Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   164 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Anno 1404

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

scooby doo   2013-02-19 19:16:36 **********100%

Klady: - grafika
- výběr budov
- přírodní katastrofy
- Orient
- ůkoly
- těžení surovin
Zápory: - nic
Celkové hodnocení: Dobrá hra. Doporučuji.


FryDerc   2010-07-26 14:47:10 **********91%

Klady: +Grafika
+Vlna možností a budov
+Zábava na opravdu dlouhou dobu
+Silná příběhová línie
+Propracovaná kampaň
Zápory: -Potřeby osadníků
-HW nároky
-Absence multiplayeru
-Systém soubojů
Celkové hodnocení: Anno1404 je zkrátka trefa do černého. Už dlouho tu nebyla takov´hle zábavná strategie s tolika zajímavými a poutavými prvky. Snad to vývojářům vydrží.


Michael3x3   2010-05-13 22:20:11 **********82%

Klady: Velmi propracovaná grafika, nejvíce je to vidět u pobřeží a u hor. Také se mi velmi líbí engine při zelenání pouště (když tam postavíte tu budovu na zavlažování).
Zápory: Velmi složitá hra jak pro začátečníky tak i někdy pro pokročilé. Zadný tutorial --- poprvé jsem vubec nevedel co mam udelat abych mnel kolonii na tropickém ostrově.
Celkové hodnocení: Oproti dřívejším dílům je tu hodně věcí jinak ale po stránce hratelnosti tato hra zabaví na velmi dlouhou dobu.


_Nuada_   2010-04-04 22:46:49 **********100%

Klady: +kampaň
+budovy
+diplomacie
+achievementy a bonusy jako např: budovy, portréty, vlajky atd ,jak mužete vyšperkovat svůj profil
Zápory: -není zde tutorial
-poměrně náročné
Celkové hodnocení: super hra která jako z mála zabavi na delší dobu.


Johny   2009-12-27 00:00:19 **********95%

Klady: Vinikající hra jak po grafické stránce, tak i po té vizuální. Krásně zpracované pobřeží, budovy a krajina. Dobrá budovatelská hra!
Zápory: Strávíte u toho spoustu hodin. Chybí větší možnosti boje. Války jsou nedodělané.
Celkové hodnocení: Skvělá hra pro všechny milovníky budovatelských strategií. Bohužel vás Anno 1404 nutí sedět u PC déle a déle a déle...


StreetX38   2009-11-21 15:17:18 **********88%

Klady: Tuny možností, propracovaná hra do detailu včetně těch nejmenších detailů, kampaň, mod volné stavby, co se týče obchodování, bezchybná hra, v současnosti pro mne bez konkurence, skvělá grafika, správně kreslená, ale často dost realistická, Orient.
Zápory: Vysoká HW náročnost, obzvlášť při pohledu na velká města, nepropracované bojové části, sice to je hlavně budovatelská strategie, ale přece jenom.....
Celkové hodnocení: Vážně dobrá budovatelská strategie, se spoustou serepetiček, možností a detailů, která vypadá úžasně, což si ovšem vybírá nároky na HW, sice trochu chaotický systém boje, ale to čistokrevným budovatelům vadit nebude. Palec nahoru!


huhi   2009-11-07 08:05:17 **********95%

Klady: -grafika
-bonusový obsah,ktery hrac ziskava hranim
-obrovske mnozstvi surovin a budov
-temer nekonecna znovuhratelnost
-obrovsky ruznorody svet
Zápory: -jako u cele serie,vubec mi nesedlo valceni
-pokud hrajete vlastni hru na nejvetsi mape,pri nahravani ulozene pozice si stihnete dat kafe
-dlouhe ukladani pozic
Celkové hodnocení: Pro me je Anno 1404 jednoznacne nejlepsim dilem z cele serie. Pro fanousky povinnost.


ashan   2009-09-12 19:53:56 **********85%

Klady: grafika
spousta surovin a druhů zboží
dobrá kampaň
vysoká znovuhratelnost

Zápory: zpracování boje
Celkové hodnocení: Výborná budovatelská stragie, která vydrží hodně dlouho. Krásně to vypadá a ještě líp se to hraje.


pařan   2009-09-12 01:18:53 **********95%

Klady: Jednoznačně nejlepší strategie co sem vůbec kdy hrál.
- dokonalá kampaň u které se bavíte od začátku až do konce.
- parádní gragika
- velké množství surovin které můžete těžit a ješte větší počet surovin které vyrábíte
- npc protivníci jsou dobří v boji
- velmi dobře propracovaný system výběru daní a ekonomiky
- po dohrání kampaně máte na výběr ještě ze scénařů a nepřetržité hry kde taky plníte úkoly
- za splnění kampaně a ukolů získávate body a za ně si pak ve hře nakupujete třeba erby na svoje vlajky :-)
- bojový systém ( někomu se ten systém nemusí líbit, ale mě se líbil moc je to něco novýho :-)
Zápory: - chybí multiplayer
Celkové hodnocení: Výborná budovatelská strategie. Nejlepší kterou sem hrál.


UFO   2009-08-31 18:12:19 **********95%

Klady: celkové propracování herních možností-suroviny,obchodování atd.
Zápory: -mě osobně se nezamlouvá způsob válčení,tvoření vojsk.
-ochuzená grafika lodí.
Celkové hodnocení: U téhle hry je vidět,že tvůrci 1404 vyslyšeli názory hráčů na 1701 a udělali kus dobré práce.V budování si opravdu můžete vyhrát a vytvořit pěkný město s přístavem a při hraní musíte přemýšlet jak postoupit dále.Graficky mi spíše vyhovovala 1701,ale to je jen věc názoru.HW nároky v pohodě-dá se hrát i na "starší"sestavy pc-gk 7900


Pustynia   2009-08-07 17:57:34 **********89%

Klady: -Grafika
-Orientální stavby
-Konečně nějaký příběh
-Hodně nových surovin atd.
Zápory: -Poněkud těžší obtížnost
-Chybí tutorial, vzhledem k množství novinek
-Občas fakt nevíte co dělat, a jak co získat
Celkové hodnocení: Anno 1404 je dle mého slušný nástupce 1701čky. Grafika je krásná, a požadavky na dnešní dobu vyhovující. Prostě dobrá budovatelská strategie.


War   2009-07-31 15:07:53 **********98%

Klady: -Nádherná grafika
-Rozmanitost světa
-Množství výrobků a surovin
-Stavební možnosti(budov je tam opravdu dost)
-Bonusový obsah
-Zabavý na kolik stovek hodin
-Nupadá po čase do stereotypu
Zápory: -Boje
-Hw nároky

Celkové hodnocení: Nádherná a propracovaná hra která zaujme každého a ne pouze milovníky serie či žánru. Až na pár malinkých chyb které nijak neovlivňují hratelnost je hra skvostná. Všem hru doporučuji. :)


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-04-26 21:23:32
PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-04-26 12:45:38
PS3  God of War

2018-04-26 09:27:41
PC  Grand Theft Auto V

2018-04-25 15:17:34
PS3  God of War

2018-04-25 00:10:11
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-04-25 00:05:19
PS3  Assassins Creed: Origins

2018-04-25 00:00:48
PS3  Far Cry 5 - Deluxe Edition + Hrnek

2018-04-24 21:54:44
PC  Far Cry 5

2018-04-23 06:32:27
PS3  God of War

2018-04-22 20:09:23
PS3  God of War

2018-04-22 17:49:23
PC  Far Cry 5

2018-04-22 07:53:27
PC  Far Cry 5

2018-04-21 11:59:45
PC  The Sims 4 Upíři

2018-04-17 21:29:37
PS3  Horizon: Zero Dawn

2018-04-17 21:07:42
PS3  NieR: Automata

2018-04-16 23:05:09
PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-04-14 00:51:07
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-04-10 08:43:20
PC  ELEX

2018-04-03 08:43:32
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-04-02 18:53:21
PC  Figurka Far Cry 5 - Joseph


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz