Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   155 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Sacred 3 - First Edition

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

bubushow   2014-08-23 19:21:49 **********40%

Klady: - úvodní intro
- možná pestrost prostředí misí
Zápory: - ve hře je jiná Serafínka než v intru
- bug s grafickými kartami Nvidia
- rozlišení vůbec nedrží
- po cca 25minutách nehratelné
- totální odklon od série Sacred
Celkové hodnocení: No, pokud budu objektivní, tak samotná hra není takové fiasko. Dokázal jsem překousnout ty grafické problémy a celkem to odsýpalo, nebýt těch neustálých restartů hry, když FPS spadlo skoro na nulu a hra se sotva hýbala. Odpustil bych autorům i zjednodušený systém, který není tak hrozný, jak všichni malují. Inu v jednoduchosti bývá síla a nemusíte si dělat starosti kam co dát do inventáře. Co mě ale doopravdy na hře štve je právě moje nejoblíbenější postava, Serafínka. Místo té v intru tam nastrčili nějakou blondku s punkerským čírem do strany a to je ta hlavní věc, která mě štve nejvíc. Všechny ostatní postavy z intra tam jsou, ale tohle mi hlava nebere, proč Serafku vyškrtnuli.


kockopes   2014-08-13 07:00:43 **********10%

Klady: - žádné
Zápory: - odpad totalní tahák peněz po pěti minutách omrzelo
- za toto autoři do nebe nepřijdou
- předražené max cena 150 a i to bych se rozmýšlel dát
- totálně zmrvená značka
Celkové hodnocení: Klasická ukázka veme se dobrá značka a dojí se dojí a dojí.Do měsíce to bude stát max 250,- kč


killerfromcz   2014-08-07 11:06:27 **********10%

Klady: +serafinky jak zde uz bylo psano
Zápory: -hratelnost
-RPG system
-delka hry
-cena
Celkové hodnocení: Hra by mohla byt dobra stacilo zapracovat Loot....a lepsi RPG system (vedlejsi myse za splneni dostat unikatni item,...)popripade i ruzne ukoly v hlavni misy(zabit 20monster specialni schopnosti a podobne)...pro me je hra FAIL roku jeste ze sem nekoupil ale napred hral u kamarada ktery si trha vlasy za vyhozene penize


BoB   2014-08-06 06:38:10 **********59%

Klady:
-Grafika
-Ovládaní(gamepad)
-Vtipné dialogy
-Zjednodušený RPG system
Zápory:
-Krátká herní doba
-Zjednodušený RPG system
-Fanoušky Sacred to nepotěší
-Moc jednoduché
_Žádná znovu hratelnost
Celkové hodnocení:
Chci bejt spravedlivej a né zaujatej,s původní hrou to nemá nic společného (jen název) je to taková oddychovka na víkend.


mudrc   2014-08-05 20:38:01 **********15%

Klady: Nic, asi ten pocit, když sem hru smazal ze Steamu.
Zápory: Nic moc grafika.
Otřesný dialogy (nic tak nejapně trapnýho jsem dlouho neslyšel).
Nudná herní mechanika.
Nemá nic společného s prvníma dílama.
Celkové hodnocení: Nejhorší hra, kterou jsem zde koupil. Měl jsem počkat na recenze, ale využil jsem slevy od XZone a koupil dopředu. Teď toho lituju. Hned u prvního videa mě zarazil podivný dabing. Hra vypadá docela lacině, ale hlavně herně je to pěkná nuda. Kam se poděl systém a atmosféra prvních dvou dílů? Dabing tý buchty na začátku hry je tak trapnej a stupidní, že se to nedá vydržet. Je to jedna z mála her, co prostě po hodině hraní půjde pryč. Škoda peněz.


sifrewo   2014-08-05 09:57:07 **********20%

Klady: Serafínky
Zápory: velký omyl, zbytečně vyhozené peníze
Celkové hodnocení: Špatná parodie Diabla s názvem Sacred 3. Nulová volnost, absence inventáře a plnění úkolů. Žádné RPG, ale tuctová koridorová hra. Předem nadiktováno - žádné volné rozhodování. jen kvůli Serafinkám, dávám 20 bodů.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-09-18 14:27:48
PC  Call of Duty: Advanced Warfare

2017-09-17 14:54:50
PS3  Dungeons 2

2017-09-17 14:33:25
PS3  Anima: Gate of Memories

2017-09-17 14:21:49
PS3  Bound by Flame

2017-09-17 12:25:43
PC  Dishonored: Death of the Outsider

2017-09-17 11:04:49
WII  Metroid: Samus Returns - Legacy Edition

2017-09-16 00:39:35
PS3  Dishonored: Death of the Outsider

2017-09-11 23:24:49
PS3  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

2017-09-10 15:30:15
PC  Resident Evil 7: Biohazard

2017-09-09 23:40:45
PC  Far Cry 3

2017-09-06 08:25:18
PC  Call of Duty: Modern Warfare 2

2017-09-03 19:09:48
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-09-03 14:44:57
PC  Far Cry 2

2017-09-02 20:40:33
X360  Call of Duty: Infinite Warfare

2017-09-02 16:53:22
PC  Hitman - The Complete First Season

2017-09-02 11:39:14
PS3  Driveclub

2017-08-29 11:00:41
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-08-28 08:11:13
PS3  Uncharted: The Lost Legacy + Uncharted Artbook

2017-08-27 19:42:14
WII  Xenoblade Chronicles

2017-08-26 17:00:52
PS3  The Last of Us: Remastered


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz