Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze. Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Pangaron  2007-06-12 17:06:05**********100%

Hra:  PC  Vampire: The Masquerade - Bloodlines          Také napsat recenzi
Klady:

Jedna z nejlepších herních atmosfér vůbec se spolu s vynikajícím příběhem, zvládnutým herním systémem a skvělou hratelností slučuje do mistrovského díla.
Hudba, design, provedení, hlasy i výběr tématiky. Hra která mi připoměla jak jsem se cítil u hry DeusEx, ale tentokrát v upírském stylu.

Zápory:

První verze měly ošklivé bugy, ale ty jsou nyní pryč a z fanouškovské základny vycházejí stále nové updaty, které hru balancují a doplňují.
Chorobná závislost. Pokud nebudete mít zrovna co hrát, velice často vás napadne znovu si zahrát VTM:B a to i za předpokladu že jste ho dohráli už desetkrát.
Trojka (vývojáři) se rozpadla, takže pokračování se asi jen tak konat nebude.

Celkové hodnocení:

Tahle hra by měla být nutností pro každého fanouška RPG a her obecně.



strelec  2007-06-13 15:07:43**********100%

Hra:  PC  STAL          Také napsat recenzi
Klady:

-obrovsky herni prostor
-skvela hratelnost
-stridani dne a noci
-pohybujici se MPC
-7 alternativnih koncu
-vyborna grafika

Zápory:

-sposta drobnych chyb ale vetsinu jich opravuji patchea
-velke graficke naroky

Celkové hodnocení:

dle me je stalker nejlepsi hra tohoto roku a jeste lepsi je kdyz si dodate nejake modifikace treba real mod ktery
udela ze hry skoro film :)



Jakub Sobotka  2007-06-14 19:44:09**********100%

Hra:  PC  Baldurs Gate Compilation (4 in 1 box set)          Také napsat recenzi
Klady:

Jelikož se jedná o kompilaci 4 her, je těžké hodnotit, ale jednu věc mají všechny společné. Dokonalý a chytlavý příběh. Rovnýma nohama do něj hupsnete v prvním díle, abyste se lehce odchýlili v datadisku a pokračovali v monstrózním druhém dílu, který rozhodně nebudete chtít dohrát jen jednou, jako ostatně i první díl a celou ságu putování po stopách vlastního osudu zakončíte v posledním datadisku. Počítejte s tím, že na dohrání všech her vám 50 hodin stačit nebude, pokud si je chcete skutečně užít.
Dalším plusem je grafické zpracování. Grafika je nádherná, efekty kouzel vám při soubojích vezmou dech a po okolní krajině se rádi jen tak projdete.
Hra přitom netrpí leniearitou a rozhodně se nestane, že by jste se stali tak silnými abyste se mohli považovat za polobohy.

Zápory:

Těžko na této legendě nějaké najít. Snad některým může vadit že poslední datadisk se velmi mění v čistě bojovou akci a příběh trošku ustoupil, ale to není nijak velké mínus. Celkově zápory těžko najít, jedná se skutečně o jednu z nejlepších her co svět spatřila, takže zápory si musíte najít individuálně.

Celkové hodnocení:

Série BG je nepochybně legendou, ke které se hráči vraceli, vrací a zcela jistě vracet budou. Pro hráče PRG je toto naprosto nutnou hrou i když některým v dnešní době může připadat složitá. Jinak opravdu nemohu dát jiné hodnocení, než to které dám.



Marek  2007-06-15 16:15:49**********100%

Hra:  PC  Mafia          Také napsat recenzi
Klady:

Je to kultovní hra, která zatím nenachází přemožitele. Super zbran Thompson nebo colt 1911, detaily automobilů, honičky.

Zápory:

Škoda, že nedošlo k vydání pokračování.

Celkové hodnocení:

Nejlepší hra co jsem hrál.



Jarda  2007-06-16 10:32:12**********100%

Hra:  PC  World Of Warcraft          Také napsat recenzi
Klady:

Grafika, herni svet, propracovane postavy, Questy a hlavne velka skala zbroji,zbrani atd.

Zápory:

moc velky svet, velka zavislost

Celkové hodnocení:

Tato hra je podle meho posudku nejlepsi MMORPG na svete.



Danek  2007-06-17 16:53:54**********100%

Hra:  PC  The Elder Scrolls IV: Oblivion          Také napsat recenzi
Klady:

Přenádherná grafika , svět propracovaný do nejmenších detailů. Velké množství druhů zbraní a nepřátel. Vytváření postavy.

Zápory:

Omezený inventář.

Celkové hodnocení:

Prostě nej hra.



Arny  2007-06-18 15:25:58**********100%

Hra:  PC  Spider-Man 3          Také napsat recenzi
Klady:

Je tato hra super, grafika je fakt good! velmi dopručuju.

Zápory:

nic není, co bych mohl vytknout!

Celkové hodnocení:

Velmi doporučuji



Danda  2007-06-19 16:20:30**********100%

Hra:  PC  World of Warcraft: The Burning Crusade          Také napsat recenzi
Klady:

Velmi chytlavé
Nové bitevní pole
Vydařený nový obsah - Outland a dvě startovní zóny
Rozšíření profesí
Létající mounti
World PvP

Zápory:

Přetížené servery po vydání

Celkové hodnocení:

Nejlepsi MMORPG na světě.



snakegun  2007-06-19 20:34:51**********100%

Hra:  PC  Rise of Nations: Rise of Legends          Také napsat recenzi
Klady:

Zajímavá strategická hra. Po dlouhé době povedená hra. Výborná grafika.

Zápory:

Na žádné jsem nepřišel.

Celkové hodnocení:

Výborná strategie. K tomu není co dodat.



snakegun  2007-06-19 20:47:30**********100%

Hra:  PC  Heroes of Might and Magic 3 Complete          Také napsat recenzi
Klady:

Pěkná grafika. Řekl bych,že je to jedna z prvních nejpovedenějších strategií.

Zápory:

Na žádné jsem nepřišel.

Celkové hodnocení:

Výborná hra. Každý kdo miluje strategie jí musí mít.



snakegun  2007-06-19 20:50:35**********100%

Hra:  PC  Heroes of Might and Magic V          Také napsat recenzi
Klady:

Výborná grafika. Celkově perfektní provedení hry. Na hře jsou velmy dobře udělané kampaně.

Zápory:

Náročnější na HW. Jinak nemám výtek.

Celkové hodnocení:

Co dodat prostě Heroes.BOMBA strategií. Jako vždy povedené.



snakegun  2007-06-19 20:54:13**********100%

Hra:  PC  Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate          Také napsat recenzi
Klady:

Výborně propracované scénáře i kampaně. Perfektní hratelnost.

Zápory:

Náročnější na HW. Jinak není výtek.

Celkové hodnocení:

BOMBA strategie. Život bez Heroes nejde.



snakegun  2007-06-19 20:58:20**********100%

Hra:  PC  Warlords Battlecry III          Také napsat recenzi
Klady:

Výborně hratelná strategie. Velká škála ras.

Zápory:

Jen jediný zápor,při multipleyer nelze hru pozastavit.

Celkové hodnocení:

Strategie tak,jak má vypadat.



Tornado.ETA  2007-06-20 10:05:31**********100%

Hra:  PC  Heroes of Might and Magic 3 Complete          Také napsat recenzi
Klady:

Pěkný příběh, který néjednou nutí člověka dohrát do konce. Super hratelnost, možnost strategie a taktiky a hlavně se u toho člověk nikdy nenudí....tento díl je prostě špica :)

Zápory:

Jakmile se do ní zahrajete, tak nejen že je to masivní žrout času, ale všechny ostatní hry Vás přestanou najednou bavit :D

Celkové hodnocení:

Kdo nikdy tuto hru nehrál, neví o co přichází!!!



LordLexus  2007-06-20 15:37:35**********100%

Hra:  PC  Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate          Také napsat recenzi
Klady:

+očekáývaný datadysk k H.M.M.
+KARAVANA
+přidan noví hrad trpaslíci (excelentní)
+zvíšen reprtuar artefaktu, dovedností a kouzel

Zápory:

- Nemám žádnou vítku

Celkové hodnocení:

Kdo nehrál ten neví doporučuju a pokud se vám to nebude líbit tak si to nechte pro sebe a pokud se vám to líbit bude tak to řekněte dalším :D



fobos  2007-06-20 17:38:52**********100%

Hra:  PC  Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth II          Také napsat recenzi
Klady:

dobře propracovaná hra velké armády dobrá grafika velký herní svět

Zápory:

velké hrací nároky

Celkové hodnocení:

je to dobrá hra má dlouhé mise prostě dobrá hra



král  2007-06-20 19:41:57**********100%

Hra:  PC  LotR: The Battle For Middle-Earth II - Rise of the Witch-king          Také napsat recenzi
Klady:

Nejlepší grafika ze všech, nová třída obrů, lepší mise, velký výběr hrdinů a to nejlepší nová tvorba hrdiny.

Zápory:

Velké sistémové požadavky,úrovně budov dycky byly úrovně podle jednotek ale teď musíme za suroviny nakupovat úrovně.

Celkové hodnocení:

Dobrá grafika,velký herní svět,velký výběr hrdinů a stavba hradeb je to prostě dobrá hra.



dada  2007-06-21 14:49:31**********100%

Hra:  PC  Lineage 2 - The Chaotic Throne: Gracia          Také napsat recenzi
Klady:

Nejlepsi onlainovka jakou jsem mel tu cest hrat :)

Zápory:

Naprosta ztrata kontaktu s realnym svetem:( Jinak samozrejme Lagy...

Celkové hodnocení:

Nekupujte tuto hru, pokud nechcete ztratit realne predstavy o case a svete kolem Vas.



hartal  2007-06-23 17:52:19**********100%

Hra:  PC  World Of Warcraft          Také napsat recenzi
Klady:

Ohromné množství questů, profese a skilly, jisá reálnost (abyste se něco naučili,musíte jít za někým kdo to umí...), grafika, soundrack

Zápory:

Měsíční poplatky (nestačilo by na pů roku zaplatit třeba 500 korun?)

Celkové hodnocení:

¨Jediná MMORPG kterou hraji a myslím že je to dobře. Je to opravdu nejnejnej



Zia  2007-06-24 07:07:53**********100%

Hra:  PC  The Sims 2: Roční období (Seasons)          Také napsat recenzi
Klady:

Na tento datadisk jsem se dlouho těšila. A nezklamal. Do hry ,kde žije simík svůj život tak přibylo střídání ročního období, co dokresluje vlastně plynutí času. Střídá se počasí a také přibylo mnoho akcí pro tato roční období. V zimě si můžete hrát venku ve sněhu, v létě se např. koupat, atd. Přibylo zahradničení, kde si můžete vypěstovat plno plodů na zahradě nebo ve skleníku a také si z těchto plodů vymýšlet různé lektvary s různými účinky. Můžete chodit bruslit, koupat se v bazénu se skluzavkou, hrabat listí, lovit ryby, ze který se dá uvařit chutné jídlo. V domácnosti je vynikající uklid jídla do lednice, aby se po nedojezené nemuselo vyhodit. Přibyli nová zaměstnání. Pro úplnost života simíků se nyní převlékají do venkovního oblečení, když je jim zima. Mohou nachladnout nebo se přehřát na sluníčku a musí se léčit. K tomuto střídání období přibylo hodně oblečení.Pokud simík pěstuje zeleninu tak se může stát zahrádkářem v klubu a dostat i bonusy za svoji práci.

Zápory:

Jedině bych asi hře vytkla její cenu. Jsme velcí fandové této hry šetříme na všechny datadisky , ale přídavky do hry by mohly být o něco levnější. Cena za kterou se prodávají je vlastně cena skoro nové hry a ta vlastně kupujeme jen doplňky.
Dalším, záporem je snad to, že pro slabší počítače je již přidávání datadisků neúnosné a hra se začíná pořádně sekat.

Celkové hodnocení:

tento datadisk po datadisku Podnikání a Noční život je snad dalším nejlepším rozšířením.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze