorů
+ Moc se mi líbila
+ po obsazení jedné hvězdy se objeví nová
+ Líbí se mi to prolínání světů. Ve fázi vývoje příšerky prchali protože se na neby objevila vesmírná loď která je unášela.
Zápory: - zklamal mě konec, neboli to co se stalo po objevení středu vesmíru.
- stávalo se mi, že na některých planetách je už od začátku hodně obřích příšerek. Nejdou zabít ale vás zabijí na jednu dvě rány. Dost blbě se jim utíká.
Celkové hodnocení: Jednoduše pěkně propracovaná milá hra. Baví mě i teď a myslím, že ještě dlouho bude


richto01   2011-07-19 11:58:35 **********100%

Klady: +Dětská hra
+Není násilý(myslím míņ)
+Tvoření příšerek
+Vytvoření čehokoli
+Čeština
+Hezký rozvoj :)
Zápory: -----
Celkové hodnocení: Doporučuji prostě dobrá hra pro tvořivé hráče :).


Píp   2010-10-31 16:30:19 **********90%

Klady: zajímavé bylo moře, civilizace nebo vesmír
tvoření příšerek
můžete si vytvořit srandovní příšerkugrafika
Zápory: na nejtěší optížnosti to bylo moc těžký
když jdete k příšerce která má křídla uletí vám před nosem :D

Celkové hodnocení: Spore se mi moc líbilo, hlavě vesmír a strávil sem u toho hodně času. Moc mě ta hra potěšila.


Lukáš   2010-04-10 11:45:55 **********95%

Klady: +Grafika+Nemusíte si vybírat příšerku Ale stvořit+Nízké Hw+Skoro Vše
Zápory: -Moc Dětinské -Není Multiplayer-Vesmír Nejlepší Bylo Fáze Vývoje Tvorú
Celkové hodnocení: Skvělá hra Doporučuji jenom Pro Vášnové Hráče Který Sou Dětinský Mě To popravdě Ale Bavilo


Kronos   2010-03-15 17:33:55 **********85%

Klady: +jednoznačně tvoření,spousta možností a tisíce možných částí
+vesmírná fáze nekonečná,spousta věcí může zaujmout
Zápory: -stereotypní vesmír
-strašně krátké ostatní fáze
-ve vývojové fázi se strašně špaaatně střádá DNA
Celkové hodnocení: hra má spoustu kladů i záporů,ale hlavně dokáže zabavit měsíce až roky


Lihkan   2010-02-05 22:00:08 **********89%

Klady: +EDITORY(letadla,příšerky,tanky,budovy,cokoliv!) Zabaví na spoustu hodin sami o sobě
+Kmenová/Městská fáze
+V editorech lze stvořit téměř cokoliv
+Nápad udělat hru o EVOLUCI je genialní
Zápory: -Vesmírná fáze zoufale stereotypní
-Nejzábavnější fáze(mesto,vesnice) zoufale krátké
-V editorech nelze dělat asimetrické věci
-hodně dětské(hra p evoluci klidně mohla být pojata víc realističtěji)
Celkové hodnocení: Hra která mě odrovnala editory a geniálním nápadaem-jednoznačně doporučuju


MagMagdas   2009-10-28 08:30:00 **********80%

Klady: +originalita
+příšerky
+grafika
+atd
Zápory: jediný co mě štve je
- GALAkTICKA FAZE-totální nuda a propadák,pořád se všechno opakuje,nuuuda

-hra je moc krátká
Celkové hodnocení: je to fakt super hra,jediný co mě naštvalo byla ta galaktická fáze,jednoduchost a to že je ta hra krátká,jinak dobrý


Sam   2009-08-19 20:33:37 **********50%

Klady: -Zjímavá hra.
-Buneční fáz,vývojová a vesmírná.
-Možnost sežrat mrtvolu(když jste masožravec nebo všežravec.
-Je tam spore katalog.
Zápory: -Tvoření příšerek omrzí
-Přííííííloš primitivní až moc
-Příde mi to dětinské
Celkové hodnocení: Celá hra je o tvořeení příšerek a dopravních prostředků ale to brzo omrzí ale pro děti ve věku 7 až devět let je to zábava.


Kryserka   2009-07-21 14:31:09 **********85%

Klady: Vytvoření jakých koliv příšerek a jiních věci mě velice zaujali,a také první tři fáze,Také se mi líbí že si člověk může udělat všechny cesty vývoje,lí bí se mi také kolik druhý tvoření
Zápory: Tvoření po asi tak padesáti příšerkách docela i trochu omrzí,Civilizační fáze je dost lehká naopak vesmírná zase moc těžká a ve vesmírné jsou pořád stejné mise,ve tvoření se už některé tvoření opakuje (např.vozidla jsou ve všem stejná akorát je dělí jen pár věcí navíc)
Celkové hodnocení: I když má hra nějaké mínusi jediné co mě zastavilo když jsem ji dostal tak to že se mi seklo XD


andys   2009-03-31 15:35:33 **********100%

Klady: editor příšerek,rozdělení hry do fází,vysoká kreativita no prostě všechno
Zápory: krátká fáze 1 a fáze 2 by mohla být delší.A editor rostlin
Celkové hodnocení: tato hra splnila má očekávání.jelikož mě takové hry baví tak jsem u ní strávila hodně času


Harvey   2009-03-21 16:51:41 **********85%

Klady: Možnost Editorů (vlastní tvorba), výběr zda chete hrát kladně nebo záporně a za to pak následné bonusy, postupování různými fázemi (Buňka, příšerka, kmen, civilizace, vesmír)
Zápory: Hlavně vesmírná fáze při které jakmile se truchu pustíte hluběji tak se už mise opakují (přiveze kytku nebo zvíře, zničte nebo dobýjte kolonie na planetě XY)
Celkové hodnocení: Až na pár chybek ve hře se mi hra velmi líbí a tu vesmírnou fázi by měl trochu zlepšit datadisk. Ale jestli uvažujete o hře která ve vás probudí Fantasii tak ji plně doporučuji


Jarkad   2009-03-11 10:32:45 **********65%

Klady: -skvělý editor
-volnost pohybu příšerek
-fáze 1-3
Zápory: -fáze 4, vadí mi, že nehraju za jedince
-fáze 5, stále se opakující výzvy tipu zachraňte planetu bla bla, po pár hodinách nuda nuda nuda
Celkové hodnocení: Po pár večerech hraní jsem se začala nudit. Po cca měsíci jsem to vzdala úplně. Snad to vylepší datadisk. Zatím jsem hru neodinstalovala. Uvidím :-)


Nemesiss   2009-03-02 21:09:58 **********66%

Klady: Libilo se me ze priserky a budovy a lode skoro vsecko sem si tam mohl udelat podle sebe ze to neni dany. Vesmirna faze zezacatku natchne. dobra grafika to nepochybne ato je asi vse :(
Zápory: - Po 19.h hrani vesmirne faze zacina byt nuda.
- Stale upravovani planety .. (např.- musite si koupit vakuove mracno na horkou planetu aby se schladila a porad dokola)
- Z nekterých "podivných" zvuků co vydávají tvorove ve vesmírné fázi vam zacne zachvilku hrabat.. sry za ten vyraz ale je to tak :))
Celkové hodnocení: Ze zacatku je velike netchnuti ale po 20h vesmirne faze je nuda. Pak to odinstalujete :))


Johnny Windu   2009-02-13 19:28:02 **********75%

Klady: tvoření příšerek, místy dobré RPG prvky, nutnost objevování nových lokací, seznamovaní s ostatními
Zápory: vesmírná fáze je nekonečná, zvuky příšerek a zvuků se někdy ohrají a začínají být nudné a otravné
Celkové hodnocení: Sice se Spore tváří jako suprová gamesa, ale zdání klame. Fáze tvoření příšerky vás bude bavit. Je zde více možností než třeba v The Sims ( jedno kaký díl), ať už v počátku buňky, poté jako samotné příšerky atd., jenže až se dostanete do vesmírné fáze, doporučuji zocelit si nervy a mít trpělivost, protože tato fáze je téměř nekonečná a přijde mi jako "výplod z nouze". Myslete si co chcete, ale já nemůžu hodnotit lépe, než 75 procent...


Vrakinos   2009-02-09 15:14:53 **********60%

Klady: Nejvíce mě bavila 1.fáze a 2.fáze a to vytváření příšerek je prostě BOMBA!!!!!!
Zápory: Já jelikož zrovna moc nemusim strategie tak mě nebavila 3.fáze a 4.fáze.5.fáze je ze začátku dobrá ale potom je to furt to samý dokola a někdy maáte unýst svého občana ale oni to tam řeknou asi takhle:Zjistili sme že na planetě (jméno planety) je zajímavý druh.Prosím nemohl byste nám přivíst jeden exemplář????
Celkové hodnocení: Takže myslim že SPORE je velkým sklamáním. Já a hodně jiných lidí sme od toho čekali MNOHEM VÍC!!!!!!!!!


Goblin   2009-01-18 22:38:48 **********95%

Klady: Budování příšer,vozidel a budov. Velké příšerki.sopky,mnoho planet a impérij.úprava planet a velmi dost kreací v galaxii.
Zápory: Velmi krátké fáze kromě 5. Vesmírné .V malich rybnících jsou velké nestvury jako v moři. Ufo si vás nikdy nevezme a nelze chodit po velkých kamenich
Celkové hodnocení: Přesto to má malé chyby inspiroval mě život jak se vyvíjí od pídi čerta Do vyspělé rasy která se dostane až do středu galaxie.


Draq   2008-12-22 19:44:07 **********87%

Klady: Esitor, jak trvdil will wraight tak u něj člověk stráví dost času, já sem tomu nevěřil ale je to tak, je sranda dávat vaším příšerkám oči 2. ruce atd. Rozdělení na části je velmi šikovné, protože se vám hra nezhnusí stereotypností. 1.Fáze mě opravdu nejvíc bavilajíst menší potvůrky atd. Máte na výběr mysožravce, býložravce, všežravce a od toho se odvíjí celá budoucnost...
Zápory: Fáze mě bavili sestupně 1.Nadšeni 2.Ujde 3.nicmoc atd., nicméně všechny se dají hrát s chutí. Stádyja by měli bejt přibližně stejně dlouhe (1. děláte 20min, 2. 2h, 3. 1h). Tvoření se vám může taky časem zhnusit když třeba navrhujete 5. budovu po sobě...
Celkové hodnocení: Od hry se očekávalo hodně a mě rozhodně nesklamala, nějáké fáze sou slabší, což je škoda ale hra vás jen tak neomrzí. Můžeete ji hrát do aleluja protože pokaždé si můžete udělat jinou potvůrku. :D


Pachenko   2008-12-18 20:07:18 **********75%

Klady: Takže rozhodně Spore exceluje ve svých naprosto perfektních editorech, ty si opravdu zaslouží pochvalu, dále bych vypíchl technické zpracování, nesetkáme se s žádnými otravnými bugy a hra je plynulá.
Autorům se rozhodně povedla fáze buňky, je příjemná a dobře hratelná, dále se povedla kmenová a poslední, vesmírná fáze.
Spore se hraje i celkově moc příjemně a oddychnete si.
Zápory: Hodnocení Spore rozhodně shazuje lehce infantilní vizuální zpracování, bohužel také rozvleklá 2.fáze zvířatka a naopak příliš krátká 4.fáze civilizace.
Hře také nepomáhá přílišná jednoduchost a absence audio zpracování.
Celkové hodnocení: Spore je rozhodně velký projekt bohužel nemůžu říci že by byl úplně povedený , ba naopak hra má poměrně dost chyb, někdy větších někdy menších, ale určitě nepříjemných a otravných. I přesto Spore doporučuji protože se hraje dobře a příjemně odsýpá


B2k4tk0   2008-11-09 19:44:10 **********69%

Klady: 1. fáze je pěkná oddychovka,které není skoro co vytknout. Ale na téhle fázi kterou dohrajete za několik minut hra nemuže stavět.
3. a 4. fáze jsou sice velmi zjednodušené strategie ,ale mě celkem bavili. Ovšem kvuli malým možnostem bych jim velkou znovuhratelnost nepřipisoval.
5. fáze není špatná ale kdoví jak dlouho bude bavit?!
Dále pak takové maličkosti a propracované drobnůstky např. Ve fázi příšerky zažijete meteorický roj, zčistajasna se před vámi objeví obří příšerka (,která vás zabije jednou ranou,ale která je příliš tupá na to ,aby se vyvinula a jedou si ji třeba váš kmen dá k večři ), nebo se vám nad hlavou proletí vesmírná raketa. Tu vidíte i v dalších fázíh ,kde vám například ukradne mazlíčka , budete na to zírat překvapeně a naštvaně a o 2 fáze dál to uděláte taky :)
Ale jednoznačně nejlepší je na celé hře Editor,který v žádné jiné heř nenajdete. Tak propracovaný ,že si bude moci vytvořit téměř cokoliv.
Zápory: 2 fáze. je velmi nudná a dělá se v ní stále to samé. Zbylé fáze nejsou zábavné příliš dlouho ,a kdyby nešlo ve spore o to vyzkoušet si různé herní styly a vždy hrát za jiné pastvoření, tak by měli téměř nulovou znovuhratelnost.
Slabší grafika(ale stylová a ke hře se víceméně hodí)
Hra rozhodně,ale rozhodně nesplnila očekávání a je v podstatě velmi nudná s malým množstvím herních postupů.
Celkové hodnocení: Hra s geniálním editorem,který se dá ovšem za nesrovnatelně nižší cenu koupit jako samostatný produkt. Skoro všechny fáze začnou po chvíli nudit a neslibují velkou znovuhratelnost. Hra má i přesto své kouzlo.


filson   2008-11-05 17:37:49 **********76%

Klady: Editor ( nejlepší je editor budovy )
1,3,4( i když dost krátká )
osidlování planet
Zápory: 5 fáze: Sama o sobě nejlepší, ale chybi znepříjemňují celkový zážitek.
inflantiní 2. fáze.
Celkové hodnocení: Hodně rozporuplné. Snad to zlepší chystané datadisky.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-06-19 09:15:06
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-18 14:02:08
PC  The Sims 3

2018-06-18 13:06:41
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-06-18 12:57:02
PS3  God of War

2018-06-18 11:55:46
PC  Ancestors Legacy - Limited Edition

2018-06-17 07:52:07
PC  Quake IV

2018-06-15 21:28:29
PC  Blood: One Unit Whole Blood

2018-06-13 13:40:28
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-06-05 09:59:15
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-01 18:40:33
PS3  God of War

2018-05-31 12:30:38
PC  Assassins Creed: Brotherhood

2018-05-27 17:50:05
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 22:02:37
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 14:21:36
PS3  God of War

2018-05-23 14:17:01
PC  Far Cry 5

2018-05-20 13:57:03
PC  ELEX

2018-05-20 10:47:38
PS3  God of War

2018-05-19 14:19:56
PS3  God of War

2018-05-13 20:06:32
PS3  God of War - Collectors Edition

2018-05-13 13:16:38
WII  Pokémon Ultra Moon


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz