Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   215 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

KV1   2014-08-28 22:44:48 **********99%

Klady: Masakr nejvic facky, pleskec jak ma byt, nejvic dupec monstra, spleskate 100 příšer za minutu.
Zápory: Demence hráčů v MP, dat 3 facky a polit kyblem ledovy vody
Celkové hodnocení: Krutopřísnej nejvíc hra,zapek, nejvíc řezanej masakrRPG


Predy   2014-04-20 19:11:20 **********100%

Klady: Tak hlavně celý tento datadisk mění hru k nepoznání je spojen i s patchem 2.0 který odstraňuje aukci a přidává loot 2.0 takzvaný inteligentní loot kde se nestane že by padla sekera s inteligencí, když hrajete za barbara.

Tento datadisk přidává 5. pořádně temný a povedený akt který si bere vše nejlepší z předešlých 4 aktů a je vidět že si s ním vývojáři určitě pohráli.

Další plus je nová postava Křižák pro každého správného rytíře který má rád hrdinu v naleštěné zbroji je tohle povinnost je to nejvíce všestranná postava a oblíbí si jí jak někdo kdo rád bojuje na blízko tak i ten kdo miluje magii a strategii.

Co je ale hlavní pozitivum tohoto datadisku je takzvaný advanture mód. Nebaví Vás příběh nebo jej znáte nazpaměť? Nebojte v adventure modů vás nic tak zbytečného nečeká heslo je vše hned odkudkoliv co to znamená? Znamená to že celou hru máte odemčenou můžete se libovolně portovat mezi akty z místa na místo a plnit pokaždé jiné questy za které dostáváte zkušenosti, peníze a za kompletní splnění 5ti úkolů v daném aktu dostane truhličku skrývající mnohé někdy i legendární poklady.

Navíc je tu takzvaný Rift. Lokace kterou otevřete ve městě jedná se o zcela náhodně vygenerovaný dungeon s náhodnými monstry, který je zakončený bossem, který Vám dá určitě zabrat odměna je za něj ale sladká.

Nové obtížnosti, mystic paragon 2.0 a hazard a spousty spousty dalšího už jsou jen bonbonky, které hru vyšperkovali k dokonalosti.
Zápory: Nic
Celkové hodnocení: Ten kdo na Diablo zanevřel kvůli špatné základní hře by si měl tento datadisk určitě zkusit protože mění hru k nepoznání a to zatraceně dobrým směrem.


Fundak   2014-04-18 21:02:27 **********6%

Klady: - Urcite se mi libilo, to ze se mi to libilo!
- soused mel kuraz kdyz se rano oblekal!
- jsem spokojenej
Zápory: - nebylo to takovy fajnovy:(
- kez by soused nosil spodni pradlo...
- v nakupnim kosiku nelze pouzivat zetonky
Celkové hodnocení: po dlouhe a peclive uvaze se nebojim dat teto hre 6 bodu!


lakart   2014-04-01 09:55:48 **********100%

Klady: + velmi dlouhý 5. akt (dohráno za více jka 12 hodiny poctivého prohledávání)
+ mystic
+ crusader
+ loot 2.0 (naprosto geniální)
+ hudba
+ souboje z bossy
+++ adventure mód (v současnosti pro mě nejzábavnější část hraní diabla3)
Zápory: tady mě snad nic nenapadá
Celkové hodnocení: Jsem hodně spokojen. původní D3 jsem hrál nepravidelně a cítíl jsem trochu stereotypnost, ale po vydání patche a datadisku se domnívám, že se už nidky nedostaví.


MaZzi   2014-03-28 10:06:20 **********80%

Klady: 70. level
Nový temný akt Westmarch
Mystic
Nová postava Crusader
Lepší looty
Zápory: Délka 5.Aktu
Cena
Spíše patch než datadisk
Celkové hodnocení: Celkově se Reaper of Souls povedl. Vylepšili textury itemů, přidali novou classu Crusadera, který je skvělý (něco mezi monkem a paladinem), přidání mystica, možnost změny vzhledu u výbavy přes mystica. Westmarch vám nasadí takovou tu pravou temnou atmosféru starších Diablo. Také vylepšili looty, padání itemů a přidali mystica. Věc, která mě ale docela zarazila byla délka pátého aktu. Ta se vyšplhala na pouhé 4 hodiny s veškerým průzkumem. Tato věc mě docela mrzí. Každopádně RoS se celkově povedl,proto dávám 80%.


Mucha   2014-03-26 23:31:42 **********95%

Klady: -level 70
-nový akt V
-vylepšený loot
-crusader
-ADVENTURE MOD
-nový artisan
-nové skilly
-boj s Malthaelem ;)
Zápory: -CENA
-mohlo být více nových skillů
Celkové hodnocení: No co říct, všeci víme, jak mizerně na tom bylo samotné D3. Tento datadisk hru nehorázně vrací zpět do starých kolejí D2. Konečně můžu říct, že HRAJU DIABLO 3 :))))


Jooky   2014-03-26 02:03:49 **********90%

Klady: + nový akt Westmarch
+ nový charakter Crusader
+ zvýšení max. levelu na 70
+ jeden nový passive skill
+ změny v rámci patche 2.0.1
+ LOOT 2.0
+ nový artisan
+ na 70. lvl padají super věci
+ obtížnosti Normal, Hard, Expert, Master a Torment I-VI
+ zvýšena max. úroveň gems
Zápory: - poměrně vysoká cena
Celkové hodnocení: Datadisk je velice povedený. Prostředí Westmarch na vás ihned dýchne a jen tak vás nepustí.


gregi50   2014-03-25 09:58:11 **********80%

Klady: +atmosféra
+celkovo nový piaty akt sa vydaril
+adventure mod
Zápory: - iba jedna nová postava
- iba jeden nový skill za každú postavu
- datadisk mi príde viac ako patch
- CENA
Celkové hodnocení: Celkovo sa mi zdá že stúpla obťiažnosť. Keby bola nižšia cena tak by som dal určite lepšie hodnotenie.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-02-22 15:37:13
PS3  Bloodborne GOTY Edition

2018-02-22 15:31:28
PS3  Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku

2018-02-22 15:25:32
PS3  Monster Hunter: World

2018-02-22 15:20:21
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-02-22 15:13:06
PS3  Uncharted: The Nathan Drake Collection

2018-02-22 15:08:24
PS3  Uncharted 4: A Thiefs End

2018-02-22 14:58:42
PS3  Horizon: Zero Dawn

2018-02-21 07:56:39
PC  Grand Theft Auto San Andreas, GTA San Andreas

2018-02-21 07:49:13
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 21:18:32
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 19:09:41
PS3  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-18 15:44:38
PC  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition

2018-02-15 00:06:48
PC  Wallscroll Doom - Cyber Demon

2018-02-14 19:13:02
PC  Assassins Creed 2

2018-02-12 09:22:37
PS3  Shadow of the Colossus

2018-02-10 00:06:54
PS3  Konzole PlayStation 4 Slim 1TB

2018-02-06 22:09:33
PS3  Mafia III

2018-02-05 22:32:13
PC  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice

2018-02-04 19:35:42
PC  Figurka Zaklínač 3 - Geralt Grandmaster Ursine Armor

2018-02-03 23:19:31
PS3  Konzole PlayStation 4 Pro 1TB


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz