Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Anno 1404

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

scooby doo  2013-02-19 19:16:36**********100%

Klady:

- grafika
- výběr budov
- přírodní katastrofy
- Orient
- ůkoly
- těžení surovin

Zápory:

- nic

Celkové hodnocení:

Dobrá hra. Doporučuji.



FryDerc  2010-07-26 14:47:10**********91%

Klady:

+Grafika
+Vlna možností a budov
+Zábava na opravdu dlouhou dobu
+Silná příběhová línie
+Propracovaná kampaň

Zápory:

-Potřeby osadníků
-HW nároky
-Absence multiplayeru
-Systém soubojů

Celkové hodnocení:

Anno1404 je zkrátka trefa do černého. Už dlouho tu nebyla takov´hle zábavná strategie s tolika zajímavými a poutavými prvky. Snad to vývojářům vydrží.



Michael3x3  2010-05-13 22:20:11**********82%

Klady:

Velmi propracovaná grafika, nejvíce je to vidět u pobřeží a u hor. Také se mi velmi líbí engine při zelenání pouště (když tam postavíte tu budovu na zavlažování).

Zápory:

Velmi složitá hra jak pro začátečníky tak i někdy pro pokročilé. Zadný tutorial --- poprvé jsem vubec nevedel co mam udelat abych mnel kolonii na tropickém ostrově.

Celkové hodnocení:

Oproti dřívejším dílům je tu hodně věcí jinak ale po stránce hratelnosti tato hra zabaví na velmi dlouhou dobu.



_Nuada_  2010-04-04 22:46:49**********100%

Klady:

+kampaň
+budovy
+diplomacie
+achievementy a bonusy jako např: budovy, portréty, vlajky atd ,jak mužete vyšperkovat svůj profil

Zápory:

-není zde tutorial
-poměrně náročné

Celkové hodnocení:

super hra která jako z mála zabavi na delší dobu.



Johny  2009-12-27 00:00:19**********95%

Klady:

Vinikající hra jak po grafické stránce, tak i po té vizuální. Krásně zpracované pobřeží, budovy a krajina. Dobrá budovatelská hra!

Zápory:

Strávíte u toho spoustu hodin. Chybí větší možnosti boje. Války jsou nedodělané.

Celkové hodnocení:

Skvělá hra pro všechny milovníky budovatelských strategií. Bohužel vás Anno 1404 nutí sedět u PC déle a déle a déle...



StreetX38  2009-11-21 15:17:18**********88%

Klady:

Tuny možností, propracovaná hra do detailu včetně těch nejmenších detailů, kampaň, mod volné stavby, co se týče obchodování, bezchybná hra, v současnosti pro mne bez konkurence, skvělá grafika, správně kreslená, ale často dost realistická, Orient.

Zápory:

Vysoká HW náročnost, obzvlášť při pohledu na velká města, nepropracované bojové části, sice to je hlavně budovatelská strategie, ale přece jenom.....

Celkové hodnocení:

Vážně dobrá budovatelská strategie, se spoustou serepetiček, možností a detailů, která vypadá úžasně, což si ovšem vybírá nároky na HW, sice trochu chaotický systém boje, ale to čistokrevným budovatelům vadit nebude. Palec nahoru!



huhi  2009-11-07 08:05:17**********95%

Klady:

-grafika
-bonusový obsah,ktery hrac ziskava hranim
-obrovske mnozstvi surovin a budov
-temer nekonecna znovuhratelnost
-obrovsky ruznorody svet

Zápory:

-jako u cele serie,vubec mi nesedlo valceni
-pokud hrajete vlastni hru na nejvetsi mape,pri nahravani ulozene pozice si stihnete dat kafe
-dlouhe ukladani pozic

Celkové hodnocení:

Pro me je Anno 1404 jednoznacne nejlepsim dilem z cele serie. Pro fanousky povinnost.



ashan  2009-09-12 19:53:56**********85%

Klady:

grafika
spousta surovin a druhů zboží
dobrá kampaň
vysoká znovuhratelnost

Zápory:

zpracování boje

Celkové hodnocení:

Výborná budovatelská stragie, která vydrží hodně dlouho. Krásně to vypadá a ještě líp se to hraje.



pařan  2009-09-12 01:18:53**********95%

Klady:

Jednoznačně nejlepší strategie co sem vůbec kdy hrál.
- dokonalá kampaň u které se bavíte od začátku až do konce.
- parádní gragika
- velké množství surovin které můžete těžit a ješte větší počet surovin které vyrábíte
- npc protivníci jsou dobří v boji
- velmi dobře propracovaný system výběru daní a ekonomiky
- po dohrání kampaně máte na výběr ještě ze scénařů a nepřetržité hry kde taky plníte úkoly
- za splnění kampaně a ukolů získávate body a za ně si pak ve hře nakupujete třeba erby na svoje vlajky :-)
- bojový systém ( někomu se ten systém nemusí líbit, ale mě se líbil moc je to něco novýho :-)

Zápory:

- chybí multiplayer

Celkové hodnocení:

Výborná budovatelská strategie. Nejlepší kterou sem hrál.



UFO  2009-08-31 18:12:19**********95%

Klady:

celkové propracování herních možností-suroviny,obchodování atd.

Zápory:

-mě osobně se nezamlouvá způsob válčení,tvoření vojsk.
-ochuzená grafika lodí.

Celkové hodnocení:

U téhle hry je vidět,že tvůrci 1404 vyslyšeli názory hráčů na 1701 a udělali kus dobré práce.V budování si opravdu můžete vyhrát a vytvořit pěkný město s přístavem a při hraní musíte přemýšlet jak postoupit dále.Graficky mi spíše vyhovovala 1701,ale to je jen věc názoru.HW nároky v pohodě-dá se hrát i na "starší"sestavy pc-gk 7900



Pustynia  2009-08-07 17:57:34**********89%

Klady:

-Grafika
-Orientální stavby
-Konečně nějaký příběh
-Hodně nových surovin atd.

Zápory:

-Poněkud těžší obtížnost
-Chybí tutorial, vzhledem k množství novinek
-Občas fakt nevíte co dělat, a jak co získat

Celkové hodnocení:

Anno 1404 je dle mého slušný nástupce 1701čky. Grafika je krásná, a požadavky na dnešní dobu vyhovující. Prostě dobrá budovatelská strategie.



War  2009-07-31 15:07:53**********98%

Klady:

-Nádherná grafika
-Rozmanitost světa
-Množství výrobků a surovin
-Stavební možnosti(budov je tam opravdu dost)
-Bonusový obsah
-Zabavý na kolik stovek hodin
-Nupadá po čase do stereotypu

Zápory:

-Boje
-Hw nároky

Celkové hodnocení:

Nádherná a propracovaná hra která zaujme každého a ne pouze milovníky serie či žánru. Až na pár malinkých chyb které nijak neovlivňují hratelnost je hra skvostná. Všem hru doporučuji. :)



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze