Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze. Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Yuichiro  2018-08-15 13:27:44**********70%

Hra:  PC  Quake Champions - Scalebearer Edition          Také napsat recenzi
Klady:

- kompletní hra včetně všech budoucích hrdinů
- robustní, dobře zpracovaná socha
- sběratelský box

Zápory:

- kromě sochy žádný fyzický obsah
- paint už bohužel tak kvalitní není
- vzhledem k obsahu vysoká cena

Celkové hodnocení:

Socha sama o sobě se povedla, nicméně barevně je hodně jiná, než co jsem podle obrázků čekal. Tato část působí lehce odfláknutě.
Jiný důvod pro nákup Scalebearer edice neexistuje, takže za ty peníze to mohlo být o něco lepší.



Magistr  2018-08-08 19:22:27**********98%

Hra:  PC  Dishonored (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady:

Myslím, že způsob jak nejlépe vyjádřit klady této hry by bylo celou složku Dishonored z HDD zkopírovat a nechat čtenáře kochat se každou jedničkou a nulou, která v Arkane Studios vznikla. Celá hra je prostě dokonalá. Kdybych měl jmenovat, tak konkrétně bych zmínil určitě příběh, a to nejenom hlavní dějovou linku, ale i ty vedlejší (např. Bábi Hadrová, Slackjaw...). S tím samozřejmě souvisí i postavy, které jsou velice zajímavé a osobité. Vžít se do role Corva Attana, zneuctěného a pošpiněného císařovnina ochránce, mi vůbec nedělalo problém. Dále je třeba zmínit level design, který je opět špičkový. Na každé mapě je spoustu postranních uliček, vchodů, balkónů, alternativních cest... Pokud jste fanouškem stealth her, prozkoumávání map, plánování atd., tak se budete dobře bavit. Samozřejmostí je široká paleta zbraní, magických schopností, různých vylepšení, modifikací... Příjemně překvapily i různé typy nepřátel (tallboyové, Daudovi assassíni), u kterých vždy člověk musel přehodnotit svou strategii, čímž dostala hra nový rozměr. Možnost ovlivnění konce taky potěší, stejně tak možnost kompletního vypuštění stealth přístupu, na což je hra taktéž uzpůsobená.

Zápory:

Jak už jsem psal předtím, poměrně těžko se hledají. Kdybych měl něco vytknout, tak možná, že jako hráč jsem se trochu cítil tlačen do stealth postupu. Především kvůli trošku zvláštnímu sytému generování konce, kde platí, že čím více nepřátel zabijete, tím vyšší bude ukazatel chaosu a tím horší bude konec. No a všichni chceme ten happy end nebo ne? Na druhou stranu to zase zlepšuje znovuhratelnost.

Celkové hodnocení:

Když jsem se po dohrání veleúspěšného DLC ze hry Dishonored 2 s názvem Death of the Outsider rozhodl vrátit do Dunwallu, tentokrát v kůži samotného Lorda Protektora, nečekal jsem, že se budu takhle bavit. Po těch pár letech jsem už zapomněl jak dobrý první díl této nyní již věhlasné série je. Silně doporučuji všem hráčům, kteří mají rádi stealth hry a dobrý příběh



Tibor  2018-08-05 07:43:49**********18%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - From the Ashes (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady:

- prodlužuje hru

Zápory:

- NESTAVÍTE vlastní vesnici jak hlásá titulek!
- pouze (ale brutálně) sháníte peníze
- je zde cca 9 přednastavených domů
- jen sháníte materiál, každý dům má své pevné místo a ani se nějak (třeba v rámci nějaké minihry) NEPODÍLÍTE na jakékoliv stavbě
- kupci NEMAJÍ peníze

Celkové hodnocení:

Tahle hra je velká nafouknutá bublina. Cca 9 domečků přičarujete na přednastavená místa. Ano vy zvolíte pořadí a asi dva domy které tam nepůjdou. 85% hry (dlc) se recikluje kradení po celé mapě aby jste prodali materiál kupcům, kteří nemají neustále peníze a tak chodíte spát a spát aby se jim nějaké přičarovaly. Co se týká samotné stavění tehdejších domů, nic z toho se nedovíte a ani se na ničem nepodílíte... Pro mě zklamání i za těch 250,- Nechutná nafouknutá bublina. PS: nechápu tu realičnost: Jste pověřeni postavit vesnici a nikdo vám na to nedá ani korunu!!! Tak to skutečně tenkrát fungovalo????



UchihaNaoto  2018-08-03 23:21:22**********81%

Hra:  PS4  Shining Resonance Refrain - Draconic Launch Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Krásný hudební doprovod
Větší množství dabovaných rozhovorů
Vcelku podařený příběh s rozvojem postav
Podpora trofejí s platinou
Soubojový systém se spoustou atributů a schopností
Dabing postav

Zápory:

Ve vypjatějších akčních momentech velký pokles fps fujky.
Opakující se nepřátelé jen v jiných barvách a velikostech
Málo oblastí v herním světě k prozkoumávání
Málo herních cutscén/trailer vám vyzradí absolutně všechny cutscény ze hry

Celkové hodnocení:

Hra Shining Resonance Refrain,která už vyšla před více jak deseti lety dokáže zaujmout i na dnešní poměry vydávaných her.Největším tahounem celé hry je samozřejmě příběh jako u každé JRPG hry.Dále je zde vyzdvihován soubojový sytém s různými akčními schopnostmi k již tradičním akčním prvkům každého hrdiny.
Hra sleduje osud postavy Yumy,která v sobě dřímá ducha zářícího draka a má možnost se do této podoby draka i převtělit.
Vaším úkolem je zabránit Impériu v nadvládě světa a ovládnutí pozůstalých dračích duší po,kterých prahne právě zmíněné Impérium.
Hra má silně pojatý příběh o kamarádství postav okolo hlavního hrdiny Yumy,ale i celého spektra vedlejších postav.Příběh je vyprávěn opravdu dojemným stylem kdy i já jakožto né velký fanoušek JRPG her jsem místy zamáčkl slzu,protože o zvraty v příběhu této hry není nouze.Takže už to pomalu zkrátím i pro příležitostné hráče JRPG her jako jsem já,kterým se líbí stylizace hry a příběh spolu s akčními rpg prvky bych hru doporučil.Jedná se o krásný počin kdy spolu s příběhem,souboji a o víceméně menší rozlohu světa dostanete hutnou porci skvělé pohádkové zábavy na cca 50hodin se splněním platiny počítejte tak 80/90h.



Marek  2018-07-23 10:42:04**********10%

Hra:  PS4  Kingdom Come: Deliverance - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady:

- Volnost
- Grafika

Zápory:

- Příběh
- Špatné vykreslování textur

Celkové hodnocení:

Hra i na časté chyby a špatně vykreslované textury by nebyla špatná, ale z čeho jsem byl doslova v šoku je příběhová kampaň. Abych byl přesný, tak její závěr(nemá konec). Je neskutečně a typicky ČESKÉ Vám naservírovat nedokončený produkt. V tomto případě nedokončený příběh, kdy je další pokračovaní v nedohlednu. "Super" jsou nesmyslné datadisky, jako výstavba Přibyslavic, za který si musíte samozřejmě zaplatit a které Vás nikam neposouvají. Tato hra je pro mě obrovské zklamání.



Rafa21  2018-07-22 22:06:29**********100%

Hra:  PS4  AO International Tennis          Také napsat recenzi
Klady:

Perfektní grafické zpracování
Licencovaní hráči,hráčky a kurty

Zápory:

Nic mě nenapadá

Celkové hodnocení:

Tentokrát mě tento tenis velmi pohltil a baví mě hrát den co den.



XMutant  2018-07-17 07:10:50**********90%

Hra:  PC  Figurka Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Crash Bandicoot          Také napsat recenzi
Klady:

Provedení, ruční nanesení barev

Zápory:

Žádné

Celkové hodnocení:

Kvalita od profesionálů z First 4 Figures. PVC za tuhle cenu je možná zavádějící, ale jde o značku a figurku nebývale kvaloty, která i časem bude držet cenu. Baleno do hezké krabice s průhledy, takže ji můžete vystavit i tak. Póza Crashe navíc může mezi jinými figurkami působit vtipně lakonicky.



XMutant  2018-07-17 06:49:34**********90%

Hra:  PC  The Sky: The Art of Final Fantasy - Slipcased edition          Také napsat recenzi
Klady:

Provedení, mohutnost

Zápory:

Při pádu na hlavu může zabít

Celkové hodnocení:

Nádherný kousek, který potěší všechny knihomoly a čichače tiskařského lepidla. A že je ho tu na tom množství stránek více než dost.



Sarakat  2018-07-15 13:00:33**********100%

Hra:  PS4  Detroit: Become Human          Také napsat recenzi
Klady:

Grafická stránka
Volby, volby, volby
Znovuhratelnost
Příběh Kary

Zápory:

Poněkud zmatečné ovládání pro pohyb

Celkové hodnocení:

Dohrajete hru, začnete znovu, něco málo v rozhodování změníte a máte zcela jinou hru a konce. Jedna z mála her, kde se vyplatí se snažit získat všehny trofeje.



SamkoHDcz  2018-07-12 20:21:30**********55%

Hra:  PS4  Battlefield 1: Revolution          Také napsat recenzi
Klady:

Pěkná grafika,

Zápory:

Hrozně moc bugů,propady GPS,málo zbraní

Celkové hodnocení:

Podprůměrná hra



MagRe  2018-07-11 11:27:21**********80%

Hra:  PC  Fallout 4: Game of the Year          Také napsat recenzi
Klady:

Fallout :)
prostředí
budování

Zápory:

rozhovory
inventář

Celkové hodnocení:

Celkově mě hra velmi zabavila a ještě se k ní plánuji vrátit. Bethesda udělal od F3 pokrok, ale pořád trpí standardními nedostatky. Příběh je OK, ale ne vždy dává logiku hlavně kvůli nemastně zpracovaným frakcím a postavám. Je to škoda, protože jinak jsou "figurky na šachovnici" dobře rozestavěné. To samé platí o questech. Nejsou špatné, ale dost často repetivní (hlavně obrany vesnic, zbytečně to přehání).
Prostředí mě jinak narozdíl od F3 bavilo, stavění vlastních vesnic je fajn, ale i tady jsem narazil na dva zásadní problémy. Prvním z nich je neodpovídající inventář a nutnost rozkládat veteš "na zemi". Druhým je nutnost stavět v daném enginu hry, což není moc přehledné, ale dá se na to zvyknout. Nicméně mě to odradilo od budování sofistikovaných osad. Na druhou stranu je s tím spojený další neduh. Hra spoléhá na to, že si vlastní osady budujete sami, tj. na mapě je pomálu zajímavých měst/vesnic.
Stejně tak energozbro. Její modifikovatelnost vítám, ale souhlasím, že by bylo lepší, kdyby se ke kompletní výbavě - sprovoznění dostal hráč až o něco později. Ostatní brnění nemá tak smysl. Kromě toho další brnění jsou taktéž modifikovatelná a většinou rozdělená na části. Což je podle mě neskutečně nepřehledné, v tomto bodě bych se raději vrátil ke klasickému konceptu. Naopak u zbraní je to celkem fajn, jen mi nesedí, kolik s epo světě válí trubkových variant :) .



hunt  2018-07-11 08:22:38**********89%

Hra:  PC  Murdered: Souls Suspect          Také napsat recenzi
Klady:

příběh
prostředí
grafika
zpracování

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

Dobře udělaná a zábavná hra.



TheHofi  2018-07-08 17:48:32**********90%

Hra:  PC  Prince of Persia          Také napsat recenzi
Klady:

Grafika.
Česky dabing.
Obě hlavní postavy.
Prostředí.
Hlášky.

Zápory:

Nesmrtelnost.
Sbíráni světla.

Celkové hodnocení:

Když jsem viděl tuhle hru poprvé moc se mi nelíbila ale nakonec je to jeden z nejlepších dílu ze série.



Marcus1837  2018-07-08 10:16:06**********100%

Hra:  XONE  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Definitive Experience          Také napsat recenzi
Klady:

- grafika
- hratelnost
- umělá inteligence
- různá vylepšení zbraní a výstroje
- příběh
- hudba
- otevřený svět

Zápory:

- vůbec nic

Celkové hodnocení:

Vrchol celé série a důstojné rozloučení.
10/10



Saliga.M  2018-07-07 20:25:51**********100%

Hra:  PC  Taška Xzone (plážová)          Také napsat recenzi
Klady:

taška vypadá dobře,konečně taška na nakup pro hráče.

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

když sem to vyděl musel jsem si to hned objednat



TheHofi  2018-07-07 09:21:12**********90%

Hra:  PC  Call of Duty: Infinite Warfare          Také napsat recenzi
Klady:

Grafika.
Zábavný příběh.
Postavy.
Letecké mise.
Ozvučení.
Zábavné vedlejší mise.
Prostředí.

Zápory:

Krátké.

Celkové hodnocení:

A já se toho nebojím byla to zábavná akční jízda kterou jsem si představoval.



TheHofi  2018-07-04 13:04:20**********90%

Hra:  PC  Assassins Creed: Origins          Také napsat recenzi
Klady:

Příběh.
Grafika.
Hlavní a vedlejší postavy.
Velká mapa.
Rozsáhlé RPG prvky a zbraně.
Zajímaví soubojový system.

Zápory:

Občasné propady fps.
Dejová linie v současnosti je nejhorší ze série.

Celkové hodnocení:

Na Origins jsem se ze začátku netěšil ale nakonec je to výborná hra která mě překvapila.



Tomáš  2018-07-03 01:14:39**********100%

Hra:  PS4  God of War          Také napsat recenzi
Klady:

- Grafika
- Od začátku do konce je hra udělaná jedním kamerovým střihem, naprosto geniálně provedeno
- Soubojový systém je opravdu velmi povedený, když umíte ovládat všechny comba a víte, jak co efektivně navazovat, připadáte si jak bůh války na drogách, hodně dlouho už jsem nezažil soubojový systém, který by mě takhle moc bavil
- Příběh, rozhodně se těším, co se bude dít dál (snad bude DLC)
- Severská mytologie taktéž parádně provedená
- Atreus z drtivé většiny otravný není a v boji nikomu zavázet nebude, to se bát nemusíte ba naopak ... je v boji skvělým, samostatným pomocníkem (kterého můžete a nemusíte využívat)
- Světy ... všechny vám vyrazí dech, když je poprvé navštívíte
- různorodost nepřátel
- výzvy (2 světy + valkýry)
- VELKÉ množství odkazování se na reálný svět ... např. memečka nebo je ve hře dokonce k nalezení infinity gauntlet od Thanose a i všechny kameny do rukavice (ve hře to jsou krystaly, které lze nasadit do vašeho "talismanu")
- Mimir
- Příběhy na lodi
- Dabing, hudba, akce, napětí, vážnost i komično
- Trpaslíci alá váš obchod s vylepšeními
- zajímavé a zábavné vedlejší úkoly

Zápory:

- Obchod dám i sem ... není to příliš komplikované ani otravné, ale jediná věc, která mi vadila byla ta, že vždycky když si chcete vyměnit kus zbroje, tak musíte vyměnit všechny očarování, které jste měli v předchozí části zbroje do té nové a to po jednom ... Kdyba byla nějaká možnost je všechny vytáhnout jedním stiskem tlačítka nebo ještě líp, přendat rovnou všechny očarování do nové části zbroje, to by byla paráda, zachránilo by mi to desítky minut :D
Ale to je jenom taková drobnost, jinak je tato hra dokonalá

Celkové hodnocení:

Nevím, jak by to měl shrnout ...
Hra pro mě v každém ohledu byla dokonalá a nikdy jsem se nenudil. Já třeba kupoval PS4 kvůli Spidermanovi, který výjde v září, ale jsem moc rád, že si na PSku můžu zahrát i klenoty jako je God of War, Horizon:Zero Daw, Bloodborne a plno jiných ... Investici vašich peněz do této hry můžu rozhodně doporučit, nebudete litovat!

Dávám plně zasloužených 100 %

PS: Lidi naučte se správně dávat ty procenta ... pak hře zbytečně ubíráte ze skvělého hodnocení -_-



Lukaso23  2018-06-29 23:05:54**********100%

Hra:  PC  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy          Také napsat recenzi
Klady:

Skvělý port na pc
Grafický to vypadá o trochu lépe než na ps4
Uteto hry se hodně užijete

Zápory:

Trochu výší cena

Celkové hodnocení:

Legendární hra konečně na pc není co dodat



martin  2018-06-29 21:45:54**********99%

Hra:  PC  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy          Také napsat recenzi
Klady:

4K 60fps s gtx 1070
1080p 60fps s gtx 950 2gb
optimalizace
lepší stíny než ps4 verze
lepši ovladani než na ps4
digitalni distribuce

Zápory:

cena

Celkové hodnocení:

chybí jen kvalita textur jinak to fičí v pohodě na kompu a textury jsou asi stejne jako na ps4 jediny rozdil muže byt ve stínech a anti aliasing a ještě ambient oncclusion



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze