Naše prodejny pro vás mají otevřeno po celý víkend. Rádi vám poradíme s výběrem nejlepšího herního dárku :) Zavřít
Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   177 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Arma 3

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Conflig   2015-06-18 17:12:55 **********95%

Klady: - Grafika
- Atmosféra
- Editor
- Podpora steam workshopu
Zápory: - zvuky!
- Při více techniky a NPC extrémní náročnost na CPU (U hry se plánuje podpora DX12 který by měl problém pravděpodobně vyřešit)
Celkové hodnocení: Ultimátní vojenský simulátor


TheKempar   2014-05-16 14:40:06 **********20%

Klady: -Grafika
-přimořské prostředí
-editor (oproti armě 2 je líp rozdělený)
-Letadla
-inventář
-Soundtrack
Zápory: -Hra vyžaduje Steam
-Vozidla za NATO jsou na podvozku Merkavy a jejich vyzbroj je na všech shodná
-střelecký model(5x zásah do hlavy a furt nic)
-kampan(příběh není chytlavý,,,zápletkna" na konci není odhalena)
-nefungující některé herní funkce(např. laserové navádění)
-AI (trochu chytřejší než v Arme 2 ale né o moc)
-multiplayerové mise
-mod Zeus
-cena
Celkové hodnocení: Cena teto hry je až moc vysoká a neopovídá kvalitě produktu. Hra ničím zvlášt neuchvátí a při hraní často buguje. Koupi nedoporučuju


Tose   2013-09-29 20:29:15 **********80%

Klady: Grafická stránka
Rozlehlost
Vojenská technika
Podpora steamu hráčské komunitě
Zápory: Absence kampaně
Zmatený Multiplayer
Celkové hodnocení: Je velice zvláštní vydávat hru bez kampaně. (zvláštní je jí pak i hodnotit :)) BI mohla vydání posunout o ten měsíc, do kterého má tedy první DLC vyjít, nyní to zachraňují tzv. ukázky a hráčská komunita, která může přispívat vlastními misemi, které pak stačí stáhnout ze steamu. To ale úplně nezasytí. Mrzí mě multiplayer od kterého jsem čekal více, přijde mi velice zmatený, ale je to asi tím na jaký server narazíte. Co se týče bugů, jimiž by bylo možné značku Army tagovat, tak osobně jsem na žádný závažný (který by mě vytočil) nenarazil, ale uvidíme u kampaně, kde to bude stěžejní. Dal bych 90 ale ta kampaň mě mrzí.


TarogarCZ   2013-09-22 20:09:44 **********87%

Klady: - Grafika (GTX680 má problémy)
- Editor
- Simulace
- Obsáhlé nastavení a tuna možností
- Mise nejsou omezeny mapou, můžete si protivníka obejít
Zápory: - AI (někdy HARDCORE jindy NOOB
- Fyzika vozidel a celkový pocit z řízení
- Střelba má být sice simulace ale i tak je divná
- Střelba z tanků a lafetovaných zbraní je jako bych střílel z kuličkovky a 120mm kanon udělá o něco málo větší prach po dopadu jako moje airsoftka :(
Celkové hodnocení: Celkově velice poutavá hra ale potřebuje ještě dodělat a opravit, ale je to vina nátlaku po brzkém vydání.


Bubak75   2013-09-20 14:32:53 **********100%

Klady: - optimalizace
- více možností na bojišti
- komplexní bojová simulace
- vynikající editor
Zápory: - prolínání polygonů
- animace při ošetřování spolubojovníka nejsou synchronizované
-
Celkové hodnocení: Považuji se za veterána série od dob Operation Flashpoint až po Arma 3 a musím uznat, že kluci ušli dlouhou a trnitou cestu, ale na jejím prozatimním konci je vymakaná simulace, která nemá ve světě obdoby a konkurenci. Pro skalní fandy je to ráj a splněný sen. Nejlepší na tom je editor. Kde i celkem průměrný uživatel dokáže sestavit jednoduchou misi se vším co k tomu patří. A to za velmi krátkou dobu. Pravděpodobný tlak na urychlené vydání hry způsobil absenci single player příběhu, ok, bude jako DLC zdarma pro majitele hry. Co si budeme nalhávat, většina hráčů stejně využívala editor nebo hrála multiplayer. Z mého pohledu velká pochvala pro vývojáře. Cena je také v normálu, takže není co řešit.

Prostě: hrrr na ně a na množství nehleďme :)



Mechromancz   2013-09-14 23:43:00 **********47%

Klady: Grafika
Zápory: Bugy ve hře
Fyzika vozidel
Nejhorší jsou tanky,vozidla jsou na stejných podvozkách,nejsou vidět žádné rozdíly.Krásné klony vozidel!!
FUJ!! Arma2 jela na 4jádra procesoru.ARma3 2 jádra,neumim si přectavit hru pro více hráčů,asi to bude nehratelné!!Po prvním dni hraní,jsem ve dvě hodiny ráno vodešel s pocitem hnusu.ARMA2 zatím vede.
Celkové hodnocení: celkově na mě působí hra,nedodělaná a odfláknutá.Vracím se k Armě2 k edici od rubbera!!! Arma3,je to tuctovka pro 12-16cti leté děti.
Pro mě Arma3 velké sklamání.


BaDe   2013-09-14 12:52:44 **********90%

Klady: - grafika
- audio
- fyzika
- možnost potápění
- ostrov a okolí
- technika
- zbraně
Zápory: - nic jsem nenašel, snad jen, že se čeká na kampaň, která bude časem dostupná ke stažení
Celkové hodnocení: Je tam obrovský skok oproti starším dílům. Hold budou zase některé večery propařeny u monitoru :) Doporučuji !


Sroty   2013-09-12 23:03:33 **********84%

Klady: - Grafika
- Plynulé animace
- Bojové postoje
- Potápění
- Výcviky
- Editor
- Komunita
Zápory: - Chybějící kampaň (bude obsažena v DLC)
- Občas hapruje AI
- Grafické bugy
Celkové hodnocení: Při prvním spuštění a zjištění, že hra nemá kampaň ani SP mise jsem se ptal, co sakra Bohemka poslední rok dělala? Pak jsem zapnul editor a pochopil jsem. Hra je skvěle optimalizovaná, nový engin je skvělý. Oproti Armě 2 je znát opravdu citelný pokrok, vše je plynulejší a lépe to vypadá. Hra má ten správný feeling srovnatelný s COD nebo BF, ale stále je to taktický vojenský simulátor (nikoliv střílečka). A pokud se jedná o ten chybějící obsah v podobě kampaně a misí, stačí zabrousit na steamworkshop, případně armaholic.com a tam naleznete hromady misí a addonů. Vydáná beta verze byl od Bohemky skvělý tah. Zajistili si tak obsah od komunity pro dobu vydání hry a mohli se soustředit na technickou stránku hry, která je (na verzi 1.00) skvělá. Arma a Flashpoint vždy byly a jsou moje srdcovky, a i když mi zasazení do Jižní Evropy příliš nesedí (za nejlepší považuji Severní Čechy alias Černarus z Arma 2), ale i tak mě arma opět chytla za srdíčko a konečně opět můžeme být hrdí na tu naši malou zemi. Alespoň v tomhle. Bohemko, tleskám a military nadšencům hru jednoznačně doporučuji.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-12-16 15:46:29
X360  Resident Evil 5 HD

2017-12-16 15:11:31
PC  Hrnek Crash Bandicoot - Nitro krabice

2017-12-16 15:06:01
PC  Hrnek Crash Bandicoot - TNT krabice

2017-12-16 10:01:30
PC  Far Cry 3

2017-12-15 20:00:00
PC  Call of Duty: WWII

2017-12-14 18:21:55
PC  Figurka Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Crash Bandicoot

2017-12-09 18:32:19
PC  Black Mirror IV

2017-12-09 15:58:38
PS3  Konzole PlayStation 4 Pro 1TB - Glacier White

2017-12-03 15:29:58
PS3  Call of Duty: WWII

2017-12-03 09:38:16
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-30 18:39:18
PC  Peněženka Horizon: Zero Dawn

2017-11-30 09:59:40
PC  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

2017-11-24 23:43:28
X360  L.A. Noire

2017-11-24 10:48:04
PC  Grey Goo

2017-11-22 22:32:45
PC  Star Wars Battlefront II

2017-11-22 15:02:31
PS3  Uncharted: The Lost Legacy

2017-11-22 15:02:20
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-11-21 14:53:58
PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko

2017-11-19 22:20:25
PC  Assassins Creed: Origins

2017-11-19 22:17:13
PC  Need for Speed: Payback


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz