Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   127 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: The Settlers 7: Cesta ke koruně

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

darth   2011-07-31 16:10:48 **********84%

Klady: + prostě Settlers
+ expandování budov (z jedné chatrče můžete mit 3 různé druhy)
+ krásné ukázky
Zápory: - kratka a docela jednoducha kampan
- grafika - opravdu na slabé úrovni, myslim že v 6. díle byla o dost lepší
- pomerne malo surovin, po chvili vsechno vytezite
- obcas bugy
- optimalizace, hra se občas docela seká a to splnuju doporucene pozadavky
- DRM
Celkové hodnocení: Celkem dost slušné pokračování osadníků. Co bych vytknul je grafické zpracování, které je viditělně horší nšž v předchozím díle. Dále hra je spíše zaměřena na ekonomiku a stavění než na boj. Obsazování území je řešeno vysláním vojska a následnou krátkou bitvou, která se odehrává automaticky - pro mě celkem vyhovující, aspon se nemusite tolik starat o vojsko. Hra urcite stoji za porizeni.


HammerHawer   2010-05-27 19:02:51 **********98%

Klady: Grafika
Animace
Postavy
Pekne Mini-filmy
Hudba je skvela
Kampan
Hratelnost celkove
Ovladani
Kamera
to ho je :D
Zápory: DRM
Obcas zmatene
HW Pozadavky nemam zadne ozeravatko a na par mistech seky
Celkové hodnocení: Skvela budovatelska strategie, pekne rozpracovana do detailu.Urcite bude bavit i odpurce toho zanru :) kvulu DRM 98%


lakart   2010-05-17 11:09:04 **********95%

Klady: +Jednoznačně soundtrack
+Grafika (pohádkové zpracování, povedená animace postaviček)
+Velké množství vylepšování
+Vyčerpatelnost zásob
+Taktizování se stavební plochou
+Povedený systém obsazování nepřátelských oblastí
Zápory: -DRM
Celkové hodnocení: Po druhém dílu Settlers se jedná o nejlepší díl série. Po Anno 1404 se jedná o nejlepší budovatelskou strategii za posledních 5 let.


Mekenzi   2010-04-21 16:00:06 **********95%

Klady: + Blue Byte
+ grafika
+ propracovany MP
+ soundtrack
+ provazanost Facebook.com a Uplay
+ modifikace MP map
+ ingame nakupy a uprava vlastního hradu
Zápory: - krátká kampan
- kontrola připojení
- chat (není vidět kolik lidí a kdo je v místnosti)
Celkové hodnocení: Nejdynamičtější díl settlerů, zaměřený hlavně na multyplayer. Po několika velkých bitvách musím uznat že se povedl. Kampaň je poměrně krátká, ale je v ní naznačeno pokračování, takže to vidím na datadisk v blízské budoucnosti.


gregi50   2010-04-15 18:20:00 **********90%

Klady: - grafika
- veľa noviniek
- množstvo ciest ako dosiahnuť víťazstvo
- soundtrack
Zápory: - DRM
- pomerne časté vyčerpanie surovín
- krátka kampaň
Celkové hodnocení: Super hra. Jednoznačne sa oplatí investovať.


tomáš   2010-04-13 16:08:31 **********95%

Klady: + grafika
+ zpusoby vitezstvi
+ propracovany produkcni a ekonomicky system
+ stavba vlastniho hradu
+ vydelavani penez utraceni za novy ingame obsah
+ soundtrack
+ opet to vytvoril Blue Byte
+ multiplayer
Zápory: - pro nekoho neustale pripojeni k internetu
- kratka a lehka kampan
Celkové hodnocení: To nejlepsi ze vsech settleru v jedne hre. Nekdo mozna nadava na DRM, ale nemel jsem s tim zatim jediny problem. Diky DRM take uz nemusite mit pri hrani neustale placku v PC a to je nesporna vyhoda. Hra se opravdu povedla, je to navrat ke stare dobre dvojce, v novem kabate a se spoustou vylepseni.


Assassin   2010-04-12 20:58:07 **********90%

Klady: - Blue-Byte
- Už jenom to že to je Settlers
- Hratelnost
- Více cest jak hru vyhrát
- Grafika
- Parádní soundtrack, hlavně úvodní píseň
- MP
Zápory: - DRM
- Krátká a docela lehká kampaň v porovnání se Settlers 6
- Chybějící random map generator
- Málo skirmish map ,doufám že budou přibývat
- Občasné bugy v MP, ale nic strašného
Celkové hodnocení: Sice hodně lidi nadává na systém DRM, já jsem s ním neměl žádný problém, proto 90%.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo

2017-11-09 17:36:50
PC  Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

2017-11-08 05:04:18
PS3  Gran Turismo Sport - Steelbook Edition

2017-11-07 23:07:57
PS3  Assassins Creed: Origins

2017-11-07 20:54:03
X360  Gears of War: Ultimate Edition

2017-11-06 06:11:26
PC  Call of Duty: WWII


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz