Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   246 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Call of Duty 5: World at War

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Vlado540   2017-06-17 16:35:03 **********80%

Klady: -modely zbraní
-odstřelovačská mise za sověty
-mise v letadle za amíky
-slušná grafika(ale ne vynikající)
-zombíci
Zápory: -moc nascryptované
-absence britské kampaně
-zvuky zbraní
Celkové hodnocení: -World at War zatím poslední z druhé světové války v ničem nevyniká, ale rozhodně nezklame


Hwoarang   2013-05-27 21:27:22 **********30%

Klady: moc jich není....snad jen plamenomet :)
Zápory: Ai parťálů
Jestli někdo tvrdí že Black Ops je samej sript, tak tohle je teda extra union scriopt
nezajímavé mise
příšerné zvuky zbraní a vubec všeho
grafika je tragická
Celkové hodnocení: člověk by řekl že se série po MWF bude jen zlepšovat ale tady je to o 180 stupňů horší...nejhorší díl CoD


AviaRa   2012-05-21 18:46:22 **********86%

Klady: -Všechny mise za Sovětského vojína
-Mise v letadle a v tanku
-Victor Reznov :D
-Ustřelování končetin
-Hlavní menu
-Hudba
-Atmosféra (Hlavně v Berlíně)
-Pořádná řežba na Nácky :D
-Zombies
-Co-Op s Kartami smrti
-Různé "scénky" v misích...(popravy Nacistů,Americký voják co vykopne Japončíka ze dveří a vystřílí do něj celý zásobník)
Zápory: -Krátká kampaň
-Mise za Američany mohli být lepší...(na pár výjimek)
-Nepřátelé se někdy chovají dementně
-Spojenci čekají než Vy půjdete do předu,teprve pak se pohnou
Celkové hodnocení: Hra se mi i na několik chyb opravdu líbila...Hlavně za Sověty při dobývání Berlína...Grafika vcelku ujde,hudba též...Hru si zkuste sami a posuďte...Na Black Ops to ale nemá ;)


Elite   2011-08-28 17:03:32 **********80%

Klady: + druhá světová
+ souboje
+ grafika
+ hudba (hlavně v misích, kde střílíte šikmoočka)
+ atmosféra prostředí
Zápory: - starý engine
- vyšší nároky
- grafika je místy horší
- zvuky
- AI
- lineární
- krátké
Celkové hodnocení: Další počin od studia Treyarch se vcelku vyvedl. Leč trpí neduhy, jimiž by nemusel. Ono není příliš dobré použít po několika letech starý engine a dost jej vylepšit. Zastaralost se pozná tak jako tak. Navíc mi přijde, že i díky tomu není příliš vyvážená optimalizace. Ne, že by hra byla brutal náročná, ale je to cítit, že by engine potřeboval vyladit.
Celkově vzato jsem se skvěle bavil. Mám dohrané snad 5x. Když se to tak vezme, je to prostě dobrý díl a fanoušci COD a období WW2 si přijdou na své.
Hru mohu tak jako tak doporučit, i když má k dokonalosti daleko.


BobbyTheGreatCZ   2011-03-28 19:38:37 **********85%

Klady: -Reznov
-Berlín
-Vendetta
-Zombies
-Spousta dalších věcí
Zápory: -AI
To je tak vše. Nečekejte napínavý příběh jako MW nebo BO, je to druhá světová OMG.
Celkové hodnocení: Hra se mi moc líbí, stále jí hraji, a to proto že si můžu sjet skoro celou kampan Co-op, a hlavně zombies. Ignorujte ty d***ly co tady píšou jak je to špatný, nemůžete to posoudit dokud si to nezahrajete.


-VINCE-   2011-01-22 17:53:03 **********50%

Klady: Na CODWaW jsem se po naprosto excelentním CODMW velmi těšil a skoro se nemohl dočkat. I když se bude odvíjet na bojištích 2.světové války byl jsem k neudržení. Zase se mohlo zavzpomínat na staré, dobré COD. Jenže po chvilce hraní jsem už začal pociťovat, že to prostě není ono. Ale ke kladům hry. Hned na začátku musí každého zaujmou pěkně udělané animace s prokládanými autentickými záběry z války. To hru příjemně spestřuje a působí to takovou bojovnou atmosférou, že se hned těšíte do další mise. Musím vyzvednout spracování některých kol - 1. zaujetí ve mě vyvolalo vylodění na japonský ostrůvek, který musíte dobít. 2. mise v letadle. Tady mě překvapilo grafické spracování interiéru letadla a pohyby postavy. Střídaní pozic to ještě vylepšilo. Trošku lepší než mise v CODUO, které to mělo jako první. 3. mise s fontánou ve Stalingradu. Celé kolo se tak pěkně posouvá směrem vpřed a působí pozitivně na melanchorii hráče. Asi nejlepší mise ve hře. Tady nic nechybí a dává hráči to co chce. Samzřejmě inspirace skvělý film "Nepřítel před branami" 4. poslední mise v hlavním městě 3.Říše, Berlině. Poslední bitva v budově Raichstágu je tak temná jako celá 2.světová válka. Ještě bych chtěl pozvednout možnost nosit těžký kulomet a nasazovací granáty na M1 Garrant. Dobrou atmosféru dodáva možnost nepříteli brutálním způsobem oddělit část končetin od těla, takže masochisti a násilníci si příjdou na své. Zase aspoň něco zajímavého.
Zápory: Bohužel záporů je víc než hodně. Je jich prostě sakra moc a dost podstatných. Zvuky jsou naprosto hrozné až odpudivé. Je to jak kdyby zbraně prděli. Prostě hrůza. Hudba jako taková, která má dodávat příběhu akční atmosféru je naprosto nevýrazná. Jako kdyby tam nebylo nic, jen ticho. Dále umělá inteligence. Jak přítel tak nepřítel je totální slepý idiot. Čumí do blba a vůbec neví co se kolem děje. No zoufalé. Příběh nemá žádnou zápletku, která by nějak posunula děj vpřed nebo byla něčím zajímavá. Obrovským nedostatkem je nevýraznost hlavních postav. Vůbec se hráči nedostanou pod kůži a ten pak s postavou nemůže splynout v jeden celek a tím spolu "dýchat" :) Když vezmu CODMW-MW2 tak s postavami jako Pryce,Gaz,Ghost prostě žijete a kryjete si vzájemně záda. Samozřejmě s trochou nadsázky :) Třeba ani nevím jak se nějaká hlavní postava v CODWaW jmenovala. Vůbec netuším, jelikož ničím nezaujala. Jo, vlastně Reznov, ale to jen díky Black Ops. Jinak bych nevěděl. To je si myslím velmi slabé. Prostě zahrát jednou a víckrát ne.
Celkové hodnocení: Abych si na tuto hru udělal lepší obrázek musel jsem si ji raději zahrát podruhé, jelikož můj první dojem byl hrozný až katastofální. Bohužel 2. pokus moje názory a přesvědčení už neovlivnil. Nudné, až na pár vyjímek stále se opakující sekvence, které prostě nemohou nijak zvlášt pobavit a zaujmout. Jednoduše bez pořádného příběhu, slušně udělaných zvuků, výrazných hlavních postav a né tak naprosto tupé umělé inteligence to prostě nejde. CODWaW je typickým příkladem "jednou a dost" jako některé filmy. Trošku to napravuje stálá akce, možnost nepříteli oddělit část končetin od těla a docela slušná grafika. Toto, ale nemůže hru zachránit. Díky bohu, že Treyarch udělal velmi povedené Black Ops a tím si zachránil zadek. Mých 50% je pro tuto hru možná až moc, ale má je. -VINCE-


Caine10   2010-12-23 18:11:15 **********100%

Klady: -skvělá grafika
-akce
-známé a slavné události, bitvy z 2.světové války
-hudba, atmosféra!!!
Zápory: -nic nic nic!
Celkové hodnocení: Moc se mi líbil tento díl. Hra je dlouhá a nároky jsou přijatelné. Nejlepší část ve hře je obležení Stalingradu, kdy ležíte jako odstřelovač ve studni a Němci okolo střílí přeživší vojáky. Ti kdož viděli film "Nepřítel za branami" moc dobře ví o čem je řeč. :)


DAVE   2010-11-29 18:24:57 **********2%

Klady: +ustřelování končetin...
Zápory: -ustřelování končetin(ty colty musí mít aspoň 50mm- neni prece mozne jednou ranou ustřelit ruku :D)
-grafika(oproti CoD4 zhoršení)
-chybí průstřelné materiály (CoD4)
-naprostá nuda a stereotyp
-nízká AI (protihráčů i spoluhráčů)
-je to spíš dětská pistolka na hraní než plamenomet :D
-zbraně pořád stejné=NUDA
-jediná mise která mě tak trochu pobavila byla mise se zombíkama=i ta byla strašně nudná a s prominutím d****ní.
Celkové hodnocení: Nedoporučuji kupovat je to naprostá nuda. Dal jsem 2% je protože je to díl světoznámé série CoD. Bohužel bude Treyarch dělat i CoD7. TOHLE NENÍ PLNOHODNOTNÉ CoD.


predator   2010-11-29 13:49:41 **********70%

Klady: +grafika
+prostředí
+zbraně
+2 kampaně
Zápory: -kratkost
-chybí spec.akce jako v MW
-někdy až velká nuda
Celkové hodnocení: kdyby bebylo obcas tak velke nudy tak by to dopadlo lepe


DK-44   2010-11-13 20:10:54 **********90%

Klady: +hezká grafika
+hezký příběh
+Reznov
+multiplayer
Zápory: -horší PC nerozjedou
-mrzí mě že tam není severní Afrika
-fyzika nepřátel
-nefungující Punkbuster
Celkové hodnocení: moc se mi líbil příběh.Hezky propracované.


Alfred1950   2010-09-14 21:05:19 **********80%

Klady: Především multiplayr
Grafika
Zvuky zbraní v dálce
Slušná kampaň
Zombie mod
Ustřelování části těl
Zápory: Krátká kampaň
Některé mise jsou nudné například tanková bytva
Zvuky některých zbraní s první osoby
Textury jsou v nízkém rozlišení ale celkově vypadá hra dobře
Hra je o proti cod4 poměrně dost náročná.

Celkové hodnocení: Docela slušná hra.Nejlepší je zde multiplayr který dokáže zabavit na spoustu dní.


DB-47   2010-07-01 15:51:17 **********99%

Klady: - Pořádný krvák
- Slušná grafika
- MP systém s levely, výhodami a doplňky na vaši zbroj
- Zombie mód
- Patche zadarmo a jsou velice užitečné + vyladily hru na MAX
- Kooperativní mód je dobrý nápad
- Nová zbroj ( Dvouhlavňová brokovnice, celá nová zbroj Japonců a kulomety do ruky jako třeba Typ 99, FG-42, MG-42, Browning M1919A4)
- SCI-FI zbroj do zombie (Paprskomet a Wunderwaffe DG-2)
- Téma druhá světová válka
- Na patchi 1.1 existují Fast-Rank servery kde si třeba jedním zabitím vyděláte třeba 50-10000 XP bodů za jedinou vraždu oproti standardním 10 XP (obrovská
- Obrovské množství map v MP
- Hra mě už baví 1 1/2 roku
- není zde STEAM to je super!!!
- Nízká cena aktuálně
- Prestige Mód který zkrášluje symbol hodnosti a zvyšuje množství vlastních zbrojních tříd
- Dobývání Reichstagu (pořádně vylepšeno z Cod 1)
Zápory: - Majitelé kalkulaček mají smůlu (na slabé sestavy toto není ani omylem)
- Virtuální nepřátelé se chovají jako totální hlupáci
- Chaotické pořadí misí
- Častý výskyt cheaterů/podvodníků
- Tankový mód je výhoda/nevýhoda protože většina looserů naleze do tanků a potom je téměř nemožné je z nich vyhnat ale zároveň je to také zpestření
- Nehorázně krátká kampaň
- Nemožnost hrát nové neoficiální mapy bez použití módů jako v Cod 2
- Nekompatibilita Punkbusteru s normálními programy jako třeba FRAPS apod.
- pokud nepoužijete Fast-rank server, tak vydělávání hodnosti se pořádně protáhne a to nemluvím a Prestige módu.
Celkové hodnocení: Závěrem: Hra se skutečně povedla, hru hraju už 1 a půl roku a furt mě neomrzela a nástupce Cod MW 2 mě natolik unudil a naštval placenými doplňky natolik až jsem se vrátil zpět na Cod WaW. Ten kdo dáva hodnocení 40-0 bodů tak asi pořádně hru nehrál a dejte na mě, nebudete litovat! Skutečně!!!


pařmen   2010-01-24 15:46:32 **********90%

Klady: +Grafika
+Příběh
+Filmečky
+Molotovi
+Plamenomet
+Bajonety
+Chernov v misi za rusy
Zápory: -Hrozně debilní AI
-Délka SP
Celkové hodnocení: Opčas mě štvala AI mel sem pocit ze je zabijim jenom ja


mentalista   2010-01-03 18:18:15 **********95%

Klady: -výborná grafika
-ruská kampaň
-Reznov
-dokonalá atmosféra
-multiplayer
-perky v multiplayeru
-hudba
-dabing
-
Zápory: možná krátký SP
Celkové hodnocení: výborná grafika a dokonalá atmosféra
to jsou hlavní důvody koupě.A kráký SP vůbec nevadí.


eminem   2010-01-02 12:54:02 **********95%

Klady: +Slušná grafika
+Ruská kampaň
+Hudba
+Plamenomet
+Vynikající atmosféra
+Multiplayer
+Berlín
+Prostředí
+Zombie
+Hodně krve
+Čeština
+Nízká cena
+Znovuhratelnost
Zápory: -Krátký SP
-Tupá AI
Celkové hodnocení: Po vynikající COD4 jsem rozhodně neváhal a vrhnul jsem se na COD5.Musím říct že jsem se od toho nemohl odtrhnout tahle hra vás připoutá k monitoru a hrajete až dokonce oproti předešlým dílům je to daleko krvavější třeba japonci ustřelíte nohu,hlavu,ruku apod.grafika se sice o něco zhoršila ale stále je pěkná.Ruská kampaň je opravdu povedená hlavně ten konec v tom Berlíně.Zamrzí jenom krátký SP ale pokud hrajete MP tak rozhodně vám hra vydrží o hodně déle a ještě když se pusíte úplně nakonci do zombíků tak to opravdu máte o zábavu postaráno na hodně dlouho.Na COD4 to sice nemá ale i tak je to vnikající hra která baví a nepustí a neposlouchejte ty lidi co tvrdí že je to špatná hra s hnusnou grafikou a ohraným tématem zkuste to a uvidíte rozhodně to za kopi stojí.


shyky   2009-12-28 19:04:14 **********90%

Klady: libi se mi kooperativni mod selkove spracovani hry a zombie
Zápory: nekdy mi to pada
Celkové hodnocení: je to good hra na delsi dobu a je dobra ze se muzu zaparit skamosema


DrZoidberg   2009-12-28 17:33:51 **********85%

Klady: mise za rusy
atmosféra
občas grafika
Zápory: bugy (padání hry v prní misi)
ne tak dobré jako COD4
Celkové hodnocení: dobrá hra která zabaví, občas je potřeba přivřít oko


Petr PETTUL Válek   2009-12-25 12:28:31 **********92%

Klady: - Skvělí Zpracování a Grafika
- Cena(na Xzone)
- Cooperativni mod
- Nazi Zombies
- Hodnocení uživatelů ve hře
- Velký výběr zbraní
Zápory: - trochu HW nároky
- Krátký příběh (mise)
Celkové hodnocení: Je to další super serie z Call Of Duty z období 2.světové války.


OZ   2009-12-09 19:00:28 **********85%

Klady: - Ačkoli hra hra nedosahuje kvality Modern warfare, hra má stále působivou atmosféru z neustávajícího a ze stále zábavného boje
- Oproti předchůdcům je tenhle díl ze všech (včetně Modern warfare 2) nejsurovější ze všech, je zde jak největší množství krve a ustřelených končetin včetně hlav, tak celkově tichomoří působí nekompromisně a ¨
náběhy banzai Vás nejednou zaskočí.
- Grafika je oproti předchůdci lehce kupředu, ale stále zde vede modern warfare 2
- Zábavnost hry je tedy podepsána dostačující grafikou, stále působivou atmosférou a pár drobných úprav neuškodilo
Zápory: - Nejhorší není ani koridorovitost kterou u této série igoruji, protože zde o volnost pohybu nikdy nešlo, ale spíše krom prostělování dřevěných předmětů je to celková fyzika hry, je zde minimum předmětů ke zničení
- Pak je špatná inteligence nepřátel a spojenců, je ale dost možné že vzhledem k jejich množství to bude buď ignorovat, nebo si toho ani nevšimnete
- na škodu je absence příběhu a kráká hrací doba
Celkové hodnocení: Pořád působivá FPS, tentokrát bez příběhu, horší inteligencí nepřátel, ale skvělou brutalitou a intenzivní akcí stále baví, sice jen pár hodin, ale baví.


Nemesis   2009-11-21 21:22:33 **********98%

Klady: urcite grafika
zpracovani zbrani
velke mapy
velice se povedly nazi zombies
Zápory: abych pravdu rekl,jediny zapor je ze je ta hra silne navykova a zabijim u ni hodne casu xD
Celkové hodnocení: nejen ze je ta hra vynikajici ale neznam ani lepsi hru se zombikama nez tuto..


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-06-19 09:15:06
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-18 14:02:08
PC  The Sims 3

2018-06-18 13:06:41
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-06-18 12:57:02
PS3  God of War

2018-06-18 11:55:46
PC  Ancestors Legacy - Limited Edition

2018-06-17 07:52:07
PC  Quake IV

2018-06-15 21:28:29
PC  Blood: One Unit Whole Blood

2018-06-13 13:40:28
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-06-05 09:59:15
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-01 18:40:33
PS3  God of War

2018-05-31 12:30:38
PC  Assassins Creed: Brotherhood

2018-05-27 17:50:05
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 22:02:37
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 14:21:36
PS3  God of War

2018-05-23 14:17:01
PC  Far Cry 5

2018-05-20 13:57:03
PC  ELEX

2018-05-20 10:47:38
PS3  God of War

2018-05-19 14:19:56
PS3  God of War

2018-05-13 20:06:32
PS3  God of War - Collectors Edition

2018-05-13 13:16:38
WII  Pokémon Ultra Moon


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz