Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   127 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Star Wars Battlefront

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

panenderson   2016-02-23 18:22:00 **********35%

Klady: -hezká grafika
-bitevni stroje a možnost hrát za hrdiny
-zahrajete si to i na slabšich strojich
-formičky :D
Zápory: -battlefield bez singlu
-pokud neznáte mapy skrz na skrz a hrajete třeba walker assault tak nemáte moc velkou šanci najit stroj nebo hero takže smula
-naprosto nesmyslny ranky zbraně sou nejlepši už na začátku a ty ostatni sou prakticky k ničemu
-nemužete vylepšovat zbraně
-jedina dobrá vec z kartiček je jum pack zbytek nuda a většinou nanic :D
-kde je sakra obi wan joda hrabě dooku atd :D musim si zaně beztak zaplatit :D
-předraženej season pass jak prase a beztak tam bude jen par věcí
-stereotip a máálo map a mody ktery po jednom hraní už nezapnete

Celkové hodnocení: čekal sem možná trochu víc je to hrozny za ty penize strašně moc toho chyby a par DLC to nezachrani a ten season pass stoji vic jak samotna hra a bůh ví co všechno doněj daji hral sem celkově asi 150 her a už mě to nebaví. taky je dost blbě udělanej v některych mapach nahodnej spawn. celkově po tom co sem si to koupil už nikdy vic :D nejradši bych se toho zbavil :D


CryCrazy   2016-01-07 19:47:43 **********45%

Klady: - Grafika a audio
- ovládání
Zápory: - málo obsahu
- singleplayer/co-op je o ničem
- multiplayer má sice hodně módů ale všechny jsou o tom samém
- malé bitvy
- do vozidel se dostanete tak ze seberete nekde na mape modré kolečko - WTF!
- žádné vozidlo pro dva a více lidí
- pouze jedná éra SW a vypadá to že další éry nejsou plánované ani v budoucnu.
Celkové hodnocení: Hra sice dobře vypadá, ale zabavila mě jen na pár hodin.
Dát za tak málo obsahu tolik peněz je zlodějina. EA sou prostě zmmrdii


JarekH   2015-12-16 18:13:03 **********60%

Klady: Perfektní audiovizuální zpracování
Zápory: Málo obsahu, který se ale rozroste postupem času formou FREE DLCs, kterých bude hned několik. Způsobeno opět EA, která donutila DICE vydat hru letos ( původně jaro 2016 ) a ty FREE DLC bude obsah, který měl být v původním vydání hry na jaře 2016.
Updaty použité v hrách BF4 a Hardline dělají hru opět velmi nestabilní a po tech. stránce nehratelnou (špatné hitboxy, netcode apod.)DICE aplikuje všechny updaty do svých posledních her!
Na PC je hra mrtvá, nelze najít servery. Způsobeno updatem, který přišel společně s DLC Jakku + málo hráčů PC verze. Na PS4 vše ok. Viz. ofic. fóra Battlefrontu
Celkové hodnocení: Na PC jde o mrtvou a po tech. stránce již rozbitou hru, na PS4 dobrá zábava. PC verzi hodnotím 60


Magistr122   2015-12-06 10:46:49 **********75%

Klady: +celkové zasazení do prostředí Star Wars Universe, je to určitý prvek, který přitáhne hodně nových hráčů a žádná jiná takto dobře zpracovaná hra jej momentálně nemá
+skvěle optimalizovaná grafika - já osobně s Intel i5 procesorem a GTX 960 2 GB rozjedu hru na ULTRA detaily s 60 FPS
+relativně nízké HW požadavky (v porovnání oproti ostatním hrám z roku 2015)
+velké množství herních módů, opět dobře zpracovaných ať už po stránce jejich náplně nebo postavení map
+6 hratelných hrdinů, kteří zásadně mění charakter celé hry, jsou na nich postavené celé módy
+možnost kooperačních misí
Zápory: -zásadním nedostatkem je nedostatek blasterů, ve hře jich je 11, což by neznělo tak hrozně ,ale těchto 11 blasterů nejde nějak upravovat, tak jak je koupíte, tak je máte
-pouze 50 ranků - zdá se to dost, ale já už jsem se po 47 hodinách hraní dostal na rank 35. Pokud jste alespoň trochu šikovní tak se skóre a kredite poženou na váš účet jako divé a vy nebudete věřit jak je možné že ve 25. ranku už máte koupené všechny blastery a 3/4 všech Star Cards
-herních módů je sice dost, ale některé z nich nejsou moc hrané, takže nakonec hrajete jenom některé
-hrdinové jsou pouze ze druhé trilogie Star Wars (IV.,V.,VI. díl) a na to jak je Star Wars Universe rozsáhlý tak je jich poměrně málo, myslím že na to že vývojáři z DICE nedodali Singleplayer a vytvořili v podstatě jenom MP hru tak si mohli dát práci s tím, vytvořit nějaké hrdiny navíc a že jich najdeme ve SW filmech dostatek (Darth Maul, hrabě Dooku, Yoda, Obi-Wan Kenobi)
Celkové hodnocení: Celkově je tato MP hra jednou z nejlepších, ne-li nejlepší, kterou jsem kdy hrál. Má skvělý nápad, je to něco co se liší od ostatních her na trhu. Hlavní otázkou ale je, zda vás bude bavit na nějakou delší dobu. Já osobně mám jak už jsem zmínil výše odehraných 47 hodin a už cítím jistou repetitivnost. Záleží na vás.


AleQuA   2015-12-04 19:45:06 **********90%

Klady: Více módů - Hlavně: Walker assault, Heroes vs Villanis..
Jedno DLC zdarma
Grafika
Zvuk
6 hrdinů
Dobré lítání s letadly
Karty a speciální věci
Zápory: Nejvíc mi vadí že je to pouze z jedné éry - SW 4,5,6. Uvítal bych nějaké věci z předchozích dílů.
Módů je sice hodně, ale některé nikdo nehraje, takže si je stejně moc nezahrajete.
Málo druhů vozidel (hlavně pozemních)
To že neni singl je ok, ale mohli tam místo toho dát víc map.
Celkové hodnocení: Mě to baví. Škoda výše uvedených záporů, ale něco z toho třeba bude v dalších DLC.


Luka   2015-12-03 20:34:32 **********50%

Klady: + zapnu to po práci na hodinu max. dvě
+ zastřílím si, vypnu, neřeším
+ grafika, zvuk
Zápory: - po 1 až 2 hod. hraní je to o ničem, prostě běs. EA už fakt neví.
- Season Pass + 50euro (LOL)
Celkové hodnocení: Hra která se tváří jako skvost a přitom je to povrchní kravina na max. hodinu hraní za den.


Marry   2015-11-30 07:01:31 **********97%

Klady: Grafika
Hratelnost
Fighter Squadron mod
Optimalizace
Prostředí
Hrdinové
Star Wars
Zápory: Málo obsahu..
- málo zbraní, málo map.
Celkové hodnocení: Každý říká že je to DLC Battlefieldu, ale tohle by battlefield srčilo do kapsy.


happyplayer   2015-11-28 20:12:24 **********95%

Klady: Grafika
Star wars
Walker Assault
Zvuky
Multiplayer
zábava
star cards
Zápory: nemožnost zatím vylepšovat zbraně
zatím málo map pro walker assault(budou přídávat jak placené dlc tak zadarmo)
Celkové hodnocení: super zábava a ohromující audiovizualní zážitek který jsem zatím v jiné hře neviděl


Mipe   2015-11-27 14:04:55 **********95%

Klady: Strhující grafická podívaná a level design.
Velmi precizně zpracovaný modely.
Věrohodný zvuky jako ze Star-Wars!
Optimalizace hry na nejvyšší úrovni, také pro slabší počítače.
Letecké a pozemní bitvy.
Mnoho módů jak se zabavit.
Chvályhodné možnosti v nastavení.
Skvělej CO-OP Survival nebo Versus s partnerem.
Zápory: Žádná Single-Player kampaň.
PC verze neobsahuje split-screen pro dva hráče, pouze konzole PS4 a Xbox.
Mapy jsou nevybalancované a vždy je jeden tým v převaze (pouze Walker Assault a letecké bitvy).
Po odpojení ze hry a znovuhledání totožného módu vás to připojí zpět do místnosti se stejnými hráči, dokuď jejich týmy nebudou úplně plné, s novými si nezahrajete.
Někdy hru kazí Try-Hard komunita dětí, u kterých se budete smát že při střílení mačkaj CTRL nebo A-D-A-D pro vyhnutí, a hrají to s cílem hrotit.
Žádné dedikované servery jako v CS:GO nebo server browser, pouze officiální od EA, ale proti tomu nic nemám.
Celkové hodnocení: Hru jsem měl zde předobjednanou. Nahrál jsem v ní do této chvíle co se s vámi snažim podělit o zkušenosti zhruba 60 hodin čistého času a odehrál více než 120 map. Obtížností se jedná o casual kategorii, téměř pro příležitostné hráče, takže nebudete mít problém s tím někoho zastřelit i když to zapnete poprvé, s čímž jsem spokojen, jelikož mi tzv. pro-gaming hry lezou krkem, kde se hrotí hraní do krve. Ve hře je plno módů jak se zabavit nebo plnit challenge mise sám nebo s kamarádem, zbraně a kostýmy k odemykání při dosáhnutí určitého ranku, a po splnění například všech misí se vám odemykají sběratelské modely, které si jako správný fanda můžete okoukat. Nicméně, po delší době vám hra bude připadat sterotypická, po odemknutí všech věcí a splnění challengů vás k hraní nebude poutat nic dalšího, pouze vaše statistiky. Progress účtu je laciný, nicméně jsou na cestě nové DLC, které snad do hry přidají víc obsahu. Vzhledem k tomu že hra splňuje to, na co marketing poukazoval, a hned první startovací den byl plynulý bez lagu a náhodných disconnectů oproti jiným her od EA, musím udělit 95/100.


Zdeny   2015-11-21 14:57:13 **********60%

Klady: Grafika
Zvuky
Hudba
Atmosféra
Hratelnost
Zápory: Žalostně málo obsahu
cena
Celkové hodnocení: Tak upřímně celkem zklamání, tak málo obsahu (walker assalut jen 4 mapy !!!) jsem opravdu za ty peníze nečekal. Místo odemykání vylepšení pro zbraně si odemykáte různé druhy vousů a obličejů. Hratelnost není špatná a módů je taky hodně, ale ve srovnání s Battlefieldem (počet zbraní, vojenské techniky, velikost map, počet map) je tohle pro mně velký zklamání.


Jura50   2015-11-19 07:00:12 **********90%

Klady: - excelentní grafika
- zvuky
- zatím žádné lagy/bugy (ne jak u vydání BF4)
- hodně gamemodů
- je to Star Wars, tak co dodat :)
Zápory: - map by mohlo být více (to doplní trochu free DLC + další 4 placené)
- nemožnost úpravy zbraní
- možnost mít stormtroopera bez helmy
- nejde si lehnout
- neni SP kampaň, jen nesouvislé bitvy
Celkové hodnocení: Dle mého názoru klady převažují nad zápory a mě jako fanouška SW bude hra dlouhou dobu bavit a nebál bych se investovat do Season passu. Dle mě se Dice bude hru snažit pozvednout jako u BF4 :)


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo

2017-11-09 17:36:50
PC  Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

2017-11-08 05:04:18
PS3  Gran Turismo Sport - Steelbook Edition

2017-11-07 23:07:57
PS3  Assassins Creed: Origins

2017-11-07 20:54:03
X360  Gears of War: Ultimate Edition

2017-11-06 06:11:26
PC  Call of Duty: WWII


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz