Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   313 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: The Settlers VI: Vzestup říše

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

stewemeister   2012-01-02 19:51:41 **********90%

Klady: - pěkné grafické zpracování
- čeština
- hodně druhů osadníků
- možnst volit si mezi 6 hrdiny
- změny klimatu
Zápory: - po čase se dostaví stereotyp
Celkové hodnocení: Hra mě velmi mile překvapile. Jedna z nejlepších strategií a her vůbec. Určitě vyzkoušejt ;-)


JRun   2008-09-15 10:18:15 **********80%

Klady: grafika
mise
hratelnost
hudba
klimatické změny
Zápory: menší bugy i v 1.6
jednoduchost
instalace
Celkové hodnocení: Velmi pěkné pokračování osadníku, graficky dosti podařené, pěkná hudba a animace. Mimo instalaci a trochu té jednoduchosti je 6. díl settleru dle mě velmi povedený.


markul   2008-06-09 18:07:13 **********70%

Klady: + pěkná grafika
+ chytlavá hratelnost
+ různá prostředí
+ zpočátku hodně zábavné
Zápory: - po čase se dostaví stereotip
- přílišná jednoduchost
- nezajímavý příběh
Celkové hodnocení: Celkem povedené pokračování Settlerů, které je bohužel až moc jednoduché. Hra spíše pro mladší ročníky.


Eagle   2008-01-02 21:08:48 **********67%

Klady: Grafika,hrdinové,rozmary počasí,provincie
Zápory: málo typů vojáků,podělaná kamera,upgradÿ budov,lehká obtížnost
Celkové hodnocení: Dobrá strategie ovšem s podělanou kamerou a obtížností tak lehkou že se budete nudit


spawnn   2007-11-30 13:46:58 **********65%

Klady: zrychlení času
dobrá grafika
hrdinové - každý zvl. bonusy
obchodování
vylepšování budov
Zápory: hodně se liší od původních settlers (chybí vylepšování vojáků + akce hurá s mnoha vojáčky)
malá obtížnost
hrdina do další mise nepostupuje se získanou zkušeností
Celkové hodnocení: už to nejsou Ti klasičtí settleři jak jsem byl zvyklý, hra je hozená spíše na multi - player než na samostatné hraní nebo na kampaň, ale i přes toto je dobře hratelná s dobrou grafikou a kamerou ... pro mě byli nejlepší settlers 3 a 4 ... čekal jsem něco víc


Jaroslav Skara   2007-11-18 19:09:49 **********89%

Klady: Velmi pekna grafika
Docela dlouha kampan a hodne map pro singl mod
jednoducha ekonomika
krasne vylepsovani budov
zajivave a nove limity pro obyvatelstvo a vojsko
novi system vybirani dani, a zasobovani obyvatel leky,jidlem a dalsima surovinama
Hrdinove
supquesty v campani
Zápory: Nelze urychlit cas je asi nejvetsi chyba hry ktera vam bude hodne vadit!
nevyvazenost hrdinu
lehky ekonomicky system
Ai protivnika
Malo vojenskych jednotek
Sem tam limity populace zamrzi
Celkové hodnocení: Je to dobra zmena od originalu,ale chce to jeste na par vecech zapracovat, hlavne po ekonomicke strance tak i rozhodne moznost urychleni casu ale pokad tohle ozelite a smirite se stim rozhodne doporucuji koupit neb delka zabavi i campane je velka:)


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-24 10:48:04
PC  Grey Goo

2017-11-22 22:32:45
PC  Star Wars Battlefront II

2017-11-22 15:02:31
PS3  Uncharted: The Lost Legacy

2017-11-22 15:02:20
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-11-21 14:53:58
PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko

2017-11-19 22:20:25
PC  Assassins Creed: Origins

2017-11-19 22:17:13
PC  Need for Speed: Payback

2017-11-19 22:13:17
PC  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-19 22:12:10
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz