Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Call of Duty 5: World at War

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Jeck1234  2012-08-15 18:05:30**********85%

Klady:

+multiplayer
+trophy
+pravdivý příběh
+grafika
+hudba
+hratelnost

Zápory:

-střílí se jen po vás
-málo zbraní
-málo misí
-spolubojovníci jsou opravdu jak 5 letý děcka

Celkové hodnocení:

dobrá hra pro příznivce COD a druhé světové války



Danous44  2010-09-28 14:54:44**********99%

Klady:

Hlavně hra po síti - je tam opravdu osobní kontakt jak se spoluhráči, tak s nepřítelem, vše působí hodně realisticky. Dle mého názoru nemá tato hra konkurenci, co se online hraní týče...

Zápory:

Občas horší signál

Celkové hodnocení:

Myslím, že se do dnešní doby tento díl vyvedl nejlépe, hlavně hra online je zábavná i po dvou letech...



vyjetejzkoblih  2010-09-14 12:44:10**********98%

Klady:

Super grafika
REalnost misi a mist
Hudba

Zápory:

AI spolubojovniku a protivniku
Jako kazdy cod to ma kratkou dobu hrani ale co je hezke a zbavne to utece rychle :D ale i tak

Celkové hodnocení:

Dost dobra hra kterou by kazdy priznivec COD a druhe swetove valky mel mit doma



Drákula   2009-12-28 18:40:21**********87%

Klady:

-grafika se celkem dá
-bonusová mise se zombies :)
-podle skutečnosti
-příběh
-hratelnost
-Al inteligence vyvedená

Zápory:

-všichni střílí hlavně po vás
-dobrý engine
-málo misí

Celkové hodnocení:

královská pařba, už celkem stará ale já ji hraju hlavně kvůli zombie modu :) pařmanské hodnocení....87%
matematické hodnocení....70%
jako vždy dávám pařmanský hodnocení :) 87%



Hery Proper  2009-12-27 21:35:00**********80%

Klady:

grafika
příbeh
hra za rusáky bomba
online
obtížný veteran
ukázka dobových nahrávek

Zápory:

všichni stříli jen po vás, amerikáni jsou levý

Celkové hodnocení:

až na ty amerikány.dobrá



JanKantakuzenos  2009-09-26 13:58:16**********70%

Klady:

1.Oceňuji, že tvůrci přidali na brutalitě, žádný SOF to sice není, ale palba z těších kalibrů je tentokrát znát, projevuje větším chlístáním z těl i ztrátou končetin, nebo hlavy. Jistě si brzy výrobu "škubánků" v CoD5 oblíbíte :)

2.Sovětská kampaň za Petrenka - psi, tanková bitva, něm. plamenometčíci co po zásahu vybuchují, něm. puška s kadencí děla, Reznovovy hlášky, asi nej. kampaň za Rusy z celé série CoD.

3.Solidní grafika, která nezhnusí, ale docela potěší a utáhnou jí i konzole.

4.Hra se dobře ovládala s gamepadem i FragFX, což o všech fps na PS3 říct nemůžu.

Zápory:

1.Japonská kampaň, vítám, že se tvůrci chtěli vyhnout Omaze a Market Garden ale... Vypalování bunkrů flamethrowerem a špízování Japonců na bajonet může na chvíli zaujmout, přesto ta kampaň není nic moc, hru zcela jasně zachraňuje ta za Sověty.

2.Nepřátelé i vaši se často chovají jako kdyby jim bylo 5, to se nějak projeví vždy když dojde skript a oni mají v bitvě přispět nečím vlastním, výsledek je často až tragikomický. Například několikrát jsem zaregistronal že se vojáci obou armád v boji promíchali takže za jednou zídkou se kryl Rus a Němec najednou a nijak jim to nevadilo, prostě úplný bordel :D Pak se divíte kdo po vás střílí, když odnikud zepředu to není a ono to hvízdá zezadu v podstatě z vlastních řad, kde už by to mělo být vše dávno dobyté.

3.Hudba, celkem ujde, ale místy kde zazní kytary je to brutální přešlap. Tady se tvůrci neměli snažit být za každou cenu originální.

4.Cena hry, shánějte po bazarech pokud CoD5 nezamýšlíte jako dárek pro někoho.

Celkové hodnocení:

Hra je vlastně takový remake všech CoD, které vyšly před Modern Warfare. Válečné divadlo znovu pobaví, ale již neohromí, na to se série od roku 2003 změnila příliš málo.



Dante  2009-07-23 19:09:37**********98%

Klady:

skvělé a neotřelé bitvy proti japoncům, grafika (engine CoD4), kompletní dobový arzenál, hudba a dabing známých herců, možnost kooperace, úžasný MP, a také to, že vás hra donutí měnit v průbehu misí zbraně, ne jako v CoD 4 kde jste třičtvrtě hry hráli s M4 a dobrou polovinu zbraní jste ani nevyzkoušeli

Zápory:

ruské mise nejsou nic nového pod sluncem, změny v MP jsou jen kosmetické, očekávaný zombie mod je frustrující a po několika opakováních nudný, celkově moc hratelnostních změn oproti minulému dílu není

Celkové hodnocení:

Očekávali jsme pecku, dostali jsme pecku - co dodat? Momentálně nejlepší hra z druhé světové.
poznámka pod čarou - V mé recenzi na CoD 4 se celkem nepochopitelně objevilo hodnocení 10, je to má chyba a opravdové hodnocení je 97. To víte, moje první:)



wehasič  2009-07-22 13:09:46**********97%

Klady:

grafika
ovládání
zbraně
japončíci
hudba je dobrá

Zápory:

AL
když na svý přátelé hodím granát tak žijí

Celkové hodnocení:

tato hra je rozhodně lepší než call of duty 4 ale to AL a házení granátů po přátelích by se dalo sparvit jinak mě hra hodně baví.víc jak 4.o hodně



eversman234  2009-03-04 17:56:56**********94%

Klady:

multiplayer je skvelej az na zbrane kterych je malo ale kazdy si urcite najde tu pravou ale ja si beru thomson singl neni spatnej

Zápory:

inteligence v kampani. malo misí
na vyssi uroven nepochopitelni nepratele kteri vas trefi na 1000m pistolkou a ste hned zraneni a hledate misto kde bystese uzdravily

Celkové hodnocení:

skvela hra doporucuju diky bonusum kterym je zombie mod a celkove



romank  2008-11-24 13:05:36**********70%

Klady:

grafika

Zápory:

velmi krátká kampan - max. 6 hod. hraní, velké zklamání, nejhorší ze série CoD

Celkové hodnocení:

kto nemá možnost multiplayeru radši půjčit ako koupit



Walter  2008-11-23 14:00:40**********75%

Klady:

grafika je dobrá
co-op režim

Zápory:

krátka kampan
skoro žádný příběh
hra hodně přímočará
multiplayeru je mín zbraní než COD4(což mě naštvalo)
hru dělal Treyarch

Celkové hodnocení:

Hra určitě hodně lidí zklamala,ale při multiplayeru si zažije člověk hodně srandy a dlouho mu to vydrží,ale myslím že COD5 udělala krok zpět.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze