Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   263 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Might and Magic: Heroes VI

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Baz   2014-09-20 19:06:27 **********50%

Klady: -hudba z HOMAM 2 a Dark Messiah
-některé zajímavé jednotky
-dá se to na rozdíl od HOMAM 4 hrát
-grafika ujde, i když o nějakém extra vylepšení se mluvit nedá
Zápory: -bugy i po osmi(!!!)patchích
-hnusné obrazovky měst(i po patchi)
-málo typů měst a surovin
-chybí alt. upgrady
-strom dovedností(vybíráte pořád to samé)
-otravné DRM jménem UPlay
Celkové hodnocení: Vzhledem k tomu, že hraju HOMAM od druhého dílu, si dovolím malé zamyšlení. Vypadá to že sudé díly HOMAM jsou jaksi "prokleté". Nebudu-li počítat druhý díl tak všechny sudé díly jsou nepovedené a naopak liché jsou skvělé. Nezbývá než počkat na sedmý díl který by se měl povést. Do té doby budu hrát HOMAM 3 a 5............


salvi   2013-01-29 11:21:49 **********80%

Klady: Grafika
Hratelnost
Kouzla (strom)
Sjednoceni surovin
V hot seat modu zabavi na hodiny hrani s prateli
Nova rasa Svatyne
Zápory: Kouzla (graficky)
Prilis mnoho bugu a grafickych chyb
Zadny opravny patch jsem nenasel jeste
Nejsou zde Elfove
Celkové hodnocení: Ve srovnani s HEROES V jsou kouzla po graficke strance opravdu znehodnocena. Na druhou stranu je zajimavy strom kouzel a dovednosti a taky hratelnost na nakou dobu urcite vystaci. Kazdopadne boje jsou udelany moc hezky a v pripade kritickeho zasahu ma kazda jednotka vlastni zvlastni pohyb pri utoku ( opravdu pekne udelany ) Tento dil ale zklame hrace jako jsem ja co odjakziva dob heroesu cekali na lepsi a lepsi graficke zpracovani kouzel. Kouzla jsou zde ochuzena tak na uroven HEROESA 3 nebo 4 a toto me osobne na hre podkoplo nohy nejvic. Zlaty HEROES 5 s kouzly
Za hru celkove bych dal 100% za totalne odflaknute graficke zpracovani kouzel 60% = hru hodnotim na 80 % ale je to oprvdu skoda bo jinak super hra...


Jiří R   2012-12-31 14:26:04 **********65%

Klady: Celkem ucházející hratelnost.
Prostředí.
Videa.Rozhovory.

Zápory: Grafika neustále sekání a to někdy včetně kampaně
Zjednodušení
Jen tři suroviny.
Celkové hodnocení: Byl by to asi nejlepší díl od vydání 3 dílu. Ovčem těch chyb a hlavně v grafice. To je otřesné!!!


Shallowborn   2012-09-19 21:26:45 **********80%

Klady: Grafika
Zajímavé nápady s talentama
Městské teleporty
Zápory: Není to homam 3
Města
Suroviny
Zlehceni
Při vydání hry pul roku řádně nehratelné
Celkové hodnocení: Stále mnohem lepší nástupce než homam 4 ;)


mrako   2011-12-12 18:21:30 **********55%

Klady: grafika
pribeh
par dobrych vylepseni
Zápory: mnozstvo bugov
otrasna AI
malo ras
otrasny system vykupu jednotiek
Celkové hodnocení: po IV asi najhorsi heroes zatial, patch 1.2 je po 2 mesiach stale v nedohladne


Miroslav Melíšek   2011-11-19 22:04:09 **********95%

Klady: Tato hra má spoustu kladů, výborná grafika a také hezká příběhová linie. Mezi další klady bych připsal dobrá hratelnost bez sekání a pěkné souboje. Nadále výborná videa a perfektní bojové sekvence.
Zápory: Mezi zápory spadá podle mého názoru množství bugů. Které ale naneštěstí nezasahují do dějové linie a hru si tak můžete vychutnat. Problémy jsou hlavně s mizením zbraní ale myslím si, že se to dalším patchem vyřeší.
Celkové hodnocení: Výborná hra, která zaujme všechny hráče série Might and Magic:Heroes.


Pinqinho   2011-11-17 19:07:02 **********85%

Klady: - grafika
- postavy
- zábavné ( hlavně multiplayer)
Zápory: - někdy trochu stereotypní boje
- mohlo by být vidět stavění budov, které jste právě nechali postavit
Celkové hodnocení: Velice dobrá tahová strategie, která oplývá krásnou grafikou, slušným výběrem postav, ale zároveň si myslím, že u dalšího dílu by mohl být například hrad více rozpracován.


KharDemon   2011-10-25 04:34:58 **********75%

Klady: Grafika
Městské teleporty
Okamžité nalodění
Sjednocena vedlejší surovina
Zápory: Nakupovani jednotek
Změna hradu
chybí mi kruh dovedostí
Málo ras
Celkové hodnocení: Není to špatná hra mile mě překvapila Akorát že s tím nakupováním všech jednotek stejné rasy v jediném hradu to je přehnané


DMPOLDY   2011-10-18 10:52:25 **********90%

Klady: + grafika nadherne zpracovani sveta a jednotek
+sousta zajimavych talentu pro hrdinu a jeho leveling
+levelujici artefakty dynastie
+ propracovane boje a semtam objevujici se ukoly i v bojich
+ dobyvani hradu jednotky utoci na hradby
+ vlastnosti jednotek a animace
+ atmosfera
+ kouzla a jejich vlastnosti
Zápory: - mesta jsou zklamanim trosku ale uz jsem si zvykl nicmene stejne by tomu sluselo vice budov atd.
- malo frakci ale proslycha se ze pribydou jeste 4 ve dvou dlc a dve stahnutelne free s updatem
-zatim hodne bugu doufam ze vydaji hot fix
Celkové hodnocení: tento dil me zatim naprosto pohltil uvidim jak to bude pozdeji. Ale bavi me vice nez V.


Neru   2011-10-17 08:56:11 **********85%

Klady: Grafika
Systém hrdinů
Příběh
Soubojový systém
Zjednodušení těžby
Zápory: Krátká kampaň
Otřesně dlouhé loadování mezi koly u 6+ hráčů
Celkové hodnocení: Dobré pokračování legendární série.


Draken   2011-10-16 13:18:50 **********57%

Klady: - pěkná grafika
- doladěné boje
- mnoho artefaktů
Zápory: - pro online je samej bugg (zatím),prostě si s kámošem nezahrajem-nejde se ani připojit
-Budovy ve městě -jednoduše vyřešeno-fotka a tím to hasne.no fuj..Že se nestydíte-krása hradu zkažená jak jen mohla být
- blbne stále reputace
- proč se nenamluvila i řeč CZ ? jako ve čtvrtém délu ?
Celkové hodnocení: no až na to že si s kámošem nemůžem zahrát,spousta bugů je hra dobrá akorát tak na kampan ...
hodnocení prozatím -


distephano   2011-10-15 15:03:44 **********90%

Klady: - Celkem se VI vratila ke korenum trojky jak slibily
- levelovani hrdiny na dve strany
- levelovani ultimatnich veci
- sady equipmentu
- kampane
Zápory: Chtelo by to více jednotek a jeste mi tam porad neco nesedi
Celkové hodnocení: Trojka je trojka, IV a V je na píííp ale VI mne hodne potesila. Pro vsechny co milivali trojku je to jasna volba


darth   2011-10-14 22:30:52 **********90%

Klady: -"talentove" stromy u hrdiny - je tam toho fakt hodne
-souboje - hrdinu lze pouzit 1x za kolo a je na vas ve kterou chvili ho pouzijete
-hradby lze ničit i vojákama, nejen katapultem
-hudba z heroes V
-zajimave jednotky
Zápory: -docela podobné jako heroes V
-pouze 3 suroviny + zlato
-město...wtf?
-bez origa prichazite o spousty veci i behem kampani, ale to je kazdeho vec
Celkové hodnocení: Parádička, zatim co jsem hral, zdá se že je to dost promakané. Pres výše zminovane zapory skvelé pokracovani heroes.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-06-19 09:15:06
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-18 14:02:08
PC  The Sims 3

2018-06-18 13:06:41
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-06-18 12:57:02
PS3  God of War

2018-06-18 11:55:46
PC  Ancestors Legacy - Limited Edition

2018-06-17 07:52:07
PC  Quake IV

2018-06-15 21:28:29
PC  Blood: One Unit Whole Blood

2018-06-15 03:49:50
PC  Far Cry 5

2018-06-13 13:40:28
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-06-05 09:59:15
PS3  Detroit: Become Human

2018-06-01 18:40:33
PS3  God of War

2018-05-31 12:30:38
PC  Assassins Creed: Brotherhood

2018-05-27 17:50:05
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 22:02:37
PS3  Detroit: Become Human

2018-05-26 14:21:36
PS3  God of War

2018-05-23 14:17:01
PC  Far Cry 5

2018-05-20 13:57:03
PC  ELEX

2018-05-20 10:47:38
PS3  God of War

2018-05-19 14:19:56
PS3  God of War

2018-05-13 20:06:32
PS3  God of War - Collectors Edition


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz