Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze. Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

Amenofis  2019-01-21 18:28:14**********95%

Hra:  PS4  Detroit: Become Human          Také napsat recenzi
Klady:

- krásná grafika
- skvělý příběh a postavy
- atmosféra
- možnost se rozhodovat, jak dále v příběhu pokračovat,
- báječný konec, který je na zamyšlení

Zápory:

- občas kamera
- někdy nutnost se rychle rozhodnout

Celkové hodnocení:

- hra mě příjemně překvapila, určitě je možnost nad tímto příběhem přemýšlet a to i s ohledem na blízkou budoucnost, jak se tato bude vyvíjet, hra sama o sobě má co lidem říct, jak se chováme a jak se budeme v podobné situaci chovat až tento problém skutečně přijde. Velké plus je to, že hra má několik konců, takže po čase se k ní většina vrátí už jen pro to, aby zjistila, nebo aby se pokusila zachránit postavy, do kterých se každý vžije. Tyto postavy a jejich příběh mají totiž schopnost být hráčem milovány a mám za to, že každý hráč si je zamiluje. Jejich ztráta ve hře je pro každého bolestivá. I moje pubertální dcera jakožto pozorovatelka byla do křesla připoutána a vtažena do příběhu tak, že mi radila jak mám ve hře postupovat. Sám sebe jsem načapal, jak se snažím dělat vše pro to, abych tyto postavy zachránil, což se mi většinou nepodařilo.



Amenofis  2019-01-21 18:13:13**********95%

Hra:  PS4  Assassins Creed: Origins          Také napsat recenzi
Klady:

- krásná grafika
- báječný příběh
- nádherné lokace
- čeština
- vedlejší mise
- možnost volného pohybu a šmejdění po mapě
- RPG prvky
- není nic krásnějšího, když se na některou lokaci může vrátit v pozdější době, když už máte na to sílu zde dokončit úkol.

Zápory:

nic mě nenapadá ..... snad jen ten smutný otevřený konec

Celkové hodnocení:

- každý hráč může zaplesat nad touto hrou, má všechno, co je od hry tohoto žánru požadováno, chvílemi jsem si přál, s ohledem na krásné provedení lokací, být v daném prostředí osobně a šmejdit ve všech zákoutích starého Egypta (i mojí manželce, a to není žádná hráčka, se prostředí a příběh líbil a několik hodin jen tak koukala jak tuto hru hraju).



Amenofis  2019-01-21 18:04:48**********70%

Hra:  PS4  Shadow of the Tomb Raider          Také napsat recenzi
Klady:

- krásná grafika
- nádherné lokace
- skvělé ovládání
- výborný námět

Zápory:

- v temných lokacích jsem nic neviděl,
- nešla rozsvítit baterka (alespoň jsem na to nepřišel, takže jsem bloudil),
- příběh sám o sobě byl nemastný a neslaný, jakoby si autoři vyčerpali všechnu energii na předchozím díle,
- stealth akce nefungovala podle mých představ, když jsem někoho tajně zabil a utíkal jsem hned nepozorovaně na druhý konec lokace, během malé chvíle mě našli jakoby šli na jisto a pak už nebylo úniku

Celkové hodnocení:

- protože mám TR rád již od prvního dílu, i tento jsem s nadšením přivítal, ale daný díl jako byl nějaký unavený, málo stealth akce, chybí tomu ten zvláštní punc originality, ten, kvůli kterému jsem si všechny ty díly kupoval a hrál, ale netvrdím, že je špatný, jen je na něm něco jiného, co mi nevyhovuje. Pro jiné může být fajn, každý ať se rozhodne.



Lukaso23  2019-01-21 17:31:22**********95%

Hra:  PS4  Konzole PlayStation Classic          Také napsat recenzi
Klady:

Klasika 90 let některé hry baví
Mini provedení
HDMI vstup
2 ovladače

Zápory:

Chyby adapter buď do koupit nebo z mobilů

Celkové hodnocení:

Retro konzole se povedla pro skalní fanoušky povinost koupit



MR.99  2019-01-19 00:02:12**********99%

Hra:  PC  Figurka For Honor - Apollyon          Také napsat recenzi
Klady:

Figurka/soška je opravdu detailní a opravdu jsem byl překvapený její kvalitou, popravdě mě nenapadá nic, co bych jí mohl vytknout až na jednu maličkost.

Zápory:

Tou maličkostí jsou šedé palce na rukou, nejprve jsem to měl za vadu, že je stroj neobarvil. Poté jsem se ale podíval radši zde přiložené video a fotky, kde jsou také šedé.

Celkové hodnocení:

Až na palce opravdu nemám co vytknout, věřím pro někoho nebude problém vzít barvu a natřít je, já si na to popravdě příliš netroufám, je to opravdu maličkost kterou jsem bez obtíží dokážu přehlednou a odpustit za ti peníze, proto se opravdu jedná o moc pěkný kousek.



chucho  2019-01-10 11:01:28**********9%

Hra:  PC  Kniha Světy a umění Blizzard Entertainment (The Art of Blizzard)          Také napsat recenzi
Klady:

Už téměř dvacet let mi Blizzard komplikuje život tak proto mám tuto knihu.

Zápory:

Cena je směšná. Naprosto totožnou knihu (velké encyklopedie, atlasy světa atd.) plnou ilustrací, fotografií, informací a kvalitního papíru koupíte za 600.

Celkové hodnocení:

Nemám rád merch protože zabil sběratelské edice. Pro příznivce světů od Blizzardu je tento artbook ale povinností. Kniha plná opravdového (alespoň pro mě) umění.



Nastřelovač  2019-01-08 17:38:30**********90%

Hra:  PS4  Red Dead Redemption 2          Také napsat recenzi
Klady:

Příjemný příběh.
Spousta zajímavých postav.
Humor.
Přesně trefený "Rockstar craziness level" vedlejších misí.
Skvělá mapa a grafika.
Herecké výkony a dabing.
Hlavní postava.

Zápory:

Zlouhavé popojížnění na koníčkovi.
Občas fakt pomalé tempo hry.
Zvláštně psané dialogy které často nezapadají do rozpoložení situace.
Prvních deset hodin si zvykáte na ovládání…
Pro normálního smrtelníka skoro nedohratelná délka hry.

Celkové hodnocení:

Skvělá hra která výborně vypráví přběh, ve kterém je málo překvapení a spousta otravných postav, ale taky spousta geniálních postav se kterými se skvěle sžijete a užijete si tuhle jízdu. Teď už ale dlouho nechci slyšet Dutchovo "One more score…"



bombic  2019-01-01 14:29:31**********100%

Hra:  PS4  Red Dead Redemption 2          Také napsat recenzi
Klady:

+ Příběh
+ Zpracování
+ Grafika
+ Postavy
+ Rozmanitost
+ Nikdy nenudí
+ Opravdu propracovaný otevřený svět

Zápory:

- Zpočátku těžkopádné ovládání (Po chvilce hraní se zvykne)
- Lokalizace

Celkové hodnocení:

Dle mého názoru hra roku 2018. Opravdu revoluční hra, která nasadila laťku zase o něco výš. Tak propracovaný otevřený svět má málokterá hra, napadá mě jen Zaklínač 3.

Hra vás vtáhne do svého světa a už vás nepustí a vy ani nebudete chtít, aby vás pustila. Tahle hra prostě baví a kašle na korektnost dnešní doby, což je dobře. Svět je velmi autentický a tak to má být. Navíc hra není malá a pokud hru chcete dohrát alespoň z většiny, pár desítek hodiny budete muset "obětovat". Ohledně ovládání budete možná ze začátku trošku zmatení, což se ale po pár desítkách minut hraní změní.

Jediné, co mě trochu mrzí je absence lokalizace, ale ve výsledku to na hře vůbec nic nemění a vy si ji i tak užijete naplno.

Hru rozhodně doporučuji všem.

"So, don´t let me disturb you and let´s play this game".



Lukaso23  2018-12-24 21:33:20**********100%

Hra:  PC  Oficiální průvodce Red Dead Redemption 2 - Collectors Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Tato kniha slouží jako návod ke hře hodně pomůže když nevíte jak dal

Zápory:

Škoda že není v cz stejně jako hra

Celkové hodnocení:

Vynikající příručka ke hře není co dodat



Lukaso23  2018-12-24 21:26:40**********100%

Hra:  PC  World of Tanks - Collectors Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Krásná edice

Zápory:

Žádné

Celkové hodnocení:

Edice se hodí jako dárek třeba pod stromeček



Lukaso23  2018-12-14 10:01:21**********99%

Hra:  PC  Časopis PlayStation Magazín 2/2018          Také napsat recenzi
Klady:

Přehledný časopis
Vše co potřebu vědět o Playstation hrách

Zápory:

Škoda jen že vycházejí jen jednou ročně

Celkové hodnocení:

Časopis je přehledný jeto playstation není co dodat hodně informací o hrách



Biker1972  2018-12-04 20:07:34**********100%

Hra:  PC  Assassins Creed: Origins          Také napsat recenzi
Klady:

grafika
příběh
cz titulky
rozloha světa
celkové zpracování

Zápory:

některé vedlejší ůkoly dost složité,zatím žádný návod

Celkové hodnocení:

Zatím nejlepší díl co sem hrál (hraji) . Trochu náročnější na PC ale asi je to tím že jedu na max.
rozlišení. SUPER



Mára  2018-12-04 16:00:03**********95%

Hra:  PS4  Red Dead Redemption 2          Také napsat recenzi
Klady:

+ Jedna z nejlepších her své generace
+ Revoluční otevřený svět
+ Interakce se světem
+ Dialogy
+ Příběh
+ Postavy
+ Herní mechanismy
+ Bohatost vedlejších aktivit
+ Hudba
+ Artwork
+ Realističnost
+ Délka (Více jak 80 hodin zábavy)

Zápory:

- Místy velmi náročná ovladatelnost
- Zdlouhavé cestování
- Některé herní mechanismy jsou až moc realistické

Celkové hodnocení:

Jako vášnivý Rpgčkař je tato hra pro mě slastí a řadí se na vrchol hned za takové hry jako Zaklínač: Wild Hunt nebo The Last Of Us, které považuji za jedny z nejlepších her vůbec.
Doporučuju každému, který vyžaduje od hry kvalitu nikoli kvantitu. Tato hra rozhodně nemá cenu, za kterou ji Rockstar prodává. Má mnohonásobně vyšší.



Chose  2018-12-04 13:33:39**********100%

Hra:  PS4  Hellblade: Senuas Sacrifice          Také napsat recenzi
Klady:

+ Grafika
+ Hlavní postava
+ Příběh
+ Souboje
2x + Velká změna oproti ostatním her

Zápory:

- Zatím není nějaké pokračování
- Obtížnost ( na Hard to je pořád dost lehké )
- Opakující se hádanky
- Nemá CZ titulky ( Ale to se dalo čekat od takového malého studia) Příběh je vyprávěn docela jinak a pro mě s hodně slovíčkama co neznám. CZ titulky by se fakt hodily.

Celkové hodnocení:

Klobouk dolů před těmi pár lidmi co dokázaly dokončit tohle dílo! Nenajdete zde věci navíc jako např.: vedlejší mise apod. tímto se to nedá rovnat k velkým hrám, ale za ti peníze dostanete opravdu jedinečnou hru s grafikou a zpracováním za kterou by se nestydli snad ani v Santa Monice! Pro mě je to jako jehla v kupce sena!



Valentine  2018-12-02 09:03:01**********80%

Hra:  XONE  State of Decay 2          Také napsat recenzi
Klady:

Nemalá příchuť velice dobré hry. Sims + pandemie. Pocit z neustálého tlaku. Mnoho možností likvidace. Pokud jste nehráli první díl, tak celková chuť jí hrát a přemýšlet jak dál.

Zápory:

Grafika, nepřehlednost, špatná technická stránka hry. Skoro nic nového od prvního dílu. Tma kde nic neuvidíte.

Celkové hodnocení:

Zas jedna hra, kterou polovina odsoudí a druhá polovina bude milovat. Zápor jako nošení málo věcí a nutnost aut co se neustále rozbíjejí a po najetí na kámen zůstanou stát lze vnímat i jako pozitivum. V tomto světě prostě jsou problémy, které se musí řešit. Určitě kdyby se hra dotáhla do konce, tak by mohla být hrou roku. Přesto stojí za to si jí zahrát. Aspoň pro kliďasi, které málo co vyvede z rovnováhy. ...Dobrý lov



Honza  2018-11-24 13:39:19**********100%

Hra:  PC  Figurka Deadpool - #unicornselfie (Q-Fig)          Také napsat recenzi
Klady:

Vtipna
Pevny plast
Cenovka

Zápory:

Pro nekoho mozna mensi velikost.

Celkové hodnocení:

Figurku jsem predobjednal jiz v srpnu a po nekolika mesicnich odkladech na zacatku listopadu dorazila. Zpracovani je na fogurku za cca 500kc opravdu dobre. Plast vypada bytelne. Figurka je drobna (10cm), ale neni to urcite nejake velke minus. Vedel jsem to pri koupi. Byla zakoupena jako darek pro pobaveni a svuj ucel splnil na jednicku. Kdo ma rad deadpoola a stejne jako on je uchyl na jednorozcce :D urcite nakupem neprohloupi :)



inhumate  2018-11-22 11:06:30**********100%

Hra:  PS4  Hitman 2          Také napsat recenzi
Klady:

Skvělá hratelnost
Propracované prostředí
Velké lokace

Zápory:

Ghost mód potřebuje doladit

Celkové hodnocení:

opět super díl Hitmana.A pokud máte první sezónu dostanete jí v Hitman 2 upravenou.



inhumate  2018-11-22 11:02:30**********100%

Hra:  PC  Assassins Creed: Odyssey          Také napsat recenzi
Klady:

Důraz na volby hráče
Nelineární, silný příběh
Ohromující rozsah a výprava
Trojice bojových stylů
Vaše loď a námořní bitvy

Zápory:

Pomalejší rozjezd

Celkové hodnocení:

Po loňských Origins se opět jedná o výrazný krok kupředu. Perfektní příklad promyšlené evoluce, mraky obsahu a svět.



inhumate  2018-11-22 10:57:41**********2%

Hra:  PC  Battlefield V          Také napsat recenzi
Klady:

grafika

Zápory:

žádné výraznější novinky
singleplayer stoji za nic

Celkové hodnocení:

Proste další nudná střílečka. nic nového.každá střílečka je pořad dokola téměř bez novinek.jediný pokrok je v grafice ale jinak jde pořád o tu samou nudu!!!!!



UFO  2018-11-21 14:40:28**********5%

Hra:  PC  Farming Simulator 19          Také napsat recenzi
Klady:

- nákup pozemků
- ekonomika
- přiblížení k realitě

Zápory:

- momentální funkčnost placeable modelů
- základní mapy ke hře

Celkové hodnocení:

Tento díl FS má po vydání celkově nejvíce chyb ve všem . Tohle mělo vyjít , jako Beta verze na testy , ne jako plnohodnotný produkt .



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze