Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   176 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Watch Dogs

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Rain Man   2014-08-29 12:20:44 **********65%

Klady: -steelbox v ceně základní edice
Zápory: -zpracování
-fyzika
-příběh
-hratelnost
-grafika
-systém hackování
Celkové hodnocení: Nic jiného než steelbox do kladů napsat nemohu protože tahle hra byla pro mně velkým zklamáním. Hrozná grafika, systém hackování je takový, že jedním tlačítkem se dostanete všude (vůbec se nemusí přemýšlet, vůbec to nedává smysl)...chyb to má hodně. Ubisoft si na tom hodně zakládal a tvrdil, že to je největší konkurence GTA V....neni. GTA je minimálně tak o 1000% po všech stránkách lepší ! Jediný k čemu je tahle hra dobrá je, když se člověk uvede do stavu nevědomí (alkohol, drogy) a zapne si to, jiný smysl tu hru zapínat ani nemá. 65% a to jsem měl zavřený obě oči a psal jsem to levou rukou.


paragonb   2014-06-21 23:41:48 **********88%

Klady: +Příběh, který se dobře rozvíjí
+Vylepšování schopností
+AI (někdy pokulhává, ale žádná katastrofa)
+Tuna postranních misí
+Dost rozlehlá mapa
+Odposlouchávání a hackování soukromí ostatních
+Slow-Motion
+Kupování a dovoz aut na vaši lokaci
+Mnohem víc
Zápory: -Stejně jako v GTA5, poškození aut není vůbec reálné
-Někdy hlavní mise můžou přijít lineární
-Hra se někdy snaží být stealthovou akcí. Když už o to jde, tak to mohli vylepšit.
Celkové hodnocení: Celkově mě hra nadmíru baví. Je mi dost jedno, jak ostatní říkají, že to je 'fail'. U mě to je v pohodě a hru doporučuji aspoň vyzkoušet, když už ne koupit.


mrcl   2014-06-06 08:46:39 **********60%

Klady: + Téma a koncept
+ Jordi
+ Aidenovi skilly a možnost je vylepšovat
Zápory: - Opravdu slabý příběh
- Honičky
- Spawny nepřátel
- Bezcharakterně a ploše působící postavy (mimo Jordiho)
- Občasné bugy (hlavně zvukové)
Celkové hodnocení: Předesílám, že na watchdogs sem se hodně těšil a poté co mi HW nároky PC verzi znemožnily zahrát si je na počítači, sáhl sem po PS3 verzi.
Musím říct, že od prvního in-game momentu sem se neubránil srovnávání s GTA V, ať už po stránce grafické či herní. Bohužel, v obou ohledech WD značně zaostává.
Hlavním tahákem a tím co vás přibije na gauč by proto měla být atmosféra hackerského podsvětí. Jenže ani ta tu není, až na pár misí, vytvořena tak, aby naplnila svůj značný potenciál.
Přidejte si k tomu honičky, které v některých případech musíte vyřešit do minuty, jinak už je nevyřešíte vůbec, velmi otravné spawny nepřátel do zad (vystřílíte první várku nepřátel po které se objeví nová a pokud stojíte u místa kde se nepřátele spawnují, máte smolíček), nemožnost ovlivnění příběhu, neustálé čekání až se hra doukládá a zadá vám nový úkol, nezajímavý příběh a nevyprofilované postavy v něm, otravné telefonáty, zvláštní jízdní model a počítačem řízená auta (mimo honiček doporučuju jezdit na motorce) a budete mít zhruba představu jak se Watch Dogs hrají.
Abych jenom nekritizoval. Opravdu zajímavý je mód kdy se pomocí telefonu připojíte k ctOS a vidíte profily všech postav a možnosti k hackingu ve vaší blízkosti. Tato funkce je využitá u mnoha misí a funguje opravdu pěkně.
Celkově vzato: Není to žádné utrpení ovládat Aidena Pearce, ale není to ani vyloženě zábava.


None   2014-05-29 16:46:29 **********70%

Klady: - Vedlejší hry (tripy, šachy atd.)
- CZ lokalizace
Zápory: - Zbavit se policie je dost těžké
- Příběh nic moc
- Jízdní model
Celkové hodnocení: Takový hybrid Saints row a Assassins creed. Přeceňovaná věc na kterou se rychle zapomene.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-03-28 22:59:43
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-03-27 12:49:03
PC  Mass Effect: Andromeda

2017-03-27 10:04:20
PC  Mass Effect: Andromeda

2017-03-26 19:37:46
PC  DOOM

2017-03-26 19:32:01
X360  Assassins Creed 4: Black Flag

2017-03-26 11:25:15
PS3  Horizon: Zero Dawn - Collectors Edition

2017-03-25 23:04:24
X360  Mass Effect: Andromeda

2017-03-25 13:25:57
PS3  Yakuza 0

2017-03-25 11:50:25
PC  Mass Effect: Andromeda

2017-03-25 07:37:21
PC  Mass Effect: Andromeda

2017-03-24 15:17:13
PC  Figurka Battlefield 1 + bonusové předměty

2017-03-24 15:13:48
PS3  Horizon: Zero Dawn - Collectors Edition

2017-03-23 22:17:32
PC  Mass Effect: Andromeda

2017-03-23 17:26:34
PC  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

2017-03-22 21:50:21
PC  Mafia II Special Extended Edition

2017-03-22 19:31:05
PC  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

2017-03-21 12:42:51
PS3  Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

2017-03-21 09:21:34
PC  NieR: Automata - Day One Edition

2017-03-20 18:09:26
PC  Call of Duty: Modern Warfare 2

2017-03-16 16:06:30
PC  Zaklínač - Rozšířená Edice


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz