Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

HRÁČSKÉ RECENZE

Jako si hráči mezi sebou doporučují a hodnotí hry, zda by se mohli líbit kamarádovi, funguje i služba Hráčské recenze. Návštěvník u hry stručně vypíše do třech okének klady, zápory a konečný verdikt. Žádné dlouhé recenze a slohová cvičení, ale jen krátké sdělení, co se autorovi na hře nejvíce líbilo a co ho obráceně zklamalo.

NEJNOVĚJŠÍ HRÁČSKÉ RECENZE

Seřadit podle:

DataProcent

UchihaNaoto  2018-10-21 04:24:43**********91%

Hra:  PS4  Spider-Man          Také napsat recenzi
Klady:

Skvěle vypadající svět s plynulým pohybem.
Padouši.
Hudební doprovod.
Grafika.
České titulky.
Místy filmový dechberoucí zážitek.
Mnoho obleků Spidermana.
Soubojový systém.

Zápory:

Místy trochu nucené/nudné plnění vedlejších aktivit.
Plíživé mise za Milese.Podle mě by stačily ty scény s MJ,ale budiž.
Nemožnost si to rozdat s každým padouchem 2/3x.Jen ve dvou případech změříte své síly 2x s dvěma padouchy.
Kratší příběh.
Málo padouchů.
Některé postavy pro fanoušky komiksů/seriálů nejsou stejně znázorněny i tady ve hře,ale chápu vývojáři si jeli vyobrazení padouchů po svém.

Celkové hodnocení:

Vynikající hra se Spidermanem.Tohle je zatím nejlepší hra,kterou jsem tento rok hrál.Naposledy jsem hrál nejlepšího Spidermana 1 na PS one.S příchodem této hry je to úplně jinak tohle je nejlepší hra s Elastákem.Spolu s cz je tohle unikát,který by si měl zahrát každý majitel PS4.
Až na menší počet záporáků,občasných nudných opakujících se vedlejších aktivit a pro mě kratšího příběhu doporučuji všem.



CainPullo  2018-10-19 23:33:06**********60%

Hra:  PC  Assassins Creed: Odyssey          Také napsat recenzi
Klady:

Soubojový systém, možnost a variabilita úprav vybavení, kvalita CZ titulků, charakter Kassandry který má potenciál vyrovnat se Eziovi, osobnosti své doby, námořní gameplay

Zápory:

1) Po dosazeni max levelu 50 se dále nezapočítávají zkušenosti, kdy oproti Origins nezískáváte další "nulté" levely za které získáváte body do stromu a jedno procento do poškození - tedy je ztrácíte.

2) Maximální level lze získat velmi rychle
a) Provincie se automaticky dorovnávají Vaši úrovni...
b) Bitvy vás odměňují tak štědře, že 3-4 pomalu stačí na dosažení jednoho levelu...

3) Přehlídka chybných animací, speciálně při boji kdy čepel zcela míjí tělo

4) Vliv vlastnictví území Sparty, nebo Athen, nemá absolutně žádný vliv na příběh, gameplay.

5) Nejzajímavější skin koně je 100% zkopírovaný z Origins...

6) Buglej quest blind king.

7) Nesmyslně přehlcena mapa - méně je mnohdy více.

Celkové hodnocení:

Celkově je Odyssey spíchnut horkou jehlou, kdy čím déle hrajete tím více si uvědomujete nedotaženost herních mechanik do konce.



RybnicekCZ  2018-10-17 15:39:24**********100%

Hra:  PC  Kingdom Come: Deliverance - The Amorous Adventure of Bold Sir Hans Capon (DIGITAL)          Také napsat recenzi
Klady:

Super příběh

Dobrá cena

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

Pecka



flash gordon   2018-10-11 19:40:09**********99%

Hra:  PC  Plyšák Pac-Man - Pac-Man          Také napsat recenzi
Klady:

cena
obstojné zpracování

Zápory:

bez duchů působí osamoceně

Celkové hodnocení:

plyšáček co chytí za srdíčko



flash  2018-10-11 19:37:10**********100%

Hra:  PC  Figurka Zaklínač 3 - Ciri          Také napsat recenzi
Klady:

zpracování
detaily
barvy
a další

Zápory:

větší výška
necestuje časoprostorem

Celkové hodnocení:

věrně zpracovaná soška, kterou si okamžitě zamilujete



flash gordon   2018-10-11 19:33:42**********100%

Hra:  PC  Zaklínač a jeho svět          Také napsat recenzi
Klady:

vazba
zpracování
způsob podání informací
ilustrace
tajemství v ní skrytá

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

obsahuje opravdu vše



flash gordon   2018-10-11 19:28:08**********100%

Hra:  PC  Samolepka Zaklínač - Wolf (vinylová)          Také napsat recenzi
Klady:

naprosto propracovaný design
reflexe
kvalita

Zápory:

nalepit to je horror

Celkové hodnocení:

brilantní ozdoba pro pc skříň



flash gordon   2018-10-11 19:26:38**********100%

Hra:  PC  Taška Xzone (plážová)          Také napsat recenzi
Klady:

pěkná jak cyp

Zápory:

logo x-zone mohlo být výraznější

Celkové hodnocení:

funkční a estetická taška



flash gordon   2018-10-11 19:23:20**********92%

Hra:  PC  Zaklínač 2: Vrahové králů - Rozšířená edice          Také napsat recenzi
Klady:

filmové zpracování
hodně zajímavé prostředí
a další

Zápory:

trochu kratší
podávání lektvarů

Celkové hodnocení:

neudělal ostudu, ale působí jako by vývojářům došly peníze



flash gordon   2018-10-11 19:20:06**********100%

Hra:  PC  Zaklínač - Rozšířená Edice          Také napsat recenzi
Klady:

příběh
dabing
vtip
v pozdějších dílech je pak spoustu odkazů
propracovaný systém soubojů a animací
strom schopností a vývoj postavy
a mnoho dalšího

Zápory:

chvíli trvá než si zvyknete na ovládání

Celkové hodnocení:

vzorová hra pro všechny rpg



jiri  2018-10-11 19:15:33**********100%

Hra:  PC  Model lodi Mass Effect 2 - Cerberus Normandy SR-2          Také napsat recenzi
Klady:

celokov
detailní zpracování
mám ji už několik let a ještě pořád se nemůžu na ni vynadívat
stojan
balení

Zápory:

snad jen mírně vysoká cena

Celkové hodnocení:

perfektní



kanam  2018-10-09 20:00:31**********95%

Hra:  PC  Assassins Creed: Odyssey          Také napsat recenzi
Klady:

-ještě víc RPG
-grafika,optimalizace,fakt velká mapa
-soubojový systém
-baví i po odehrání desítek hodin

Zápory:

-hra měla mít jiný název

Celkové hodnocení:

Pro mě skoro konkurent Zaklínače 3.



Rendy   2018-10-07 20:31:53**********75%

Hra:  PS4  Spider-Man          Také napsat recenzi
Klady:

Hodně dobrá grafika ale na exkluzivní hru pro ps4 to není žádné překvapení musím říct že i scénář je hodně povodnej a jak to bývá často u marvel filmů tak i vtipnej a co se týče filmových scén tak tam není co dost krásná plunulost

Zápory:

Mistama mizerné ovládání, opakující se vedlejší mise, slabší bossove a taky zbytečný když se to motá jen okolo dvou hlavních tak že měli málo nebo vůbec žádný prostor.

Celkové hodnocení:

Hru jsem si velmi užil a zahraju si ji klidně znova takže hodnotím 7 z 10



UchihaNaoto  2018-10-03 04:26:30**********93%

Hra:  PS4  Spider-Man - Special Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Vynikající filmový zážitek příběhu.
Padouši ze světa Spidermana.
Plynulost hry samotné a postavy.
Grafické zpracování.
Hudební doprovod.
České titulky.
Epické souboje s padouchy.
Soubojový systém.
Mnoho obleků Spidermana.

Zápory:

Malinko repetitivní plnění vedlejších aktivit.
Pár odbytých boss fightů,které sice neztratily nic ze své epičnosti,ale po poražení je konec.
Málo padouchů.
Pouze u dvou padouchů změříte své síly 2x.

Celkové hodnocení:

Naposledy což už je hodně dávno jsem hrál jedinou kvalitní hru s tímto hrdinou a to Spidermana na Playstationu 1.
To se ovšem změnilo s příchodem této hry.
Tohle je upřímně nejlepší hra jakou jsem tento rok hrál.A když už mi při hraní této hry naběhla husí kůže tak něco na tom musí být.Hru doporučuji každému majiteli PS 4.Jedním slovem vynikající.



Tomáš  2018-09-24 14:45:55**********100%

Hra:  PS4  Spider-Man          Také napsat recenzi
Klady:

+Grafika
+Neuvěřitelně detailní New York
+pokud sledujete Marvel seriály od netflixu (Daredevil,Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage) tak budete moc mile překvapeni tím, že ve měste najdete například byt od Jessicy nebo bar kam chodí Daredevil AKA Matt Murdock
+ plno loru z vedlejších úkolů (hlavně z baťohů, které Peter zapomněl po městě - např. sandman ve zkumavce, vizitku od Matta Murdocka, původní síťostřely ... po nalezení Peter vždycky řekne pár vět o dané věci)
+ Houpání se na sítích se neomrzí ani po desítkách hodin a pochybuju, že se mi vůbec kdy omrzí
+ Houpání je easy to learn ale hard to master, což beru jako velké +
+ Kreativita, kterou můžete uplatnit v combatu
+ obleky a jejich schopnosti a možnost nosit libovolný oblek s libovolnou schopností
+ množství a kvalita obleků ... všechny jsou opravdu krásné a neuvěřitelně detailně zpracované
+ gadgety
+ perky a možnost upgradovat gadgety
+ množství vedlejších misí
+ příběh a jeho délka
+ Spider-Man už má za sebou 8 let v masce, takže zde neuvidíte umírat strýčka Bena po x-té
+ Dabing postav, humor ve hře
+ Humor Spider-Mana není naštěstí vůbec otravný ani přehnaně častý, Insomniac Games našli skvělý balanc serióznosti a humoru, který je pro Spider-Mana ikonický
+ Množství záporáků ve hře ... a to nepočítám další řadu záporáků, která se na nás jistě ještě nahrne v nadcházejících DLC
+ Neuvěřitelně zábavný photo mode
+ Spider-Man opravdu nikoho nezabíjí a to ani když zkopnete někoho ze střechy budovy (padající nepřátelé totiž vždycky budou zachyceni ke stěně budovy pomocí "Spider-miny", kterou Peter ... neptejte se mě kdy ... vždycky stihne na nepřátelé umístit v případě, že padají z velkých výšek ... myslím, že je to skvělý detail a respekt vůči Spider-Manovu pravidlu, co se zabíjení týče)
+ Narážky na různé Spider-Manské události v průběhu let (snažíte se například zastavit jedoucí metro jako ve filmu Spider-Man 2, ale přetrhnou se vám sítě načež Spider-Man dodá: "Tohle ale minule rozhodně fungovalo"
+ lidé, kterým Spider-Man není úplně cizí si hru užijí daleko více kvůli již zmíněnému množství loru
+ možnost po dohrání hry změnit čas dne, sice zatím chybí možnost změnit i počasí, ale je již potvrzené, že možnost měnit počasí bude přidána v jednom z následujících patchů nebo i dokonce hned v dalším
+ Spider-Cop

Zápory:

- rychlost houpání se na síti mohla být po získání všech upgradů ještě trochu větší :/, ale neznamená to, že by to bylo pomalé ... to určitě ne, ale po tolika nahraných hodinách bych to houpání zvládl i rychlejší :)
- loading screenů by mohlo být krapet méně
- snažím se přijít ještě na další malinkaté detaily, které by mi vadily ... ale další už alespoň v mém případě nejsou

Celkové hodnocení:

- Co vám po pár hodinách hraní bude více než jasné je to, že Insomniac Games do celého vývoje hry opravdu vložilo srdíčko a chtěli konečně vytvořit důstojnou hru se Spider-Manem a myslím, že je bezpečné říct, že se jim to rozhodně podařilo! Jsem moc rád, že hra po celém světě sklízí takový úspěch ... a myslím, že tahle hra bude takový ... Iron-Man pro hry, protože pokud to někdo neví, tak to byl právě úspěch filmu Iron-Man, který odstartoval celý Marvel Cinematic Universe ... takže možná, že další roky přinesou Marvel Gaming Universe právě díky úspěchu Spider-mana ... rozhodně by mě to nepřekvapilo a doufám, že se to stane :)
V poslední větě bych asi jen řekl, že pokud máte Spider-Mana rádi i kdyby jen trochu, tak s koupí rozhodně neváhejte, protože té koupě 100% nebudete litovat a pokud jste nikdy předtím superhrdinské hry moc nemuseli a váháte, zda-li začít se Spider-Manem od Insomniac Games... tak moje odpověď nečekaně zní: ROZHODNĚ ANO!



Hraběruka  2018-09-20 18:12:00**********100%

Hra:  PS4  Shadow of the Tomb Raider          Také napsat recenzi
Klady:

Krásná grafika, zajímavý příběh, neuvěřitelně propracované hrobky, zábavné objevování herního světa atd.

Zápory:

Pro mě osobně žádné

Celkové hodnocení:

Jsem velký fanoušek této série Tomb raider, takže jsem se nemohl dočkat pokračování a musím říct, že je úžasné. Ještě hru nemám dohranou a tak se hrozně moc těším, co budu s Larou objevovat dále. Shrnutím říkám jako velký fanda, že jak tato hra a také celá série má u mě plný počet bodů. Přeji hezké hraní :)



Hraběruka  2018-09-17 19:07:04**********100%

Hra:  PS4  Shadow of the Tomb Raider - Croft Edition          Také napsat recenzi
Klady:

Nádherná grafika, poutavý příběh, skvělé audio, pro mě zajímavé novinky atd...

Zápory:

Žádné

Celkové hodnocení:

Jsem velký fanoušek této série Tomb raider, takže jsem se nemohl dočkat pokračování a musím říct, že je úžasné. Ještě hru nemám dohranou a tak se hrozně moc těším, co budu s Larou objevovat dále. Shrnutím říkám jako velký fanda, že jak tato hra a také celá série má u mě plný počet bodů. Přeji hezké hraní :)



Marry  2018-09-14 03:46:57**********80%

Hra:  PC  Vampyr          Také napsat recenzi
Klady:

-Nápad.
-Bojový systém.
-Upíři.
-Prostředí a období

Zápory:

-Slabší vedlejší úkoly
-Krátký herní čas
-Malá mapa
-Bez češtiny

Celkové hodnocení:

Byl to super nápad, prostě upíři a Londýn během války a epidemie? No zní to báječně, ale bohužel nevyužili celkový potenciál té hry a nápadu a to je velká škoda, mohli přidat víc lokací a prodloužit příběh.
Hry podobné darksouls, bloodborne, nebo kings of the fallen moc nemusim, ale tahle je jim dost podobná a hodně mě bavila, škoda jen, že to nebylo o něco delší.



Josef  2018-09-12 19:31:44**********90%

Hra:  PS4  Spider-Man          Také napsat recenzi
Klady:

+grafika
+příběh
+spousta detailů
+záporáci
+filmovost
+hra nekopíruje film

Zápory:

-moc načítacích obrazovek
-soubojoví systém mě na začátku zklamal ale průběhem hry se to zlepší
-moc otravných telefonátů - uvítal bych raději pořádný soundtrack při prolétávání městem

Celkové hodnocení:

Velmi povedená hra. Doporučuji všem co mají rádi Spider-mana nebo hry jako je Batman. Od začátku do konce jsem se bavil i když pro mě hra byla trošičku zklamání ale pouze v pár detailech, které jsem ve hře očekával.



hunt  2018-09-06 16:20:02**********94%

Hra:  PC  ELEX          Také napsat recenzi
Klady:

prostředí
příběh
vedlejší mise
atmosféra
hudba
crafting
sběr surovin
monstra
rozloha světa
možnost společníka

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

Výborné postapokalyptické RPG od tvůrců Risen!



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze