Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   249 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Assassins Creed: Brotherhood

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

TheHofi   2016-09-18 16:41:34 **********85%

Klady: Grafika.
Prostředí.
Příběh.
Dobývání území.
Hlavní hrdina.
Zápory: Bugy.
Záporák.
Celkové hodnocení: Brotherhood je slabší než dvojka ale stejně dobrá jako jednička možná o trochu lepší,


walda   2015-08-15 14:04:51 **********100%

Klady: grafika
čestina
příběh
hratelnost
hudba
Zápory: žádné nemám
Celkové hodnocení: skvělá hratelnost
doporučuji všem kdo jí ještě nehrál


Ygritte   2013-12-28 02:23:33 **********97%

Klady: Nádherná historická éra zpracovaná k graciézní přesností a zasazení fiktivních postav tomu dodává ten správný šmrnc. Ezio dospěl a otevřela se tím nová možnost trénovat další Assassiny, kteří výrazně pomáhají v plnění misí. Baví mě také vedlejší úkoly kurtizán, žoldnéřů a zlodějů i když se někomu můžou časem zdát na jedno brdo. Dalším plusem je možnost si mise kdykoliv znovu zopakovat, což dvojka neumožnovala.
Zápory: Trochu mi vadí mise natáhnuté do několika kratších částí. Ve výsledku pak zjistíte, že ono těch misí zas tolik nebylo a hra vám připadá kratší a cítíte se ochuzení. Ještě bych vytkla pár drobností, kdy musíte mise plnit za určitých podmínek, abyste dosáhli 100% synchronizace, to protahuje úkoly, kde vás nesmí nikdo odhalit na šíleně dlouhou dobu a pak vás akorát naštve chvilka nepozornosti, kdy vás jeden voják odhalí a "stovečka" je ta tam a nervy v kýblu.
Celkové hodnocení: Díky sérii Assassin's creed jsem se začala zajímat o období renesanční Itálie a naučila jsem se víc, než ve škole a navíc mnohem zábavnější formou.


Magistr   2013-08-11 10:37:01 **********100%

Klady: Nebudu se moc rozepisovat,protože bych akorát obaloval to,že to bylo super.Hlavně teda charakter Ezia byl lepší než kdy jindy,opravdu borec,žádná jiná hra nemá tak dobrého hlavního hrdinu.
Zápory: Co se vám na hře líbilo nebo co vás naštvalo...no k tomu nemám co říct,takže nic ani nebudu psát.
Celkové hodnocení: Skvělá hra,prostě skvělá,nemá žádnou chybu,žádné bugy,nic.Nejlepší hra co jsem zatím hrál.


Edward Kenway   2013-04-13 13:52:50 **********95%

Klady: -nádherné prostředí renesančního Říma
-skvělá dobová atmosféra, reálné zbraně i stavby
-živelnější a agresivnější boj než v ACII
-možnost použití těžkých zbraní
-celkově širší arzenál
-funguje zároveň jako encyklopedie
Zápory: -otravné zásahy do hry při návratu do 'naší' doby s nudnou hrou za Desmonda
-nevelká využitelnost bratrstva při hře
-poměrně krátké
-nepříliš 'férová' možnost kopu nepřítele, která usnadní jakýkoli souboj (mohli by ho alespoň někdy umět vykrýt)
Celkové hodnocení: Vždycky jsem chtěl v pozdním středověku v Itálii běhat po střechách a nemilosrdně likvidovat 'ty špatné'.


Valarath   2013-02-06 01:02:59 **********83%

Klady: - Řím
- vliv nad jednotlivými územími
- banditi (konkrétně, když jsem byl napaden tak mě stráže šli na pomoc)
- bratrstvo
- tunely
- vedlejší mise mi přišly zábavnější než obvykle (obzvlášť Leonardovy zbraně)
- boj dostal další vylepšení (možnost kopnout a zřetězené zabíjení jsou super. nové animece a zbraně taky nejsou zlé)
- sbírací úkoly kvůli vybavení
- bratrstvo, taková hodně malá soukromá armáda :-)
- koně konečně můžou do města
- podpalování věží
- Ezio a ostatní charaktery.
- příběh
Zápory: - správa města, je tak nějak nevyužitá. (K čemu by někdo kupovat předražené památky fakt nechápu)
- sbírání vlajek, pírek. Tohle mě přišlo jako vopruz a skoro nic z toho
- pohyb po městě mě po chvíly přestal bavit.
- absence plíživého módu (myslim tim, nějaké skrčení). Tady fakt chyběl, což je škoda.
Celkové hodnocení: Taková vylepšená dvojka, která je zároveň i pokračováním.Všeobecně jsem docela spokojenej


drakenatoromet   2013-02-04 15:04:27 **********87%

Klady: příběh
Řím
Ezio
Zápory: grafika
streotyp
Celkové hodnocení: Pro mě nejhorší díl, ale rád si ho zahraji.


biker   2013-01-19 19:36:59 **********95%

Klady: -grafika
-příběh
-postavy
-krasne mesto
Zápory: -snad jízda na koni ve mestě
Celkové hodnocení: Opět víborná hra s poutavím příběhem zajímaví závěr(to sem nečekal).Pro fanoušky AC povinnost.Doporučuji


Simple   2012-09-22 23:26:34 **********100%

Klady: Za prvé je nejlepší že je to pokračování na Assassin's Creed II.
Možnost multiplayeru
Zase o něco více zbraní
Nové komba a "counter kill"
Možnost přestavby Říma.
Tvoření bratrstva
Kupování různých krásných památek
Zpracování
Putování s Desmondem po stopách Ezia
Nová unikátní zbroj
Zápory: Krátký příběh (Což se vyrovnává multiplayerem)
Celkové hodnocení: Hra je skvělá. Nejlepší je, že je to pokračování na AC II. Hra také obsahuje multiplayer což dává hře ACB "nový nádech". Vřele bych ji doporučil každému kdo hrál AC II a chce vědět co bude dál :).


Satan   2012-08-21 07:44:45 **********90%

Klady: + opět silný a poutavý příběh(jako u předchozích dílů)
+ grafika
+ vylepšená jízda na koni
+ bratrstvo
Zápory: - opět nic až na slabší inteligenci nepřátel
Celkové hodnocení: Nemám co dodat.


TimkaFight11   2012-08-01 12:50:43 **********100%

Klady: - Veze Borgiu
- Jizda na koni i ve mneste
- Mise u : Zlodeju, zoldneru a Kurtizan
- Moznost opakovanych misi
- Bodovani misi : 50% , 100%
- Romulovi Svatine
- Vzpominky na CRISTINU.
- Moznost preskoceni videa.
- Grafika
- Multiplayer
Posledni plus : Assassinsky Rekruti
Zápory: - Moc Drahe Renovace Pamatek
- Tezke Hledani zekodovaných souboru
Celkové hodnocení: NejLepsi Hra Za Mých 13 života.


kades   2012-07-29 20:28:34 **********95%

Klady: - Ezio a další hlavní postavy
- příběh se mi líbil více než v AC2
- Desmond, konečně si s ním užijeme nějakou akci
- bratrstvo a jeho výcvik
- konečně jsme se také dočkali multiplayeru
- Řím, velmi krásné město
- nový bojový systém (série zabití)
- grafika byla hezčí než v AC2
- Leonardovy stroje
- kuše, moje oblíbená zbraň na dálku
- vzpomínky na Cristinu
- jízda ne koni i ve městě
- renovace obchodů, kupování památek a ničení Borgiových věží
Zápory: - o dost kratší než AC2
- drobně bugy
Celkové hodnocení: Úžasná hra, mnohem lepší než předchozí díly i když je docela krátká, doporučuji koupit.


Marshmallow   2012-05-14 18:38:12 **********95%

Klady: -grafika
-krásný Řím
-trénování assassinů
-bojový systém(akrobatické zabíjení,komba,...)
-šplhání a skákání po domech
-multiplayer
Zápory: -zdlouhavé sekvence s Desmondem
-úkoly u obchodníků
-jízda na koni ve městě
Celkové hodnocení: parádní skákačka s docela zajímavým příběhem a bojovým systémem. Tahle hra má jeden z nejlepších multiplayerů jaký sem kdy hrál :)


Markus   2011-12-17 11:11:31 **********93%

Klady: -Trénování Assassínů
-Kuše, na kterou sem čekal od AC1
-Nový styl soubojů - komba
-Síla "jablka" je prostě opojná :D
-Leonardovy stroje vypadají bezva
-Jsou zde opět lidé, kteří zachytávají nepřetáleské vojáky (jako v AC1)
Zápory: -Nový soubojový systém mi zprvu moc nesedl, pak je to super
-Jízda na koni je super, jenže to město na tu jízdu vůbec není stavěné. Samé schody, mostů jen pár, kůň občas neumí seskočit z 1 metru dolů....
-Příběh nic moc, ale alespoň je to pokračování
-Docela dlouhé sekvence s Desmondem
-Úkoly u obchodníků jsou absolutně na pytel (kde mám sehnat "zakrnělé hlavy" abych si otevřel pár nových věcí)
-Renovace města... Chybí centrální architekt. Chodit po městě a otevírat každý obchod zvlášť později fakt není legrace
Celkové hodnocení: Super pokračování AC2. Plno nových kladů, ale taky záporů... každopádně stojí za koupi


MikiP   2011-11-16 10:40:09 **********97%

Klady: Živoucí město s krásnou grafikou a historickými fakty, bavilo mne jej procházet a prozkoumávat, paráda ! Souboje na blízko i na dálku kuší. Vývoj vlastního týmu zabijáků, rekonstrukce městských částí, Romulové ad. ad. ad.
Zápory: Připojení k serveru Ubisoft, občas padá a to štve.
Celkové hodnocení: Tahle serie je čím dál lepší, už aby tu byl další díl ! :-)


Janner7110   2011-11-13 15:11:05 **********100%

Klady: -Hudba! :-)
-Různorodé mise
-Grafika je o dost lepší než v AC2
-Bratrstvo assassínů
-Konečně je tu kuše
-Vedlejší mise např.Leonardovi stroje,Templářští agent atd...
-Kombinované zabití
-Konec(Strašně moc natěšený na další díl) :-)
Zápory: -Řím(nějak mi nepadl do oka)
-Jízda na koni ve městě není doladěné do konce,kůň se zasekává o budovy atd...
-Málo zbraní a zbroje oproti AC2
Celkové hodnocení: Ikdyž to má ještě nějaké drobné mouchy,tak mi ni nebrání v tom dát mu plný 100 Procent :-)


Scawe   2011-11-08 17:50:27 **********100%

Klady: +grafika
+příběh (ikdyž krátký - protože ACB bylo vydáno halvně kvůly MultiPlayeru)
+renovace města
+kuše (konečně)
+zcela nový bojový systém, který podstatně zjednodušuje zabíjení (+nové pohyby)
+bratrstvo
+znovu nádherná atmosféra nového města, tentokrát Říma
+muzika (stále úchvatná)
Zápory: -pár bugu (ale ty se najdou v každé hře)
-jízda na koni ve městě (stále dosti nepromakané a pro mě osobně zcela zbytečné)
-nejlepší brnění ze hry (většině lidí se nelíbí)
Celkové hodnocení: Je tam toho ještě mnoho, např. spousta misí s Leonardem da Vinci. Rozhodně doporučuji hru koupit, vyplatí se, ikdyž myslím, že ten MP je dosti odfláknutý, v ACR už by to mělo být lepší (pouze pro fandy MP jako já)


Kalyos   2011-09-21 15:47:17 **********100%

Klady: -Bratrstvo
-jízda na koni ve městě
-kuše
-vetší město
-renovace města atd.
Zápory: -kratší příběh než v minulém dílu
-někdy až moc dlouhé a nudné mise
Celkové hodnocení: Mě se hra hodně líbila :D :)


Havekar   2011-09-13 14:41:47 **********90%

Klady: -grafika
-hudba
-hezčí oblečení
-jízda na koni ve městě
-lepší záporáci(aspon pro mne)
-spousta vedlejších ukolu a věcí na sebrání
-ten konec to je dehc beroucí,ale nebudu spoilerovat:D
Zápory: -v poledne je město dost přesvětlené,grafika u 2 bylo o neco lepší(taková pro jiná nejde to moc popsat)
-ubylo postav
-multiplayer je absolutně otřesný,po chvíli hraní nudný a celý system na kterem pracuje vymyslel nejaky mag..or!!!
Celkové hodnocení: Stále velice kvalitní hra,ale o trochu horší a kratší oproti dokonalému druhému dílu,a ten pokus o multiplayer ani nebudu komentovat.


Satan   2011-08-03 10:47:53 **********95%

Klady: dobrá grafika a zvuk
příběh hry
skvěle ovladaní
Zápory: nic podstatneho
Celkové hodnocení: bezva nelituji


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-01-17 09:57:42
PC  Figurka Dark Souls - Artorias the Abysswalker

2018-01-16 19:07:21
PC  Figurka Dark Souls - Artorias the Abysswalker

2018-01-16 01:18:24
PS3  Resident Evil 5 HD

2018-01-13 18:36:03
PC  Mafia

2018-01-08 05:09:35
PS3  Resident Evil 7: Biohazard - Gold Edition

2018-01-08 04:57:22
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-01-06 19:02:03
WII  Ochranná fólie pro Nintendo Switch

2018-01-04 09:30:18
PC  Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour

2018-01-02 17:43:13
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-01-02 11:08:02
X360  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice

2017-12-31 22:24:17
PC  Assassins Creed: Origins

2017-12-27 20:04:41
PS3  FIFA 18 - Ronaldo Edition

2017-12-23 17:46:33
PC  Figurka Zaklínač 3 - Geralt Grandmaster Ursine Armor

2017-12-19 23:43:07
PS3  Dualshock Charging Station

2017-12-19 23:37:37
PC  Peněženka Assassins Creed: Syndicate

2017-12-18 10:46:35
PS3  Hidden Agenda

2017-12-16 15:46:29
X360  Resident Evil 5 HD

2017-12-16 15:11:31
PC  Hrnek Crash Bandicoot - Nitro krabice

2017-12-16 15:06:01
PC  Hrnek Crash Bandicoot - TNT krabice

2017-12-16 10:01:30
PC  Far Cry 3


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz