Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze. Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Marry  2019-05-23 17:05:29**********70%

Hra:  PC  Total War: Three Kingdoms - Limited Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Velikost mapy.
Vlajky v bitvě.
osvojování umění, místo výzkumu.
soundtrack.

Zápory:

Grafika.
OP kavalérie, v každé bitvě jedna jednotka kavalerie cca 600killů.
NPC spamuje lučištníky, jako v každém TW.
Stupidní armády, kde každý generál může mít jen 6 jednotek a spojit můžete tři, je to pak hrozně nepřehledné, jak v bitvě, tak na mapě kampaně.
Spojování jednotek, když jsou po bitvě nejspíš půjde ctrl+M, ale nemůžete spojit jednotky od různých generálů.
optimalizace.
infrastruktura jako měl shogun, takže čiště okopírovaný.
Provincie jako v thones of britannia, takže jedno město a pár málo bráněných vesniček kolem, takže nejste nikdy v bezpečí a musíte se s armádou přesunout na druhej konec svojí frakce, proto že vám někdo obsadil vesničku, kterou nelze ubránit.
Diplomacie je hodně nepřehledná.
To co v každém díle kritizuji je DLC blood and bone, myslím teda že se tak jmenuje a je to stupidní věc, nevadí mi dát pár korun za DLC, které ve hře už samozřejmě má být od začátku a neplacené, ale štve mě to, že to přidaj až nějakou dobu po vydání, thones of britannia to měli až snad po půl roce vydání.

Celkové hodnocení:

Je to taková hrubá recenze, proto že mám ve hře nahráno několik hodin a kampaň za jednu frakci.
Jsem velký hráč TW, mám na různých dílech tisíce hodin a tohle je jeden ze slabších dílů.
Zahraju si to, ale vrátím se zase na warhammer a počkám na trojku a snad konečně udělaj i nový medieval.
Velké mínus kvůli okopírované infrastruktuře ze shoguna.
Nejhorší je, když vám na konci tahu, někdo nabídne nějaké dohody z diplomacie a vy vůbec netušíte, kdo to nabízí, proto že je kolem vás spoustu frakci a všechny se jmenujou Sun Tien, kung sun can, juan šuo atd.. všichni skoro stejné vlaky, stejné názvy a vy ani ne,ůžete se podívat, kde na mapě jsou, proto že můžete pouze potvrdit dohodu, nebo odmítnout, proto je diplomacie tak zmatená v tomhle.
Neni to nejhorší díl, ale rozhodně nepatří ani do těch lepších.



Azaziel  2019-05-22 14:20:26**********60%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance          Také napsat recenzi
Klady:

Konečně hra ,která se dá srovnat s Gothicem
Po dohrání hry nakradený materiál 20 tun a 98 000 ve zlatě.

Zápory:

české titulky absence českého jazyka
Všechno se dá projít jenom s lukem a šípem,nepotřebujete meč a štít
hra je pro mě strašně malá.
Stavění města : dohráno za 2,5 hodiny.
vyvojáři nedodrželi co naslibovali.
Ve vlastním městě nemůžu prodat kradené zboží.
mlynáři koupili tak 20 % kradeného zboží.

Celkové hodnocení:

dobrá hra.



Azaziel  2019-05-22 14:08:42**********95%

Hra:  PC  Metro: Exodus - Day 1 Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Dobrá střílečka.
Suprový prostředí.
Far cry new dawn se může jít zahrabat ve vytvořeném světě po atomové válce.

Zápory:

Předvídatelnej děj.
Foto režim - chybí tlačítko fotoaparátu a ukládaní fotek.

Celkové hodnocení:

Luxusní hra.Mám metro auroru a pořád čekám na to dlc co mám předplacený!



hunt  2019-05-16 12:00:20**********70%

Hra:  PC  RAGE 2          Také napsat recenzi
Klady:

schopnosti
vylepšování postavy
prostředí

Zápory:

slabý příběh
vcelku prázdný svět
absence střelby z krytu
vedlejší mise
zvuky

Celkové hodnocení:

Zklamání. Promrhaný potenciál, hra bez příběhu, působí nedodělaným dojmem. Čistě jako střílečka dobré, ale to je tak vše.



Milan  2019-05-02 09:28:19**********85%

Hra:  PS4  Days Gone          Také napsat recenzi
Klady:

+ nejhezčí zombie svět
+ skvěle propracované ovládání motorky
+ detaily prostředí
+ vyprávění příběhu
+ hutná atmosféra
+ hordy přináší příjemnou zábavu a adrenalin
+ RPG prvky - hlavně si mi líbí designové u motorky a zbraní - přidělat si na baseballovou pálku hřebíky nebo měnit částečně design motorky je skvěle osvěžení

Zápory:

- sem tam nějaký bug ale to otevřené světy mají všechny
- Chování protivníků je občas nesmyslné
- občas nesmyslné úkoly které prostě nechcete ale musíte je splnit
- za me na survival horor je to jednoduché na střední obtížnost
- u exkluzivity na PS4 jsme měl určitá očekávání které se nevyplnilo
- mám raději více naskriptované hry s přechody přímo ze hry do filmu - zde se nic takového neděje i přesto ze na gameplay z roku 2016 to bylo a nyní ve hře to není - zase byly přidány jiné věci i přesto jsme se cítil trochu podveden

Celkové hodnocení:

Kdybych měl hru rovnat s dalšími exkluzivty na PS4 jako je God of War, Last of Us, které jsem hodnotil 90% a více tak dám Days Gone maximálně 70%. Ale zas když si to porovnám se hry které jsou na trhu pro všechny platformy tak tahle patří k těm lepším a kvalitním hrám. A otevřených zombie světů s originálním nápadem, příběhem a detailně zpracovaným prostředím není. Věřím že menší nedostatky vývojáři opraví a dodají nějaké nadupané DLC. Měl jsem velká očekávání ale to protože exkluzivity na PS4 stojí za koupi konzole PS4 ale pro tuhle exkluzivitu to úplně neplatí. Ale pořád je to skvělá hra se spoustou zábavy, kvalit a hutné atmosféry. Za mě 85%



Jan Semerad  2019-05-02 02:17:58**********65%

Hra:  PS4  Days Gone          Také napsat recenzi
Klady:

post apo. svět
motorka a volný pohyb
české verze ( pro někoho )

Zápory:

hodně bagů
celkém nedodělané ovládání
někdy jsou znát grafické chyby

Celkové hodnocení:

škoda tolika chyb a bagů jinak by to mohlo být velice dobré, bohužel The last of us stále nepřekonán :) The last of us překoná až The last of us 2 :))))



elfík  2019-04-14 10:08:09**********80%

Hra:  PC  Grand Theft Auto IV: The Complete Edition          Také napsat recenzi
Klady:

GTA IV:
+jízdní model je super
+velká mapa a Liberty City celkově
+délka hry
+aktivity (bowling, šipky,...)
+dobrá hratelnost
+postava Nika
+zakomponování mobilu
+dobrý dabing postav

Epizody:
+doplňuje příběh z původní hry a osvětluje některé dějové zvraty
+nové zbraně
+obě epizody mají jiný "kabátek", tzn jiná stylistika atd. (samozřejmě v jádru je hra pořád stejná)

Zápory:

GTA IV:
-velký problém hru spustit na WIN 10, po různých úpravách, stažených fixech a upravování adresářů se hru nějakým zázrakem podařilo spustit (stejné pro Epizody)
-mizerná optimalizace
-ne tolik možností jak by se mohlo zdát
-pomalý nástup hry, první 3-4 hodiny jsou celkem nuda
-až směšná inteligence policie

Epizody:
-i když doplňují hlavní příběh, tak mi to přišlo jako strašná nuda a nezajímavé
-u motorkářské epizody taková šedá hnusná stylistika (filtr), jakoby bez barev
-o dost těžší než původní hra, některé mise jsem musel opakovat třeba i 5x
-méně možností než v původní hře

Celkové hodnocení:

Stojí za zahrání, minimálně GTA IV rozhodně. Epizody doporučuju pouze pokud se vám původní hra líbila, je to více téhož, avšak s méně zajímavými postavami. Když zprůměruju všechny tři hry, dostanu výsledné hodnocení 80%



Flash Gordon  2019-04-08 16:17:28**********100%

Hra:  PC  Kabel USB / MicroUSB 3m - černý          Také napsat recenzi
Klady:

cena - výkon
3m

Zápory:

krátký konktor

Celkové hodnocení:

Vlastně ani nevím, jak bych měl zhodnotit 3 metry černého kabelu.



Flash Gordon   2019-04-08 16:14:31**********100%

Hra:  PC  Puzzle Zaklínač - Ciri a Vlci          Také napsat recenzi
Klady:

Kvalita
Cena
Zábava u skládání

Zápory:

Není pro slabší povahy

Celkové hodnocení:

Zaklínač nabízí další desítky hodin zábavy, tentokrát ve formě skládání Cirilly Elen Fiony Rianon.



Flash Gordon  2019-04-08 16:10:49**********70%

Hra:  PSP  Power Dock + Screen Shield (pro konzole Sony PSP 1000 z roku 2005)          Také napsat recenzi
Klady:

cena

Zápory:

ani už nevím

Celkové hodnocení:

Nic moc. Snad někdo napíše lepší recenzi.



Flash Gordon  2019-04-08 16:08:27**********50%

Hra:  PSP  Travel Case (pro konzole Sony PSP 1000 z roku 2005)          Také napsat recenzi
Klady:

cena

Zápory:

zbytek
pěkný aušus, ale za tu cenu...

Celkové hodnocení:

Opravdu nevím co tu napsat.



Flash Gordon  2019-04-08 16:06:42**********100%

Hra:  PC  Šála Star Wars - Galactic Empire Logo          Také napsat recenzi
Klady:

velká
příjemná
logo na správném místě

Zápory:

nic

Celkové hodnocení:

ideální dárek pro každého člena Impéria.



Flash Gordon  2019-04-08 16:04:06**********100%

Hra:  PC  Sklenice Pán prstenů - U Skákavého poníka          Také napsat recenzi
Klady:

tento ,,půllitr" má objem jednu PINTU a každý správný fanoušek ví, že pintu?, tu si dám!

Zápory:

asi jen, že neznám hospodu, kde by mi do něj nalili

Celkové hodnocení:

Opravdový skvost vyjímající se jak v ruce, tak na stole, ale jen pro domácí použití.



Flash Gordon  2019-04-08 16:00:20**********99%

Hra:  PC  Plakát Overwatch - Key Art          Také napsat recenzi
Klady:

velikost
kvalita

Zápory:

kvůli velikosti plakátu jsou detaily trochu kostrbaté, ovšem pouze na vzdálenost menší než půl metru

Celkové hodnocení:

Super plakát



Flash  2019-04-08 15:57:35**********100%

Hra:  PC  Plakát Skyrim - Attack          Také napsat recenzi
Klady:

velikost
kvalita

Zápory:

nic

Celkové hodnocení:

Zkrátka super plakát



Flash Gordon  2019-04-08 15:55:48**********99%

Hra:  PC  Plakát Horizon: Zero Dawn - Key Art          Také napsat recenzi
Klady:

velikost
živost
kvalita

Zápory:

velikost, ano velikost tohoto plakátu je jeho předností i újmou

Celkové hodnocení:

Super plakát pro všechny fandy i nefandy této hry.



Flash Gordon  2019-04-08 15:52:25**********95%

Hra:  PC  Konzole Atari Retro Handheld          Také napsat recenzi
Klady:

velikost
ovládání
můžete hrát kdykoliv a kdekoli
žádná nápověda, cíl musíš najít sám
Easter egg z filmu Ready player one: hra začíná

Zápory:

výdrž baterií

Celkové hodnocení:

Pokud vás omrzelo PSP a přesto si chcete zahrát nějakou klasiku, která vás chytne a nepustí, tak je pro vás tato konzole ideální volba.



Flash Gordon  2019-04-08 15:46:57**********87%

Hra:  PC  Joystick Atari USB + hra Atari Vault          Také napsat recenzi
Klady:

hra Atari Vault na steamu
hra se dá ovládat také myší a klávesnicí, což je mnohem pohodlnější, ale tím přijdete o tu největší srandu

Zápory:

špatně se ovládá
není pro každého
handheld verze je mnohem lepší

Celkové hodnocení:

Atari nabízí mnoho hodin zábavy a frustrace u klasických arkádových her. Aby byl váš zážitek opravdu strhující, musíte naprosto proniknout do dané hry. Navíc Atari Adventure přece obsahuje 1. Easter egg na světě, známý z filmu Ready player one: hra začíná.



Sam Fisher  2019-04-05 17:50:49**********60%

Hra:  PC  Metro: Exodus - Day 1 Edition          Také napsat recenzi
Klady:

+Příběh
+Gunplay
+Pořád je to staré dobré Metro
+Dynamické počasí
+Audio stránka hry
+Možnost výběru (hrát mise ve dne či v noci)

Zápory:

-Osekané grafické nastavení
-Nemožnost vypnutí Motion Blur
-Technický stav (bugy,glitche)
-Epic Games Store

Celkové hodnocení:

Takže jak bych začal...Hra si zakládá na příběhu,který je opět perfektně vyprávěn a zpracován.Přesun hry z úzkých chodeb a tunelů metra do otevřenějších lokací se také povedl.Pořád je to to staré dobré,hororové Metro.Střídání dne,noci a počasí dobře promíchává karty v hratelnosti.Buď hrát mise v noci,kdy stráže spí,ale monstra jsou na vzestupu,nebo naopak ve dne,kdy stráže jsou vzhůru a ve větším počtu,takže záleží jen na člověku,co mu vyhovuje.Morální systém,taktéž bez chyby.Co se týká audia,krásně zpracované,pořád jsem měl strach odkud na mě cosi vyskočí a vytí hlídačů mě straší ještě teď.Bohužel toto je vše,co se dá na hře pozitivně hodnotit.Tady se dostávám k negativům celé hry.Technická stránka hry je slabá.Od osekaného grafického nastavení,které je limitováno na presety Low,Medium,Ultra atd.Lze si zapnout/vypnout Physx,Teselaci,Hairworks.Ale možnost nastavení antialiasingu chybí.Taktéž nelze vypnout Motion blur ve hře,hra i na LOW nastavení Motion Bluru,vypadá jako mázlé hovno,i na Ultra preset.Lze jej vypnout v config souboru,ale to vám zase může pokazit hru,takže doporučuju jen na vlastní triko.Hra obsahuje také dost bugů a glitchů.Některé úsměvné,některé méně a některé,kvůli,kterých bych vyhodil PC z okna.Posledním příkladem je bug,kdy se vám načte save,který jste si uložili pár hodin zpátky,i když víte,že jste ukládali hru minutu nazpět.Takhle mi to ta hra udělala 2x,pokaždé jsem přišel o pár hodin postupu hrou.Tohle jde ruku v ruce s tím,že je hra jen na EGS,kde nejsou cloud savy,které by tenhle problém jaktakž vyřešily.Celkově bych hru hodnotil,když teda pominu technickou stránku hry ,na takových 90/100.Bohužel po kontroverzi kolem přesunu na EGS před vydáním,nedodáním Day1 bonusů,které byly hráčům slíbeny,naprostým pohrdáním zákazníků ze strany vydavetele a EGS a technickou stránkou hry,nemůžu jinak než dát 60/100



DEU  2019-04-01 10:00:09**********20%

Hra:  PC  Battlefield V          Také napsat recenzi
Klady:

grafika a zvuky

Zápory:

nudny single player plny SJW agendy, sealth misi, absolutni absence fyzikalnich zakonu, na nejtezsi obtiznosti velmi jednoduche, dohrajete za 3 hodiny
multiplayer je plny bugu, hra se casto dostava do faze, kdy je nutne ji ukoncit Ctrl+Alt+Delete, spojuji se HUD pauzy a hry, casto se HUD vypne a vy nevite, proti komu stojite, padani hry, nezapocitavani Assignmentu
- historicke nepresnosti, absence bullet dropu u odstrelovacich pusek

Celkové hodnocení:

Koupe teto hry jsou vyhozene penize. WW2 konflikt si hraje na politickou korektnost na ukor realismu. Ve hre chybi ikonicka puska M1 Garand, jejiz absence se rovna herezi. Nebrat ani zdarma.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze