Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   264 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Watch Dogs

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

FaPaS   2016-08-17 12:19:16 **********70%

Klady: Hackování
velký, otevřený svět
spousta vedlejších aktivit
zabaví na dlouhou dobu
příběh
pokud nemáte peníze na GTA5, tak tohle je dobrá náhrada.
Zápory: hlavní hrdina nesedne každému
mimika je dost mizerná
vedlejší aktivity jsou stále o jednom a tom samém
Policisty nelze pozabíjet, přijíždějí stále další a další
hlavní hrdina má u sebe snad padesát zbraní, přičemž jsou všechny téměř stejné
Hlavní hrdina se od ostatních liší pouze tím, že dokáže zastrčit ruce do kapes.
Celkový downgrade oproti E3 videím.
Příběh je sice dlouhý, zato až nepřiměřeně natažený. Někdo může mít problém udržet pozornost.
Veškerá oblečení získáte dosti rychle, stejně jako zbraně, takže nemáte poté co s penězi dělat.
Celkové hodnocení: Ubi nám na E3 představilo Watch dogs jakožto úžasnou, graficky vypiplanou hru s charismatickým hrdinou a zajímavým příběhem. Místo tho ale dostanete do rukou jenom další Ubi hru, která se od ostatních liší pouze hackováním. Pokud nemáte co hrát, tak ano. ZA to, kolik to dnes stojí, je cena přiměřená k obsahu. Pokud vás baví dělat stále stejné vedlejší mise pořád dokola, tak ano, jděte do toho. Pokud vás bavilo Assassins Creed, tak tohle je téměř to samé, akorát v moderní době. Celkvě by Ubisoft nedostal tak naprdel, kdyby Watch Dogs nezahltil takovou propagandou, jako měl. Lidé byli natěšení a místo toho dostali pořádnou facku, což se jim samo sebou nelíbilo. Kdyby byl Watch Dogs představen hned ze začátku tak, jak vypadá teď a kdyby Ubi lidem nelhalo, Watch Dogs by bylo mnohem úspěšnější. Někdy musí jít totiž peníze stranou a vývojáři se musí zamyslet nad tím, jak by reagovali oni na to, kdyby jim někdo nasliboval hory doly i s horníkama a nakonec dostat jenom pár šutráků. Ubi si za takovou kritiku, jako dostalo proto může samo. Ale jinak, jestli máte stranou pár stovek a nevíte, jak se zabavit, tak do toho jděte. Watch Dogs je i přez všechny chyby stále dobrou hrou a každý by jí měl dát alespoň jednu šanci.


Gtagamingcz   2016-07-10 13:51:25 **********80%

Klady: +grafika
+hacky(výpadek proudu)
+příběh
+vozidla
Zápory: -neřiditelný auta o motorkách ani nemluvim
-obtížnost hackování center ctOS
Celkové hodnocení: Dobrá hra


Jurkodak   2015-11-26 22:52:48 **********80%

Klady: -Dobrá herní doba
-Dobrá hratelnost
-Dobře napsaný příběh
-Hackovaní
Zápory: -Grafika
-Fyzika vozidel
Celkové hodnocení: Skvělé převedení Assassin´s Creed do současnosti, jen škoda toho, že grafika není jak v první Gameplay reklamě.


TheHofi   2015-09-19 10:00:01 **********85%

Klady: grafika
krycí systém
hackování
přestřelky
strom dovedností
mapa
Zápory: bugy
hw nároky
Celkové hodnocení: není to špatná hra až na ty hw nároky a bugy.


Darth   2015-06-28 18:18:52 **********80%

Klady: -město
-příběh
-postavy
-hodně zbraní, i když jsem používal většinou jen tak 2-3
-hackování a různé pomůcky
-spousta vedlejších misí, úkolů a dalších aktivit (spider-tank je hodně dobrý :) )
-grafika
-Aiden: na jednu stranu nevýrazný, ale správný :)
Zápory: -trochu to připomíná Assassins Creed
-jízda autem, motourkou, někdy je to o hubu
-ukazatel zdraví jsem moc nepobral
-
Celkové hodnocení: Hru jsem objevil teprv nedáno a velice mě chytla a zabavila, pro mě mnohem lepší než stupidní GTAčka.


Magistr122   2014-12-31 16:19:38 **********75%

Klady: +příběh(I když mnoho lidí tvrdí, že není moc zajímavý, tak mě osobně velmi zaujal)
+otevřené prostředí(To už je ale dnes skoro u každé hry)
+promyšlené charaktery postav
+rozsáhlý zbranový arzenál
+hacky jsou dost vymakané, zvláště se mi líbil "Výpadek proudu"
+hodně druhů aut a vozidel
Zápory: -řízení aut je záležitost pro vysoce profesionální hráče, uřídit motorku je naprosto nemožné, jenom trošku ťuknete do klávesy w a auto vás vystřelí na Mars
-všudypřítomná stupnice reputace
-strašně tuhá myš, celá hra citlivost moc nepobrala
-pořád dokola se opakující námět 3 typů vedlejších misí, ve kterých děláte pořád to samé dokola dokolečka
Celkové hodnocení: Hra mě zaujala dvěma svými typickými prvky a to zcela novým prvkem jako je hackování a vůbec to na pojení na sféru IT, což tuhle hru dělá trochu víc speciální než ty ostatní a velmi dobře vymyšleným příběhem. Akorát hrát si na superhrdinu, když s autem nabouráváte do každého rohu a s nastavenou citlivostí tak, že netrefíte ani mamuta vyhlídá trochu jako pokus o vtip.


TheDave   2014-12-31 12:23:15 **********76%

Klady: +Živý a hlavně otevřený svět
+Variabilita možností řešení problémů
+Hackování je vcelku zábavné
+Množství vedlejších úkolů
+Grafika
+Různé bizarnosti, které se dozvíte z hackování(osvěží to hratelnost)
Zápory: -příběh(není špatný, ale absolutně nezajímavý, často jsem radši sáhl po vedlejších úkolech, kterých je tu požehnaně)
-Občas máte pocit, že kvantita převládá nad kvalitou zvlášť u těch vedlejších úkolů
-Nevýrazný protagonista
-Grafický downgrade a celková optimalizace hry
-Frustrující ovládání aut
Celkové hodnocení: Watch Dogs není špatná hra, jak se vám snaží spousta lidí namluvit. Je to dobrá hra, která však nedosáhla svého hypu a příslibů, jenž nám byly ukázány.


Bobs   2014-09-08 09:52:42 **********8%

Klady: -rozlehlé město
-výborná grafika
-online hry. Ozvláště hra \"1 vs. 1\" Instalace zadních vrátek do hackerova telefonu mě opravdu baví. :D
-napojování na kamery považuji za bezvadný nápad
-značné množství městské infrastruktury, které hacker může ovládat
-s využitím kamer pronikání do střežených budov
Zápory: Hlavní příběh i vedlejší mise (\"úchylný vrah\", \"obchodníci se zbraněma\",....) mě připadají nenápadité. Ocenil bych složitější cestu k odkrývání tajemství, nikoliv pouhé běhání z místa na místo a sbírání nějakých předmětů příp. zpráv, což mě připadalo totálně nudné. Myslím, že tohle šlo udělat daleko zajímavěji, napínavěji, aby postupné poodhalování příběhu působilo skutečně tajemně.
Dále by dle mého názoru hackování telefonů mělo být složitější - např. nutnost použít několik různých metod, nutnost vyřešit nějakou logickou minihádanku, pokaždé podstoupit riziko z prozrazení, apod... \"Hackování\" založené na pouhém mačkání tlačítka Q mě naprosto kazí dojem z celé hry.
Dále bych dal přednost tomu, kdyby hru bylo možné přepnout také i do pohledu hráče (tak jako to dokáže např Fallout 3 a NV). Sorry, alep ohybovat nějakou figurkou, kterou mám jako být já, mě dojem z rhy docela kazí, ale tohle je pochopitelně ryze subjektivní záležitost.
Celkové hodnocení: Za naprosto nejsilnější prvek Watch Dogs považuji online hry, zejména tu zmíněnou \"1 versus 1\" - tahle online-minihra mě opravdu chytila i když je fakt, že po nějaké době se dá přijít na finty, které prakticky znemožňují prohru a pak zákonitě nastátá situace, kdy se postupně i tahle hra stává nudnou. :p
Dále bych vyzdvihnul perfektně promakaný město. Myslím, že takhle důkladně zmáknutá simulace a grafika doslova ždíme maximum toho, co dnešní domácí PC vůbec dokáží. Ten, kdo vyžaduje ještě věrnější simulaci města, fyziky, lidí, aut, možností interakce s prostředím, si nejspíš bude muset počkat až na další generaci procesorů a grafik. :p


Martin   2014-08-05 22:15:05 **********75%

Klady: Grafika po worse modu (vypadá jak z E3)
Ovládání,tak průměr.
Hackování
Zápory: Nejhorší optimalizovaná hra co jsem kdy hrál!
Příběh mi nepřišel nic moc.
Celkové hodnocení: Na volný čas dobrá hra.


Cobranax   2014-07-29 14:41:30 **********10%

Klady: Rozlehlé město
Jinak nic
Zápory: Špatná optimalizace
Hackování přes q jedno tlačítko na všechno
Hrozná grafika
Špatný jízdní model
Příběh
Mizení aut
Hra nevypadá jako na ukázkách z E3
Celkové hodnocení: Tato hra vypadala velice slibně, nevim co se v Ubisoftu stalo, ale tahle hra je to nejhorší co jsem kdy hrál těch peněz co jsem do toho dal je mi velice líto. Takže pokud mohu doporučit tohle si nikdy nekupujte.


Hijack   2014-07-11 20:19:55 **********50%

Klady: + město je dobře zpracované
+ hackování
+ pokus o něco nového
Zápory: - grafika (není to ta hra kterou nám slibovali na E3 2012)
- špatná optimalizace
- příběh je klišé a mě nepřišel nic moc
- hackování po nějaké době začne být velmi stereotypní
Celkové hodnocení: Od doby co jsem viděl E3 trailer, tak jsem se na tuto hru velice těšil a když jí autoři po vydíní GTA 5 odložili, aby ji "udělali ještě lepší" byl jsem si jistý, že tohle bude pecka.... bohužel, ta hra co nám prodali není to co slíbili. Tohleto je herní paskvil co nikdy neměl opustit vývojářské studio. Byl jsem extrémně zklamán jak je hra jednak odfláknutá, co se týče grafických detailů a navíc k tomu špatně optimalizovaná, že to musím hrát téměř na nejnižší detaily, aby mi to běhalo plynule. Takže FUCK OF UBISOFT!


BleskCZ   2014-06-30 20:29:18 **********80%

Klady: -volné město
-aktivity
-pěkné zbraně
-Strom dovedností
-hackovaní (mohlo to být lepší a né tak lehký)
-město živé
-grafika (město ve tmě nádherné ale keře a stromy,listy hrozný)
-multiplayer
Zápory: -příběh(pozor spoiler skoro na konci jsem mohl brečet jak zabily claru ale prostě to nešlo
-demolice aut (pohled z ridiče hrůza nemuseli to tam dávat)
-oblečení ( nějaký hezký ale většinou hnusný)
Celkové hodnocení: Podle mě je to dobrá hra,zabaví vás to na dlouho a když dohrajete příběh tak máte spoustu ale spoustu aktivit. Celkově na 100% trvá dohrát tak 25-35hod.Na GTA 5 to nemá ale jeto dobrá hra s hackovaním a žádná hra není přece bez chyb.máte peníze nemáte GTA 5 baví vás hackovat tak si to kupte.já jsem to dohrál a celkově mě to bavilo.Ubisoft nám to ho řekl dost o watchdogs a nasliboval nám hory doly ale hodně tam věcí co nám nasliboval nebylo.doufám že bude 2 díl a zlepší se hodně věcí třeba jako příběh.


risha03 dodatek   2014-06-23 21:50:25 **********69%

Klady: Pouze malé doplnění mé předchozí recenze. V kladech jsem uvedl příběh. Za tím si stále stojím, ale...
Zápory: Příběh, je zde spousta nesmyslů, jako v celé hře (jak jsem již uvedl). Tak například uvedu jednu z největších stupidit. Je zde jedna mise. Cíl, je dostat se do vězení, najít jednoho ne zrovna dobrého člověka (chtěl by vás prásknout, to je motiv ho najít) a vy ho velmi složitou cestou chcete postrašit. Čili náš hlavní hrdina vykonává velmi složitý úkol, místo jedné kulky ze snipera. On přece nevinné nezabijí. A teď ta stupidita. On nevinné nezabíjí, ale při snaze tohoto člověka postrašit, zabije (musí!!!¨hra je tak udělaná) zabít asi 10 NEVINNÝCH policajtů. (Hra se vás sice u dvou snaží říci, že jsou zkorumpovaní (blbost jen dělají svoji práci, nemáte důkaz že jsou zkorumpovaní), ale zbytek se je pouze snaží pomstít).

Čili aby jste měli jasno, že u této hry, která se tváří velmi přívětivě, nemá cenu hledat příliš logiky. Je to spíše hloupé.
Celkové hodnocení: Na mém předchozím hodnocení se ale ani tak nic nemění. Stále vám raději doporučuji počkat si na GTA V. A stále si vy, nedočkavci, tuhle hru s klidem můžete koupit. Je to slabší nadprůměr. 69 ze 100....


risha03   2014-06-17 18:34:09 **********69%

Klady: -příběh
-hratelnost
-volné město
-spousta volných aktivit
Zápory: -model řízení aut - otřesný!!!
-model střílení - opět otřesné, představte si Assassins creed, velice podobný engine, na střílení není dělaný. Ať máte myš nastavenou na jakoukoliv citlivost, jste pomalí!! Naštěstí je zde málo nepřátel. Nevím nevím, ale toto být třeba v Battlefieldu v MP, tak jste mrtví a ani jste nezvládli pořádně zamířit....
-stupidnosti - typu, koupím si oblek za 5000,- vykradu kasu, ale tam je pouze 1000,- ...... Nebo třeba neviditelný stěny - nemužete se dostat do dané oblasti (zahrada)... Bránu musíte otevřít pomoci mobilu, co na tom, že metr od ní mužete autem plot celej přejet... (další stupidnost, ale na ničení lamp, stromů atd. jsme ve hrách zvyklí).... dále například když utíkáte při honičkách - máte pocit, že nepřátelé mají asi 1000 aut... zkrátka můžete jich zlikvidovat kolik chcete - oni stejně přijedou další...
-hudba - málo songů, veskrze otřesných
-grafika - je nic moc, a je strašná, ale strašná optimalizace, počítejte že se vám to bude sekat, i když budete mít dobrý PC (pokud si to nedáte na nejnižší detaily)
-stereotypní mise
-motorky - nikdo jiný na nich nejezdí ale ve městě jich je spousta
- mám dohráno jenom asi 80% příběhu, takže zde si nejsem uplně jistý, ale zdá se mi, že nepřátelé (ani jiné NPC) nikdy neplavou!!!!! Zkrátka vždy můžete utéci přes vodu...... Trochu mi to připomenulo Assassins creed 2, kdy jsem vždy za Ezia utíkal vodou :D ..... Ale tohle měl být nextgen!!!!
-bugy (viz hojná videa na youtube)
Celkové hodnocení: Pamatujete si, jak po vydání MAfie 2, byli recenze rozporuplné? Hlavně se psalo, že nebyl využit potenciál a tvůrci nesplnili to, co slíbili. Nic to oproti tomu nebylo!!!! Hra je dobrá, párkrát jsem si zanadával (při jízdě aut, přestřelkách, bugách). ALe je to slušná hra. Popravdě řečeno, teď se nejvíc těším na GTA V, což je hra, ke které se Watch dogs nikdy nepřiblíží. Ale Watch dogs má jedno obrovské štěstí, které ji zachraňuje. Městských stříleček, trochu gangsterek (byť tohle není klasická gangsterka ale GTA, Mafie), zkrátka akce s volným městem, je pramálo málo. Proto bych tuhle hru hodnotil jako nadprůměr... Kdo se nemůže dočkat GTA, nechť si tuhle hru koupí.


honzissek   2014-06-02 20:22:49 **********90%

Klady: -Volnost
-Konvoje,zločiny atd.
-Zkrátka mnoho vedlejších aktivit
-hl. příběh nic extra ale zabaví na dlouhé hodiny
-můžete si zvolit jak půjdete po nepřátelích,stealth akce či pouze akce
-strom dovedností
-Lila
-Hackování
-Pěkné zbraně
-vykrádání účtů mobilem,poslouchíní cizích rozhovorů atd.
Zápory: -Obleky se mi nelíbily,hned si můžete koupit ten nejdražší-5000 kč mate v teto hře za chvíli
-Zbraně máte také hned nejlepší,protože jsou taky docela levné a prachy v této hře jdou sehnat hooodně rychle.
-Aiden nemá nic moc charakter,bavilo mě za něj hrát,ale čekal jsem víc jeho pocitů,nějak jsem se do něj moc nevcítil
-E3 demo co bylo na internetu vypadalo hoooodně hustě ale řekl bych že tohle ubisoft s tou grafikou celkem odfláklo,ale i tak to docela jde
-Nic moc optimalizace teda
Celkové hodnocení: Hra zabaví opravdu na dlouhou dobu,je kvalitní a nemyslim si že by to byla nějaká kopie GTA či AC.Hra je díky hackování celkem dost originální,hlavní hrdina umí pěkně lozit a akce a honičky ve městě byly super.Kdyby se ale hra ještě více doladila(optimalizace,jako z E3 videa)je to ta nejbestovnější hra.Jinak velmi doporučuji.Velmi kvalitní kousek,hra jak má být s originálním nápadem hackování.Vřele doporučuji.


Roman   2014-06-02 10:14:06 **********100%

Klady: Mesto
Velky vyber zbrani
Dopravni prostredky
Schopnosti a dovednosti HL postavy
Pribeh
Ovladani
CTos pamparadni
Ziskavani penez, ktere lze vyuzit jak na zbrane ci na auta
Lidi ve meste jako v realite
Zápory: Jeden jediny a to rizeni aut tam je bolistka.
Celkové hodnocení: Hra je udelana jak je, premyslet ci vycitat, ze nelze strilet z vozu ba neni tam lakovna opravna aut atd je kravina. Podle me skvela hra a ma na titul roku urcite !!! A kdo srovnava s GTA ci Assasinem je pocitacovi barbar nebot tomu nerozumi, je to jina dimenze ten napad a provedeni skvele mam odehrano pres 10h a mam jen 10% odehrano u jinych her date 8h a koncite takze za ty penize nelituju vubec. Jen doporucuji.


Qarii   2014-06-02 09:50:03 **********90%

Klady: - Město (živí)
- Prostředí
- Příběh
- Hacking
- Nádherná grafika (high - ultra)
- T-Bone
- Vedlejší aktivity
- Řízení aut
Zápory: - Sem tam propady FPS (vyřeší patch)
Celkové hodnocení: Mě tato hra bavila vskutku velice. Mám odehraný příběh a byl jsem v ní cca 40 hodin. Nechápu lidi, jak můžou dát do záporů příběh. Podle mě byl velmi napínavý. A řízení aut mi sedlo hned od začátku. Takže tu máme hru, která je velmi dlouhá a ještě zabaví? Pro mě nejlepší kombinace..

Plně doporučuji a za mě zatím nejlepší hra roku 2014.


stone245   2014-06-01 22:28:07 **********85%

Klady: Příběh
Grafika
Fyzika postav
Zápory: Horší jízda v autě
Celkové hodnocení: Hra je zábavná a nedostatky vyváží spousta možnosti hry jak tady někdo píše že je to kopie AC, no a co proč ne!

Nebo že chcou napodobit GTA? To je blbost ta hra je o heckovani to GTA nemá a otevrenej svět má dneska věcna her.

Rozhodně doporučuji


Maulincio   2014-06-01 17:36:24 **********50%

Klady: - hackování ostatních v multiplayeru
- ovládání města
- celkem povedený město (i když na E3 vypadalo tak o 70% líp)
Zápory: - příběh
- je to vlastně předělanej Assassins Creed
- model řízení aut a motorek
- UBISOFT (kdyby hra vypadala jako na E3 byl bych spokojenej, není to poprvé ani naposledy co Ubisoft něco takhle očesal)
Celkové hodnocení: Čučení psů není tak převratný jak všude říkali... Dávám 50 % protože je to vlastně Assassins Creed (AC) z moderní doby a to myslím doslova! Mapa, způsob hraní, stejně jakš takš ucházející příběh a vlastně skoro všechno je stejný jako v AC akorát trochu jinak graficky pojatý. Stejná je i jízda v autech, která se hodně podobá jízdě na koních v AC, prostě úplně nesmyslnej a špatnej model řízení. A příběh o hackerech, kteří vypadají normálně nebo ňák \"super\" mě příde trochu zvláštní, když většina hackerů vypadá takto http://i1287.photobucket.com/albums/a629/jpond210/Fat-Nerd-computer_zps2942aa4e.jpg :D :D . Takže jestli ste chtěli hrát AC akorát v moderní době tak si počkejte, až to trochu zlevní protože ty prachy za to podle mě nestojí :D . Jediný co je na tom fajn tak hackovat ostatní a ovládat město, ale jinak... jinak jak sem řek model řízení - na ho**o, příběh - celkem vo ničem a fakt že to je jenom předělanej Assassins Creed... no prostě celkově nic moc a aji lituju že sem za to ty prachy dal :D :D .


Edvin   2014-05-31 17:41:41 **********60%

Klady: .
- Překvapivě není tak graficky náročné
- Střelecké pasáže jsou dobře udělané
- Kvalitní jízdní model
- Inteligence nepřátel
- Hackování
Zápory: .
- Hloupý klišé příběh
- Nudný, nezajímavý hrdina
- Nelze střílet z auta ani motorky
- Chudý hudební doprovod
- Špatné rádio a hudebný doprovod
- Jediné pěkné oblečení jsou DLC
- Auta nelze přelakovat, nebo si je nechat někde v garáži.
- Podivná grafika očí... (když uvážím jak kvalitní je zbytek tváře, oči jsou prostě odfláklé)
- Najednou u sebe můžete mít klidně 30 zbraní.
- Ve hře je na každém rohu motorka, ale nikdo kromě vás na ní nikdy nejezdí.
- Hloupé spawnování policejních jednotek
- Lineární
- Nemožnost řídit letadlo, nebo vrtulník
- Nudné vedlejší mise
- Mnoho dalších maličkostí...
Celkové hodnocení: Na to kolik bylo kolem této hry povyku se jedná o opravdu velké zklámí. Watch Dogs se snaží kopírovat sérii GTA, ale žalostně zklamalo v tom, co dělá GTA tak zábavné. Je to škoda, protože hra měla opravdu velký potenciál.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-06-29 12:08:05
PS3  Mafia III

2017-06-29 12:03:02
PS3  Mafia III BAZAR

2017-06-28 18:23:07
PC  Figurka Battlefield 1 + bonusové předměty

2017-06-28 16:23:00
PS3  The Division

2017-06-28 16:08:41
PS3  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

2017-06-28 15:53:27
PS3  Mass Effect: Andromeda

2017-06-27 14:03:34
PC  Mafia III

2017-06-27 12:53:08
PC  Overwatch: Origins Edition

2017-06-25 21:12:55
PS3  The Last of Us: Remastered

2017-06-25 21:07:21
PS3  Little Nightmares - Six Edition

2017-06-20 19:58:38
PC  Resident Evil 7: Biohazard

2017-06-18 12:58:14
PC  PlayStation Plus - členství na 12 měsíců

2017-06-18 09:11:04
X360  DiRT 4 - Day One Edition

2017-06-17 18:48:48
PC  Overwatch: Origins Edition

2017-06-17 16:35:03
PC  Call of Duty 5: World at War

2017-06-17 01:00:27
PC  The Elder Scrolls Online: Morrowind

2017-06-16 22:40:18
PC  Assassins Creed

2017-06-07 00:36:11
PC  Rising Storm 2 Vietnam

2017-06-06 18:28:50
PS3  Uncharted: The Nathan Drake Collection

2017-06-06 16:56:45
PC  For Honor


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz