Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Dead Space

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Izák  2012-04-13 01:36:33**********100%

Klady:

příšery :O
zbraně O_o
ten oblek s čárou na zádech :(
telekyneze :/
černoch ve vysílačce :D

Zápory:

myš :/
klávesnice :(
isák :p
ta pani kemra :(

Celkové hodnocení:

Dead space je super hra sice jsem se bál ale ne tak jako u Doomu nebo u Resident Evilu ale jinak je to super hodně zbraní super stíny a světla ale je zas tak moc super ale ujde to. Ten Izák má skvělej oblek ale ta čára na zádech je divná ale jinak celkově bych řek že je to jedna z nejlepších her co jsem hrál ale zas tak super neni. Skvěle jsem se bavil ale místama mě to nudilo ale jinak jsem měl radost že jsem si tu hru koupil ale za ty peníze asi nestojí ale nevim jak chcete podle toho co čekáte a tak ale mně osobně se mi to moc líbilo ale nevim jak vám.



st.ranger  2012-01-03 13:51:56**********90%

Klady:

- dokonalá atmosféra
- princip zabíjení nepřátel
- zobrazení inventáře a mapy
- dostatečný arzenál zbraní
- zajímavý příběh

Zápory:

- pohyb myší není úplně plynulý

Celkové hodnocení:

Naprosto strhující survival horror ve vesmíru s tíživou atmosférou a nemluvným hlavním hrdinou. Přestože je hra ukládána pouze na k tomu určených místech, jsou velice dobře rozmístěné a po smrti se hráč objevuje nepatrný kousek od místa posledního skonu. Zabíjení nepřátel je též něco jedinečného, proto je vlastně značně strohý arzenál dostačující a hra je dohratelná s použitím pouze s Plasma Cutter.



Mike  2011-03-09 18:50:59**********99%

Klady:

*grafika
*příběh
*atmosféra
*Issac Clarke a jeho oblek
*malé Hardware nároky (stačí mít lepší RAM)
*artefakt MARKER

Zápory:

*trochu mín zbraní ale dají se upravovat takže tím se to vyrovná
*opakující se lokace
*podle mě málo druhů nepřátel

Celkové hodnocení:

Opravdu bezvadná hra kterou rači nehrajte po tom co jste se najedli.



OZ  2011-02-03 15:58:55**********95%

Klady:

- Rozhodně pohlcující atmosféra, která ani po letech neztratila na působivosti
- Grafika je stylizovaná poměrně pěkně
- Je dobře, že zde chybí automatické uzdravování, je to survival jak má být
- Zajímavý příběh který Vám jen tak nedovolí se od hry odtrhnout
- Dobře navržené zbraně a jejich účinost
- Rozmanitost nestvůr
- Obačasné logické hádanky
- Výborně zpracovaný pohyb bez tíže a ve vakuu
- Skvělé ozvučení, které má vliv na atmosféru hry
- Systém vylepšování zbraní a obleku
- Uspokojivá herní doba

Zápory:

Možná jen pocit že Vám ostatní rozkazují stylem- jdi tam a udělej tamto, pak zase tamto...nicméně protože hlavní hrdina zde nemluví, tak si není pořádně na co stěžovat :)

Celkové hodnocení:

Výborně zpracovaný survival horror jak má být se vším všudy a ani dnes po letech se nevytrácí dojem z atmosféry a z hraní



U.I.Ernes  2010-09-04 14:58:56**********98%

Klady:

+Atmosfera
+Strach
+lekacek tam je dost a to nejsem ani v polovine
+cena
+čeština
+zbrane
+nepratele
+bossove
+minihry
+grafika
+stav beztize
++++++++

Zápory:

-Strach :D
-Hodně lekaček

Celkové hodnocení:

Opravdová hra u ktere se člověk bojí hned jak najede menu LOL :D paradne se to hraje ..hm kamera ?!ja jsem si zvykl hned pravda mohla byt jako treba ve fall out 3 ale je to chcvalne aby na vas mohli skakat :P jinak nemam co vytknou- 98%



bůčkin  2010-07-22 17:22:41**********98%

Klady:

Všelijaké zvuky potvory zbraně . Hlavně řezačka . ovládání . Prostředí ve kterém je hra zasazena . Navigace.

Zápory:

ovládání stáze , kineze , stav beztíže . Pro mě mapa .

Celkové hodnocení:

Skvělý horor z vesmírnou tématikou . Takových her tu moc není . Z počátku jesem byl jak vyplašená lentilka . Později atmosféra mírně opadla . Ale i tak má hra co nabídnout . A rozhodně nezůstane jen u jednoho dohrání .



D-FENS  2010-07-09 11:03:29**********70%

Klady:

atmosféra
vylepšování zbraní
příběh

Zápory:

ovládání
kamera

Celkové hodnocení:

Dead Space je vynikající horor ale pokud ho budete hrát v kombinaci myš a klávesnice bude vás čekat peklo,takhle prasácké ovládání jsem opravdu snad ještě neviděl do toho přidejte nemožnou kameru která celá tak nějak divně plave,záda hrdiny zabírají takřka čtvrt obrazovky další vám dokáží neskutečně celou hru jenom otrávit bouhžel,pokud nemáte gamepad asi nemá smysl vůbec kupovat.no ale za těch 149 kč asi jo :)



Mike  2010-06-21 20:15:40**********92%

Klady:

Výborná grafika a neuvěřitelný design, neokoukané prostředí, stylový hlavní hrdina, dabing a vynikající zvuky, originálně pojatí nepřátelé a souboj s nimi, naprosto neskutečná atmosféra, originální zbraně, informace podávané přes hologramy

Zápory:

Po čase mírný stereotyp, souboje a zbraně nesednou akčním hráčům

Celkové hodnocení:

Jedna z nejlepších hororových her, která dokazuje, že hororová atmosféra dokáže více než zástupy nepřátel.



Caine10  2010-06-16 15:42:50**********90%

Klady:

-Strhující hororová atmosféra
-Kupování a vylepšování věcí
-Grafika
-Zbraně
-Nepřátelé

Zápory:

-po čase hraní začne trochu nudit, protože jde jen o to se prostřílet z bodu A do bodu B
-trošku vadí poloha kamery, ale dá se zvyknout

Celkové hodnocení:

Dead Space je slušná Survival hra, která vás zabaví na spoustu hodin a vtáhne vás do strašidelného nelítostného prostředí, ve kterém máte pouze jeden úkol. PŘEŽÍT!



Exitusman  2010-06-01 19:57:22**********99%

Klady:

Příběh
Spoustu nepřátel
Krámky kde se dají kupovat new věci(včetně brnek)
Propracovanost
Pár zbraní ,ale stačí
Kouzla v rukavici

Zápory:

jenom mě naštvalo,že všichni přáteléto nepřežili
Sem tam nějaký ten hlavolam s oživujícím zombím

Celkové hodnocení:

Parádní hra doporučuju všem další hra za kterou mě nemrzelo vyhodit cash !! :D



A.M.J.  2010-05-08 11:35:11**********100%

Klady:

+grafika
+příběh
+krvavost
+hratelnost
+skoro vše

Zápory:

-nejsou

Celkové hodnocení:

skvělá hororová hra která stojí za vyzkoušení



WeedFreak  2010-04-24 14:06:52**********100%

Klady:

Po navyknutí na ovládání překvapivě skvělá hratelnost.
Skvěle udělaná grafika která zbytečně nezatěžuje pamět.
Příběhová linie je lepší než jen dobrá, je skvělá a člověk nikdy neví co se stane.
Vtáhne vás do sebe na maximum.

Zápory:

Nenašel jsem víc záporů než občasnej bug kdy se nějaká mrtvola chytí do textury a potom vydává zvuk jak fuuuuuuj.... :D

Celkové hodnocení:

Jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál a asi tomu i na dlouhou dobu bude. I přes absenci komunikace hlavního hrdiny vám ve hře nic nechybí protože veškerý příběh doplňují denníky, videozáznamy a zvukové záznamy a pro hráče který se nesnaží hru jen zběsile proběhnout ale užívá si každou kapku strachu a vše co hra nabízí tak se dozví hodně o lodi, posádce i o tom co se stalo před i při ději hry. Skvělé u DS jsou zvary v dějové lince kterých tam pár je a každý z nich mne maximálně překvapil.... Celkově Dead Space řadím k nejlepším hrám jaký jsem kdy hrál a myslim si že tahle hra udělala velký skok v dopady na psychyckou stráknu hráče při hře... rozhodně za 100%



FJ  2010-02-26 18:23:45**********100%

Klady:

Celková atmosféra si nic nezadá s pořádným vesmírným hororem.Od počátku až do samého konce máte pocit jako by jste na korábu prázdícím vesmírem byli právě vy.Lekacích momentů jsem osobně zažil přemnoho a ne v jedniné kapitole.Zažijete uchvatnou scenérii při pochodu zdemolovanou částí lodi,ale nejvíce mne osobně zaujali gravitační hrádky...v tom okamžiku můžete říct jedině,,wow,,

Zápory:

Citlivost myši na kterou se ale dá zviknout...

Celkové hodnocení:

Jednoznačně pro mně přemožitel Doomu.Pro tento tytul prostě nenalézám konkurenci,ani u filmu...



JanKantakuzenos  2010-02-24 16:29:43**********86%

Klady:

Dead Space je:

*je horror a ten kdo tvrdí, že ne, to musel hrát v pravé poledne, v rodinném kruhu :D

*je brand o který se EA opravdu stará - než byla hra vydaná, krmili fandy animovanou sérií, zároveň vznikl animovaný film Downfall, je tu i perfektní verze s vlastním příběhem pro Wíí, kterou jsem měl tu čest hrát, připravuje se DS2 pro PC a konzole - hra má budoucnost!

*prostě skvělá hra a nejlepší horror posledních let..

Zápory:

Dead Space byla bomba koupě alee:

*NEJDOU předefinovat klávesy. WTF!? To si na takovou jednoduchou věc, jako je remapping nenašli ve Visceral chvíli? No, takže wasd celou hrou :D

Celkové hodnocení:

Tak hnusné až je to krásné.



Kyslík7  2010-01-30 11:17:04**********100%

Klady:

-Hororová atmosféra
-Ozvučení
-Stav bez tíže
-Lekání když na vás vyskočí mutant
-Dobrý arzenál zbraní
-Atmosféra

Zápory:

-Menší stereotyp
-Občas ten strach:)U té hry se bojíte často,často se i leknete
-Průměrná grafika
-Na mně moc krátké

Celkové hodnocení:

Hru jsem zakoupil na Jaře 2009.Vyhrál jsem jí za pár dní.A musím nechat že pro mně,nejlepší surrival horor co jsem kdy hrál.Byl jsem připosranej hned v prvním levelu.Díky titulkům je to ještě lepší zážitek.Když na začátku hry řekl ten chlap:Něco tu s námi je!Se člověk opravdu bojí.Ozvučení je taky dobré,slyšíte jak se Ishimura prohýbá,nebo jak skučí mutanti.Hororová atmosféra graduje,často se stává že dlouho bloudíte po palubě Ishimury a najednou na vás ze šechty vyskočí mutant kterého musíte zabít.Jak říkám častokrát se leknete .Pokud hledáte Skvělej žánrovej horor,tak tohle je prostě ono,není co řešit :)ale NEDOPORUČUJI NIKOMU SE SLABÝM SRDCEM(skončil by na jednotce intenzivní péče ještě dřív než by dohrál první level)Naopak pokud jste tvrdý,hrajte v noci všude zhasněte a repráky na plno :)



milan  2010-01-12 20:57:54**********76%

Klady:

Po vsech strankach originalni hra ktera vyplnila vakuum na trhu.Podmaniva hudba,zvukove efekty. Ceska lokalizace ve forme titulku (cim dal vetsi vzacnost).

Zápory:

Prumerna grafika.Neubranite se stereotypu. Uhel kamery,postava brani prilis ve vyhledu,misty tezkopadne ovladani.

Celkové hodnocení:

Hru jsem si poridil v akci a rozhodne vsem doporucuji. Tezko mit za takovou castku nejake vyhrady. Nabidla mi neotrely zazitek a i pres stereotyp ktery po case nastal jsem si ji uzil. I presto ze se jedna o scifi jedno podobenstvi z realneho sveta jsem zaznamenal. Zadna vira by nemela mit navrch nad lidskym zivotem. Hrou jsem proplul vcelku hladce,pri pripadnem zaseku doporucuji vyuzit dostupnych informaci,ulevite nervum a hra lepe odsypa. Az na jeden vypadek zvuku kdy stacilo ulozit a znovu hru spustit jsem zadny bug nezaznamenal. Skutecnost ze se mi hra v polovine sama prepnula o obtiznost vyse jsem bral spis jako vyzvu. Na pokracovani jsem docela zvedavy ale zda si ho poridim pri premiere nebo az pozdeji zatim odpoved neznam.



eminem  2010-01-02 12:22:21**********80%

Klady:

+Pěkná grafika
+Upgrade zbraní a brnění
+Brutalita
+Prostředí
+Skvělý bossové
+Zbraně

Zápory:

-Příšerná hratelnost
-Otřesná kamera
-Místy dost těžké
-Za chvíli stereotyp
-Stav bez tíže
-Málo druhů nepřátel
-Není to horor(alespoň pro mě)

Celkové hodnocení:

Na tuhle hru jsem se hrozně těšil čekal jsem trochu horor ale já se tedy nebál možná jsem se jednou lek jak na mě jedna příšera šla zezadu ale to je asi tak všechno ale co hru kazí nejvíc je kamera a ovládání vlasně jsem si na to nezvyk a navíc už mi to potom vůbec nebavilo takže jsem to ani nedohrál dost škoda,stav bez tíže měl být jedno z velkých lákadel ale mě přišel dost otravný co ale může pochválit je vylepšení zdraví a obleku a také docela promakaní bossové a také ta brutalita krev opět stříkala proudem:).Já osobně jsem tedy čekal mnohem ale i tak je to solidní hra třeba takový Doom3 který je téhle hře dost podobný mě bavil o hodně víc a víc jsem se bál.



DrZoidberg  2010-01-01 19:17:27**********95%

Klady:

+grafika
+příběh
+atmosféra
+design úrovní

Zápory:

- po čase stereotypní

Celkové hodnocení:

výborná hra která vás nepustí..ale v noci se hrát nedá :)



harty  2009-12-06 21:29:42**********95%

Klady:

+Příběh
+Grafika
+Atmosféra
+Ozvučení
+Arsenál
+RPG prvky
+Vylepšování, schémata..

Zápory:

-místy dost těžké

Celkové hodnocení:

Říkal jsem si že žádná hra mě tak,jako F.E.A.R. nevyděsí. Chyba.Nebyl jsem schopnej Dead space hrát déle než hoďku v kuse, přesto jak skvělá hra to je-její atmosféra na mě doléhala silněji než sem čekal. Opravdu skvělá hra.



(♥) мĒĜдÐядĜŌŃ  2009-12-06 11:24:15**********100%

Klady:

+Vylepšování zbraní a brnění
+Strach
+Bossové
+zpracované prostředí
+nepřátelé
+ovladatelnost
+snad žádný bugy(tedy aspoň já žádné nenašel :)
+grafika
+potom ještě zbraně,brnění atd..atd..

Zápory:

-No strach působil jen do první poloviny hry,od první poloviny to byl tzv.HOROROVEJ MASAKR :()

Celkové hodnocení:

Hra,z níž se vám jeji obal nikdy nezapráší,jelikož obal budete otevírat dennodenně :)),a teď vážně,nejlepší pařba celého pravěku,středověku a dnešní doby :),chcete-li si zahrát pořádnou hororovou a strašidelnou hru,nečekejte a objednávejte !!!



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze