Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   184 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Call of Duty 4: Modern Warfare GOTY

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

walda   2015-08-15 16:34:48 **********100%

Klady: pěkná grafika na tu dobu
příběh
Zápory: čestina
Celkové hodnocení: výborná střílečka i příběhem kdo nehrál tak doporučuju


Scawe   2013-07-02 12:23:54 **********100%

Klady: +Pribeh
+Hratelnost
+Multiplayer s velikou komunitou
Zápory: -Umela inteligence
Jinak nemam moc co vytknout, MP (kvuly kteremu to hraju) je uzasny.
Celkové hodnocení: Podle me hra spise na Multiplayer, ktery ale zato stoji za to a je chytlavy.


CACZ   2012-11-25 20:59:30 **********92%

Klady: Grafika
Hratelnost
Příběh
Pripyat
Multiplayer
Zápory: Umělá inteligence
HW Nároky
Herní doba
Celkové hodnocení: Hra je povedená a doporučuji ji zahrát.
Hlavní nevýhoda je krátká herní doba, ale to vynahrazuje multiplayer.


wolfik   2012-08-21 21:54:47 **********80%

Klady: +Příběh
+Pěkná grafika
+Čestnost zbraní a v MP jejich vylepšování
Zápory: -Inteligence BOTU je na NULE, hru to dost kazí
-MP brzy omrzí
-Pro slabší PC a notebooky velká zátěž
Celkové hodnocení: Pěkná hra, není moc co vytknout. Kromě inteligence spoluhráčů v příběhové části a naprosté nereálnosti střelby.


Gnomar_Cze   2012-07-23 12:45:05 **********85%

Klady: Moderní válka
V MP "attachmenty" (vylepšování zbraní)



Zápory: V MP nejsou všechny zbraně z SP
Pokud se nepohnete vy, nepohnou se ani vaši kolegové
Celkové hodnocení: Naštěstí to není taková akce jako v MW2, rád jsem uvítal změnu v moderní válku.


Vevi   2012-05-03 17:13:48 **********90%

Klady: Perfektní příběh
Zajímavé zbraně a vylepšení v multiplayeru
Zápory: Že ve hře nemůžete řídit například tank, jako v předchozích dílech zato, AC-130 ale to je jediný ani jeep nebo humer ale jinak mi asi nic.
Celkové hodnocení: Zajímavá hra s dobrým příběhem a hratelností.


Scot   2012-03-18 21:10:15 **********97%

Klady: + GRAFIKA
+ PŘÍBĚH
+ MultiPlayer(lepší MODy,killstreaky)
Zápory: - kratší herní doba...
Celkové hodnocení: Další CoD, které je vážně boží !!! Sice kratší herní doba, ale tahle hra je o MultiPlayeru. SinglePlayer je třeba když vám nejde internet ;)


Marxus   2011-12-29 18:49:39 **********89%

Klady: + atmosféra
+ zbraně a modifikace(hlavně v MP)
+ některé mise jsou opravdu dobré a propracované(např. ta se sniperem v Prypiatu)
+ grafika
Zápory: - krátká kampaň
- smutný konec :-(
- někdy nevíte kdo do vás pálí
- psi :-)
Celkové hodnocení: Tento díl mě opravdu překvapil a těšil jsem se na něj.Atmosféra je provedena na jedničku a příběh je také zajímavý.Trochu mě zamrzela délka kampaně(cca. 7hodin), ale už je to tak a u multiplayeru vydržíte dlouho, takže se to vyrovná.Opravdu doporučuji.


Kaffe   2011-09-14 22:01:00 **********90%

Klady: -Na tu dobu kvalitní grafika
-Nízké nároky
-Asi nejlepší díl série
-Kvalitní multiplayer
-Prostředí
-Zábavný singlplayer i přes nízkou obtížnost
-Spousta zbraní, modifikací a perků
Zápory: -Občas přehnané preky v mutliplayeru
-Jednodušší singlplayer
Celkové hodnocení: Co k tomu dodat...asi nejkvalitnější díl série a podle mě do dnes nejhranější


Protofan   2011-07-26 17:01:34 **********90%

Klady: Atmosfŕa
-Hudba
-Cpt.Price
-Přesun do dnešní doby
-Skvělí příběh
-A to hlavně po Sp je Mp který na hodně hodin zabaví
Zápory: -Méně misí
-Moc patchů na opravu bugů
Celkové hodnocení: Velice povedená hra která pobaví na hodne dnů.


Leatherface   2011-07-02 14:00:10 **********98%

Klady: -grafika (na rok ve kterém vyšla parádní)
-cena 299kč (na toto hru parádní cena)
-spousta serveru
-stále ji hraje hodně lidí takže servery nejsou prázdné
-zábavné mise
Zápory: -krátká kampaň
Celkové hodnocení: Tato hra se fakt povedla a počítám že se ještě dlouho bude hrát a i podle mě je lepší než novější díly jako (WAW, MW2 nebo BO)


draconex   2011-05-22 17:29:53 **********55%

Klady: - na svou dobu pěkná grafika
- některé mise jsou celkem povedené a mají slušnou atmosféru
- nízké HW nároky
Zápory: - velmi krátké (cca 6 hodin)
- příběh není nic moc
- respawnující se nepřátelé
- spousta misí je dost jednotvárných
- oproti novějším dílům jsem nějak podezřele často chcípal kvůli granátům a výbuchům
- chybí pořádné "wow" momenty
- psi (rozčilovali mě)
Celkové hodnocení: Hodnotím pouze SP. Do CoD4:MW jsem se pustil hned po MW2, takže bohužel musím srovnávat (ač je to nefér). Délkou si nemají co vyčítat, obě hry jsou velice krátké. Grafiku má MW2 mnohem lepší, ale zase chápu, že MW je o dva roky starší, takže to pominu. Spíš mě vadila taková sterilita a jednotvárnost většiny misí, hlavně těch iráckých. Chyběla mi prostě ta zábavnost až arkádovost, tuny skriptů a wow momenty z MW2. Přestřelky jsou mnohem delší a místy hra sklouzává do stereotypu. Zvlášť naštvou respawnující s enepřátelé a podivně velký rozsah účinku granátů a obecně všech výbuchů. Naštěstí jí několik misí drží nad vodou, zmíním třeba Pripjať nebo závěrečnou. Příběh je tentokrát totálně nevýrazný a není šance, že by dokázal strhnout. Celkově je pro mě MW spíš zklamání, ale holt jsem ovlivněn novými díly MW2 a BO. Zase je ale hezké vidět, jak se série zlepšuje.


LoBo   2011-05-16 19:23:54 **********95%

Klady: - Příběh - i když je to FPS má ho a je docela propracovanej i s pohledem do minulosti
- zbraně jsou moc hezky vymodelované a je vidět na hře spolupráce zbrojního experta
- mise v Pripjati
- Dabing, zvuky a hudba - vcucne do děje
- MP mód
Zápory: - krátkost jen 6 hodin pro zkušeného hráče 4-5
- sem tam koridorovka
Celkové hodnocení: Sérii CoD prospěl výlet do současnosti, mám rád FPS zr 2 WW, ale už je jich jak Číňanů


TheLamerek   2011-03-28 17:38:22 **********95%

Klady: + pěkné mapy, výborná grafika
+ dedikované servery, takže jde i bez originálního cd
+ nepožaduje herní počítač,nízké požadavky
+ nápadité mise a úkoly, přehled perků a zbraní
+ vytváření vlastních slotů(oproti CoD2)
+ více druhů pistolek
+i po dohrátí SP misí jsou tam mise navíc
Zápory: - málo zbraní (ale na rok 2007 dobré), a omezené vylepšení zbraní(tlumič atd.)
- časem se ohraje jak SP, tak MP
- málo misí
- některé zbraně v SP nejsou v MP(takže když si na ně zvyknete je vám to na prd)
- velice špatné AI, kvůli bugům hodně patchů
Celkové hodnocení: Je to výborná hra i pro hráče s horší počítačovou sestavou a nevyžaduje nový Shader model. Ovšem já ji hraji, ale musím uznat, že lepší je MW2. Je to , ale klasika.


B@r1cc4d3   2011-03-06 13:29:54 **********75%

Klady: -mapy
-zbraně
-konec druhé světové války
-multiplayer
-levly
Zápory: -nefunkčnost cd klíčů
-krátké mise
-málo misí
-AI
Celkové hodnocení: velmi dobrá hra
- ale pokud si chcete opravdu hru užít, doporučuji koupit si ji


Izmalius   2011-01-03 10:31:44 **********80%

Klady: - Na svoji dobu hezká grafika
- Některé mise, například sniper, potápějící se loď nebo ac 130
- Nevyžaduje STEAM a má dedikované servery
- hezké mapy v multiplayeru
Zápory: - Vyloženě špatné mise tam nejsou, ale spousta je jich průměrných
- Hru kazí respawn nepřátel
- Ve hře není umělá inteligence
- Hra je jeden velký koridor, jdete z místa A do místa B
- respawn pointy v multiplayeru
Celkové hodnocení: Hra jako celek určitě není špatná, ale obsahuje vážné chyby, které ji ubírají na hodnocení. Asi nejhorší je neustálý respawn nepřátel ať už v kampani nebo multiplayeru. Druhý velký problém je umělá inteligence, nepřátele jsou naprosto bez mozku, síla je jen v jejich počtu. Těžko to nějak zrekapitulovat...


Thoughtless126   2010-12-26 15:56:00 **********88%

Klady: Grafika
Zbraně
Zvuk
Mise
Zápory: Krátký SP
Občas AI jak spolubojovníků, tak protivníků
Celkové hodnocení: Celkem přelopová hra, která mi nabídla slušnou akci. Pestrost misí je dobrá a vyvážená.


Bucaneer   2010-12-07 13:39:32 **********95%

Klady: +Akce
+Prostředí
+Atmosféra
+MP
+Zbraně
+odpočinek od 2 světové
Zápory: -délka strašně krátké
Celkové hodnocení: Pěkná hra dobře se u ní dá odreagovat, hodně akce kvalitní příběh.


Caine10   2010-06-25 16:12:01 **********99%

Klady: -Hratelnost
-Atmosféra
-Povedená neustálá akce
-Slušná grafika
-Dobrý akční příběh (ten mě potěšil, protože ja miluju akci)
-Originální začátek (bude se vám líbit)
-Nízké HW nároky (relativně)
Zápory: -Hra je krátká
Celkové hodnocení: Tenhle díl přinesl velmi příjemnou a povedenou změnu do slavné CoD serie. Moc mě zaujala a určitě zaujme i vás. Kdyby byla hra delší má u mě rovných 100%.
P.S. Pokud jste fanoušci CoD a milujete FPS tak tahle hra je pro vás jako stvořená. Doporučuju.


predator   2010-06-21 18:29:38 **********99%

Klady: +grafika
+akce
+zbrane
+multiplayer
+vyborny SP
Zápory: -kratkost
Celkové hodnocení: je to nejlepsi dil serie callo f duty doporucuji


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo

2017-11-09 17:36:50
PC  Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

2017-11-08 05:04:18
PS3  Gran Turismo Sport - Steelbook Edition

2017-11-07 23:07:57
PS3  Assassins Creed: Origins

2017-11-07 20:54:03
X360  Gears of War: Ultimate Edition

2017-11-06 06:11:26
PC  Call of Duty: WWII


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz