Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   316 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

KV1   2014-08-28 22:44:48 **********99%

Klady: Masakr nejvic facky, pleskec jak ma byt, nejvic dupec monstra, spleskate 100 příšer za minutu.
Zápory: Demence hráčů v MP, dat 3 facky a polit kyblem ledovy vody
Celkové hodnocení: Krutopřísnej nejvíc hra,zapek, nejvíc řezanej masakrRPG


Predy   2014-04-20 19:11:20 **********100%

Klady: Tak hlavně celý tento datadisk mění hru k nepoznání je spojen i s patchem 2.0 který odstraňuje aukci a přidává loot 2.0 takzvaný inteligentní loot kde se nestane že by padla sekera s inteligencí, když hrajete za barbara.

Tento datadisk přidává 5. pořádně temný a povedený akt který si bere vše nejlepší z předešlých 4 aktů a je vidět že si s ním vývojáři určitě pohráli.

Další plus je nová postava Křižák pro každého správného rytíře který má rád hrdinu v naleštěné zbroji je tohle povinnost je to nejvíce všestranná postava a oblíbí si jí jak někdo kdo rád bojuje na blízko tak i ten kdo miluje magii a strategii.

Co je ale hlavní pozitivum tohoto datadisku je takzvaný advanture mód. Nebaví Vás příběh nebo jej znáte nazpaměť? Nebojte v adventure modů vás nic tak zbytečného nečeká heslo je vše hned odkudkoliv co to znamená? Znamená to že celou hru máte odemčenou můžete se libovolně portovat mezi akty z místa na místo a plnit pokaždé jiné questy za které dostáváte zkušenosti, peníze a za kompletní splnění 5ti úkolů v daném aktu dostane truhličku skrývající mnohé někdy i legendární poklady.

Navíc je tu takzvaný Rift. Lokace kterou otevřete ve městě jedná se o zcela náhodně vygenerovaný dungeon s náhodnými monstry, který je zakončený bossem, který Vám dá určitě zabrat odměna je za něj ale sladká.

Nové obtížnosti, mystic paragon 2.0 a hazard a spousty spousty dalšího už jsou jen bonbonky, které hru vyšperkovali k dokonalosti.
Zápory: Nic
Celkové hodnocení: Ten kdo na Diablo zanevřel kvůli špatné základní hře by si měl tento datadisk určitě zkusit protože mění hru k nepoznání a to zatraceně dobrým směrem.


Fundak   2014-04-18 21:02:27 **********6%

Klady: - Urcite se mi libilo, to ze se mi to libilo!
- soused mel kuraz kdyz se rano oblekal!
- jsem spokojenej
Zápory: - nebylo to takovy fajnovy:(
- kez by soused nosil spodni pradlo...
- v nakupnim kosiku nelze pouzivat zetonky
Celkové hodnocení: po dlouhe a peclive uvaze se nebojim dat teto hre 6 bodu!


lakart   2014-04-01 09:55:48 **********100%

Klady: + velmi dlouhý 5. akt (dohráno za více jka 12 hodiny poctivého prohledávání)
+ mystic
+ crusader
+ loot 2.0 (naprosto geniální)
+ hudba
+ souboje z bossy
+++ adventure mód (v současnosti pro mě nejzábavnější část hraní diabla3)
Zápory: tady mě snad nic nenapadá
Celkové hodnocení: Jsem hodně spokojen. původní D3 jsem hrál nepravidelně a cítíl jsem trochu stereotypnost, ale po vydání patche a datadisku se domnívám, že se už nidky nedostaví.


MaZzi   2014-03-28 10:06:20 **********80%

Klady: 70. level
Nový temný akt Westmarch
Mystic
Nová postava Crusader
Lepší looty
Zápory: Délka 5.Aktu
Cena
Spíše patch než datadisk
Celkové hodnocení: Celkově se Reaper of Souls povedl. Vylepšili textury itemů, přidali novou classu Crusadera, který je skvělý (něco mezi monkem a paladinem), přidání mystica, možnost změny vzhledu u výbavy přes mystica. Westmarch vám nasadí takovou tu pravou temnou atmosféru starších Diablo. Také vylepšili looty, padání itemů a přidali mystica. Věc, která mě ale docela zarazila byla délka pátého aktu. Ta se vyšplhala na pouhé 4 hodiny s veškerým průzkumem. Tato věc mě docela mrzí. Každopádně RoS se celkově povedl,proto dávám 80%.


Mucha   2014-03-26 23:31:42 **********95%

Klady: -level 70
-nový akt V
-vylepšený loot
-crusader
-ADVENTURE MOD
-nový artisan
-nové skilly
-boj s Malthaelem ;)
Zápory: -CENA
-mohlo být více nových skillů
Celkové hodnocení: No co říct, všeci víme, jak mizerně na tom bylo samotné D3. Tento datadisk hru nehorázně vrací zpět do starých kolejí D2. Konečně můžu říct, že HRAJU DIABLO 3 :))))


Jooky   2014-03-26 02:03:49 **********90%

Klady: + nový akt Westmarch
+ nový charakter Crusader
+ zvýšení max. levelu na 70
+ jeden nový passive skill
+ změny v rámci patche 2.0.1
+ LOOT 2.0
+ nový artisan
+ na 70. lvl padají super věci
+ obtížnosti Normal, Hard, Expert, Master a Torment I-VI
+ zvýšena max. úroveň gems
Zápory: - poměrně vysoká cena
Celkové hodnocení: Datadisk je velice povedený. Prostředí Westmarch na vás ihned dýchne a jen tak vás nepustí.


gregi50   2014-03-25 09:58:11 **********80%

Klady: +atmosféra
+celkovo nový piaty akt sa vydaril
+adventure mod
Zápory: - iba jedna nová postava
- iba jeden nový skill za každú postavu
- datadisk mi príde viac ako patch
- CENA
Celkové hodnocení: Celkovo sa mi zdá že stúpla obťiažnosť. Keby bola nižšia cena tak by som dal určite lepšie hodnotenie.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-24 10:48:04
PC  Grey Goo

2017-11-22 22:32:45
PC  Star Wars Battlefront II

2017-11-22 15:02:31
PS3  Uncharted: The Lost Legacy

2017-11-22 15:02:20
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-11-21 14:53:58
PC  American Truck Simulátor: Nové Mexiko

2017-11-19 22:20:25
PC  Assassins Creed: Origins

2017-11-19 22:17:13
PC  Need for Speed: Payback

2017-11-19 22:13:17
PC  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-19 22:12:10
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz