Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   159 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: The Settlers VI: Vzestup říše

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

stewemeister   2012-01-02 19:51:41 **********90%

Klady: - pěkné grafické zpracování
- čeština
- hodně druhů osadníků
- možnst volit si mezi 6 hrdiny
- změny klimatu
Zápory: - po čase se dostaví stereotyp
Celkové hodnocení: Hra mě velmi mile překvapile. Jedna z nejlepších strategií a her vůbec. Určitě vyzkoušejt ;-)


JRun   2008-09-15 10:18:15 **********80%

Klady: grafika
mise
hratelnost
hudba
klimatické změny
Zápory: menší bugy i v 1.6
jednoduchost
instalace
Celkové hodnocení: Velmi pěkné pokračování osadníku, graficky dosti podařené, pěkná hudba a animace. Mimo instalaci a trochu té jednoduchosti je 6. díl settleru dle mě velmi povedený.


markul   2008-06-09 18:07:13 **********70%

Klady: + pěkná grafika
+ chytlavá hratelnost
+ různá prostředí
+ zpočátku hodně zábavné
Zápory: - po čase se dostaví stereotip
- přílišná jednoduchost
- nezajímavý příběh
Celkové hodnocení: Celkem povedené pokračování Settlerů, které je bohužel až moc jednoduché. Hra spíše pro mladší ročníky.


Eagle   2008-01-02 21:08:48 **********67%

Klady: Grafika,hrdinové,rozmary počasí,provincie
Zápory: málo typů vojáků,podělaná kamera,upgradÿ budov,lehká obtížnost
Celkové hodnocení: Dobrá strategie ovšem s podělanou kamerou a obtížností tak lehkou že se budete nudit


spawnn   2007-11-30 13:46:58 **********65%

Klady: zrychlení času
dobrá grafika
hrdinové - každý zvl. bonusy
obchodování
vylepšování budov
Zápory: hodně se liší od původních settlers (chybí vylepšování vojáků + akce hurá s mnoha vojáčky)
malá obtížnost
hrdina do další mise nepostupuje se získanou zkušeností
Celkové hodnocení: už to nejsou Ti klasičtí settleři jak jsem byl zvyklý, hra je hozená spíše na multi - player než na samostatné hraní nebo na kampaň, ale i přes toto je dobře hratelná s dobrou grafikou a kamerou ... pro mě byli nejlepší settlers 3 a 4 ... čekal jsem něco víc


Jaroslav Skara   2007-11-18 19:09:49 **********89%

Klady: Velmi pekna grafika
Docela dlouha kampan a hodne map pro singl mod
jednoducha ekonomika
krasne vylepsovani budov
zajivave a nove limity pro obyvatelstvo a vojsko
novi system vybirani dani, a zasobovani obyvatel leky,jidlem a dalsima surovinama
Hrdinove
supquesty v campani
Zápory: Nelze urychlit cas je asi nejvetsi chyba hry ktera vam bude hodne vadit!
nevyvazenost hrdinu
lehky ekonomicky system
Ai protivnika
Malo vojenskych jednotek
Sem tam limity populace zamrzi
Celkové hodnocení: Je to dobra zmena od originalu,ale chce to jeste na par vecech zapracovat, hlavne po ekonomicke strance tak i rozhodne moznost urychleni casu ale pokad tohle ozelite a smirite se stim rozhodne doporucuji koupit neb delka zabavi i campane je velka:)


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-06-19 09:15:06
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-18 14:02:08
PC  The Sims 3

2018-06-18 13:06:41
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-06-18 12:57:02
PS3  God of War

2018-06-18 11:55:46
PC  Ancestors Legacy - Limited Edition

2018-06-17 07:52:07
PC  Quake IV

2018-06-15 21:28:29
PC  Blood: One Unit Whole Blood

2018-06-13 13:40:28
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-06-05 09:59:15
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-01 18:40:33
PS3  God of War

2018-05-31 12:30:38
PC  Assassins Creed: Brotherhood

2018-05-27 17:50:05
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 22:02:37
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 14:21:36
PS3  God of War

2018-05-23 14:17:01
PC  Far Cry 5

2018-05-20 13:57:03
PC  ELEX

2018-05-20 10:47:38
PS3  God of War

2018-05-19 14:19:56
PS3  God of War

2018-05-13 20:06:32
PS3  God of War - Collectors Edition

2018-05-13 13:16:38
WII  Pokémon Ultra Moon


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz