Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Vietcong 2

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

SuRkoM  2012-05-01 12:46:45**********65%

Klady:

+ Grafika na slušné úrovni
+ Soundtrak (nezapomenutelnej)
+ Kampaň za Vietcong
+ Dabing (ikdyž horší než v prvním dílu).

Zápory:

- Multiplayer je docela nudný, ostatně se hráčum nedivím že zustali u jedničky, já jsem hráč prvního dílu a tam si multiplayer neumím vynachvállit
- chybý rychlá bitka, ikdyž si ji mužete vynahradit Coop
- načítaní a divný save pointy
- oproti jedničce chybý komplexní příkazy pro tým.

Celkové hodnocení:

Kdybych měl porvonat Vietcong a Vietcong: Fist Alpha se Vietcong 2, vyhrála by jednička a to na plné čáře, pokud ale hledáte dobrou singleplayerovou akci tak vás dvojka plně potěší, ikdyž je dost zvláštně udělaná a má zásadní chyby. Odemě 65 % (za jedničku bych dal klidně 100 %).



Hlebak  2011-07-04 22:34:35**********85%

Klady:

Grafika,kampaň za vc,hodně zbraní,možnost jezdit ve vozidlech,možnost hejbat s věcma,multiplayer

Zápory:

málo hranej multyplayer :(
krátká kampaŇ za vc

Celkové hodnocení:

DObrá hra lepší než 1...bouhužel to malo lidi hraje :/



CHICAGO  2010-05-15 14:13:48**********100%

Klady:

V této hře se mi líbí multiplayer a i singlplayer je dost dobrý.

Zápory:

Špatné je že tato hra byla velmi urychlená měla se vyvíjet déle.

Celkové hodnocení:

Hraji to už přes 3 roky a je to super!!



heneho  2009-10-11 11:03:32**********65%

Klady:

-hodně druhů zbraní
-boje ve městě
-velíte svému tymu
-mise za vietcongy

Zápory:

-chybí maličkosti z Vitcongu např.bajonet,džungle,pasti ruzne
-hodně krátke
-lehké
-když sy koupite CZ verzi mate něco česky ale jak se oběví videosekvence nejsou tam titulky a jeto Anglicky

Celkové hodnocení:

Vietcong je slabši oproti jedničče



SONY  2009-07-04 10:42:17**********89%

Klady:

+arsenál zbraní
+fyzika
+rozkazy
+kampan za VC i US
+Multiplayer
+hodně misí
+cena

Zápory:

-nefunguje multiplayer
-grafika je stejná jako u 1.dílu

Celkové hodnocení:

hra je skvělá jako první díl, ale nefunguje multiplayer
všem se píše špatný cd klíč nebo tak něco ,prý na tom už gamespy pracuje ale pochybuji už je to min.rok a furt to skoro nikomu nejde:(



CommanĐor  2009-06-20 18:23:21**********92%

Klady:

Nejlepší hra z Vietnamské války
Výborný Multiplaÿer
Kampaň jak za U.S. tak i za Vc.
Více než 50 zbraní,výborě zpracovaných.

Zápory:

Grafika dobrá,zajímavá ale mohla by být lepší.
Nedostatky,chyby.
Velké HW požadavky.

Celkové hodnocení:

Tuto hru musí učitě mít příznivci Vietnamsé války,její vynikajicí multiplayer a skělí singl pl.Zaručuje že zážitek je opravdu velký.Dále více než 50 realisticky zpracovaných zbraní které si nejlépe můžete vychutnat v multiplayeru,který je vynikajice zpracován a má zkvělou hratelnost.

Více informací na mém icq:408954315
nebo na mém e-mailu:commy@email.cz



Bogas  2009-06-06 17:43:16**********75%

Klady:

-Dobrá hratelnost
-Více zbraní
-Docela dobré mise
-Čeština
-Český dabing

Zápory:

-Nefungující multiplayer
-Občas těžké mise
-Špatná hratelnost
-Spousta bugů
-Občas dlouhé ukladání
-Špatná UI, střílí až když jste ve velké blízkosti
-Krátká kampaň

Celkové hodnocení:

Průměrná hra, je to stále lepší než některé hry které jsem hrál!



eminem  2009-05-31 13:16:25**********55%

Klady:

+hezký prales
+multiplayer
+česká hra
+dabing

Zápory:

-odporná grafika
-nepříjemná hratelnost
-někdy nepříjemně obtížné
-stereotyp

Celkové hodnocení:

Je tu další díl vietcongu a čeští vývojáři se moc nepředvedli jediným lákadlem této hry je celkem hezké prostředí a celkem povedený multiplayer sice záporů je stejně ale jsou mnohem horší naprosto hnusná grafika která neodpovídá HW nárokům a na tu dobu mohli se s grafikou předvést víc dále hratelnost taky neni nějak příjemná no a obtížnost která je hodně vysoká a akorát budete nadávat že vás vždycky sejmou.Vietcong2 je hodně nepovedená hra která si myslím dělá jenom ostudu a i jednička taky nic moc popravdě řečeno češi chtěli udělat hru z vietnamské války ale vůbec se jim to nepovedlo celkem škoda peněz kašlete na vietcongy a radši si kupte úžasnou mafii která je naší nejúspěšnejší hrou



Repry  2009-04-19 09:14:20**********73%

Klady:

rozmanitost prostředí
povedená grafika
zábavné přestřelky
výběr zbraní
setkání s hlavním hrdinou z prvního dílu

Zápory:

nevyladěný engine
tupá AI
mraky bugů
občas frustrující obtížnost

Celkové hodnocení:

Dost narychlo uplácané pokračování parádní hry, která se ale překvapivě dobře hraje. Nebýt mraků chyb, směšné inteligence nepřátel a nevyváženosti obtížnosti, mohl to být geniální počin. Takhle je to jen lehce nadprůměrná 3D akce, která se ale i tak vyplatí zahrát.



mattisak  2009-04-18 21:53:52**********35%

Klady:

-Hezká džungle
-Dobrý multiplayer

Zápory:

-Boje ve městě
-Náročnější grafika ale o nic lepší než ve VC1
-Pohyby
-Slabé úkoly
-Více misí

Celkové hodnocení:

VC1 byl o hodně lepší výrobce se moc neukázal!!



Nosek  2009-03-26 15:55:01**********70%

Klady:

-CZ Dabing
-Mnoho zbraní
-Multiplayer
-Kampaň za US i VC
-Lépe vypadající postavy+více možností pohybu(Sprint)
-Více možností ve hře(Sudy s palivem,vozidla,nálety...)

Zápory:

-Oproti VC1 v singlu chybí rychlá bitka a výcvik
-Chybí prostředí jungle a příběh je krátký
-Grafika mohla být lepší(hra obsahuje mnoho prvků z VC1)
-Problémy s CD Keyema

Celkové hodnocení:

VC2 je kvůli šibeničnímu termínu k vívoji pouze průměrnou hrou. Mě hra dost pobavila, ale je taková nedodělaná.



Bobestom  2009-02-12 16:02:33**********61%

Klady:

- Perfektní SoundTrack
- Zvuky zbraní
- Výběr zbraní
- Vynikající COOP v multiplayeru
- Vietnamská kampaň
- Atmosféra

Zápory:

- Malovaná grafika
- Zbraně držíte jak připos*anej
- Nepřesnost zbraní
- Dementní optimalizace hry
- Nedabovaná videa

Celkové hodnocení:

Dosti průměrné pokračování českého krále FPS stříleček.



Stephano  2009-01-25 11:20:47**********80%

Klady:

-dobra atmosfera
-velky vyber zbrani
-nektere mise jsou velmi zajimave
-dabing
-spoluprace s tymem
-kampan za VC
-dobry multiplayer (lze jezdit i v tanku)
-audio a video

Zápory:

-grafika
-bugy
-boje pouze ve mestech vymizela ryzi vietnamska jungle
-kratkost hry
-fyzika pokulhava

Celkové hodnocení:

Vietcong 2 byl pro me rozporuplny zazitek nevim cim to ale hra ztratila sve puvodni kouzlo i tak se jedna o dobrou zabavu...na par hodin



Miroslav  2008-10-31 20:19:29**********55%

Klady:

Český dabing
Velký výběr zbraní

Zápory:

Boje ve městech
Grafika prostředí
Nudná kampaň
Krátká kampaň za Vietcongy
HW nároky

Celkové hodnocení:

Od Vietcong dvojky jsem čekal o hodně víc,moc mě nepotěšila a řekl bych,že prostě Pterodoni,neměli dostatek prachů a udělali dvojku,nejlepší Vietcong je podle mě Fist Alpha.Vietcong 2 sice není úplně příšerný,ale na to co jsem zažil v jedničce,určitě nemá.



brumlik  2008-09-10 12:29:26**********40%

Klady:

je to hra nenáročná na PC což pro starší PC je dobré
možnost hrát ve více variantách

Zápory:

mohla být lepší grafika
jinak nic nového oproti předchozímu dílu
krátká doba hraní misí

Celkové hodnocení:

co do hlášek dobré, jednoduchost a hratelnost



JanKantakuzenos  2008-05-04 21:41:48**********60%

Klady:

Pterodon projevil nečekaný amatérismus, což se mu také stalo osudným a Vietcong se nám posunul do pole průměrných stříleček. Jediným kladem je asi hraní za obě strany, které mi v minulém, ale jinak velkém díle tak chybělo a pak to, co obšlehlé z předešlého dílu.

Zápory:

Potenciál boje ve městě, do kterého je situována většina hry zůstal nevyužit. Nemá to prostě šťávu.

Grafika je rozporuplná někde pěkná, někde taková, že máte co dělat, aby jste nezvrátili všechnu darovanou rýži.

Vietcong 2 je navíc oproti prvnimu dílu krutě krátký a na dnešní dobu absurdně drahý (499).

Celkové hodnocení:

Tohle je hra, která má snad s původním Vietcongem společný skoro jen název. Nedotažené po všech směrech.



Frank  2008-04-12 22:26:33**********65%

Klady:

- výběr zbraní
- CZ lokalizace, dabing.
- pěkně udělané cutscény mezi hrou
- Vietcong kampaň

Zápory:

- hrací doba
- grafika moha být lepší
- stereotyp misí a lokace
- Vietcong kampaň je velmi krátká :(
- Molology (dialogy) spolubojovníků se často opakují
- příběh

Celkové hodnocení:

Vietcong I byl určitě lepší, než II. Zabavil jsem se, ale čekal jsem víc :)



Eagle  2008-03-26 22:43:27**********80%

Klady:

+ZVUKY
+Tučňák
+zábavné střílení
+zajímavé prostředí
+hlavní hrdina mluví

Zápory:

-Hrdina sice mluví ale přitom furt řve i když je zrovna klid
-Grafika sice slušivá ale jinak nic moc
-lehčí než první díl

Celkové hodnocení:

Celkově je to slušná sřílečka mě tedy bavila



Jack_Dark  2007-12-30 16:21:13**********65%

Klady:

Spousta zbrání, pěkně zpracované prostředí, dabing je velmi slušný, kooperace s kolegy, hudba, mise, dvě kampaně.

Zápory:

HW nároky, nic neříkající příběh, s původním Vietcongem to má společné jen jméno.

Celkové hodnocení:

Král byl zabit, a jeho pokračování je jak z jiné dílny. Střílečka slušná ale Vietcong to není.



RaptorM60  2007-11-04 11:33:26**********70%

Klady:

-obrovský výběr zbraní
-zvuky, dabing, hudba ...
-příběh hry je zčásti vytvořený podle reálných událostí
-multiplayer

Zápory:

-hra je celkově nedotažená
-nespuštěné multiplayerové statistiky
-příběhově jedna velká nuda
-oproti jedničce málo prokreslené postavy

Celkové hodnocení:

Vietcong 2 mohl jedničku překonat minimálně v multiplayeru. Bohužel vztah vývojář->vydavatel se tady nepovedl a výsledek je jen takový polovičatý. Přesto se u dvojky dá dobře zabavit.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze