Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   221 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: The Settlers VI: Vzestup říše

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

stewemeister   2012-01-02 19:51:41 **********90%

Klady: - pěkné grafické zpracování
- čeština
- hodně druhů osadníků
- možnst volit si mezi 6 hrdiny
- změny klimatu
Zápory: - po čase se dostaví stereotyp
Celkové hodnocení: Hra mě velmi mile překvapile. Jedna z nejlepších strategií a her vůbec. Určitě vyzkoušejt ;-)


JRun   2008-09-15 10:18:15 **********80%

Klady: grafika
mise
hratelnost
hudba
klimatické změny
Zápory: menší bugy i v 1.6
jednoduchost
instalace
Celkové hodnocení: Velmi pěkné pokračování osadníku, graficky dosti podařené, pěkná hudba a animace. Mimo instalaci a trochu té jednoduchosti je 6. díl settleru dle mě velmi povedený.


markul   2008-06-09 18:07:13 **********70%

Klady: + pěkná grafika
+ chytlavá hratelnost
+ různá prostředí
+ zpočátku hodně zábavné
Zápory: - po čase se dostaví stereotip
- přílišná jednoduchost
- nezajímavý příběh
Celkové hodnocení: Celkem povedené pokračování Settlerů, které je bohužel až moc jednoduché. Hra spíše pro mladší ročníky.


Eagle   2008-01-02 21:08:48 **********67%

Klady: Grafika,hrdinové,rozmary počasí,provincie
Zápory: málo typů vojáků,podělaná kamera,upgradÿ budov,lehká obtížnost
Celkové hodnocení: Dobrá strategie ovšem s podělanou kamerou a obtížností tak lehkou že se budete nudit


spawnn   2007-11-30 13:46:58 **********65%

Klady: zrychlení času
dobrá grafika
hrdinové - každý zvl. bonusy
obchodování
vylepšování budov
Zápory: hodně se liší od původních settlers (chybí vylepšování vojáků + akce hurá s mnoha vojáčky)
malá obtížnost
hrdina do další mise nepostupuje se získanou zkušeností
Celkové hodnocení: už to nejsou Ti klasičtí settleři jak jsem byl zvyklý, hra je hozená spíše na multi - player než na samostatné hraní nebo na kampaň, ale i přes toto je dobře hratelná s dobrou grafikou a kamerou ... pro mě byli nejlepší settlers 3 a 4 ... čekal jsem něco víc


Jaroslav Skara   2007-11-18 19:09:49 **********89%

Klady: Velmi pekna grafika
Docela dlouha kampan a hodne map pro singl mod
jednoducha ekonomika
krasne vylepsovani budov
zajivave a nove limity pro obyvatelstvo a vojsko
novi system vybirani dani, a zasobovani obyvatel leky,jidlem a dalsima surovinama
Hrdinove
supquesty v campani
Zápory: Nelze urychlit cas je asi nejvetsi chyba hry ktera vam bude hodne vadit!
nevyvazenost hrdinu
lehky ekonomicky system
Ai protivnika
Malo vojenskych jednotek
Sem tam limity populace zamrzi
Celkové hodnocení: Je to dobra zmena od originalu,ale chce to jeste na par vecech zapracovat, hlavne po ekonomicke strance tak i rozhodne moznost urychleni casu ale pokad tohle ozelite a smirite se stim rozhodne doporucuji koupit neb delka zabavi i campane je velka:)


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-02-22 15:37:13
PS3  Bloodborne GOTY Edition

2018-02-22 15:31:28
PS3  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

2018-02-22 15:25:32
PS3  Monster Hunter: World

2018-02-22 15:20:21
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-02-22 15:13:06
PS3  Uncharted: The Nathan Drake Collection

2018-02-22 15:08:24
PS3  Uncharted 4: A Thiefs End

2018-02-22 14:58:42
PS3  Horizon: Zero Dawn

2018-02-21 07:56:39
PC  Grand Theft Auto San Andreas, GTA San Andreas

2018-02-21 07:49:13
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 21:18:32
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 19:09:41
PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 15:44:38
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-15 00:06:48
PC  Wallscroll Doom - Cyber Demon

2018-02-14 19:13:02
PC  Assassins Creed 2

2018-02-12 09:22:37
PS3  Shadow of the Colossus

2018-02-10 00:06:54
PS3  Konzole PlayStation 4 Slim 1TB

2018-02-06 22:09:33
PS3  Mafia III

2018-02-05 22:32:13
PC  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice

2018-02-04 19:35:42
PC  Figurka Zaklínač 3 - Geralt Grandmaster Ursine Armor

2018-02-03 23:19:31
PS3  Konzole PlayStation 4 Pro 1TB


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz