Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   127 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: The Settlers VI: Vzestup říše

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

stewemeister   2012-01-02 19:51:41 **********90%

Klady: - pěkné grafické zpracování
- čeština
- hodně druhů osadníků
- možnst volit si mezi 6 hrdiny
- změny klimatu
Zápory: - po čase se dostaví stereotyp
Celkové hodnocení: Hra mě velmi mile překvapile. Jedna z nejlepších strategií a her vůbec. Určitě vyzkoušejt ;-)


JRun   2008-09-15 10:18:15 **********80%

Klady: grafika
mise
hratelnost
hudba
klimatické změny
Zápory: menší bugy i v 1.6
jednoduchost
instalace
Celkové hodnocení: Velmi pěkné pokračování osadníku, graficky dosti podařené, pěkná hudba a animace. Mimo instalaci a trochu té jednoduchosti je 6. díl settleru dle mě velmi povedený.


markul   2008-06-09 18:07:13 **********70%

Klady: + pěkná grafika
+ chytlavá hratelnost
+ různá prostředí
+ zpočátku hodně zábavné
Zápory: - po čase se dostaví stereotip
- přílišná jednoduchost
- nezajímavý příběh
Celkové hodnocení: Celkem povedené pokračování Settlerů, které je bohužel až moc jednoduché. Hra spíše pro mladší ročníky.


Eagle   2008-01-02 21:08:48 **********67%

Klady: Grafika,hrdinové,rozmary počasí,provincie
Zápory: málo typů vojáků,podělaná kamera,upgradÿ budov,lehká obtížnost
Celkové hodnocení: Dobrá strategie ovšem s podělanou kamerou a obtížností tak lehkou že se budete nudit


spawnn   2007-11-30 13:46:58 **********65%

Klady: zrychlení času
dobrá grafika
hrdinové - každý zvl. bonusy
obchodování
vylepšování budov
Zápory: hodně se liší od původních settlers (chybí vylepšování vojáků + akce hurá s mnoha vojáčky)
malá obtížnost
hrdina do další mise nepostupuje se získanou zkušeností
Celkové hodnocení: už to nejsou Ti klasičtí settleři jak jsem byl zvyklý, hra je hozená spíše na multi - player než na samostatné hraní nebo na kampaň, ale i přes toto je dobře hratelná s dobrou grafikou a kamerou ... pro mě byli nejlepší settlers 3 a 4 ... čekal jsem něco víc


Jaroslav Skara   2007-11-18 19:09:49 **********89%

Klady: Velmi pekna grafika
Docela dlouha kampan a hodne map pro singl mod
jednoducha ekonomika
krasne vylepsovani budov
zajivave a nove limity pro obyvatelstvo a vojsko
novi system vybirani dani, a zasobovani obyvatel leky,jidlem a dalsima surovinama
Hrdinove
supquesty v campani
Zápory: Nelze urychlit cas je asi nejvetsi chyba hry ktera vam bude hodne vadit!
nevyvazenost hrdinu
lehky ekonomicky system
Ai protivnika
Malo vojenskych jednotek
Sem tam limity populace zamrzi
Celkové hodnocení: Je to dobra zmena od originalu,ale chce to jeste na par vecech zapracovat, hlavne po ekonomicke strance tak i rozhodne moznost urychleni casu ale pokad tohle ozelite a smirite se stim rozhodne doporucuji koupit neb delka zabavi i campane je velka:)


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-04-25 15:17:34
PS3  God of War

2018-04-25 00:10:11
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-04-25 00:05:19
PS3  Assassins Creed: Origins

2018-04-25 00:00:48
PS3  Far Cry 5 - Deluxe Edition + Hrnek

2018-04-24 21:54:44
PC  Far Cry 5

2018-04-23 06:32:27
PS3  God of War

2018-04-22 20:09:23
PS3  God of War

2018-04-22 17:49:23
PC  Far Cry 5

2018-04-22 07:53:27
PC  Far Cry 5

2018-04-21 11:59:45
PC  The Sims 4 Upíři

2018-04-17 21:29:37
PS3  Horizon: Zero Dawn

2018-04-17 21:07:42
PS3  NieR: Automata

2018-04-16 23:05:09
PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-04-14 00:51:07
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-04-10 08:43:20
PC  ELEX

2018-04-03 08:43:32
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-04-02 18:53:21
PC  Figurka Far Cry 5 - Joseph

2018-03-31 18:08:09
PC  Darksiders 2

2018-03-31 18:06:02
PC  Call of Duty: Advanced Warfare

2018-03-31 18:03:01
PC  Call of Duty: Ghosts


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz