Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   184 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Grand Theft Auto V

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

TheHofi   2017-04-19 20:37:04 **********100%

Klady: Příběh, postavy, grafika, optimalizace, velký a rozmanitý svět, vedlejší aktivity, různorodost misí, humor, úprava zbraní a aut, online
Zápory: Malé drobnosti které nemají vliv na mé hodnocení.
Celkové hodnocení: Nejlepší díl ze série a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.


BlaZZ   2017-04-09 23:20:18 **********98%

Klady: +Obrovský svět plný možností a volnosti
+Grafické zpracování
+Prostředí (město a okolí)
+Hraní za všechny 3 postavy
+Vedlejší aktivity a mise
+Mise nejsou stereotypní
+Multiplayer
Zápory: -Trochu zapomenutý singleplayer, rozšíření se přidává jen do online, což se doufám změní a příjde taky něco do singleplayeru
-Chování umělé inteligence občas nesmyslné
Celkové hodnocení: I po tolika letech GTA pořád vládne v otevřenosti herního světa.
Po dohrání příběhové linie, která zabírá 50%, se určitě nudit nebudete, protože GTA nabízí hromadu aktivit a vedlejších misí, které vás zabaví na opravdu dlouho, pokud chcete hru dohrát na 100%. Což by každý fanoušek GTA měl :-) Pokud vás už singleplayer omrzí, GTA nabízí další rozmanitost a to online.
Jestli hru koupíte, vyhozené peníze to nebudou :-)


Inhumate   2017-02-09 13:31:33 **********100%

Klady: Obrovský svět nabitý obsahem
Trojice hlavních hrdinů
Výborná optimalizace (singleplayeru)
Grafický kabátek
Vydrží opravdu dlouho
Zápory: Průměrná AI
Celkové hodnocení: Prostě nejlepší městská akce s otevřeným světem všech dob!!


Ríša   2017-01-22 21:36:07 **********66%

Klady: +Tři postavy.
+GTA Online
+Více konců.
+Grafika
+Relativně hodně možností
+Grove Street, Ballas, Vagos, Los Aztecas a další gangy z GTA San Andreas.
Zápory: -Bugy
-Hackeři v GTA Online.
-Policie (nabouráte jim do nárazníku, zabijou vás)
Celkové hodnocení: Co si budeme nalhávat. Není to taková bomba jako San Andreas, které dle mého názoru bylo úplná pecka.


Salat   2016-12-03 11:34:37 **********9%

Klady: -Příběh
-Tři hlavní postavy
-Otevřený svět
-Multiplayer
-Neomrzí
Zápory: Drahé věci a těžké získávaní peněz v Mp + hackeří
Celkové hodnocení: Hra roku !


borcovic13   2016-09-28 12:03:59 **********98%

Klady: nejlepsi je velky svet hlasky a tri postavy
Zápory: nothing
Celkové hodnocení: super hra pro ty co maji radi akci


JokerCZ   2016-08-09 23:25:06 **********100%

Klady: +grafika
+tři postavy
+velký svět
+Grove Street
+multiplayer
+omtimalizace
+tunning aut
+mise
atd.
Zápory: nic
Celkové hodnocení: GTA v je o hodně lepší než jeho předešlí díl a to GTA IV,GTA V je prostě nejlepší GTAčko ze všech ale ze San Andreas je na stejno :)


Blackshot   2016-08-05 11:06:30 **********100%

Klady: Velký herný svet,takmer neobmedzené možnosti a sloboda
Zápory: nič závažné čo by stálo za reč ...
Celkové hodnocení: Odporúčaná klassika od GTA ktorá zas posunula laťku vyššie :)


Rodderick   2016-07-31 20:48:04 **********100%

Klady: Děj
Otevřený svět (online)
grafika
Zápory: Děti co hrají online hrozné..a tím myslím malé fakany ve věku 5-13 let
Celkové hodnocení: Volný pohyb po LA :)


Okay   2016-03-20 11:50:47 **********98%

Klady: Grafika
Příběh
Online
Heisty
Zápory: Kidi v Onlinu
Hackeři v Onlinu
Celkové hodnocení: Super hra, docela bez chyb, najdou se snad jen drobné :)


clashCZ   2016-03-13 09:18:39 **********100%

Klady: Dobrý den, chci se zeptat:
- Rád bych GTA V, ale nemám místo na notebooku (Dell Latitude E6420)
SO chci se zeptat, zda je možné jej stáhnout do počítače, pouze jeden DVD a zbylých 6 DVD instalovat na jakémkoliv pevném disku, který je připojen k počítači přes USB kabel
Děkuji předem za Vaši odpověď
-I Naděje někdo mi může pomoci, protože chci točit videa pro GTA V.
Zápory: velke misto proto se ptam
Celkové hodnocení: Je to super hra a chci ji mít tak mi prosim někdo odpovězte na email - clashCZtv@gmail.com


tadmen1230XX   2015-12-31 15:01:18 **********99%

Klady: Obrovské prostředí
Příběh
Grafika
Možnosti
Dabing
Stabilní spdla mi pouze 1 za celé dohrání příběhu
Český překlad
Zápory: Příběh místy nedodělaný(moc rychlý)
při púřepínání mírné nesmysly
Hodinové titulky
Celkové hodnocení: Skvělá hra doporučuju
Místy může skřípat, ale to se vsákne v všem ostatním


Anonym123   2015-11-29 12:52:24 **********95%

Klady: Obrovská mapa
Nádherná grafika
Skvělá optimalizace
Přepínaní postav
Skvělé překvapující mise
A spousta dalších věcí
Zápory: Online občas blbne ve stylu dlouhého načítání nebo občasných bugů
1/3 komutity je na nic
Celkové hodnocení: Skvělá hra která má jako všechny ostatní hry své chyby ale i přes tuhle skutečnost je to nejlepší hra kterou jsem hrál :)


Magistr122   2015-11-01 09:20:43 **********90%

Klady: GTA V je bez diskusí jednou z nejlepších her co kdy byly vydané. Masivní podíl na tom má jistá neobvyklost, něco co by žádné jiné vývojářské studio neudělalo. Jednou z těchto věcí je například postava šíleného maniaka Trevora, který ve hře působí přímo dokonale, skvělý, víceméně realistický příběh. GTA série je známá taky (berte to s rezervou) jako částečná napodobenina reálného života (kupování nemovitostí, upgradování aut, zbraní, oblečení atd.) Tímhle se žádný jiný titul GTA nevyrovná. K tomu patří taky skvěle udělané GTA Online.
Zápory: Věčně diskutovaným tématem je naprosto hovádská politika Rockstaru, které záleží jenom na byznysu (vydáme hru na kterou bude obrovský hip, vyděláme za to spoustu peněz a na běžné hráče kašlem). Zákaznická podpora tady příliš nefunguje nemluvě o tom nechvalně proslulém portu z konzole na PC. Mimoto jsou dalším z negativ vedlejší mise, které jsou málo propracované, člověk je ani moc nechce hrát.
Celkové hodnocení: Celkově je GTA V podařeným pokračováním série GTA a hlavně se ROckstaru podařilo tímto dílem předčít GTA San Andreas, které je doteď považované za nejlepší díl.


isux   2015-10-30 23:45:09 **********100%

Klady: +Grafika
+Vtip
+Příběh
+Volnost
+Rádia
+Investice
+Nepřeberné množství aktivit
+Erotika
+Originální postavy
+Dabing
Zápory: -nic co by se nedalo přehlédnout.
Celkové hodnocení: Jednoznačně nejlepší hra co vyšla.


DoktorSmrt   2015-06-12 13:06:32 **********100%

Klady: Všechno... možná nejsem náročný, ale je to bomba investice
Zápory: Neznám...vše běží jak má
Celkové hodnocení: Nejlepší hra na světě podle žebříčků k 06/2015 - Chcete si koupit něco lepšího?


Blekky   2015-06-09 12:11:53 **********63%

Klady: Velká mapa. Možnost uložit pozici kdekoliv. Pěkná grafika. pěkný podmořský svět.Zajímavě řešený ujíždění před policií.
Zápory: Tuning aut odfláknulý. u všech je stejný skoro stejný. On-line je zasekaný a musíte vypnout češtinu aby jste mohly hrát. Skončí příběh a už se jen můžete prodat hru, když vás nebaví hrát On-line. Demage aut. odfláklí proti IV. Koupíte si ve hře nemovitost (BAR,Kino atd..) a ani se do nej nemůžete podívat. OMG. Každá postava z singlu má jednu super vlastnost, no trochu zvláštní nový prvek v sérii GTA. Nudné vedlejší mise, tenis, strip bar, joga, kino, kolo. No na konzoly super. V GTA IV jsem si užil víc zábavy jen malá mapa.
Celkové hodnocení: průměr, zachraňuje to trochu On-line.


apem23   2015-06-08 19:31:22 **********95%

Klady: grafika
příběh
super hra no
Zápory: problém s loady
čekám tak 30m a nic
Celkové hodnocení: .


Chuck01   2015-05-23 16:01:39 **********98%

Klady: -optimalizace
-grafika
-hned tři sympatické a nekdy nechutné(každý ví o kom je řeč) hlavní postavy a jejich přepínání mezi nimi
-poměrně hodně zbraní a jejich vylepšení
-tuning aut
-obchodování na burze
-spousta detailů
-příběh (vtipný, dramatický, má zvrat)
-online (může být naprosto vynikající pokud hrajete s přáteli)
-radio
-vedlejší mise
-tři konce (pro ně je, ale pouze jeden správný a to C)
-opět jako u GTA IV, kde váš snad každá mise něčím překvapila
-schopnosti (dává tomu trochu nádech RPG)
-
Zápory: -nějaký ten bug (Michael si odloží kávu na neviditelný stolek)
-online (sice jsem ho zařadil do kladů, ale on je současně i zápor, protože někdy je fakt na hlavu např.když se snažíte připojit do Práce a hra vám oznamí, že je plná, tak se vám hra dvakrát načítá)
Celkové hodnocení: GTA V je hrou, která mě od doby posledního Maxe Payne, přesvědčila, že hra může ještě něcím překvapit. Hodnocení velmi zvyšuje skvělá optimalizace (čehož by jsem si v dnešní době cenil) a minum bugů. Bohužel Online je pouez skvělý, když ho hrajete sami a raději sáhnete po SP.


DeaSunCZ   2015-05-20 18:06:38 **********100%

Klady: Příběh
GTA Online
Možnost změny postav
Velikost herního světa
First Person mód
Tuning vozidel
Minihry a celková obsáhlost hry
Optimalizace
Zápory:
Celkové hodnocení: Všem, kteří mají rádi Open World hry a mají rádi hry s filmovým příběhem (dovolím si říct, že až s knižním příběhem) a naopak dávají ruce pryč od lineárních her typu CoD, tak doporučuji pořídit tuto hru.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo

2017-11-09 17:36:50
PC  Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

2017-11-08 05:04:18
PS3  Gran Turismo Sport - Steelbook Edition

2017-11-07 23:07:57
PS3  Assassins Creed: Origins

2017-11-07 20:54:03
X360  Gears of War: Ultimate Edition

2017-11-06 06:11:26
PC  Call of Duty: WWII


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz