Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   260 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Call of Duty: Black Ops 2

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

IceBoose   2013-04-23 21:12:35 **********99%

Klady: GRAFIKA
+PŘÍBĚH
+UPGRADY ZBRANÍ
Zápory: menší bugy
Celkové hodnocení: Hru sem si užil hlavně Multaku


ARWI   2013-04-21 11:51:07 **********5%

Klady: +GRAFIKA
+PŘÍBĚH
+UPGRADY ZBRANÍ
Zápory: -Totální nevyváženost v MP člověk který hraje jako úplný nováček nemá skoro šanci ukořistit kill.
-Upgrady v SP ještě chápu pohoda ale dát kolyminátor se kterým jdete on vám skenuje mapu jestli někde někdo není no sorry ale to je přehnané a dost.
-Příšerná komunita hráčů.
-Je hloupé že levlu 1-30 to automaticky vyhledá server kde najdete třeba 5-6 prestige čí master presige mně osobně se to stávalo nevím třeba už to tak není.
-Treyarch totální blbci asi po 3 týdne hraní (Your account was permanently banned)ano tuto zprávy jsem se jednoho dne dozvěděl když jsem si chtěl zahrát MP.A nejenom mně mým kamarádům taky prostě asi 5 lidí v mém okolí dostalo ban za nic žádny hack,nadávky,vulgární nick nebo urážlivý emblem prostě jen tak.
Celkové hodnocení: DOBRÁ HRA POVEDLA SE AŽ NA MP !!!


szpinner   2013-04-17 13:09:06 **********100%

Klady: - Grafika, pecková a po posledním updatu běží bezchybně,
- MULTIPLAYER, Multiplayer a Multiplayer :-) !!!!
- Příběh a atmosféra
- ozvučení prostorů a efektů ( střelba v dálce, výbuchy granátů, pecka :-)
- Úprava celé postavy v MP a její parádní balancování-nemůžete mít všechno a musíte se rozhodnout co se vám hodí a co ne)
- Zombie :-)
Zápory: - ze začátku problém s velkým poklesem FPS při hraní, ale po posledním updatu vše v pohodě
Celkové hodnocení: - Pro hatery CoD- pokud se dokážete přenést přes svoje ego, a koupíte, tak nebudete litovat :-)
- pro ostatní : super hra, se super příběhem, a ještě lepším MP a parádní grafikou.
- za ty prachy hooodně zábavy na hooodně dlouho :-) (MP)


Repry   2013-01-13 14:34:24 **********80%

Klady: grafika
videoklip po závěrečných titulkách :)
příběhové volby s dopadem na závěr hry
Menendez
zajímavé lokace
spousta zbraní
příprava na misi
zombie mod
slušná videa
dobrá PC optimalizace
vyvážené množství wow momentů
Zápory: absence českých titulků
občas haprující umělá inteligence
Strike Force mise mě nechytly (naštěstí kromě tutoriálu a jedné mise nejsou povinné)
jízda na koni byla milé zpestření, ale po zahrání Assassins Creed mám pocit, že šlo tady zpracovat podobně a ne tak toporně
mise naštvaného Menendeze, že by se i Rambo styděl
Celkové hodnocení: Rozhodně nadprůměrná hra se slušným příběhem a konečně i s možností volby. Sice nedosahuje kvalit předchozích Black Ops a ani není nejlepší díl Call of Duty, ale rozhodně patří k tomu lepšímu, co bylo v roce 2012 vydáno. Škoda chybějící české lokalizace, ale to už je u této série tuším od druhého dílu pravidlem. Pro další díl bych ale uvítal buď návrat ke druhé světové válce nebo do jiného historického konfliktu. Napadá mě třeba korejská nebo vietnamská válka. Moderních bojů máme v posledních letech tolik, jako kdysi s protěžovanou WW 2, která se dnes ve hrách už téměř nevidí. Jinak Black Ops 2 jsem si užil a můžu jí všem co mají rádi 3D akce doporučit!


Njuta   2013-01-05 05:27:27 **********100%

Klady: + Grafika
+ Zvuk
+ Možnost změnit průběh hry
+ Mise a Příběh
+ Raul Menendez ( Nejlepší záporák z cele serie COD podle mě )
+ Zavěrečný skeč se skupinou Cordis Dia :D
Zápory: - Krátká kampaň :(
Celkové hodnocení: 10/10



Wolfik   2013-01-04 21:23:08 **********90%

Klady: +Možnost ovlivnit příběh
+Nečekané zvraty příběhu
+Vlastní volba výstroje před misí
+Propracovaná grafika terénu

Zápory: -Inteligence spoluhráčů v příběhu
-Občas chyby ve hře
-Při nastavení textur na méně jak High jsou textury šílené rozmazané.
Celkové hodnocení: Když jsem poprvé viděl upoutávku na nový black ops 2 tak se mi zježili vlasy hrůzou. Ale dal jsem hře šanci a ta mě nakonec vyvedla z omylu, příběh má smysl a mise v minulosti tak i v budoucnu jsou zábavné. Hru jsem si vážně užil a můžu jí jenom doporučit.


AlíkCzech   2013-01-03 17:41:08 **********90%

Klady: Příběh
Grafika ( Nevím na co si furt stěžujete mě nepřijde škaredá, aspoň to rozjedou i lidi se starším a slabším PC )
Výběr zbraní do mise
Zombíci
Multiplayer
Opět skvělé postavy jako v každém COD
Několik různých konců
Zápory: Bugy
Občas AI nepřátel
Celkové hodnocení: Zase jsem se královsky pobavil jako každý rok já jsem spokojen :)


TheFormulaMan1   2012-12-31 14:30:40 **********90%

Klady: + Příběh (Budoucnost i minulost byla famózní!)
+ Zvuky zbraní
+ Výběr zbraní do dané mise
+ Graficky povedené i když někde nepochopitelně nízké FPS (Mám herní PC a ne EEE PC)
+ Nové postavy, staré postavy jako Woods a Hudson
+ Nové zombies
+ Zombies módy
Zápory: - Steam (pomalý start hry, načítaní apod.)
- Někdy FPS
- Bugy
- Začátek hry lehce uspávající, ale to se změní (aspoň pro mě).
Celkové hodnocení: Když jsem slyšel o Black Ops II a viděl jsem budoucnost řekl jsem si že do toho nepůjdu že to bude, akorát parodie na Crysis, ale naopak hra mě velmi pěkně překvapila. Někde byly vidět bugy, ale to snad časem zlepší. Dávám 8/10


jare666   2012-12-27 10:40:34 **********95%

Klady: tenhle díl se povedl!trošku liznutej budoucností:)
Zápory: v kampani zas hromady nepřátel který bez hlavě střilej..no nic moc umělá iteligence..
Celkové hodnocení: hra přijemně překvapila..


Martin    2012-12-15 19:34:16 **********80%

Klady: +MP
+Hratelnost
+Hodne map
+Mody MP
Zápory: -Grafika stejna jak CS global offenive
jinak me nic nenapada.
Celkové hodnocení: Po spusteni jsem si pripadal jak kdybych se vratil tak o 7 let zpet co se tyka graficky urovne to je des az je mi lito nevyuzity graficky karty.Na druho stranu je hra svizna a ma perfektni hratelnost jen by ta cena mohla byt tak za 500,ale jinak spokojenost pro multak doporucuji


oldaruby   2012-12-11 15:10:04 **********91%

Klady: Příběh - konec se ovlivní podle hraní hráče
I grafika je slušná..ale ty shadery apod..či jak se to píše..kde byli časy kdy to nebylo a hra i tak byla výborná
zvuky zbraní (krom Ak-47)
Multiplayer mi přijde taky dobrý, ale myslím že nevyvážený oproti novým hráčům
Zombies jako obvykle super, coop možnost je jako ve waw a bl1 výborná
Zápory: Singl tvořil jiný tým než mp
Jak jsem zmínil nevyváženost mp
Nevím jestli se mi to nezdá..ale animace mrtvol v mp mi někdy přijdou buglé
Celkové hodnocení: Lepší než mw3..fuj to slovo jen psát. Treyarch ví jak dělat cod, myslím si že je lepší než IW, hra se mi líbí hlavně singl povedený, soundtrack je taky pěkný, nevím jak to udělají s mw4..ale jestli to bude jako mw3 což si myslim tak to bude na nic..Kde byli ty časy cod 1 a 2 :)


Rauch   2012-12-10 20:01:20 **********10%

Klady: Možná soundtrack jinak bez komentáře.
Zápory: Stále hnusně starej engine. AI nepřátel hodně na bodě mrazu, ostatně jako v každém díle cod. SP přeplácanej nesmyslných misí.Zvuky zbraní se vpodstatě také vůbec nezměnily. Děsně koridorové mapy v MP.
Celkové hodnocení: Hra naprosto nesplnila moje očekávání. Nechce se mi věřit, že něco takového vyšlo na planetu!


icon   2012-12-06 20:40:00 **********75%

Klady: možnost vybrat si zbraně a nastavit si je v singlu, mise z roku 2025
Zápory: singl nic moc , grafika, NPC až na pár vyjímek, slabý začátek
Celkové hodnocení: na to že je blackops tahounem posledniho quartalu nic moc hodnotim pouze singl kvalit MW2 nedosahuje ani zdaleka proč se nevykašlou na singl když si COD lidi kupujou kvuli hry vice hráču nechápu :/ pro mně strašně naředěna kaše a až na pár originalních prvků pořád to samé do kola


patek   2012-12-04 11:05:06 **********75%

Klady: grafika
nizke hw naroky
Zápory: zvuky
hratelnost
nedosahuje kvality Medal of honor
Celkové hodnocení: Prumerna strilecka podobna jako pred par lety vetsina ostatnich.Nedosahuje kvalit Medal of honor.


FryDerc   2012-11-21 17:03:48 **********90%

Klady: + Fantastický příběh
+ Zvuky zbraní
+ Perfektní soundtrack
+ RPG prvky = 6 konců
+ Strike Force mise
+ MP a vylepšený Zombie mod
Zápory: - Grafika
- Horší umělá inteligence
Celkové hodnocení: Po prvním traileru jsem si několikrát namlouval, že tato série je již dávno pohřbená. Možná to platí u MW, ale Black Ops ještě zemřít nechce. Treyarch odvedl opravdu perfektní práci. Okořenil klasickou koridorovku o RPG prvky a přidal zde pár misí, kde je třeba použít logiku a kde ukážete své taktické schopnosti. Korunu tomu dává povedená hra více hráčů a velmi zábavný Zombie mód. Co říct závrem: Vysloužili jste si můj obdiv a plnou pordopu Treyarchu. Vy jste ti praví vývojáři série CoD. Doufám, že se budete tohoto konceptu držet.


Sam Fisher   2012-11-18 13:50:36 **********95%

Klady: -příběh
-zakomponování dubstepu do mise (je vidět,že tent styl zažívá boom)
-provázání děje mezi Alexem Masonem a jeho synem Davidem (tedy rok 1980 a 2025
-strike force mise
-možnost rozhodování
-6 různých konců hry
-akční jako Modern Warfare (1,2,3)
-nasraný seržant Woods (už v 1 byl famózní)
-hlavní záporák je konečně ZÁPORÁK (tedy má své důvody a nechce jen tak bezmyšlenkovitě ovládnout svět)
-experimentování s futurismem(což se jim celkem povedlo)
Zápory: -zastaralá grafika
-dementní umělá inteligence
-krátká kampaň (okolo 6-7- hodin)
Celkové hodnocení: Tuhle hru jsem si pořídil jen kvůli tomu,že jsem hrál první díl Black OPS a kvůli singleplayeru.Na multiplayer mám BF3 (CoD nikdy neměl dobrý multiplayer).Čekla jsem opět stejnou hru,jako vycházela posledních pár let,ale dostalo se mi celkem dobré akce a suprového příběhu.Navíc se mi líbilo zakomponování budoucnosti do hry,čehož jsem se obával nejvíce.Líbil se mi soundtrack v misích,obzvlášť v misi v klubu Solar-není moc her,kde by byl dubstep.Líbíla se mi i možnost rozhodovat o osudu některých postav a tudíž zažít rozdílné konce hry.Ale co se mi nelíbilo,je že grafika je pořád zastaralá,v tomhle tisíciletí bych čekal trošku více reality.Technologie na to existuje,ale nikdo ji nevyužívá.Dále se mi nelíbíla umělá inteligence nepřátel,jednoduše si jdou pro smrt.Naštěstí to autoři trošku zmírnili tím,že jich na Vás nabíhá opravdu spousta,takže není čas řešit jejich inteligenci,ale rovnou je poslat na onen svět.Kampaň by si také zasluhovala větší délku než má doposud.6-7 hodin je nic,oproti 15 a vi´íce hodinám,přece jen za 1000,- bych čekal trošku víc.Ale i tak hra splnila účel a zabavila,i když jen na krátkou dobu .


erixe   2012-11-18 00:39:59 **********70%

Klady: + Hra jednoho hráče
+ Vizual hry
+ minulost/budoucnost
+ Návaznost na předchozí díl BO
+ Příběhové zvraty
+ Multiplayer
Zápory: - Zvuky
- Lehké na jakoukoli obtížnost
- Délka hry
- Nudné vedlejší mise
- Servery
Celkové hodnocení: Parádní příběh, akce a povedená vizualní stránka, i když hra běží na více jak 8 let starém enginu. Zvuky a délka hry jsou podstatné zápory. Dále multiplayer je fajn, ale chybí mi dedikované servery. Proto dávám 70.


Elite   2012-11-17 09:59:13 **********40%

Klady: + začátek hry
+ krutá mise za Mendeze (jste nesmrtelní a krosíte nepřátele hlava nehlava)
+ krutá akce na jedné diskotéce za doprovodu dubstepu
+ od 3/4 části hry se jde do AKCE a je to dechberoucí do poslední chvíle
+ možnosti rozhodovat o osudu některých lidí
+ délka srovnatelná s Modern Warfare 3
Zápory: - příběh
- hlasy
- zvuky (ještě horší, než v jedničce)
- grafika (kde jsou ty DX 11?:P)
- zbytečně veliké (přes 15 GB na HDD)
- budoucnost
- otravné Strike mise (naštěstí se jimi člověk po prvním hraní již dál nemusí věnovat a může pokračovat dál v příběhu)
- hnusná ikona na ploše
- podivná jízda na koni
Celkové hodnocení: Druhý díl Black Ops se Treyarch příliš nepovedl :P. Předchozí díl byl mnohem lepší. Nechápu ta vysoká hodnocení v recenzích :P.


Kaelthin   2012-11-16 20:52:16 **********70%

Klady: SINGLE PLAYER

+ Navazuje na puvodni dil Black Ops
+ Zvuk, ano zvuk, oproti BO1 obrovsky posun, nebe a dudy, hudba na pozadi je ok, ale na hanz zimmer co delal MW2, saka jen na paty, proste dobra, ale byli i lepsi
+ Novy typ misi, koridorovka vystridanna arenou typu Unreal Tournament (resp. MP mapy BO2)
+ Vyber zbrani pred misi, prijemna novinka

MULTI PLAYER

+ Tvorba klasy je nyni zabavna klidne muzete hrat jen s jednou zbrani, vice perky, vice upgrady spokojenost, zmena textury na meele zbrani.

+ Typy killstreaku jsou podarene, prinejmensim zajimave.

+ Zombie mod

+ moznost vypnout chat ve hre i voice chat
+ Graficka stranka nekterych map, oproti zbranich uplne jiny svet.

Zápory: + V SP nesmyslne nascriptovani nekterych useku, cbugy, nutny reset mise.
+ Celkovy pribeh ma prumerny charakter hollywood trhaku hodnoceny na csfd pod 50%.

+ Graficka stranka hry, vzhledem vyuziti DX11 je plne nevyuzit a vzhledem tomu ze hraji na GTX560, je zbytecne nesmyslny nevybalancovany nedoladeny programovani se zbytecnymi naroky. Vazne smutny... Nejde to opravdu videt.

+ Dedicated Servery - jen medialni klicka, zase hloupy vyhledavani, ktere sice prepojuji na intel dedicy, ale v hrach 6v6, jsou vetsinou hry 6v3, v pripade plnych dedi intel serveru - p2p (velky minus, nejvetsi zapor MP)

+ po 86 minutach hrani 1 aimboter, po jednym naboji strilel po vsech na mape headky a naramne se bavil, po dalsich 3 hodinach obdobna zkusenost...
+ Mapy 50/50 nektery jsou vazne nastaveny na tenke ulicky abi detatka mohli hazet spoustu trhavin... pro toho kdo tak cinni zabava, pro hrace co plni objectives utrpeni.
+ modely zbrani jak kdyby pribraly na vaze, siroke nepekne i na extra textury nic moc.
+ Sice za to hra nemuze, ale vetsina team tactical modu je hrana spostu lidmi jako TDM

+ 40 000 online hracu, nektere mody po trech dnech vyhledava pomerne dlouho

+ hra o levem tlacitku, prevazne u SMG/ brokovnic je znevyhodnujici pouzivat to pravy, s levym vase sance na headshot roste, hitmakers

+ upgrade zbrani ktere vidi pres zed bych jeste bral, vzledem vsem elementum hry, ale optika, ktera ti oznacuje kosoctvercem protihrace je smutna, a ano muzete namitnout je zde anti perk, nebo tutu optiku hrat nemusis.

+ Zde muzete postrehnout novy modni trend Activisionu, ve statech vam neukazuji se smrti, prece tohle hrac videt nechce, hrac chce videt jaky je boce, (jen pomer K/D).
Tuto hloupost jde shlednout i u jinych Multiplayerovych titulu Activisionu viz. SC2 aj.

Celkové hodnocení: U teto hry jsem necekal zazraky nybrz dedicated servery, ktere je mozno zakoupit a dobre se bavit tak bez podvodniku a vybalancovat tak hru o nektere nesmyslne prvky (rapid fire apod)

Tuto hru a jeji povest neznicili jeji vyrobci jako Treyarch nebo v priapde modern warfare IW, ale politika Activison!!!


Mára   2012-11-16 09:19:13 **********85%

Klady: + Soundtrack ( Jack Wall a Trent Reznor - neplést z Reznovem :p )
+ Příběh
+ Hratelnost
+ Možnost ovlivnit příběh, což je v sérii CoD nevídané
+ Strike force mise
+ Grafika se dočkala vylepšení. Není to Frostbite, ale vypadá to celkem pěkně
+ Uvěřitelné postavy, kterým budete fandit, nebo je z duše nenávidět
+ Kvalitní dabing (Sam Worthington, Tony Todd, Michael Rooker)
+Zombie mod
+ Multiplayer
Zápory: - Střílet z koně raketometem?
- Textury řvou po větším rozlišení
- Místy AI
Celkové hodnocení: Pro mě je to po prvním MW nejlepší díl série, hlavně příběh v SP je to nejlepší, co za posledních pár let vzešlo. Skvělé je, že stojí za to si zahrát znovu SP ( nevěřil bych, že to někdy řeknu), kvůli možnosti ovlivňovat příběh. Grafika není zázrak, ale mě se líbila, Treyarch přidal nějaké světelné efekty, vyleštil apod. Příští rok nebo dva už změnit engine, prosím. AI místy hapruje, ale nebije to do očí ( je to CoD, co byste chtěli). Multiplayer vydrží další rok :) a zombies ještě déle.
Pro mě překvapení roku.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo

2017-11-09 17:36:50
PC  Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

2017-11-08 05:04:18
PS3  Gran Turismo Sport - Steelbook Edition

2017-11-07 23:07:57
PS3  Assassins Creed: Origins

2017-11-07 20:54:03
X360  Gears of War: Ultimate Edition

2017-11-06 06:11:26
PC  Call of Duty: WWII


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz