Ptejte se na   Email xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

MŮJ ÚČET

Zapomněli jste své heslo?

Jak získáte registraci?

Vítěz ShopRoku 2017

HERNÍ ŽÁNRY

Odběr novinek

Nechcete přijít o žádnou slevu? Přihlašte se k odběru našich newsletterů!

Právě s vámi nakupuje

  •   254 hráčů

Informace


NAJDETE NÁS NA

Xzone Facebook Xzone Twitter Xzone Instagram Xzone Youtube kanál

RECENZE: Mafia III

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

 

Seřadit podle:

DataProcent

Anysek   2017-06-27 14:03:34 **********20%

Klady: + snad snaha vývojářů o udržení tradice
Zápory: - ovládání
- grafika, na dobu, kdy vyšla, a HW nároky jsem čekala opravdu něco jiného
- celkově jiná atmosféra než u prvních dvou dílů
- spíš horší pokračování GTA než Mafie
Celkové hodnocení: Jedničku i Dvojku jsem dohrála několikrát a nikdy mě neomrzely... Když jsem se dozvěděla o pokračování Mafie, opravdu hodně jsem se těšila, protože u Dvojky šla kvalita pořád nahoru, i když Jednička byla perfektní, ale když jsem si pustila Trojku, celková atmosféra mi přišla jiná, grafika (u které jsem předpokládala pokrok) taky nic moc a ovládání mě taky nenadchlo... Raději si znovu zahraju starší díly anebo GTA než tohle... Chtěla jsem udržet tradici, ale v porovnání s GTA V (které jsem zrovna dohrála, takže mám okamžité srovnání) je tohle velký palec dolů a krok zpátky u téhle klasiky...


Mirda   2017-05-07 16:57:04 **********1%

Klady:
Zápory: Vše je děsné, USA tuctovka ve stylu GTA navic s kupou chyb..!!
Celkové hodnocení: Nejhoří hra c
zničila krasnou
a zcela jedinečnou
retro klasiku


Inhumate   2017-02-09 13:35:54 **********5%

Klady: Poměrně zábavné přestřelky
Zápory: Velmi hloupá umělá inteligence
Povrchní stealth mechaniky
Hlavní a vedlejší mise se pořád opakují
Odbytá technická stránka
Celkové hodnocení: Pro mě největší zklamání roku 2016!


Magistr122   2017-01-29 21:37:31 **********65%

Klady: Ač je Mafia III hra, která by se bez větších dala nazvat jako "Největší zklamání roku 2016", tak po nějakém tom zamyšlení jsem došel k několika bodům, které by se daly vystihnout
+retrospektivní způsob vyprávění - osobně jsem takto odvyprávěný příběh v ještě žádné hře neviděl a myslím si, že je to škoda a že i jiná studia by měly v tomto ohledu následovat Mafii III
+příběh v prvních dvou hodinách a v poslední hodině hraní hry - v těchto pasážích je skvěle nastíněn příběh, vykresleny postavy atd. hollywoodský trhák jak má být, oproti mému očekávání se všechny zakončení jevily nakonec jako osobité
+široký výběr zbraní
+spravování území se společníky
+návrat Vita Scaletty
+celý způsob zásobování munice, vybírání nových zbraní, aut atd.
+postava otce Jamese a Donovana
Zápory: Jakožto fanoušek série Mafia (kterých tu v Česku je hodně) jsem očekával něco úplně jiného. To je asi nejjednodušší vysvětlení. Všechny pochybnosti fanoušků o kvalitách hry pod taktovkou nového studia se bohužel ukázaly jako pravdivé.
-v podstatě většina příběhu a celý styl gameplaye - je to sice tvrdé, ale skutečnost je taková, že příběh byl Bčkový. V prvních dvou hodinách se vlastně odehraje celá zápletka a do konce příběhu už se nic nestane. Cutscény se neustále opakují, všechny jsou co se týče obsahu stejné, akorát s jinými lidmi. Gameplay by se dal zapsat do vzorce:"Běž si tam pokecat s tím chlapem, pak běž vymlátit nepřátele tam, tam a tam, potom tam někoho vyslechni (tak, že do něho vystřílíš celý zásobník, potom se ho na něco zeptáš a opět všechny zabiješ), pak jdi zpátky si s někým pokecat, pak jdi do té samé lokace odprásknout hlavního kápa (bez jakéhokoli příběhu) a tak dále
-dlouhé přejezdy mezi lokacemi - mnohokrát se mi zdálo, že spíš hraju nové NFS, přejezdy často trvaly déle než samotná akce
-pokus o zajímavé mise (zabití Olivie Marcano, Toma Marcano) naprosto selhal, hra se tvářila, že vám chce konečně nabídnout něco jiného, ale po pár minutách jste zjistili, že vám jenom lhala a zase jedete podle vzorce
-postava Lincolna Claye - na mě moc jednoduchý
-hudba už tu není dominantním prvkem jako v minulých dílech, jenom při pár okamžicích vytváří správnou atmosféru
-malý výběr aut
-snaha vývojářů o plot twist ve chvíli když se dozvíte, že Sal Marcano neukradl z federálních rezerv peníze ale štočky...To je snad jedno nebo ne???
Celkové hodnocení: Jakožto fanoušek Mafie jsem docela hodně zklamaný. Změnilo se vývojářské studio a s ním i celá hra, ve většině chvil jsem si ani nepřipadal, že hraju Mafii. Je to ukázka toho, že příběh je velmi důležitý a že když ho zkazíte, tak se z toho už nedostanete.


Marry   2016-12-10 09:04:00 **********82%

Klady: Herní doba..
Vito a nevím to jistě, ale byl tam i Joe.
Rozhodování což v jiný dílech nebylo.
Rozdělování území, miloval jsem to na hře Kmotr a jsem rád že to tam dali, jen si s tí mmohli trochu pohrát.
Příběh se mi zdál průměrnej.
Přivolání munice, aut a pomocníků.
Zápory: Vedlejší úkoly jsou stejné a nudné.
Grafika mohla být lepší.
Víc času ve hře projezdíte autem, než střílíte, mohli dát rychlé cestování ke spojencům.
Nebyl český dabing.
Když jste v misi kde jste v ringu, děláte furt stejné údery jak z nějaký hry, která vyšla před rokem 2010.
Neměli jste žádný dům, jen ohořelí bar, na to že měl tolik peněz, nemusel spát ve sklepě.
Celkové hodnocení: Na hru která vyšla v roce 2016 by mihla být víc propracovaná a mohlo se tam dělat více věcí, když je tu openworld.
Na předchozí díly to určitě nemá, ale svůj půvab to má, nejspíš asi jen kvůli titulu a výskytu mafie, kdyby z toho udělali RPG střílečku ve vietcongu, udělali by možná líp.
Ale i když je to tak, já si hru docela užil.
Ale nekoupil bych si jí :)


Gent1x   2016-11-17 16:16:46 **********65%

Klady: -Soundtrack
-Atmosféra
-Střelba
-Jízda v autech
Zápory: -Optimalizace
-Grafika
-Repetetivnost
Celkové hodnocení: Hra není rozhodně žádný zázrak ale pořád mě něco tlačilo dál abych hru dohrál. Celkově jsem ji užil ačkoliv měla dle mého být ještě tak rok vy vývoji.


Marek   2016-11-10 15:53:54 **********30%

Klady: - zábavná střelba
- zbraně
- animace obličejů
Zápory: - grafika (starý engine z Mafie 2)
- příběh (velmi jednoduchý, ničím zajímavý, bez zvratů)
- repetitivnost (pořád děláte to samé dokola celou hru)
- špatná optimalizace
Celkové hodnocení: Velmi špatná hra, Mafia 1 i Mafia 2 jsou mnohem lepší hry. Strašná nuda, pořád jen střílíte a děláte repetitivní úkoly. Katastrofa.


distephano   2016-10-27 21:26:11 **********100%

Klady: + příběh (včetne vedlejsich ukolu a posbirani vsech veci mi to trvalo pesne 53 hodin)
+ Vito, Casandra, Burke
+ krokodylove, neni dobre spadnout do vody :-D
+ diky specialnim misim se dozvite co se stalo Joovi Barbarovi z druheho dilu
+ hudba
+ auta (vzdy jsem chtel řídit Mustanga)
+ velikost mapy
Zápory: - nejde zabit krokodyla
- vsude po celem meste vidim koleje ale ani jeden vlak
- vedlejsi mise jsou pak porad na jedno brdo
- jsou jeste nejake bugy, ale ty caem zmizi
Celkové hodnocení: Dal bych 85 procent, ale musím dát 100 procent a to jenom proto, že tady jsou lidi jen hloupé ovce co dají jen 1 procento že tato skvělá hra má jen titulky a nebo dokonce 30 FPS protože neumí kliknout mysi doprava a přepnout si to na 60 FPS. Ano tato hra mela ze zacatku 30 FPS ale vyvojari jeste dva dny pred vydanim psali že vetsi FPS budou o 4 dny pozdeji, což splnili. Takže ovce se zae ukázaly :-D Taky se mi líbí celkový příběh a jeho podání, tato hra skvele navazuje na dvojku, zjistíte vše o Barbarovi a Leu Galantem, samozrejmnbe jen pomoci vedlejsich ukolu, a hra taky nabizi tri mozne konce.
Doufam ze hloupe ovce se trochu zamysli a zmeni nazor na tuto skvelou hru, na ktere pracovalo hodne, hodne cechu alespon podle titulku


XMutant   2016-10-27 08:51:42 **********71%

Klady: Jestli vás něco u třetího pokračování Mafie dostane, bude to nejspíše soundtrack. V těsném závěsu za ním samotné město. A když si tyhle dvě esence spojíte dohromady v projížďce dobovou károu, dostanete to nejlepší, co vám hra může poskytnout. Atmosféra je skvělá i v momentech, kdy se dostanete do přestřelky. Pramálo vadí, že umělá inteligence je umělejší než výrobek z Číny. Mlasknutí při ráně do hlavy tenhle nedostatek dokáže kompenzovat. Pocit ze zabíjení tu funguje opravdu skvěle, takže i díky občas podivnému chování se prostě budete bavit.
Zápory: Zabagovanost a stereotypnost. To jsou hlavní důvody, proč se vám při vyslovení názvu hry začnou křivit ústa. Dlouhé projížďky z místa A na místo B, abyste se rázem vraceli na místo A, to chce někdy hodně velkou dávku úsilí (o něco lepší to je, když vám sedí již zmíněná atmosféra města a soundtrack). Rychlé cestování chybí. Stejně jako je patrný rozdíl mezi perfektními filmečky u hlavních misí a naprostou absencí u mísí vedlejších.
Celkové hodnocení: Jestli jste zarytými fanoušky série, budete každý nedostatek prožívat mnohem silněji. Pokud však tolik na historii nelpíte, můžete si hru docela pěkně užít. Herní doba je opravdu nadprůměrná a i přes stálé opakování toho samého se můžete docela dobře bavit.


Lukaso23   2016-10-27 00:11:52 **********85%

Klady: +Příběhová linie
+ dobře zpracované město
+ hodně zbraní
+ vito burke Kasandra
+ hodně vedlejších misí
+ střílení za hizdy
Zápory: - hra jela zpočátku jen na 30 fps
- demence protivníku
- stále opakujícíse ukoli
Celkové hodnocení: užto není cz klenot boužel snad se ještě dočkáme dalšího dílu


DEU   2016-10-20 14:03:38 **********30%

Klady: - soundtrack
- Vito
- vedlejsi mise
Zápory: - nulovy hraficky posun za sest let
- nesmyslne hardwarove naroky
- prilisna arkadovost
- chybi cesky dabing
- nevzhledny hranaty HUD
- obrovske mnozstvi bugu
- snadna hratelnost
Celkové hodnocení: Nejde nesrovnavat s predchozimi dily. Mafia 1 byla prelomova, Mafia 2 bohuzel o neco horsi, Mafia 3 bohuzel jeste horsi. Serie zacala umirat.


Ice   2016-10-18 22:48:57 **********85%

Klady: +Příběh, není ani lepší ani horsší než ve druhém díle, je ale rozhodně výborně vyprávěný.
+Postavy, nekteré jsou fajn a jsou hlavně celkem uveřitelné a dobře "zahrané"...
+Město, doslova krásný, rozlehlost některých vnitřních lokací nemá v tomto žánru konkurenci, hlavně francouzká čtvrť.
+Střelba a jízdní model, je to o zvyku, ale když to nakonec sedne je to výborný, rozhodne lepší než v minulých dílech.
+Soundtrack
+Příběhové mise (ty hlavní)jsou vynikající...
+Grafika (po neoficiální úpravě) je vynikající.
Technický stav hry, bugy atd...
Zápory: -Grafika (ta originální), rozmazaný hnus "na entou"...
-vedleší mise jsou opravdu neskutečně málo variabilní, ale i tak mě bavily.
-Ve městě není moc co dělat, chybí výraznější doplňková náplň.
Celkové hodnocení: Když přistoupíte na styl hry, odprostíte se od toho, že to není jako jednička tak dostanete velmi dobrou hru, která rozhodně umí zabavit. Některé mise jsou opravdu výborné. Škoda toho hrozného technického stavu ve kterém byla hra vydána. To jí dá (právem) horší pověst než si ve finále zaslouží. Za mě nakonec spokojenost... Pro mě lepší než dvojka, slabší než jednička.


Epi   2016-10-18 11:53:05 **********80%

Klady: + Soundtrack
+ Příběh a jeho vyprávění
+ Gunplay naprosto skvělej
+ Jizdní model na jedničku
+ Skvěle napsané charaktery
+ Spojitost s Mafií 2
+ Vito Scalleta a další dva pobočníci
+ Výskyt vedlejších misí
Zápory: - Optimilizace
- Výskyt drobných bugů
- Repetetivnost, která ale mě osobně nějak převratně nevadila
Celkové hodnocení: Pro mě osobně naprosto super a skvělá záležitost, jelikož když se do toho člověk vrhne bez nějákých předsudků a nostalgických brýlí, tak si to maximálně užije. Příběh Lincolna Claye mě rozhodně bavil a ani na moment jsem se určitě nenudil. Rozhodně je škoda, že na to každý tolik plive, protože tahle hra , rozhodně tak špatná není.


Mistr Láska   2016-10-16 20:53:16 **********15%

Klady: Podání příběhu (NE jeho kvalita !!!)
Arkádová chytlavost některých misí
Hudba
Zápory: Grafika (doslova odporná)
Nároky na PC
Kvalita příběhu (zrada X pomsta)
Arkádovost
Celkové hodnocení: I na arkádovku docela nuda, nejsem spokojen za cenu co za to chtějí.


Iceman   2016-10-16 20:38:32 **********1%

Klady: giga trash
Zápory: je to govno
Celkové hodnocení: 0/1000000


seficz   2016-10-16 12:15:40 **********30%

Klady: docela dobrý arzenal
auta
příběh
zap
Zápory: 2 zbraně u sebe(to je docela na houby)
penize jsou docela velký problem sehnat až na konci hry jsou
bugy!!!!!!!!!!!!!!!
30 fps
Celkové hodnocení: hral jsem to jen proto abych vědel jak mafia bude vypadat v novem kabatu.podle mně už byla lepší mafia 1 která na svou dobu byla docela dobře vyřešená.jsem velmi zklaman že na tom dělali amíci ale i češi na hře dělali hra je nedodělana a hlavně těch chyb to by se člověk p....l


noseky   2016-10-15 12:43:21 **********99%

Klady: -Příběh
-Vito
-Dobra Doba
Zápory: snad jen bugy který stejně časem zmizej.. :)
Celkové hodnocení: Doporučuju ! Za mě 8/10


srsen15@seznam.cz   2016-10-15 08:20:31 **********100%

Klady: Dobrá mafia 3 :)
Zápory: bugy a těch 30 fps
Celkové hodnocení: 100


Outlaw   2016-10-13 19:19:01 **********85%

Klady: +příběh
+atmosféra
+zapojena i Mafia 2
+způsob vypravění
+auta
+60 léta
+auta i řízení
+zbraně
+brutalní akce
Zápory: -vedlejšáky
-opakované úkoly
-bugy
Celkové hodnocení: hra Mafia 3 začíná dobře ale potom co dostanete prvního společníka tak se všechno opakuje já jsem velký fanoušek první a druhé Mafie a nemůžu říct že se mi trojka nelíbí ale furt se ty mise opakují vadí třeba mi nevadí cz dabing protože kdo by daboval tohle když je to nejsprostčí díl Mafie zkrátka a jednoduše pokud jste velcí fanoušci série Mafia tak si ji kupte ale až budou vychytané všechny opravy


Cellos   2016-10-12 09:46:32 **********30%

Klady: Snazi se drzet atmosfery mafie
Zápory: fyzika hry
30 fps
Interakce s predmety
Horsi kvalita pribehu
AI nepratel
....
Celkové hodnocení: Kdo hral M1 a M2 tak pochopi ze tohle nedosahuje kvalit puvodnich dilu serie, jak hernich tak pribehovych.

Vzhledem k ocekavanim jsem se hodne rychle probral a za mne nemohu doporucit.


Přejít na stránku:

Počet na stránku:


NOVÉ RECENZE

2017-11-17 00:36:35
PS3  L.A. Noire

2017-11-16 14:05:20
PC  Call of Duty: WWII

2017-11-16 12:37:40
PS3  Horizon: Zero Dawn

2017-11-15 23:43:04
X360  Assassins Creed: Origins

2017-11-15 17:23:21
PC  Novus Inceptio

2017-11-15 13:01:08
PC  Klíčenka Assassins Creed: Unity

2017-11-15 12:58:51
PC  Klíčenka Assassins Creed Origins

2017-11-15 12:58:07
PC  Klíčenka Wolfenstein - Logo

2017-11-15 12:55:12
PC  Ponožky Portal 2

2017-11-15 12:53:41
PC  Klíčenka Uncharted 4 - Pirate Coin

2017-11-15 12:52:50
PC  Náušnice - Portal 2

2017-11-15 12:50:22
PC  Kšiltovka Assassins Creed: Origins - Logo

2017-11-15 12:48:31
PC  Hrnek Portal 2 - Companion Cube

2017-11-15 08:51:35
PS3  Wolfenstein II: The New Colossus

2017-11-14 19:34:17
PC  Mikina Assassins Creed Movie - Logo

2017-11-09 17:36:50
PC  Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

2017-11-08 05:04:18
PS3  Gran Turismo Sport - Steelbook Edition

2017-11-07 23:07:57
PS3  Assassins Creed: Origins

2017-11-07 20:54:03
X360  Gears of War: Ultimate Edition

2017-11-06 06:11:26
PC  Call of Duty: WWII


TOP HRY


© 2007 - 2017 (X)zone.cz