Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Assassins Creed

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

RonieFrais  2015-09-09 18:03:31**********90%

Klady:

-skvělý a dlouhý příběh
-úžasná postava s úžasným charakterem

Zápory:

-lituji že zde nejdou kupovat zbraně a nemovitosti
- nemožná jízda na koni v městě
- opakující se úkoly

Celkové hodnocení:

skvělý začátek legendární série



Michal Vašíček  2015-04-19 11:20:58**********60%

Klady:

Skvělé grafické zpracování na tu dobu

Zápory:

Po chvíli stejné úkoly.
Neumí UPlay, ani pomocí updatu
Na konzoli bez českého dabingu i titulků (PC verze má obojí)

Celkové hodnocení:

Po chvíli ale začne nudit opakujícími se úkoly - odposlechni toho, zabij toho. Navíc mi není někdy jasné, jak udělat to, co se po mě chce. Pokud chcete AC začít hrát, vyzkoušejte nejdřív druhý díl, který je mnohem lépe zpracovaný.



Lukaso 23  2013-11-12 21:34:01**********93%

Klady:

+ natu dobu skvěla grafika
+ fungujici živod obyčejnich lidi
+ adrelinova akrobacie
+ povedena cz + dabing
+ perfekně udělani středověk

Zápory:

- poněkolika hodinach stejne ukoli
- nějaky den bug
- hrdina neumi plavat

Celkové hodnocení:

skvěli začatek teto serie



(CR)Crash / Vilém Dvořák  2009-12-18 23:49:38**********88%

Klady:

* Příběh který je dobře propracovaný aby hráči věděly co je Assassin vlastně zač.
* Grafika dobrá,vytížená,uklidnující.
* možnost ČEPELE (překrásná smrt !)

Zápory:

* Ůkoly které sou počase pořád stejné po půlce hry vás hra přestane zaujímat.
* po čase je hraní hecovní(začne vás to pořádně srát tahle hra :-) ale jen na chvíly)
* jak poznáte vše o hře nenachází se potom žádné novinky :-(

Celkové hodnocení:

Hodně dobrá gameska která patřila daného roku jako velký incident který hráče potěší bohužel každá hra má nějaké mouchy. Rozhodně kupte je to už levnější :-)



Lucy  2009-11-03 17:52:53**********60%

Klady:

+ středověk
+ grafika
+ hudba
+ příběh
+ zabít aniž by si vás všimli

Zápory:

- stereotyp!

Celkové hodnocení:

Po počáteční euforii si člověk uvědomí, že se mise pořád opakují a ze hry se stává nuda!



gogo  2009-06-27 14:42:10**********100%

Klady:

grafika, hratelnost, boje, baraky kone,,,, vse

Zápory:

nic nemuzu dodat

Celkové hodnocení:

nejlepší hra co jsem kdy hral ja davam 100 na 360 je to fakt nejdoporucuju projel jsem to 10x



Rrr  2009-05-19 16:25:24**********78%

Klady:

* hlavní hrdina je docela cool
* pro někoho souboje
* ze začátku hodně baví
* povedená grafika
* můžete šplhat kdekoliv

Zápory:

* příběh je hodně zmatený
* po čase stereotyp
* pro někoho souboje
* no multiplayer
* pravděpodobně dohrajete jen jednou

Celkové hodnocení:

Pokud máte hru v anglickém jazyce jako já a moc jej neovládáte tak vá cutscény budou hodně nudit. Žádné titulky. Šplhání je sranda. Ale bohužel opakující se mise. Všechny



vasek  2009-01-11 16:31:52**********99%

Klady:

-volný pohyb
-naplánování útoků
-možnost výlézt téměř na cokoliv
-jízda na koni
-propracovaný bojový mód
-někdy doslova "zběsilé úniky" všemi možnými cesty
-nádherná grafika
-skákání a lezení po střechách je velmi dobře udělané
(říkám tomu "středověký parkour")
- leap of faith

Zápory:

jediné co jse mi na této hře nelíbilo bylo to, že tam nebyli titulky

Celkové hodnocení:

Hra je velice dobře udělaná. Opravdu se těším na další díl.



q-bass  2008-11-17 12:23:34**********73%

Klady:

-grafika
-ovládání
-model města
-chování občanů

Zápory:

-někdy mě stráže začnou honit a ani nevim proč
-je to celý takový jednoduchá

Celkové hodnocení:

celkem to ujde



klimoš ctc  2008-10-09 14:22:19**********60%

Klady:

pohatkova grafika uzas skakani po budavach i boje se mi zdaji skvele, volnost muzete vpotstate jet kde chcete a krajina je opravdu krasna

Zápory:

plneni misi vas po case omrzi porad jedno a to same skoc na vez,najdi,ukradni,odposlouchej najdi zabil,a konec je fakt dost trapnej.a kdyz to dohraje tak to potom uz se budete jen NUDIT

Celkové hodnocení:

tahle hra me potesil ale spise vice sklamala grafika je senza ale jen grafika nestaci mise fakrt hrozne proste to nesplnilo uplne moje ocekavani



janys  2008-09-25 14:45:17**********65%

Klady:

Grafika na úrovni, velmi pěkné zpracování historických měst, okouzlující scenérie. Jízda na koni byla příjemným osvěžením, historická verze dopraváků už nikoliv - nelíbí se mi, že jsem podezřelý, když jedu na koni moc rychle. Freerunning se rozhodně povedl, hráč si připadá lépe než SpiderMan křížený se Supermanem a Batmanem dohromady.

Zápory:

Dementní úkoly (defacto pouze 4 typy - zabij, sleduj, ukradni, odposlechni) se opakují s železnou pravidelností, po hodině hraní nemá hra čím překvapit. Vyloženě mě štvalo v každém městě lézt na věž desetkrát okopírovanou, abych si z ní mohl prohlédnout okolí a najít zmíněné čtyři úkoly. Cutscény bez titulků, které se navíc nedaly přeskočit. Po získání nové schopnosti vás pokaždé zastaví před hradem místní mamlas, který cvičí další a ještě větší mamlasy a řekne vám, že by jeho mamlasové potřebovali trochu zmamlasit od mamlasa, který tomu rozumí. Rozumíte, ne? Naprosto zprasené zakončení příběhu (zadní vrátka pro druhý díl, Ubisofte?). Do očí bijící řešení problémů (chcete se dostat do hradu? Čtveřice bíle oděných mudrců vás vezme mezi sebe, aniž by je zarážel dlouhý meč a lehké brnění, co máte na sobě. Strážím to také nebude připadat divné. Nuda, nuda, nuda, repetetivnost, pocit deja vu, repetetivnost, pocit deja vu, pocit deja vu, pocit deja vu...

Celkové hodnocení:

Zklamání, brutální zklamání. Po tunách hypu to ale těžko mohlo dopadnout jinak. Je to takové technologické demo roztáhnuté na celou hru. Nedokážu pochopit, jak dokázal Ubisoft odklepnout a mediálně zbožštit hru, ve které máte všehovšudy čtyři úkoly. Hanba, fuj!



Maggot  2008-09-24 19:18:27**********90%

Klady:

+Hezké prostředí
+Grafika
+Super boje

Zápory:

-Dlouhé dialogy(bez češtiny :( )
-Stereotyp
-Málo zbraní
-Šílenci v Damašku a Jerusalemu

Celkové hodnocení:

Jelikož nejsem anglictinar,tak nevím o co v te hře šlo.Ale celkový dojem dobrý (9/10)



JerryClancysCZ  2008-07-20 20:05:45**********85%

Klady:

-Otevřeny svět
-Příběh
-Grafika
-Jízda na koni

Zápory:

-Dlouhé dialogy
-Brzy se dostavý stereotyp

Celkové hodnocení:

-Grafika 9/10
-AI 8/10
-Hratelnost 8/10
-Zábavnost 7,5/10
-Ovládání 10/10



KiMsAL  2008-07-06 17:25:40**********60%

Klady:

+ výborný nápad
+ grafické zpracování
+ široký herní prostor

Zápory:

- stereotyp
- nereálnost
- závěr hry - od bombastické hry jsem čekal bombastický závěr, ne nic

Celkové hodnocení:

Půlku hry mě to doopravdy bavilo, druhou půlku jsem hrál jenom pro to, abych se dozvěděl jak to dopadne. O to víc mě potom zklamal otevřený a naprosto nic neříkající konec.



Alex  2008-07-02 17:31:49**********71%

Klady:

Grafika
Velmi dobře zpracovaná města
Styl bojování

Zápory:

Skoky z minulosti do budoucnosti
Nereálnost (skočit před pronásledovatelem do sena, chvíli tam pobýt, vyskočit a projít kolem toho samého strážce bez jeho povšimnutí)
Dlouhé dialogy

Celkové hodnocení:

Hrál jsem to sice jenom asi 2 hodiny u kámoše, ale odradilo mě to od koupě na mé PC. Zkrátka mě hra docela zklamala



VojtCzech  2008-05-09 17:31:14**********87%

Klady:

+ Skvělý příběh, který nepostrádá dějové zvraty
+ Vynikající audio-vizuální zpracování
+ Skákání po střechách a lezení po domech je až překvapivě zábavné
+ Boje jsou napínavé
+ Každé město je jiné a věrné své předloze

Zápory:

- Po čase stereotypní
- Absence titulků
- Až příliš otevřený konec, opravdu se moc těším na další díl :)

Celkové hodnocení:

Vynikající hra, která nadchne svým příběhem, výpravou a audio-vizuální dokonalostí, což zastíní ty drobné chybky, které hra má . Jasná koupě tohoto roku.



Pepe  2008-05-03 08:46:53**********70%

Klady:

Grafika, skvěle zpracovaný freerunning, příběh vás u hry udrží až do konce, dabing má filmové kvality

Zápory:

krátká herní doba, hra nemotivuje k tomu aby jste se snažili splnit 100% všech úkolů, příběh je jediné co vás donutí k tomu hru dohrát, repetivnost, nulová znovuhratelnost

Celkové hodnocení:

AC je hra na jedno zahrání, má skvělý příběh a freerunning v herní podobě vypadá skoro jako ten skutečný. Ale s nulovou znovuhratelností a tím ,že se hra opakuje a už prakticky od druhé kapitoly budete dělat pořád jedny a ty samé úkoly se nedá říci ,že by AC zastálo hypu, který předcházel.



Johny  2008-01-29 19:55:02**********91%

Klady:

Dokonala grafika, volnost pohybu, soubojový systém je skvely, ale stale opakujici se animace po case omrzi, jízda na koni po svaté zemi je úchvatná

Zápory:

po case prijde stereotyp, stále se opakující animace a postavy, vsechno se odehrava na pristroji zvanem Animus a neni to skutecne-kdyby byla hra zasazena přímo do stredoveku bylo by to lepsi....ikdyz kdo ví, co přinesou další dily =)

Celkové hodnocení:

je to jedna z nejlepsich her co kdy vysla



RegulusCentauri  2008-01-05 22:33:37**********96%

Klady:

Grafika
Volnost
Davy jako živé
Soubojový systém
Šplhání
Krátké a skoro žádné načítání lokací

Zápory:

Chození skrz mrtvoly pořád bere tu pravou skutečnost a ač je hra plná volnosti neni třeba možná vcházet do domů nebo kostelů.
Malý výběr zbraní. Mohla by být alespoň trochu větší volnost výběru. (i s obchodníky a penězi)

Celkové hodnocení:

Hra je úžasná a skvěle zpracovaná. Několik bugů a nedostatků by se našlo a snad to v dalších dílech vylepší.
Zajímavé by též bylo, kdyby bylo možné dávat žebrákům peníze a ti by vám potom byli nápomocni při útěku před strážemi, či nějakou užitečnou radou či mapou s umístěním něčeho.



jacki  2008-01-05 09:12:02**********100%

Klady:

Volnost,grafika nádherná,šplhání po baráku,jízda na koni, já osobně dávám 100%

Zápory:

Vůbec nic proti hře nemám akorát mě šttve že si ještě počkám ačkoliv mám PC :(

Celkové hodnocení:

Já by jsem osobně této hře dal 100% nemá žádnou chybu



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze