Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Armed Assault - Zlatá edice

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Cpt. MacTavish  2010-01-27 07:40:36**********71%

Klady:

+Super grafika
+Atmosféra skutečné války
+Vysoký stupeň reality(jeden zásah-smrt,reálné zbraně,vozidla,technika)
+Dobrý příběh

Zápory:

- Bugy,bugy...
-Demence AI (V 2.misi jsem s týmem nastoupil do auta ale ještě se čekalo na vojína č.9. Velitel pořád volal 9-Nastoupit! a 9:Negative. A tak to šlo pořád dokola)
- Celkem nedůstojný nástupce OFP

Celkové hodnocení:

Docela dobrá hra, kterou ovšem sráží spousta bugů a demence AI.



Drákula   2009-12-28 19:00:39**********55%

Klady:

-grafika je na dobrém pc úžasná
-spousta techniky a vojáků (ale ve flashpointu jich bylo víc!!!)
-hratelnost
-dobré mise
-dobrý mp (spousta modu atd...)
-tisíce addonů!!!!

Zápory:

-bugy,bugy,bugy,bugy!!!!!!!!!
-stoletý engine
-jediný co mě dost bavilo byla kampaň (to protože v editoru neumím tvořit spínače a skripty, takže vojáci jen stojí a čumí)
-AI je celkem tupá (pokud ji nenaprogramujte)

Celkové hodnocení:

tato hra má spoustu záporů, ale ty se dají vždycky nějak opravit. až na stoletej engine, kterej z takové pařby dělá blbost...
za milionoletý engine strhávám 40%!!! bugy a ostatní 5%. Takže s tohoto hodnocení dostáváme lehce nadprůměrnou pařbu, s dobrou grafikou a pěknou kampaní...



Martinni  2009-07-10 16:32:28**********100%

Klady:

grafika, volnost, zbraně, technika, příběh, editor

Zápory:

pár chybek základní verze, ale to spraví patche :)

Celkové hodnocení:

Velmi dobrý nástupce Operace Flashpoint



Xindar  2009-06-05 11:47:29**********80%

Klady:

+zajímavé vložení českého dabingu formou telvizního zpravodajství
+grafika
+multiplayer
+od (myslím) verze 1.14 nový mód pro multiplayer Warfare
+rozloha ostrova
+množství techniky, zbraní
+zpracování ovládání vrtulníků, letadel
+editor
+komunita

Zápory:

-bugy
-bugy
+-singleplayer (není to tak velké mínus, ale oproti OPF je to krok zpět)

Celkové hodnocení:

Skoro povinnost pro fandy militaristických simulátorů, kterou dost sráží její zabugovanost (hlavně z počátku). V současné době je již spousta bugů odstraněna. Neuvěřitelné bitvy v multiplayeru by si neměl nechat nikdo ujít.
Díky komunitě spoustu módů, nové ostrovy, zbraně, vozidla, letadla, vrtulníky nebo cokoliv co někoho napadne.



Repry  2009-06-04 14:52:18**********31%

Klady:

čeština
mirná vylepšení oproti původní Operaci Flashpoint
multiplayer

Zápory:

všechno ostatní, ale popořadě:
PO APLIKOVÁNÍ VŠECH PATCHU!!!!!!!!:
hnusná grafika
nepoužitelný engine v 21. století
AI na úrovni retardovaných šimpanzů po totální lobotomii (zkuste posadit AI za volant a budete nechápavě kroutit hlavou - neudrží se na silnici, stále někde bourá, nedokáže držet směr ani cestu)
hra je jenom nesmyslené a zmatené pobíhání sem a tam, vypadá to, že se ve hře pohybují vojáci s IQ lehce nad bodem mrazu (nulu dát nemůžu, nějaký pohyb jsem u nich zaznamenal, sice retardovaný, ale pořád je to pohyb)
šílený patch finding
frustrace na každém kroku
zmatenost v celém konceptu
podivné ovládání
celková zastaralost konceptu, který zamrzl někde u Flashpointu, ale asi autorům nedošlo, že se herní průmysl posunul o kilometry daleko, nemám nic proti simulaci, ale ve zpracování hodného roku 2007, ne tohle co předvádí ArmA

Celkové hodnocení:

Tahle hra je neskutečný odpad a jediné vylepšení oproti Operaci Flashpoitnt je mírné zlepšení grafiky. Jinak ve všem je to naprostý propadák. Po této zkušenosti jsem fakt šťastný, že OF 2 budou dělat Codemasters. ArmA je dle mého bezkonkurenčně nejhorší česká hra posledních let. Velká škoda, že Enemy in Sight od Illusion Softworks (2K Czech) je nejpíš v nedohlednu. Než zahrát tuhle šílenost (ArmA), opraště raději předchozí hru (Operace Flashpoint). Zábava je to nesrovnatelná.



G°ĐF@th€®  2009-04-22 18:11:55**********78%

Klady:

realita
otevrenej svět
pořad parádní grafika
s novim patchem us se to da v klidu hrat
editor proste nadhera
X vozidel , zbrani (mozna as prilis mnoho)
1 shot 1 kill

Zápory:

bugy bugy a bugy
bez dějě - děj by tomu dal urcite aspon 10% navic

Celkové hodnocení:

us je to nejakej ctvrtek co sem hral Operaci flashpoint tak sem si odvikl ale dohle dnes muzu doporucit jako celkem dobré pokracování .



vony  2009-02-06 08:57:13**********50%

Klady:

pěchota zbraně letectvo tanky lodě docela ujdou

Zápory:

je to nerealný spojency ani nepřítel se tam tykajíc se kritý zmužou jenom na to že si lehnou utrostřet bitvního pole a sipou po nepříteli olovo ale nikdy se mi nestalo že bi se kryli za stromama nebo za auty jako třeba v call of duty 4

Celkové hodnocení:

tohle je dobrá hra ale jen proty co rádi hrajou za letectvo nebo obrněnce protože za pěchotu je to uplně na nic duvod máte v záporech



Eagle  2009-01-11 16:15:28**********80%

Klady:

+Reálné
+K tomu navazuje i reálná válečná technika: zbraně, vozidla, letectvo
+Atmosféra
+ Hratelnost: Není to zbrklá FPS, musíte svůj postup řádně promyslet
+Jste velitel-možnost ovládat pohyb se spolubojovníky.
+Obtížnost
+Odlišnost obou království: to severní vypadá jako v Česku, to jižní naopak jak např: v Tunisku

Zápory:

-Grafika: Vše je takové až moc hranaté.
-Ovládání vozidel: Jde to hrozně ztuha
-Obtížnost

Celkové hodnocení:

Povedená hra. Jste-li military nadšencem, neni co řešit. Jinak pozor hra je dost hardcore!!



Mike  2008-11-25 12:54:05**********60%

Klady:

Slušná grafika, reálná válečná technika, realistické zvuky, atmosféra boje, rozsáhlá bojiště

Zápory:

Velké množství bugů znemožňující plynulý průchod hrou, obrovská HW náročnost

Celkové hodnocení:

Dobrá hra, která mohla být o dost lepší kdyby autoři zvládli sousto, které si ukousli.



Sommpe  2008-10-03 21:26:46**********85%

Klady:

Nekonečná volnost, zbraně, vozidla, dobrá fyzika a simulace boje, obrovská mapa (ostrov), velmi pěkná grafika

Zápory:

divná kampaň a příběh, místy nevíte co dělat, někdy moc obtížné a někdy zase moc jednoduché

Celkové hodnocení:

Dobrý pokus o nástupce Operace Flashpoint ale moc se nepovedl.



RaptorM60  2008-07-06 18:57:27**********90%

Klady:

volnost, obrovský arzenál zbraní, realistické zpracování, grafika, multiplayer, možnosti editace, podpora ze strany vývojáře

Zápory:

HW náročnost, směšná kampaň

Celkové hodnocení:

ArmA dokáže zabavit na hodně dlouho, ale dokáže i naštvat tak, že už ji nechcete znovu pustit. Dává vám naprostou volnost, ale zároveň je strašně svazující. Ale baví mě dodnes :-)



  2008-06-15 20:48:43**********90%

Klady:

Pěkná grafika, konečně větší města ne pár domů.Vysoký stupeň relity i když na něj hodně lidí nadává myslím že to bude spíš v jejich rukách než ve hře .Svoboda pohybu po ostrově s tím související taktické možnosti. Možnost hrát více způsoby sami se rozhodnete jestli budete pěšák, tankista, pilot atd. Velký arzenál, techniky a technické popisy reálných vzorů. Editor. Mody které se dají stáhnout z netu. Update které přinášejí nové věci(zbraně, vozidla, letadla atd.) ale i mody jako je Warfare. Hraní po internetu je nesmírně zábavné a neustále přibývají nové možnosti.

Zápory:

Bez patchů hrozně zabugované ale patche to většinou spravují. AI provede někdy nějakou blbost nechovají se až tak reálně (Naštěstí můžete hrát po netu a tam je to potom ta správná kooperace a boj). Nudná a nezáživná kampaň jak už jsem několikrát psal po netu je to lepší. Zdá se mi že zbraně se nechovají až tak reálně jak by měli nevím ale myslím že s AK-74 na 1km nedáte na poprvé headshot pokud vím ůčiný dostřel zbraně je podstatně menší. Chybí Hind :-((

Celkové hodnocení:

Hodně lidí tato hra zklamala a není pro ně nástupcem Ofp, ale mě potěšila hlavně po stránce multiplayeru je o hodně lepší a realnější máte více možností než v ofp. Pokud ji opatchujete už těch bugů není tolik a grafika přestane dělat neplechu jako dělala v první verzi. Pro mě perfektní hra která se jako jedna z mála soustředí na reálnost a kooperaci a ne bezhlavou střílečku. A těch možností co je když hrajete po netu .. to je prostě nádhera Sahrani life, Warfare, a různé jiné je prostě uchvatné.



JanKantakuzenos  2008-06-09 22:35:46**********58%

Klady:

Tohleto je produkt pro AČR a ne pro normální lidi...

Klady? Autoři se co se týče realismu snažili překročit veškeré hranice, bohuže ke škodě hry...

Zápory:

1.Nezáživné
2.Divné
3.Nezábavné

Tyto tři charakteristiky nejlépe charakterizují, Armed Assault - Zlatá edice. Pro mne za mne, ať je ta edice třeba pyritová, Queen's Gabit, pocit průšvihu ještě podtrhuje...

Celkové hodnocení:

Tohle je teda propadák, škoda že Češi ztratili práva na Operaci Flashpoint a upnuli se k této neslané, nemastné náhražce...



on  2008-06-08 14:52:20**********90%

Klady:

grafika

Zápory:

zvuk

Celkové hodnocení:

realnost



radius  2008-02-13 12:12:59**********75%

Klady:

Řekl bych že tato hra je dobrým pokračovatelem OFP.Klady jsou:Nové uniformy vojáků(ACU,3col.Desert atd.),realistické zbraně,3D efekty,vozidla,editor atd.

Zápory:

Bugy,výpadky AI,HW naroky a neoptimalizovaná grafika (někdy)

Celkové hodnocení:

Celkově dobrá hra ,ale na pokračovatele OFP by mela byt lepší!!!



colossus  2007-12-25 14:39:14**********85%

Klady:

grafika, ovládání, realističnost hry, fyzikální pojetí, otáčení hlavy, běh

Zápory:

bugy, televizní vysílání od paní Králové

Celkové hodnocení:

povedená hra, která potěší, ale nejsem si jistý, zda si zaslouží nést břemeno pokračovatele OFP



Warpo  2007-12-07 18:25:36**********70%

Klady:

+Grafika
+Volnost pohybu
+Hudba
+Nove jednotky, vozidla

Zápory:

-AI vojaku
-Zvuky
-HW narocnost
-Bugy
-Neoptimalizovana grafika v nekterych castech ostrova (lesy)

Celkové hodnocení:

No jako pokud to budu porovnavat s OFP (Operation Flashpoint), tak co se tyce hratelnosti, tak na ni Arma zdaleka nema...



blazen  2007-11-10 15:14:47**********85%

Klady:

+4 kampaně
+Editor
+Grafika
+Zvuky
+Hudba

Zápory:

-Některé kampaně
-Někde mi chybý český dabing
-AI vojáku kteří nepřejdou přes most

Celkové hodnocení:

Celkově dobrá hra kterou sráží pouze AI
a plno bugu



Aron  2007-11-02 08:35:57**********90%

Klady:

Pěkná grafika prostředí (lesy, kopce, moře, louky, města). Absolutní svoboda pohybu po ostrově. Vysoký stupeň reality (jeden zásah většinou znamená smrt). Možnost hrát za obyčejného pěšáka i možnost řídit letadlo, vrtulník, tank, motorku... Velké množství armádní techniky, kterou lze doplňovat z internetu.. Reálná simulace války. Možnost vytvářet vlastní mise pomocí integrovaného editoru nebo je stahovat z internetu. Multiplayer. Základní hra + datadisk v jednom.

Zápory:

Vysoká HW náročnost (v některých místech velký pokles FPS). Občasné výpadky v AI.

Celkové hodnocení:

O Armě se mluví jako o nástupci legendární Operace Flashpoint, pro někoho je tato hra sklamáním, ale na mě udělala kladný dojem. Alespoň někdo se snaží přiblížit hru skutečnému válečnému konfliktu, kde je kladen velký důraz na taktiku a týmovou spolupráci.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze