Naše prodejny pro vás mají otevřeno po celý víkend. Rádi vám poradíme s výběrem nejlepšího herního dárku :) Zavřít
Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   341 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Mass Effect 3

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

elfík   2017-08-18 16:06:21 **********80%

Klady: +chytne a nepustí
+solidní grafika
+zajímavý svět
+velmi dobrá hratelnost
+postavy
+dobrá celková atmosféra a feeling toho že je vesmír ohrožen
+pocit střelby - rozhodně nejlepší v sérii
+dialogy - asi to co dělá Mass Effect Mass Effectem
Zápory: -ve třetím díle jde strašně vidět "amerikanismus", aneb vecpání názorů do hry, tohle by se dít nemělo, kdo hrál asi ví na co narážím
-konec je slaboučký, na internetu se však vyskytuje teorie o Indoktrinaci, otázka je jestli to vývojáři měli opravdu tak dokonale vymyšlené, já tomu osobně nevěřím (nicméně rozhodně doporučuju si tu teorii na youtube pustit - pokud je opravdu pravdivá, dodává to pak hře úplně jiný rozměr)
-lehce SPOILER: War Assets jsou úplně k ničemu, celou hru nabíráte spojence a ve finále to nemá vůbec žádný vliv
-celkem lineární a stereotypní (o vedlejších misích ani nemluvě)
-už je to čistě akční hra oproti jedničce (pro někoho klad)
Celkové hodnocení: Jedno se té hře musí nechat, nikdy mě žádná hra nedonutila tolik diskutovat a zamýšlet se nad různýma teoriema. Taky mě asi nikdy žádná herní trilogie takhle nepohltila. A taky jsem nikdy po dohrání nebyl tak naštvanej. Hra umí vyvolat emoce a to se počítá. Shrnul bych to asi takto - hra, která má skvělou hratelnost, "omáčku" a všechno kolem, konec je však zklamáním. Hře ME3 dávám 80%, sérii bych však dal 95%.


PAMO   2017-07-29 20:48:23 **********95%

Klady: Spousta rozhodování
Rozsáhlé rozhovory a příběhy vedlejších postav
Ashley,Liara,Tali nesmí chybět
Možnost navázat vážný vztah s ženou či mužem :D
Cut Scény suprové jako vždy
Nádherná grafika
Zakončení příběhu
Parádní úkoly
Soundtrack je hodně dobrý
Zápory: Místy pokulhává AI parťáků
Celkové hodnocení: Parádní zakončení celé trilogie,byl jsem příjemně překvapen. Hra se dobře hraje, má spád člověk se u ní nenudí. Já ji hrál cca 80 hodin, nikam jsem nespěchal a snažil jsem se všechno získat.


CryCrazy   2015-01-29 15:36:55 **********70%

Klady: -Část pribehu a dopady vašich rozhodnutí
-Postavy
-Grafika
-Dobré přestřelky
Zápory: -Konec
Celkové hodnocení: Hra je super, ale když víte jak zněl původní scénář a jaká blbost je oproti tomu ten narychlo udělanej a nesmyslnej novej konec... Prostě tohle jim nikdy neodpustim.


Ali   2014-06-03 17:57:49 **********95%

Klady: - Příběh
- Atmosfera
- Hudba
- Dabing
- Překlad od Marka Tvrdého (za který moc děkuji)
- Konec
Zápory: - Konec
Celkové hodnocení: Na tuhle hru jsem se moc těšil. A jen jsem jí zčal hrát, vtáhla mne do děje jako málokterá hra. A od začátku na mne dýchla tísnivá atmosféra. Chápu proč je tento díl nejakčnější a nejpřímočařejší, při více vedlejších úkolech by nikdy nebyla ta atmosfera taková. asi jsem cvok že to tak beru, ale kdo by ve skutečnosti šel těžit když mu napadnou zemi??? Co se týče rozhodování v průběhu celou ságou, tak u tak velkého konfliktu chápu i to že ne veškeré rozhodnutí mají víznam. Ale některé tam mohly nechat. A původní konec přinášel víc otázek, než odpovědí. Ale po stažení Extened Cut a Leviathan mi přišel konec fajn. Ne perfektní a s pár blbostma ale fajn


paveduri   2013-05-16 18:54:00 **********100%

Klady: MULTIPLAYER
vynikající kooperace
tuny zbraní
spousta postav (i mimozemských)
Zápory: MULTIPLAYER
žádné
Celkové hodnocení: Multiplayer ME3 je skvělý zážitek který díky jeho rozmanitosti vydrží opravdu dlouho.


Grogy   2013-02-13 20:37:34 **********100%

Klady: grafika
příběh
někdy těžká rozhodování
množství vedlejších i hlavních questů
zbraně + upgrade
Zápory: už by to chtělo Mass Effect 4 :)
Celkové hodnocení: Výborná hra,snad jedna z nejlepších co jsem kdy hrál.Jsou zde spojeny prvky fps a rpg což se mi líbí.Prostě best hra.


pikaču   2013-02-06 07:30:45 **********100%

Klady: tato hra nemá kokurence, od příběhu po grafiku je to extratřída!!jenom hrát 3 díl bez předchozích dvou je jako přijít v půlce filmu..
Zápory: nic mne nenapadá
Celkové hodnocení: Teda vážení, pařim už hezkou řádku let (cca 25let),ale tohle je naprosto nej hra,přesně podle mých představ,takhle si představuji hry 21 století!!Tyto záležitosti jako např.Avatar, Vetřelci,Mass atd jsou fenomény.


eminem   2012-12-25 18:34:05 **********90%

Klady: +Velká rozhodování
+Zajímavé rozhovory
+Ashley,Liara,Tali
+Možnost navázat vážný vztah
+Parádní Cut Scény
+Pěkná grafika
+Příběh
+Nepřátelé
+Přestřelky
+Spousta zbraní
+Hlavní i vedlejší Questy
+Soundtrack
Zápory: -Bugy
-Občas AI parťáků
-Místy trochu zmatený příběh
Celkové hodnocení: Mass Effect2 pro mě bylo obrovské překvapení něco takového bych určitě nečekal.Hře jsem tehdy udělil rovných 95% a dodnes patří do mých Top 5 nejlepších her a i proto jsem od trojky čekal minimálně stejnou zábavu.Sice hra nenabízí nějaké převratné novinky ale i tak to na kvalitě hry nic nemění.Postavy jsou naprosto uvěřitelné a i zde se setkáte s vašimi starými známými z předešlých dílů.Možná je škoda že nedostala v příběhu větší prostor Miranda,ale naštěstí máte ve svém týmu Ashley,která možná i Mirandu předčila a nechybí samozřejmě Liara,Tali,Garrus a další.Při hraní jsem si zakládal na tom abych s posádkou dobře vycházel a to se mi pak v pozdější fázi hry vrátilo například navázání vážného vztahu s Liarou.Při sledování Cut scén jsem si připadal jako kdybych sledoval nějaký áčkový Scifi film za tohle vývojáři zaslouží velkou pochvalu.Zakončení příběhu jsem si sice představoval trošku jinak,ale i tak jsem velmi spokojený.Na hře jsem nenašel žádný výrazný nedostatek snad jen občasné bugy kdy jse se zasekl mezi dvěma hovořícími postavami a nakonec jsem hru musel načíst znovu,ale to je taková drobnost.Mass Effect3 rozhodně naplnil to co jsem od něj čekal vývojáři z Bioware si zaslouží za tuhle sérii obdiv a velké uznání a právem se u mě řadí mezi nejlepší hry roku 2012.


Martior   2012-12-06 21:53:01 **********100%

Klady: - pokud člověk použije HD textury a enb, tak je to skutečně nádherná vizuální podívaná
- grafika není to nejdůležitější
- vyvrcholení mnohaletého snažení, po rozporuplných počátcích tohoto dílu nyní dovedené k dokonalosti - tým tvůrců hry akceptoval tlak fanoušků, nicméně tento tlak byl logický a nebýt EA, všechno dopadlo hned na poprvé, holt jenom rýžovat bez uvážení jisté inteligence hráčů je nepřijatelné. Bohužel prodeje ME3 mohly být mnohem mnohem větší, kdyby top manažeři z EA pochopili podstatu věci. Proto dostali 500 a ne 1000. Měli by je vyházet. Ti, kterým to tam bylo proti vůli raději odešli sami. Tak to je vždycky. Ti dobří raději odejdou a založí se jinde s tím co umí, a Ti chudáci, co umí prd zůstávají a parazitují na práci a myšlenkách těch lepších, dokud všechno nerozemelou do ztracena
- emoce - jsem chlap, ale občas se chci nechat strhnout, čistě v soukromí a v klidu, chci bojovat a zapomenout na to, že jsem průměrný Moravák
- dobrá terapie pro agresivní jedince
Zápory: - teď už nic
Celkové hodnocení: Hoši se snažili a já jim dal a ještě dám svoje peníze a chci jim poděkovat za dobrou práci, milý jednoduchý příběh co chytne za srdce se správným koncem. Kdo z nás by dokázal zemřít pro to, v co věří, nebo aby zachránil ostatní? Jestli tohle není vzor pro prťavce, tak tedy nevím.


Skarbax   2012-11-13 00:44:05 **********98%

Klady: +Grafika
+Videosekvence
+Osobnosti postav-vztahy mezi nimi
+Akční prvky
+Biotika
+Příběh(pro mě naprosto úžasný)
+Posádka, loď, světy-perfektně zvládnuté do detailů
Zápory: -RPG prvky nejsou až tak výrazné
a to je pro mě asi jdiný zápor
Celkové hodnocení: Konce mi přijdou moc povedené, opravdu velkolepé zakončení serie. Nechápu ty co píšou, že konec je špatný(hráno až s extended cut), ale stejně mi nepřijde nejlepší konec když Shepard zničí veškeré sintetiky a sám "asi" přežije když máte EMP nad 4000.
Zato střední cesta jak se sám obětuje aby utvořil pro galaxii co nejlepší budnoucnost a zachránil svoje přátele je vrchol epiky v novodobých hrách. Už od loučící scény s Andersonem jsem byl dojatý. Sečteno a podtrženo pro mě jedna z nejlepších her a příběho naprosto nejlepší hra všech dob.(KOTOR, Gothic 1-2, Dune 1, Warcraft 3, Mafia a Fallout překonány)


to je jedno   2012-11-01 07:26:40 **********95%

Klady: +atmosféra
+příběh
+délka hry(já to dohrál za 19 h.)
+možnost výběru týmu
+ a spousta dalších věcí
Zápory: -Občasné bugy
-Občas až moc nervních přestřelek.
Celkové hodnocení: Podle mě strašně dobrá hra s nádherným příběhem a smutným koncem. (Musím se přiznat že na konci hry jsem se málem rozbrečel.. :D ). Dávám 95% :)


Blackfans   2012-10-14 22:25:59 **********99%

Klady: 1. Grafika + Videosekvencie stali naozaj za to.
2. Hratelnost. Jednoducho hra sa da dohrat nespocetne krat a vzdy s inym pribehom a rozhodnutiami. Dohral som celu seriu po 2. a tesim sa az zacnem hrat znovu
3. Velke emocie, ktore su citit na kazdom rohu
4. RPG prvky. Mohlo ich byt sice viac ale su tak akurat.
5. Koniec. Da sa dohrat viacerimi sposobmi. Ty ktory tu pisu ze hra nemoze mat pozitivny koniec... mozno by mohli radsej skusit vyberat spravne odpovede a rozhodnutia... to ze niekto nieje schopny citat dialogy uz nieje chyba vyrobcov ale problem medzi PC a stolickou.
7. Atmosfera hry. Neustale sa stupnuje napetie, ocakavania.
8. Prakticky volny koniec. Pokial sa nemylim Bioware oznamil ze chcu urobit zo serie Mass Effect MMORPG... pokial si na tom daju naozaj zalezat... mohol by to byt obrovsky trhak.
8. Nadherne vztahy medzi postavami.
Zápory: 1. Trosku nestastny zaciatok hry. Ide hlavne o to ze sa to dost pomaly rozbieha. Ale pokial vydrzite tu hodinku u pc tak sa budete dalej kralovsky bavit.
2. Multiplayer. Rozhodne nieje nudny a Bioware sa snazi do hry pridavat nove veci... avsak obcas nastve ked zistite ze vam pripravenost klesla o 7% a musite znovu vyhrat par hier. Pokial teda chcete kladny koniec. Pokial nie... multiplayer je tu hlavne pre zabavu.
3. Mierna linearnost, ktoru vsak odburava prehladavanie planet a hladanie vedlajsich questov.
4. Trosku ma mrzelo ze som svoju Sheperdovu nevidel na konci objat Kaidena alebo aspon v kratkosti ako prebehol ich zivot.
Celkové hodnocení: Neskutocne dielo... cela trilogia. Hra vo me zanechala krasne spomienky na cely zivot a budem sa k nej casto rad vracat. Viac takychto hier. Doporucujem kazdemu.. bez ohladu na vek, v kusy na hry... proste toto si musite zahrat.


trauma   2012-09-30 16:25:32 **********87%

Klady: |
+ pribeh - perfektni, a konec mi nevadil ani ten puvodni osekany (i kdyz nejake blizsi vysvetleni nekterych udalosti jsem ocekaval), ale s vylepsenym zaverem je to zase o mnoho lepsi a pekelne dobre je to zakonceno, vetsina hlavnich veci vysvetlena a to je jedine dobre
+ grafika - no, tu jsem nechtel dat plusko, ale musim rict, ze statecne konkuruje dnesnim graficky kvalitnejsim hram, i kdyz na druhou stranu o proti prvnimu dilu neni zas tak moc vylepsena (z nekterych textur jsem vazne blil, dokonce mi kvalitou pripominali half-life 1, a to je hra z prelomu roku 97/98 :D)
+ hudba - perfektni, epicka, hodi se k jednotlivym scenkam, hlavne je pro mass effect typicka, neni to nic "inspirovaneho" od jinych her
Zápory: - hratelnost - dost osekane oproti predchozim dilum, autori se patrne snazili vic o to, aby to nejak pekne zakoncili, nez aby rozrostli herni prvky, coz me mrzi, pac jsem uz ve 2 dilu jsem cekal vylepseni rpg prvku, inventare atp., coz ani zde se nestalo
- dialogy - bylo jich malo a prislo mi, ze tez malo ovlivnovaly celou hru, coz je vazne skoda
- import postav - jako by tam ani nebylo, temer zadny vliv, coz je tez skoda, navic mi ve 3 dilu nesla importovat postava, se kterou jsem prochazel uz od 1 dilu (tusim, ze hre vadilo, jake mela vlasy - wtf? :D) a ve 2 jsem s ni udelal vsechny DLC
Celkové hodnocení: Musim rict, ze autori mohli udelat mnohem vic, mit spravnejsi lidi na spravnych mistech, ale i tak udelali mega dobrou hru, kterou si doufam nekdy v budoucnu znovu rad zahraju


Grunt   2012-09-25 00:39:23 **********87%

Klady: Grafika
Sheperd
další postavy
částečně příběh (konec je diskutabilní)
dobrá návaznost na předchozí díly
akční! :)
Zápory: minimum (nebo spíš žádné) rpg prvky jako v prvním dílu
dost lineární
akční sekvence omrzí
Celkové hodnocení: Příjemné pokračování série, mohlo to dopadnout lépe, ale i tak jsem spokojen.


Sroty   2012-08-28 01:23:56 **********90%

Klady: Skvělý příběh
Postavy
Rozhodování
Zápory: Občasný bug
Celkové hodnocení: Zahrajte si to. Nic jiného nemůžu doporučit. Jestli ti s hrami myslíte vážně, zahrajte si celou trilogii. Ta hra opravdu není dokonalá a ani to od ní nečekejte. Dostane vás však skvělý příbeh, postavy, ke kterým si vytvoříte vztah a rozhodnutí, co vás budou provázet po celou trilogii. Tahle hra není o hratelnosti, ale o příběhu. Tím jí žádná jiná hra nemůže konkurovat. Není to tak moc hra jako spíše interaktivní film. Vyzkoušejte!


Marz   2012-07-07 20:25:11 **********95%

Klady: grafika, hudba, ovladatelnost, hratelnost, příběh
Zápory: Jen pár bugů..
Celkové hodnocení: Hra mě úplně pohltila, hrál jsem celou trilogii a podle mého názoru díky interaktivitě a návaznosti se jedná o vůbec nejlepší herní příběh. Grafika nádherná a hratelnost ? (no prostě jsem nespal) :D... zkrátka díky bioware, že jsem si takovou hru mohl zahrát.


Puberwant   2012-07-03 02:04:21 **********100%

Klady: + Hudba
+ Ovládání
+ Příběh
+ Zakončení
+ Akce
+ Grafika

A tak dále...
Zápory: Nic.
Celkové hodnocení: Závěr této nepřekonatelné herní série byl zakončen a já se slzou zatleskal.


Tomster   2012-07-01 13:07:27 **********85%

Klady: Mass effect obdržel ve svém třetím díle pořádný balík úprav zpříjemňujících hraní. Modifikace zbraní, větší možnosti vývoje postavy, hodně vylepšený boj zblízka, upravené opouštění krytů a uskakování atd.
Prostředí, které je za prvé nádherně zpracované a hlavně se v ME3 neopakuje, působí jako vysvobození po ostatních současných hrách od BioWare.
Příběh, to je samozřejmě to, proč se ME hraje především. Na člověka čekají epické momenty, těžké volby i smutné chvilky.
Postavy učinily od ME2 ještě krok před. Nyní je vídáme mluvit mezi sebou, což v minulosti chybělo. Dialogy jsou občas velmi vtipné. Pokud hrajete sérii od začátku, sledujete navíc vývoj jednotlivých postav, což někdy až vyráží dech.
Multiplayer, zprvu jsem od něj nic neočekával, ale nakonec mě velmi potěšil. Ačkoliv nevydrží na dlouho a poměrně rychle omrzí, prodlouží dobu strávenou u ME3 o pár hodin. Jeho vliv na singleplayer je už ale věc jiná, za to by někdo zasloužil pár facek.
+ Grafika
Zápory: Stejně jako vylepšení kterých je spoustu, mnoho věcí zklamalo.
Jednoznačně možnosti dialogů. namísto obvyklých tří možností vybíráte nyní většinou jen ze dvou, přičemž do rozhovoru zasahujete mnohem méně, než v minulých dílech série. Navíc pro tentokrát musím říci, že proslovy před závěrečnou bitvou byly velmi chabé.
Minimální vliv importování postavy a ještě menší vliv zdánlivě důležitých rozhodnutí z minulých dílů.
Objevování nepřátel, kteří do hry někdy také skákají, jak se jim zrovna zachce. Není to sice tak tragické jako v DA2, ale je to.
Naprosto příšerné animace pohybu postav vašeho týmu, tedy včetně vás.
A samozřejmě konec. Nové DLC sice zachránilo, co se dalo a tak nějak se ctí sérii ukončuje, ale i tak je konec zklamáním.
Celkové hodnocení: K hodnocení jsem se odhodlal až nyní po vydání DLC upravující konec, neboť bez něj bych hře jen těžko mohl dát nějaké solidní hodnocení. Hra jako taková je velmi zábavná a emotivní, boj za přežití galaxie a odhalování odpovědí na otázky, které se řeší již od prvního dílu je tak strhující, že člověk přehlíží (snad kromě osekaných dialogů) všechny zápory hry. Přesto tu ty zápory jsou a se zkaženým koncem v čele hodně sráží hodnocení hry.
Ode mě dostává Mass Effect 3 85%, čímž si celá série ode mě odnáší stejně vysoký průměr. Poměrně vysoký, ale série takového kalibru, jakou ME určitě je, měla možná na víc. Takový hold Mass Effect je. Něčím je naprosto uchvacující a chvílemi jde o nejlepší hry, jaké jsou na trhu, avšak v zápětí si uvědomíte, že je v nich záporů víc, než je zdrávo...


JC   2012-06-28 17:23:13 **********95%

Klady: Omlouvám se XZONE,ale přiznávám,že hru jsem zde nekupoval,jako jsem koupil ostatní díly, nýbrž jsem ji získal ke grafické kartě...
Myslím,že jde o vinikající zakončení skvělé série.Hru jsem hrál až teď s Extended Cut přídavkem,takže bohužél neposoudím,které scény v původní hře byly nebo ne.Jsem osobně spokojen s tím,jak je hra zakončena.
Hudba Mass Effect 3 mi v uších zní doteď,scény jsou působivé až mě donutily si některé scény zažít na mé 106 cm plazmě (Palavan apod.)
Jednoznačně pro mě jedna z her roku :-)
Zápory: -místy bugy v podobě zasekávání
-druhý díl mi přišel trošičku svěžejší a s více překvapeníma
-některé záležitosti by si zasloužily širší prostor,ale chápu,že nejde vyhovět všem...
Celkové hodnocení: Pro mě jedna z her roku :-D


sheperd   2012-06-27 18:07:19 **********100%

Klady: všechnoooooooooooooooooo
Zápory: žáááááááádnýýýýýýýý sem nenašel
Celkové hodnocení: jeden milion procent


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-12-14 18:21:55
PC  Figurka Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Crash Bandicoot

2017-12-09 18:32:19
PC  Black Mirror IV

2017-12-09 15:58:38
PS3  Konzole PlayStation 4 Pro 1TB - Glacier White

2017-12-03 15:29:58
PS3  Call of Duty: WWII

2017-12-03 09:38:16
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-30 18:39:18
PC  Peněženka Horizon: Zero Dawn

2017-11-30 09:59:40
PC  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

2017-11-24 23:43:28
X360  L.A. Noire

2017-11-24 10:48:04
PC  Grey Goo

2017-11-22 22:32:45
PC  Star Wars Battlefront II

2017-11-22 15:02:31
PS3  Uncharted: The Lost Legacy

2017-11-22 15:02:20
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-11-21 14:53:58
PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko

2017-11-19 22:20:25
PC  Assassins Creed: Origins

2017-11-19 22:17:13
PC  Need for Speed: Payback

2017-11-19 22:13:17
PC  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-19 22:12:10
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz