Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Tekken 6

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Elite  2011-02-21 17:48:14**********20%

Klady:

- další Tekken
- některé nové zajímavé postavy

Zápory:

- všechny postavy odemčeny již od samotného počátku
- loadingy přetrvávají (hlavně u finálních bossů a to i přesto, že se hra nainstaluje na HDD kvůli rychlejšímu načítání dat - sic to pomůže, avšak ne zcela)
- grafika (žádný zázrak se nekoná)
- velmi podivné a neoriginální menu

Celkové hodnocení:

Musím říci, že mne nový přírůstek to rodiny Tekken velmi zklamal :(. Dle videí na youtube jsem čekal více. Jeví se mi to jen jako vylepšená 5 (nové postavy). Navíc zde již není motivace bojovat za nějakou postavu za účelem odemknutí dalších postav - všechny jsou již odhaleny. Raději tedy Tekken 5, nežli 6.



Roman  2010-12-06 18:10:32**********98%

Klady:

Postavy - kampan - team mode - vyrovnanost všech postav - dobrý příběh - hratelnost - grafika

Zápory:

Zvířecí postavy - chybí mi Jun Kazama-devil Jin by měl jít udělat z Jina a ne ho dělat jako speciální postavu

Celkové hodnocení:

kdyby vývojáři udělali místo Mokujina Combota jako byl ve čtyrce bylo by to lepší protože přeci jen je lepší když bojejuje robot a ne špalek a Rogera jr. bych vymazal uplně místo něj bych raději vrátil Jun Kazama - co s etýče Devil Jina jsem se už vyjádřil výše - jinak se mi líbí zápletka v ději především díky Larsovy super je herní mod a možnosti uprav bojovníků prostě až na těch pár nedostatků vynikajicí hra !!!



tomas  2010-08-06 21:28:33**********1%

Klady:

grafika mě překvapila, ne že bych ji hrál po prvé
hratelnost
postavy
kampan
image postavy

Zápory:

loadingy
azazel opravdu těžký

Celkové hodnocení:

opracdu hezká dynamická hra plná bojů výzev a plné hodiny hraní. jsem s ní spokojen



elfík  2010-06-24 11:57:37**********83%

Klady:

+postavy
+sága Tekken
+úprava postav
+online hraní
+možnost výběru postav - je jich opravdu hodně
+bojovka
+hraní proti přátelům baví
+prostředí mezi ovcema :)
+trofeje

Zápory:

-dlouhé a otravné loadingy
-kampaň je celkem dobrá ale také celkem odbitá, určitě by se dala ještě upravit
-hodně silný Azazel
-těžké začátky v online hraní

Celkové hodnocení:

Tekken je stále bojovka číslo 1. Velké + patří online hraní. Je dobré že Tekken není hra na chvíli. Hra určitě pobaví, tahle by neměla chybět snad u nikoho ve sbírce



OZ  2010-02-13 00:47:53**********90%

Klady:

- Hodně postav
- Vysoká zábavnost soubojů, jako vždy, tekken dokázal, že je v tomto oboru nejlepší, což vám zaručí opravdu hodiny zábavy
- Kampan s příběhem
- Možnost upravit svou postavu, je vylepšená oproti tekkenu 5

Zápory:

- Hlavní kampaň je příliš odbitá, to ale nevadí, hlavní lákadlo je on-line hraní
- Grafika mohla být lepší (ale ujde)

Celkové hodnocení:

Díky stále nejlepším soubojům, nyní i on-line je tekken stále nejlepší bojovka, škoda jen zkažené kampaně a nepropracovaných a odbytých filmečků, když to za určitou postavu dohrajete



Lída  2010-01-24 14:50:14**********99%

Klady:

bezesporu grafika
interaktivita
postavy (úpravy)
prostředí
scenario kampaň

Zápory:

jak už tomu bývá endingy u postav jsou krátké a občas nevýstižné

Celkové hodnocení:

Určitě nedělá ostudu Tekken sérii



kabar  2009-11-25 20:14:40**********80%

Klady:

+hratelnost
+výběr postav
+nový herní mód
+arény
+možnost změnit image postav
+hraní on-line
+hraní vs. a team vs.

Zápory:

- Azazel
- obešel bych se bez zvířecích "postav"
- velmi dlouhý loading

Celkové hodnocení:

Tekken6 sice ničím nepřekvapí, ale i po deseti letech si zachovává svou hratelnost a dynamičnost, tvůrci však mohli trochu přitvrdit a udělat hru bližší realitě bez "pohádkových" postav.



Zorak  2009-10-30 11:42:45**********92%

Klady:

Co musi byt receno u hry jako Tekken tak je narocnost a hratelnost. Abych to upresnil je to hra, kterou se nebudou bat vzit do ruky i male deti. Po graficke strance nic revolucniho ale i tak je to posun oproti T5. Namco ma v povaze davat neco vic a zatimco v T5 to byly prvni 3 instalace Tekkena, v T6 se muzeme tesit ze Scenario modu. Urcite vitam i 40+ postav ktere hra nabizi jelikoz to s kamarady nabizi hodiny a hodiny... a hodiny zabavy a o to prede de :).

Zápory:

CG videa vypadaj sice pekne ale stejne jako u predchozich titulu jsou kratke. Clovek pak ma dojem, ze na ten BlueRay disk by se toho s prehledem veslo vic.
Pomerne dlouhe loadingy. Kdyz clovek vi, ze se nekam hne tak to nevadi ale ve VS Teamu to casem zacne byt otravne.
Online mode trochu laguje.

Celkové hodnocení:

Nekdo muze namitat, ze to neni zase tak skvela hra ale ja na Tekkenu vyrustal takze pro me to byla vice ci mene jasna koupe. Pokud je clovek schopnej prekousnout ty loadingy tak hra urcite potesi jak uplne novacky tak i zkusene borce. Myslim, ze cena za hru je prijatelna kdyz uvazim, kolik casu u ni clovek prosedi.



Jonny2602  2009-10-29 19:48:28**********89%

Klady:

- Výborná grafika
- Scenario mode
- Chytlavá hudba
- Spousta postav na výběr
- Spousta nových kombinací

Zápory:

- Místy otravné loadingy
- Hodně těžkej boss Nancy-MI847J a Azazel

Celkové hodnocení:

Super grafika, hratelnost, nádherný videosekvence, prostě nejlepší bojovka která kdy vyšla



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze