Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze. Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Jack_Dark  2007-06-16 14:17:59**********1%

Hra:  PC  Crazy Frog Racer          Také napsat recenzi
Klady:

Jde to odinstalovat.

Zápory:

snad vše, je to naporstá blbost která ani nejde hrát a radši to ani nezkoušejte.

Celkové hodnocení:

Zde je jasný příklad jak se snaží vytřískat z lidí peníze autoři. Ruce pryč od toho je to naprostá hovadina jedna z nejhorších her.



Lůca  2007-06-19 17:23:03**********1%

Hra:  PC  The Sims: Životní příběhy          Také napsat recenzi
Klady:

Tato hra je super dostala jsem jí k laptopu a je opravdu skvělá.Může te mít dítě svoje a né adoptované,výbírat si barvu a styl ,oblečení s můete postupně dokupovat v butiku.Můžeš dojet taxíkeem do parku či kavárny!

Zápory:

Nejde tam moc zvířat vlastně jen rybičky ,nemůžeš mít auto!

Celkové hodnocení:

Opravdu super hra!



Bengi  2007-06-23 19:47:10**********1%

Hra:  PC  Transport Giant GOLD          Také napsat recenzi
Klady:

Pěkná grafika , propracovanost zvuku.

Zápory:

Dosti obtížná, pro laika nepochopitelné ovládání,nepřehledné bez českého manuálu ke hře

Celkové hodnocení:

Na hovno. Lepší je simutrans



General  2007-07-12 16:59:35**********1%

Hra:  PC  Cesta do středu Země          Také napsat recenzi
Klady:

grafické provedení

Zápory:

- poměrně dost míst bez návodu nehratelných
- nutnost vrátit se několikrát na místo, které hráč už jednou prošel

Celkové hodnocení:

Velké zklamání, škoda, že jsem neměl šanci ji zhlédnou dříve, než jsem si ji zakoupil. Neučinil bych tak



mataska  2007-09-01 20:15:15**********1%

Hra:  PC  World Of Warcraft          Také napsat recenzi
Klady:

zadne

Zápory:

asi vsechno,nikomu tuhle hru neberu,ale me se nelibi,myslim ze stravit hodiny a hodiny hrani je lepsi treba u Company of Heroes nebo Battlefielda 2

Celkové hodnocení:

nic moc hra



Odie  2007-09-17 15:07:19**********1%

Hra:  PC  Prince of Persia 3: Dva trůny CZ          Také napsat recenzi
Klady:

Líbí se mi akce,hudba a komba co princ může dělat.Nejlepší je,jak princ mluví s temným princem.

Zápory:

Kamera,prostě se mi někdy otočí a já skočím vedle a zabiju se.

Celkové hodnocení:

Prince of Persia 3 je skvělá hra i přes ten problém s kamerou.Kdo ji nehrál tak doporučuji.



Mike  2007-09-20 16:29:34**********1%

Hra:  PC  NHL 08          Také napsat recenzi
Klady:

- AHL liga
- staronový mód nájezdy
- takřka nepostřehunetlné drobné úpravy v herním projevu
- psát o novém desingu menu a novému sounstracku je nemístné, avšak změn je ve hře tak málo, že to prostě musím udělat

Zápory:

- prakticky vše
- 99% věcí z tří (!) let starého ročníku zůstalo stejných (bereme-li v potaz pouze herní změny, nikoly nové ligy, sountrack, atd.)
- katastrofální grafika
- AHL ligu nelze využívat v NHL Dynasty (?!)
- 0% úprav obličejů (mega star NHL Henrik Lundqvist tedy stále jako před dvěma rokama nemá obličej ani přilbici, avšak je tady takových hráčů více...)
- další zápory doplňte sami (co se vám nelíbilo na NHL 05 nebude se vám líbit ani zde)

Celkové hodnocení:

Ono stačí srovnat obrázek z Xbox verze a PC verze a máte jasno, co EA za ten rok (resp. roky tři, jelikož změny z tohoto ročníku jsou jen kosmetické) vlastně ve svých pracovnách dělali. Hra je to kalamítní a za tu cenu je to doslova krádež!



assassin  2007-09-20 19:16:10**********1%

Hra:  PC  NHL 08          Také napsat recenzi
Klady:

česka liga,lepší chytaní brankářů

Zápory:

Od grafiky po nesmyslný český dabing(a puk ziskal zlína atd)

Celkové hodnocení:

Tato EA Sports ani nemohli myslel vážně.



byfo  2007-09-22 14:23:33**********1%

Hra:  PC  NHL 08          Také napsat recenzi
Klady:

možná tak AHL liga......jinak je to pořád NHL 05 akorát s novýma soupiskama

Zápory:

tak v první řadě můžu mluvit o tom,že EA už třetím rokem ždímá NHL 05...o nějaké inovaci se tu opravdu mluvit nedá........když si vezmu,že třeba taková sběratelská edice bioshocku stojí jen o 400kč více než tahle "hra",tak se musím vážně smát(nebo spíš brečet nad tím jak sou posledních pár let série od EA trapné...a ještě k otmu předražené)

Celkové hodnocení:

No nevím nevím,ale platit 1300 kč pouze za nové soupisky,to už opravdu není ani legrační.......tohle si nemůže říkat ani datadisk,ani booster pack,natožpak to vydávat za novou hru,tohle je prostě jen update,kterej by se měl dávat zadarmo



naydan  2007-10-13 14:54:41**********1%

Hra:  PC  Aquanox 2: Revelation          Také napsat recenzi
Klady:

Na tejto hre nie je nič dobré

Zápory:

otrasná grafika dej prostredie nechcem urážať obľúbencov tejto hry ale nie je to hra za ktorou by ste šaleli

Celkové hodnocení:

Hra z depresívnym prostredím a nudnou grafikov



bleki  2007-10-17 06:24:55**********1%

Hra:  PC  Need for Speed: Carbon          Také napsat recenzi
Klady:

auta,dobra grafika,duely v kanonech,a nocni jizda:D proste good hra:-)

Zápory:

prozatim ni c nvm ja hraju teprv tu hru jeden den:D

Celkové hodnocení:

good hra vsem doporucuju kdo nema jeste carbon tak kupujte ihned!!!!!



Hombre  2007-10-30 21:53:38**********1%

Hra:  PC  Train Simulator          Také napsat recenzi
Klady:

nelíbí se mi nic

Zápory:

je to apsolutní nuda naprosto nepředstavitelná. špatná grafika

Celkové hodnocení:

hra o ničem



Wayre  2007-11-11 19:28:11**********1%

Hra:  PC  World Of Warcraft          Také napsat recenzi
Klady:

žádné,nikdy sem svět warcraft neměl rád

Zápory:

všechno....grafika,fantasy,prisery...nic pro me...neberu tem koho to bavi ze je to naprosto skvela hra ale pro me ani za nic...a hlavne ty poplatky

Celkové hodnocení:

prostě tato hra není pro mě.....nikdy mě Warcraft nebavil ani bavit nebude....jediná hra přes net co mě kdy bavila je COD2!!!!!



t.b  2007-11-11 21:34:17**********1%

Hra:  PC  Sacred GOLD          Také napsat recenzi
Klady:

+rozmanitost

Zápory:

-klik , klik , klik a ještě jednou klik
-pitomá grafika

Celkové hodnocení:

kdo chce zahrát nějakou rubačku , tak radši ať skočí na diablo protože tahle hra je propadák



marty  2007-11-15 16:54:52**********1%

Hra:  PC  TimeShift          Také napsat recenzi
Klady:

-moc jich neni

Zápory:

-je jich tolik že je ani nechci vyjmenovat

Celkové hodnocení:

je to blbina



ZuKi  2007-11-19 12:00:46**********1%

Hra:  PC  Crysis          Také napsat recenzi
Klady:

Nádherná grafika
Skvělá AI
Příběh
Super hratelnost

Zápory:

Trošku náročnější na hardware
Možná až příliš krátká ;-)

Celkové hodnocení:

Bomba hra se vším všudy=adept na hru roku :-)



Markus  2007-11-29 17:50:55**********1%

Hra:  PC  Hellgate: London          Také napsat recenzi
Klady:

je tu fakt suuuper hra ikdyž trochu drahá a je to dobre že je to i s češtinou

Zápory:

kdyz tam toho mam moc tak se to tuuut seka

Celkové hodnocení:

eňo ňuňo



Tomik_cz  2007-12-01 07:58:48**********1%

Hra:  PC  Call of Duty 4: Modern Warfare GOTY          Také napsat recenzi
Klady:

Dobrá grafika.

Zápory:

Vysoká podobnost herního děje z Battlefildem 2. Mise se dají plnit jen jedním způsobem. Vysoká pořizovací cena. Žádný nový systém Multiplayeru.

Celkové hodnocení:

JE TO POUZE NEPOVEDENÉ SPOJENÍ CoD2 A BF2. TATO HRA NESTOJÍ ZA NIC!!!



PAuliX8  2007-12-20 15:06:10**********1%

Hra:  PC  The Sims 2 DVD          Také napsat recenzi
Klady:

nic

Zápory:

uplne vse odporná grafika blbe ovladaní nudny pribech hned vas to prestane bavi t ,.............proste je to hra na 3 veci

Celkové hodnocení:

výrazně nedoporučuji!!jsou to vyhozene penize!



Pavel  2007-12-16 18:58:44**********1%

Hra:  PC  Bus Driver          Také napsat recenzi
Klady:

bohužel tuto hru se mi nepodařilo spustit,instalace v pořádku ale nelze jí spustit

Zápory:

zkoušel jsem jí u kamaráda k vůli grafice ,ale ani tam jsme nepochodili,nelze spustit,hlásí op.systém nevytvořil okno které by hra mohla používat,nevím co stím.

Celkové hodnocení:

kdyby někdo poradil jak jí spustit,tak bych hodnotil.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze