Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Call of Duty: Ghosts

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

erixe  2013-11-12 01:22:20**********25%

Klady:

+ MP system tvoření postav
+ dx11, i když s velkou rezervou

Zápory:

- přehnané HW nároky, které neodpovídaji kvalitě hry
- v podstatě stejný příběh jako u MW
- nepřehledné MP mapy (nějaké)
- AI
- "next gen"
- herní doba

Celkové hodnocení:

Nové COD opět nepřineslo nic nového a dle mého názoru dokonce zrecyklovalo příběh z MW a hodilo ho jen do nových kulis. Slibovaný next gen taktéž nepříšel, akorat přišly "next gen" požadavky na HW. Které nejsou ničím opodstatněné. Za mě dávám bohužel jen 25 procent.



paragonb  2013-11-12 21:18:40**********25%

Klady:

+Úprava postav
+Možná, že ta změna zombie na emzáky (i když taky nic moc)
+Hra pobaví svou absurdností

Zápory:

-Hrozné HW nároky (a přesto kvalita stále nic moc)
-Grafika furt stejná
-Slabý a krátký SP
-Nějaké MP mapy jsou buď divné nebo nepřehledné
-Stejný jak minulý díly ve většině ohledech
-Neskutečně velká cena (tohle si doopravdy 1200 Kč nezaslouží)
-Mnohem víc...

Celkové hodnocení:

Miluji, jak se vývojáři (ať už Treyarch, InfinityWard nebo kdokoliv jinej) snaží vytvořit hlavní příběhovou linii a všechno kolem toho tak vážné a epické, že to skončí absurdně. Už tak dlouho jsem se nezasmál u novodobé hry. Doopravdy by se měli soustředit jen na multiplayer, protože to je jediný dobrý aspekt celé hry, SP už dávno šlo z kopce.



Sammael  2013-11-15 12:48:02**********30%

Klady:

-Možnost upravit postavu v MP
-Nečekaně \"špatný\" konec
-Módy v MP jako jsou Extinction,nebo Squads
-Samotný MP je docela zábavný(bohužel nepřináší tolik nového)
-Killstreaky jsou celkem zábavné

Zápory:

-Neskutečné nároky na HW
-Rozchodíte pouze na 64-Bitech
-Jak už bylo řečeno, 30+ GB na HDD, WTF?
-Grafika stejná jako u mnohem starších dílů, přitom nejsou vidět žádné pořádné změny
-Přemrštěná cena v podstatě za nic
-SP je vykrádačka filmů

Celkové hodnocení:

Po dohrání starších dílů jsem se na pokračování v podobě Ghosts těšil, bohužel jsem byl velice zklamán. Vývojáři nám slibovali jedinečný herní zážitek s \"novým\" enginem, kde se mapy budou měnit, obličeje budou úžasně reálné atd. atd., vše byly bohužel lži. Grafika je bez znatelných změn, a engine sám o sobě je velice nestabilní(pro info přečtěte některé z oficiálních fór). Změnu v mapách sotva znatelně postřehnete a co není naskriptováno nefunguje. Příběh by byl zajímavý, kdyby nepůsobil tak lacině a kdyby si vývojáři nepůjčili pár nápadů z filmů, které vás v okamžiku kdy tyto výpůjčky uvidíte, začnou být do očí. Pro mě je samotná hra veliké zklamání a lituji její koupě. Přesto dávám za snahu alespoň něco málo.



Pitrs  2013-11-11 15:02:49**********40%

Klady:

+ Takhle jsem se dlouho nezasmál

Zápory:

- Stále hnusná grafika, která obsahuje tolik filtrů, až se mi chce zvracet
- Kolem 30gb na hdd?! WTF?!
- Pouze podpora DX11, ale ve hře jsem žádnou z její funkcí nenašel O.o
- Žádný FOV slider
- Singl je velmi špatný vtip
- v MP za ta léta vůbec nic nového -_-
- Konec mi přišel strašně podobnej MW2, jenom v jiném prostředí
- Ano a nsmím zapomenout, psi O.o
- Za 5 hodin odhráno, ikdyž v tomhle případě to je spíše klad... díky bohu

Celkové hodnocení:

Dávám 40 protože to se prostě nedá! Dříve sem měl COD rád, ale od MW2 to de do sr*ček. Infinity Ward vůbec neví, jak se má dělat pořádná FPS hra. To už i ten Battlefield je lepší. Nevidím žádný logický a dobrý důvod si COD pořizovat. Koupě nehorázně lituju. Grafika z roku 2005, jenom přefiltrovaná aby trochu vypadala a poto taky zabýrá tak kurevsky hodně místa na disku. A k tomu ta nesmyslná podpora DX11. Nejhorší díl COD vůbec. Ale hlavně že dětičky budou spokojený, že? Udělají pif, paf, budou velký výbuchy a nesmyslně rychlá akce... Oh MY GOOOOOOOD...



eminem  2014-08-14 19:35:52**********60%

Klady:

+Pes Riley
+Skvělý Soundtrack
+Povedený Multiplayer
+Podvodní mise
+Spousta zbraní

Zápory:

-Zastaralá grafika
-Tradičně krátká kampaň
-Koridor
-AI nepřátel
-50 GB na HDD
-Absence detailů v interiérech
-Moc velké mapy
-Žádné velké změny

Celkové hodnocení:

Vždycky jsem dával přednost konkurentovi Medal of Honor,ale ten se poslední dobou jaksi vytratil a možná ani není divu když poslední díl Warfighter dopadl jak dopadl.Že si dá i série Call of duty menší pauzu tak to si nemyslí ani ti největší skeptici když značka vydělává tvůrcům obrovské sumy a přitom studia Infinity Ward a Treyarch odmítají dělat nějaké výrazné změny a přesto prodeje série každým rokem rostou a vlastně nic na tom nemění ani díl s podtitulem Ghost.Od té doby co jsem si pořídil World at War z roku 2008 se vlastně nezměnilo vůbec nic.Revoluci co předvedl první Modern Warfare rozhodně u Ghosts nečekejte.Po těch letech hra zaostává hlavně graficky.To co zvedalo ze židle hráče v roce 2007 už dnes každého nechá chladným a zastaralým enginem bude zklamán.Možná menší novinkou je pes Riley,kterého,ale bohužel využijete jen v jedné misi a pak už se vytratí.Nebýt klasicky povedeného multiplayeru tak si dovedu představit,že spousta hráčů už by o této sérii nechtěla ani slyšet,ale zatím se sérii daří skvěle,ale už by to chtělo,nějakou hodně razantní změnu a ne jen narychlo sesmolit kampaň,napsat pár bezcharakterních postav a přidat nový mód do multiplayeru.Bohužel lenost vývojářů je asi větší a asi nejeden z nich si asi říká:proč bychom něco měli měnit když každý nový díl se prodává víc než ten předešlý? Ten je jen otázkou co na to hráči.



TheHofi  2018-03-31 18:03:01**********60%

Klady:

Příběh
Zábavné přestřelky
Lokace misí
Zbraně
Ozvučení

Zápory:

Grafika
Optimalizace
Závěr hry

Celkové hodnocení:

No musím říct že jsem se celkem bavil ale pro mě jsou Call of Duty: Ghost jeden z nejslabších dílů série ale na odreagování dostanete solidní příběh a akci.



candle  2013-11-08 19:08:54**********78%

Klady:

SP - jako obvykle slušný příběh
velmi pěkné zpracováňí různých lokací

MP - Propracovanější mapy
hratelnost je velmi dobrá
provedeňí zbraní + jejich vzhled
výběr z mnoha modu
grfika se posunula sice málo ale posunula kupředu
výběr vlastňí postavy + scela odlišný systém tvořeňí class
++ Velmi oceňuji pokus zkusit něco zas jiného než MW

Zápory:

SP - přeci jen by chtělo začít nový příběh je to stále dokola

MP - chybí mi server browser + public mod SaD, nastaveňí FOV
Elite zatím nefachá
Po spuštěňí to stále má své mouchy ale snad vyjde patch

Celkové hodnocení:

Za tu cenu mít vlastně 3hry v jednom je skvělé. Hra je opět návyková a velmi zábavná. Nicméně byla chyba dělat hru pro všechny platformy a to se odrazilo na PC verzi.



Honze  2014-05-12 16:22:29**********80%

Klady:

Výborná kampaň, skvělý multiplayer, příjemná hratelnost

Zápory:

Krátká příběhová kampaň, velikost instalace, cena

Celkové hodnocení:

Nic nového pod sluncem, takže by se nemělo měnit ani výsledné skóre.



inexet007  2013-11-05 15:59:08**********84%

Klady:

drafika mp

Zápory:

hw naroky

Celkové hodnocení:

8



Navrc  2016-09-12 21:31:41**********85%

Klady:

pestrý příběh, multiplayer, extinction mode

Zápory:

grafika musí jet na nejvyšší rozlišení aby byla hezká

Celkové hodnocení:

Klasické CoD, pár novinek se zde objevilo, ale žádný zázrak, avšak multiplayer zabavý.



Breaker  2013-11-08 18:08:30**********90%

Klady:


- rozlehlejsi mapy.
- detailni prizpusobeni vojaka.
- vyber pohlavi vojaka muz/zena.
- moznost trenovat i jen s pocitacem rizenymi hraci, za vlastnich podminek.
- novy co-op mod s vetrelci na odreagovani.
- moznost poradat zapasy klanu, vcetne braneni na vlastni pude.
- paradni zvuky zbrani.
- velky vyber hernich modu.

Zápory:


- uvital bych vic map v zakladu.
- mapy jsou dost male.
- chce to vetsi interaktivitu s prostredim.
- osobne se mi vic libil styl vybaveni vojaka jak byl u BO2, jen body a moznost jakekoliv kombinace cehokoliv s cimkoliv.

Celkové hodnocení:


Spise nez MW3 je hra podobna na BO2, je svizna a zaroven dovoluje hraci konecne hrat hru ne jen jako "behat a strilet" ale i stealth akci.
Po MW3 a BO2 je to adekvatni nastupce, pro me vyborna hra.



SlowDowns  2013-11-09 22:14:58**********90%

Klady:

Možnost hrát za muže/ženu
Udělat si postavu podle sebe
Vzhled zbraní
Některé mapy
Mody
Trochu lepší grafika

Zápory:

Je to pořád to samé. (Což je mě jedno jsem největší fanoušek COD.)

Celkové hodnocení:

Jedná se o předchozí díl s pár vylepšeními a také trochu lepší grafikou. Hodnocení odemne nebude tak vážné protože jsem obrovský fanoušek všech COD a také se mi všechny COD díly líbily. Pro hráče, kterým se líbil BO2 nebo MW3 jen doporučuji. A ostatní mohou zkusit.



Radim 1974  2013-11-10 12:34:30**********100%

Klady:

Pro mne další pecka. Jako fanoušek této série nemám prostě co vytknout.

Zápory:

Nic

Celkové hodnocení:

Skvělá hra s krásným příběhem souboje pod vodou na souši ve vesmíru. Nádherné i když nascriptované detonace a pády.
Nemám za sebe co vytknout.



Jarin  2013-11-12 20:09:07**********100%

Klady:

-Lepší grafika
-singleplayer pobavil
-líbí se mi systém nastavovaní class a úprava postav
-nové cod :D
-více perků
-nové epické killstreaky
-nové mody
-"odstranění" nudných modů jako např. Capture the flag a nahrazení zábavných jako blitz
-Spousta dalších věcí, nechce se mi je psát

Zápory:

-Support package se vrátil
-Krátký SP
-Lhali o next gen (nevadí mi to)
-Odstranění skvělých modů jako demolition, sad (který 15. vratí)
-minimum 6 GB ram, hra používá pouze 2-3 gb ram -_-
-nepravdivé nároky, příšerně optimalizovaná hra
-ŽÁDNÝ ******** FOV slider, který byl i v BO2
-omezená FPS, stupidita
-IW se vy**** na PC verzi, dělají XBOX hru, takže se těším na treyarch COD, kteří myslí na PC hráče.
-asi všechno

Celkové hodnocení:

Je tu další call of duty, což jsem velice rád, rozhodně mě nepotěšili nepřiměřené požadavky, vrácení support killstreaků atp. BTW pan recenzent Pitrs napsal " Konec mi přišel strašně podobnej MW2, jenom v jiném prostředí" a hned pod to napsal, že to má krátký SP, který dohrál za 5 hodin. Akorát, že konec GHOSTS není konec MW2, konec MW2, je v první misi GHOSTS, z čehož usuzuji, že "pan" Pitrz GHOSTS vůbec nehrál a jen chtěl zhoršit hodnocení, a proto dávám 100 bodů, abych zlepšil score, protože tu hodnotí lidé, kteří to vůbec nehráli. Kupte si to pokud máte hodně rádi COD nebo SP COD, pokud nejste milovník této hry, tak si ji nekupujte, je to v podstatě stejné jako MW díly (mě to nevadí)



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze