Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   202 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Mafia II Special Extended Edition

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Ondřej Jochim   2017-05-02 17:02:04 **********90%

Klady: +příběh
+grafika
+engine
Zápory: -krátká kampaň
Celkové hodnocení: Skvělé!


Lukaso23   2017-03-22 21:50:21 **********96%

Klady: + grafika
+ Příběh
+ doba
+ cz dabing
+ všechna dlc
Zápory: žádné
Celkové hodnocení: i když je hra skoro 7 let stará je stále skvělá tvůrci 3 dílů se mají zaco stydět


Czech Airsoft Special Team   2017-02-22 00:04:10 **********99%

Klady: +zbraně
+grafika
+cena
Tato hra určitě stojí za to :D a DLC rozšíření je super, jelikož to, co stojí jedno DLC na steamu (9,99€) tak za to zde máte hru i se všemi rozšířeními :)
Zápory: Nic :D
Celkové hodnocení: Užasné :D


Filip94   2016-11-30 19:18:16 **********95%

Klady: + Grafika
+ Český jazyk
+ Joe
+ Brokovnice
+ Příběh
Zápory: - Otravná policie
Celkové hodnocení: Velmi dobrá hra, v českém pojetí. Škoda, že Mafia 3, už není "česká."


TheHofi   2016-09-18 19:33:50 **********90%

Klady: Příběh.
Grafika.
Dabing.
Město.
Radia.
Tuning aut.
Zápory: bugy.
Celkové hodnocení: Mafia II je prostě povedená hra jednička je sice o trochu lepší ale nevadí pořad to je náš Český klenot.


distephano   2016-09-15 16:05:29 **********95%

Klady: grafika
pribeh
dabing
tuning aut
radia
DLC
Zápory: zadne vedlejsi ukoly, mohlo to vice ozivit hru.
Celkové hodnocení: Je to sice uz stara hra a za chvili se blizi trojka, ale musim uznat ze se druhy dil velmi povedl.


JokerCZ   2016-08-09 23:11:23 **********100%

Klady: +grafika
+atmosféra
+Vito a Joe
+střílení
+mafiani
+příběh
ja nevim toho je tady tak strasne moc :D
Zápory: nic :)
Celkové hodnocení: hra Mafia 1 a 2 jsou nejlepší hry kdy jsem kdy hral Mafii 1 jsem projel asi tak 20x a nepřestala mě bavit ,Mafii 2 jsem projel 11x+Joeova Dobrodruzstvi a Jimmyho Vendettu a Jimmyho zrada mi neprišel tak dobrej ale prostě co dělá Mafii jako serií tak skvělou hru je atmosféra,příběh a prostě Mafiánksé prostředí ale Mafia 3 to už bude jako GTA V


Luke   2016-07-26 23:38:37 **********100%

Klady: Nejlepší sám ji mám projetou asi 10 krát ale ta Grafika nejlepší :D
Zápory: Nic :D
Celkové hodnocení: Doporučuju :D


Daniel   2016-07-21 00:14:16 **********90%

Klady: +Nádherná atmosféra
+Příběh
+Hudba
+Postavy
+Město
+CZ dabing
+Prostředí 40. a 50. let
+Zimní období
Zápory: -Nudné a nevyužité DLC
-DLC by šlo udělat daleko lépe, formou pokračování příběhu
-Příběhová linie by mohla být více otevřená, vedlejší mise, více možností atd..
-Klasický příběh hry by mohl být i delší :)
Celkové hodnocení: Za mě je MAFIA II i po takové době stále jedna z nejlepších her vůbec. Nejedná se sice o hru, kde máte volný pohyb po městě, zato je hra vyjímečná právě svým úžasným příběhem, který vás neomrzí i když jste hru již několikrát dohráli.
Velké zklamání je DLC, které působí nudně a stereotypně..
Kdyby se tady tvůrci zamysleli a vydali DLC jako pokračování příběhu, kde by DLC bylo také formou příběhu, byla by hra o to větším trhákem.


elfík   2016-03-02 14:16:11 **********80%

Klady: +velmi pěkná grafika
+příběh inspirující se z mafiánských filmů
+dobrá hratelnost
+zpracování přestřelek + systém krytí
+jízdní model
+fyzika
+povedený český dabing, spousta skvělých hlášek
+JOE (!!!)
+změny období
+easter egg k původní Mafii
Zápory: -občas nudné a dlouhé ježdění sem a tam, hlavně otravné \"zavez Joa, jeď domů, jdi do postele\" po každé misi.
-DLC
-trochu mě mrzí, že závěr nebyl více rozpytván v nějakém DLCčku nebo alespoň delší animaci
Celkové hodnocení: Velmi dobrá hra, ale ničím vyjímečná narozdíl od Mafie 1. Potěší příběh, který si bere inspiraci snad ze všech možných mafiánskýc filmů, dále celkem dobré postavy - hlavně Joe. VELMI se obávám Mafie 3, podle trailerů je to už taková typická \"americká\" hra, kde je plno výbuchů, létajících aut a nevím jestli takvou hru chci hrát. Od toho tu máme GTA...
Ale Mafii 2 by si rozhodně každý měl zahrát.


Divočák   2015-04-01 21:53:39 **********83%

Klady: -Velmi hezká grafika využívající pokročilý PhysX od Nvidie
-Možnost jezdit po městě a demolovat vše co vás jen napadne
-Mnoho vedlejších misí, které základní hrací dobu okolo 10ti hodin prodlouží o celkem dost velkou časovou linku
-Možnost se podívat do zákoutí toho co se Vitovi vlastně stalo
Zápory: -Poměrně uzavřený herní svět
-Nemožnost jezdit jen tak jako tomu je u GTA
-DLC jsou jen snahou dotlačit tento díl blíže GTA sérii
Celkové hodnocení: Mafia II je i na dnešní dobu stále velmi dobře hratelný titul, který si zaslouží českého nikoliv zahraničního nástupce. Hodnocení sráží hlavně DLC a jejich stereotyp


drakenatoromet   2013-10-30 15:36:15 **********98%

Klady: grafika
příběh
město které žije
zbraně
hudba
Joe
Zápory: krátkost hry
možná v další části hry mi chyběl sníh, který dodával takovou mafiánskou atmosféru
Celkové hodnocení: Další český klenot.


AraxCZ   2013-09-23 19:08:52 **********85%

Klady: auta
hudba
příběh
Joe :D
celkově postavy :)
konec :( dobře se na něj bude navazovat :D
dabing
Zápory: krátká

Celkové hodnocení: Hra je to jedna z nejlepších, ale na každé hře se najdou nějaké minusy ;)


Danda121   2013-06-29 12:30:15 **********98%

Klady: krásná atmosféra
Úžasný CZ dabing
postavy
Opravdu luxusní příběh
Auta
Stará doba
Zápory: Multiplayer
Celkové hodnocení: Za málo peněz hodně muziky musím říci.
Koho baví takové hry tak dotoho


jordano   2013-04-14 01:00:11 **********100%

Klady: krasna atmosfera,pekne pro pracova ná grafika,suprovy cz dabing ,dobrej dej hry.
Zápory: hra je krátka mohla byt hratelnejši na více hodin.
Celkové hodnocení: sem spokoje nej z hrou a muzu jen kazde mu doporučit


Ardis   2013-04-06 18:28:47 **********65%

Klady: krásná atmosféra 40. a 50.let
vynikající CZ dabing
Illusion engine
postavy
příběh
Zápory: WTF konec
strašně osekané
většina aut ani není z té doby
engine není editovatelný
absence multiplayeru (který musel být vytvořen neoficiálně)
Mise po chvíli začínají být stereotypní (typ: vstaň, jeď tam, zastřel toho, jeď zpátky, vezmi si odměnu, jeď domů, jdi spát, konec kapitoly)
spousta postav tam neměla vůbec žádný smysl
mise v DLC jsou totální kraviny ( kromě 4 z Joe´s Adventures)
hra už je česká zhruba jen z 40%
Celkové hodnocení: Mafia II je dobrá hra, ovšem bohužel, jenom dobrá.
Nic víc, nic míň.
Autoři se nejspíš snažily udělat vynikající kombinaci GTA IV a Mafie 1, ale zapomněli, že tyto 2 hry jsou tak odlišné, až to není možné.
Takže když už se nejspíše rozhodovali, čí to teda bude klon, tak se rozhodly pro GTA IV, čímž na mě dvojka i působí.
Vedrdikt: Mohla to být úžasná hra se vším všudy, která by u mě určitě měla hodnocení nad 90%.
Bohužel, po odchodu Dana Vávry v roce 2009 to s dvojkou začalo jít do kopru a protože T2 Interactive už nechtělo furt do toho dávat prachy, vyšla hra, která má v sobě jen 30% z toho, co měla mít.Špatná hra to rozhodně není, ale zároveň od toho nečekejte žádnou úžasnost. Zkrátka GTA klon tvářící se jako druhý díl Mafie.


Soula   2013-04-02 01:31:55 **********95%

Klady: +Přestřelky
+Grafika
+Příběh, řekl bych dokonalý :)
+Postavy
+Herní doba je naprosto ideální
+Skvělý český dabing
Zápory: -Rozšíření pro mě bohužel zklamání, otevřená hra podobná Gta mi k Mafii 2 vůbec nesedí a od to se také odvíjejí slabší mise a příběhy.
Celkové hodnocení: Samostatné Mafii není co vytknout a kdyby zůstala bez rozšíření dostal by 100 procent, hodnocení celé speciální edice to však ovlivní, jelikož mise typu ukradni mi auto(které běžně jezdí po ulici a jezdí jím každý obyčejný člověk) z té nejluxusnější a nejhlídanější vily ve městě se mi nezdá moc kvalitní. Zachraňuje to akorát jimmy, který se mi zdá fajn.


Joe15   2013-03-09 09:25:07 **********100%

Klady: -grafika
-PŘÍBĚH
-postavy
-auta
-město
-hratelnost
-hlášky
-zbraně
-oblečení
-je toho určitě víc
Zápory: -celkem krátké a otevřený konec
Celkové hodnocení: výborná hra.pro mě nejlepší co jsem kdy hrál doporučil bych ji každému!!!!


dodoxv   2012-07-07 13:21:04 **********80%

Klady: -grafika
-město
-jízdní model
-fyzika
-modely postav a realistické obliče -příběh
-cz dabing
Zápory: -mohla být delší
-DLC mělo být z části zakomponováno rovnou do hlavní hry
-potenciál města není dostatečně využit (různé lokace a možnosti ve městě)
-na téhle hře je strašně vidět jak během vývoje někdo řekl DOST takhle to stačí takhle to vydáme, protože některé prvky třeba nadzemka a další věci dříve prezentované jsou nevyužity
Celkové hodnocení: OK, když to vezmu jako celek včetně DLC tak je to rozhodně nadprůměrná hra a neděla prvnímu dílu ostudu


luky   2011-07-13 21:58:15 **********80%

Klady: grafika
pribeh
hratelnost
jizdni model aut
Zápory: bez DLC kratka
Celkové hodnocení: velmi pekna hra i na nekolikrate zahrani ale bez dlc si ji moc neuzijete


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-22 22:32:45
PC  Star Wars Battlefront II

2017-11-22 15:02:31
PS3  Uncharted: The Lost Legacy

2017-11-22 15:02:20
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-11-21 14:53:58
PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko

2017-11-19 22:20:25
PC  Assassins Creed: Origins

2017-11-19 22:17:13
PC  Need for Speed: Payback

2017-11-19 22:13:17
PC  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-19 22:12:10
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz