Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Podpořte nás v ročníku 2017
Vítěz ShopRoku 2016

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   243 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Sacred 3 - First Edition

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

bubushow   2014-08-23 19:21:49 **********40%

Klady: - úvodní intro
- možná pestrost prostředí misí
Zápory: - ve hře je jiná Serafínka než v intru
- bug s grafickými kartami Nvidia
- rozlišení vůbec nedrží
- po cca 25minutách nehratelné
- totální odklon od série Sacred
Celkové hodnocení: No, pokud budu objektivní, tak samotná hra není takové fiasko. Dokázal jsem překousnout ty grafické problémy a celkem to odsýpalo, nebýt těch neustálých restartů hry, když FPS spadlo skoro na nulu a hra se sotva hýbala. Odpustil bych autorům i zjednodušený systém, který není tak hrozný, jak všichni malují. Inu v jednoduchosti bývá síla a nemusíte si dělat starosti kam co dát do inventáře. Co mě ale doopravdy na hře štve je právě moje nejoblíbenější postava, Serafínka. Místo té v intru tam nastrčili nějakou blondku s punkerským čírem do strany a to je ta hlavní věc, která mě štve nejvíc. Všechny ostatní postavy z intra tam jsou, ale tohle mi hlava nebere, proč Serafku vyškrtnuli.


kockopes   2014-08-13 07:00:43 **********10%

Klady: - žádné
Zápory: - odpad totalní tahák peněz po pěti minutách omrzelo
- za toto autoři do nebe nepřijdou
- předražené max cena 150 a i to bych se rozmýšlel dát
- totálně zmrvená značka
Celkové hodnocení: Klasická ukázka veme se dobrá značka a dojí se dojí a dojí.Do měsíce to bude stát max 250,- kč


killerfromcz   2014-08-07 11:06:27 **********10%

Klady: +serafinky jak zde uz bylo psano
Zápory: -hratelnost
-RPG system
-delka hry
-cena
Celkové hodnocení: Hra by mohla byt dobra stacilo zapracovat Loot....a lepsi RPG system (vedlejsi myse za splneni dostat unikatni item,...)popripade i ruzne ukoly v hlavni misy(zabit 20monster specialni schopnosti a podobne)...pro me je hra FAIL roku jeste ze sem nekoupil ale napred hral u kamarada ktery si trha vlasy za vyhozene penize


BoB   2014-08-06 06:38:10 **********59%

Klady:
-Grafika
-Ovládaní(gamepad)
-Vtipné dialogy
-Zjednodušený RPG system
Zápory:
-Krátká herní doba
-Zjednodušený RPG system
-Fanoušky Sacred to nepotěší
-Moc jednoduché
_Žádná znovu hratelnost
Celkové hodnocení:
Chci bejt spravedlivej a né zaujatej,s původní hrou to nemá nic společného (jen název) je to taková oddychovka na víkend.


mudrc   2014-08-05 20:38:01 **********15%

Klady: Nic, asi ten pocit, když sem hru smazal ze Steamu.
Zápory: Nic moc grafika.
Otřesný dialogy (nic tak nejapně trapnýho jsem dlouho neslyšel).
Nudná herní mechanika.
Nemá nic společného s prvníma dílama.
Celkové hodnocení: Nejhorší hra, kterou jsem zde koupil. Měl jsem počkat na recenze, ale využil jsem slevy od XZone a koupil dopředu. Teď toho lituju. Hned u prvního videa mě zarazil podivný dabing. Hra vypadá docela lacině, ale hlavně herně je to pěkná nuda. Kam se poděl systém a atmosféra prvních dvou dílů? Dabing tý buchty na začátku hry je tak trapnej a stupidní, že se to nedá vydržet. Je to jedna z mála her, co prostě po hodině hraní půjde pryč. Škoda peněz.


sifrewo   2014-08-05 09:57:07 **********20%

Klady: Serafínky
Zápory: velký omyl, zbytečně vyhozené peníze
Celkové hodnocení: Špatná parodie Diabla s názvem Sacred 3. Nulová volnost, absence inventáře a plnění úkolů. Žádné RPG, ale tuctová koridorová hra. Předem nadiktováno - žádné volné rozhodování. jen kvůli Serafinkám, dávám 20 bodů.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2018-01-20 13:32:17
PS3  The Evil Within 2

2018-01-19 08:44:22
PS3  Resident Evil 7: Biohazard - Gold Edition

2018-01-17 09:57:42
PC  Figurka Dark Souls - Artorias the Abysswalker

2018-01-16 19:07:21
PC  Figurka Dark Souls - Artorias the Abysswalker

2018-01-16 01:18:24
PS3  Resident Evil 5 HD

2018-01-13 18:36:03
PC  Mafia

2018-01-08 05:09:35
PS3  Resident Evil 7: Biohazard - Gold Edition

2018-01-08 04:57:22
PS3  Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

2018-01-06 19:02:03
WII  Ochranná fólie pro Nintendo Switch

2018-01-04 09:30:18
PC  Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour

2018-01-02 17:43:13
PS3  The Last of Us: Remastered

2018-01-02 11:08:02
X360  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice

2017-12-31 22:24:17
PC  Assassins Creed: Origins

2017-12-27 20:04:41
PS3  FIFA 18 - Ronaldo Edition

2017-12-23 17:46:33
PC  Figurka Zaklínač 3 - Geralt Grandmaster Ursine Armor

2017-12-19 23:43:07
PS3  Dualshock Charging Station

2017-12-19 23:37:37
PC  Peněženka Assassins Creed: Syndicate

2017-12-18 10:46:35
PS3  Hidden Agenda

2017-12-16 15:46:29
X360  Resident Evil 5 HD

2017-12-16 15:11:31
PC  Hrnek Crash Bandicoot - Nitro krabice


TOP HRY


© 2007 - 2018 (X)zone.cz