Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Diablo 3

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

bizzi.83  2015-06-26 01:54:40**********100%

Klady:

skvělý pokračování skvělý hry, dechberoucí grafika, hodiny a hodiny skvělý zábavy, možnost mastit ve čtyřech s kámošema, prakticky nekonečná znovuhratelnost díky dimenzím

Zápory:

zápory? noo snad jen žrout času největšího kalibru :)

Celkové hodnocení:

1 000 000 bodů ze sta, prostě srdcová záležitost



PavelB  2013-07-11 19:25:54**********60%

Klady:

Těch kladů je bohužel a nemám z toho radost, tak málo, že snad jen posun v grafice je lepší, ale dobrý rozhodně není na dnešní dobu a výkonné PC sestavy hráčů. O dost nás tím hra připraví. Nové postavy, myslím tím herní postavy by mě ani nevadily až tak moc i když je pravda, že z původních představitelů zbyl "pouze" barbar...

Zápory:

Zápory vidím v tom, že se do hry zatahuje takový ten nový tvar a styl připomínající MMORPG a to přeci Diablo není. Za další takový výstřelek typu WOW považuju aukce a to i za reálné peníze, systém sklil statů a podobně...wowko už jedno mám sem to nepatří. kvůli akcím za reálné peníze se většina méně majetných stane pouhým pozorovatelem předmětů...
Grafickou stránku hry jsem již ohodnotil. Je prostě taková jaká je a zasloužila by si větší rozmach. I přes tu dobu od kdy je už Diablo 3 na trhu se ještě pořád a pořád stává, že na hráče tu a tam vyletí hláška ERROR nebo něco podobně otravného...kdo má za ty peníze zapotřebí se rozčilovat nad špatně ano špatně fungující hrou?!? Já tedy rozhodně ne a to jsem zmínil jen takové spíš bych řekl drobnosti. Bohužel drobnosti, které začasté znepříjemňují hraní když hráče téměř před porážkou bosse vyhodí server a on musí znovu a znovu začínat....prostě hrůza.

Celkové hodnocení:

Po teatrálním úvodu do prodeje a ještě odpornější kampaní jsme svědky herního paskvilu, který ani v nejmenším i když má nový kabát a nějaké ty drobnosti kolem, tak nedosahuje svého předchůdce a je to škoda. Kdyby se to nejmenovalo Diablo, tak by po této herní klasice jak to je zvykem nazývat za pár týdnů ani pes neštěkl...můj názor tedy. Koupi této tragikomické grotesky si ještě hodně rozmyslím. Dávám hře rating 60% a to jen kvůli názvu titulu a, že jsme se za ta léta alespoň něčeho dočkali.



IceBoose  2013-04-23 21:14:56**********100%

Klady:

Grafika
prostředí
Mobove
Atd

Zápory:

zádne

Celkové hodnocení:

Je to hra od Blizzardu takže super



Racx  2013-04-09 10:38:01**********80%

Klady:

prostředí
příběh
nové questy
možnost ničit prostředí
vychytávky
efekty (vč. bojových) a animace
nízké hardwarové nároky

Zápory:

nutnost být online
grafika postavy
cena

Celkové hodnocení:

Dobře hratelná hra, která bohužel stále patří k těm nejdražším na trhu.
Podrobnou recenzi najdete na http://blog.racx.cz



Soula  2013-04-02 01:05:52**********85%

Klady:

+Různorodé postavy
+Skilly
+Zábava na mnoho hodin
+Bosové
+Archievementy
+Hardcore mode
+Dlouhá doba k dosažení maximálního paragon levelu

Zápory:

-Craftění se většinou nevyplácí, bez aukce téměř nelze hrát, hardcore určitě ne
-Po dohrání nezbývá než stále opakovat určité oblasti, pvp se mi moc nelíbí
-obtížnosti, na obtížnosti normal, téměř není možné umřít, je to dobré při prvním hraní, spíše takový tutoriál, bohužel to musíte hrát za každou postavu znova a už to není moc zábavné. Inferno není taková výzva jakou sem očekával(na hardcore je to o něčem jiném), po novém patchi také přibyly monster power levely, což hru obohacuje.

Celkové hodnocení:

Diablo je i přes spoustu nedostatků mou velmi oblíbenou hrou, bohužel si myslím, že nedokáže hráče bavit moc dlouho dubu a to i přes spoustu velmi náročných archievementů. I přesto určitě stojí za to si zahrát. Nejvíce bych pochválil hardcore mod, to je nepopsatelný zážitek.



Mlask  2013-03-03 14:31:26**********85%

Klady:

+ level dizajn některých lokací je obzvláště dobře působící
+ nová a dobře zpracovaná grafika
+ možnost výběru stylu herní postavy

Zápory:

Pady serveru

Celkové hodnocení:

Jaku DObu to už vlastne beži..? Po zakoupeni hry sem hral asi mesic pak sem se dlouho nemohl pripojit, skrz ruzne error..:/ o5 zas nemozu hrat,mam zakoupenu original verzi,presto me to pise ze mam jen standart edici,takze mohu hrat jen do urcite lokace pak to chce,iriginal. Kdyby hra nemela tolik chyb , tak bych urcite hru doporucil..



ducekh  2013-02-10 18:41:25**********100%

Klady:

Postavy,hlavně Barbar, neopakují-cí se prostředí. Skily a runy. Tuny útěku. Obtížnosti

Zápory:

Diablo je tomuhle dobou 9 měsíců stará hra,tak už žádné výpadky nejsou.

Celkové hodnocení:

Paráda,když u toho vydrží té až na mode Hell,pak máte pořádný Diablo. Stojí za to



Anonymous  2013-01-21 17:49:15**********85%

Klady:

Grafika & Efekty - Zpracované na vysoké úrovni
Příběh - Záleží na obtížnosti jakou si zvolí hráč.
Aukce – Možnost skutečného výdělku

Zápory:

Příběh - Krátký příběh který se opakuje nehledě na výběr postavy.
Rutina - Pořád zabíjení hromadu nepřátel stále do kola

Celkové hodnocení:

Docela mě blizard zklamal že trošku více nedodělal hru, čekalo se na ní tak dlouho a přesto je to stále do kola.



Daimon  2012-12-31 10:06:32**********80%

Klady:

• pěkně zpracované po grafické stránce
• herní doba jedné obtížnosti tak akorát
• člověk je nucen přemýšlet na vyšších obtížnostech
• místy zábavné souboje
• zajímavý systém health globů na léčení
• pěkné efekty schopností
• aukce - možnost skutečného výdělku
• skvěle provedené hraní s přáteli po internetu
• velké množství předmětů
• hardcore mód - pro opravdové hráče

Zápory:

• nevyvážená obtížnost elitních jednotek, kapitánů a bossů
• po čase opakujicí koloběh přestane bavit
• aukce - ztracený smysl hledání vzácných předmětů
• možnosti mohli být větší na to jak dlouho dobu jsme čekali na další díl
• s Diablem 1 a 2 to má tak společný název

Celkové hodnocení:

Hra, která určitě nadchne a neomrzí jen tak, ale když už si to celé za dvě postavy projdete celé, skutečně to prostě už není ono. Mohlo to být lepší. Ovšem za koupi to určitě stojí.



n3gr  2012-12-26 13:06:03**********40%

Klady:

Diablo 3

Zápory:

12 a pul roku(nebo kolik sme na to cekali) a porad nevidim ikonu PvP kde bych mohl zmerit silu svyho hera proti kamosum.Dost ostuda!

Celkové hodnocení:

Kdyby se hra jmenovala jakkoli jinak, za tyden by si na ni nikdo nevzpomel.Ale protoze je to Diablo 3 tak si to i ty lidi koupi.Bohuzel za mesic to uz ani nezapnou



TeS  2012-12-26 10:39:50**********80%

Klady:

-pekny prostredi, act1 supr zbytek docela odflaknutej ale budiz
-hudba
-navykovy..hlavne ve vice lidech pokud to teda neni public to je otresny
-pribeh celkem ujde az na par prapodivnych veci ktere nedavaji smysl

Zápory:

-Ah,Rmah
-obtiznost (act bossove jsou lehci nez kdejaka potvora wtf)
-zadny end game, po dokoceni inferna neni duvod dal hrat...paragon lvlovat proc? :)
-stari znami z predchoich dilu se nejaky zvlastnim zpusobem ozivili viz Izuel,Butcher etc etc ( Miku Morhaime zapomel jsi ozivit jeste Andariel a treba Lazaruse).
-Nutnost pripojeni k internetu
-absence skill tree ( me to vadi :-)

Celkové hodnocení:

je tu sice dost nesmyslu co jen tak neprekousnu ale furt je to nej rpg...zatim



Borek  2012-12-25 12:49:47**********81%

Klady:

dobrá grafika, hodně ruzných nepřáte,zbraní a brnění, výběr pohlaví u postav, ruznost prostředí

Zápory:

nevím co bych vytknul

Celkové hodnocení:

Asi lepší než sacred II. Doporučil hráčum tohoto druhu RPG



kolombus  2012-12-11 13:43:44**********85%

Klady:

Chytlavá parádní hra, která člověku nedá spát =)

Zápory:

Největší chybou téhle hry je aukční síň dle mého názoru.. Člověk ztrácí po nákupu veškerou motivaci k honbě za lepšími itemy.

Celkové hodnocení:

U mě dobrý.



Wizard  2012-12-10 13:20:26**********100%

Klady:

+ množství zbraní
+ nová a dobře zpracovaná grafika
+ zachování mnoha věcí z předchozího dílu + přidání několika nových, které si ale velmi dobře sedly
+ level dizajn některých lokací je obzvláště dobře působící
+ poutavý příběh s mnoha zápletkami
+ kvalitní zvuky a temná hudba, která Diablo skvěle doplňuje
+ místy skvělá řež, která nejednou překvapí svou náročností
+ nyní již možnost vyššího nastavení obtížnosti už od Normal (zaškrtnutím volby "Enable Monster Power Selection a následujícím výběrem obtížnosti v "Select Difficulty" v rozmezí 1-10 - v menu před spuštěním hry)
+ možnost výběru stylu herní postavy
+ další spousta věcí

Zápory:

- hru hraju několik dní a zatím jsem žádné zápory, o kterých by bylo třeba se zmínit, neobjevil

Celkové hodnocení:

Kromě absence rozdělování bodů do atributů postavy při levelování (síla, inteligence, obratnost, vitalita), což je nyní řešeno spíš výběrem vhodných předmětů, dovedností a upgradů (kovář, klenotník), si Diablo zachovalo mnohé z předchozího dílu, a také přidává několik nových věcí. Místy se jedná o nadmíru temnou záležitost, místy o humorné povídání mezi NPC postavami, to všechno podkresleno kvalitní zápletkou i hudbou, která k Diablu prostě sedí jako přišitá.
Verdikt: Změny jsou nutné! a Diablo III se s nimi popasovalo velmi dobře - Kvalitní a povedený nástupce předchozího dílu.



Kalessin  2012-12-02 23:40:13**********90%

Klady:

+ grafika, atmosféra
+ Energická mlátička bez zdržování, kecání, atd.
+ obrovské množství buildů (kombinací skillů)
+ parádní filmečky
+ celkem zajímavý příběh
+ zajímavé, rozdílné postavy s vlastním background příběhem
+ stále updaty pokaždé s něčím novým

Zápory:

+ na můj vkus malý herní svět
+ stále chybí PVP

Celkové hodnocení:

Opravdová akční pecka plná energie. Jen to PCP už by hoši Blizzardoví skutečně mohli zavést.



lakart  2012-11-03 11:17:33**********95%

Klady:

+ hezky stylizovaná grafika s pěknými efekty skillů
+ různorodost jednotlivých postav zaručující odlišné způsoby hraní
+ variabilita prostředí (1. nerozsáhléjší a nejrozamnitější,2. krásné lokace a zajímavé potvory, 3. nejakčnější a nejsvižnější, 4. nejtěžší a hodný závěru
+++ aukce (užasný vyhledávací systém itemů)
+ achievementy
+ dialogy

Zápory:

- nemožnost ovlivňovat atrobuty vlastním přerozdělováním bodů
- chybí jakákoliv hudba

Celkové hodnocení:

Celkem se jedná o velmi chytlavou a dynamickou RPG diablovku, která podle mě nedělá ostudu svým předchůdců. Hrál jsem předchozí díly, ale tento svými novými a radikalními změnami mi sedl nejvíce. Nestává se mi často, že bych s jednou ostavou hrál stále dokola a dokola. A navíc se Blizzard o hru skutečně stará nejůrznějšími patchemi, které přidávají nové a nové možnosti. Promě super hra, která vydrží tisíce a tisíce hodin :D



Jooky  2012-10-21 04:07:36**********75%

Klady:

+ grafika
+ zvuky
+ neočekávaný příběh
+ videosekvence
+ 4 odlišná prostředí
+ 4 obtížnosti
+ 5 postav
+ na výběr ze 3 žoldáků
+ elite packs
+ role gold ve hře
+ vedlejší úkoly
+ artisans - blacksmith and jeweller
+ salvageování předmětů a následné craftování nových (za gold)
+ naphalem valor (po 60 lvl)
+ paragon systém (po 60 lvl)
+ pravidelné aktualizace hry online
+ 14 úrovní gems (tansmuting zpoplatněno gold)
+ umístěné gemy můžete získat zpět (zpoplatněno gold)
+ HC/SC
+ inventář a truhla je společná pro všechny postavy, mimo HC:SC
+ achievements
+ při úmrtí na SC oživení teammatem nebo na posledním WP
+ po smrti není nutné hledat vaší mrtvolu, věci máte ihned u sebe
+ town portal vykouzlíte bez scrollů i books
+ role bannerů ve hře (teleport na teammates)
+ především můžete banner vyvolat při hraní :-)

Zápory:

- absence manuálního rozdělování stats points
- méně skillů
- multiplayer max pouze ve 4
- absence PvP arén
- AH
- RMAH
- chybí Horadric Cube
- nelze hrát bez připojení k internetu
- neustálé zlehčování hry
- je to spíš řežba než RPG
- neuvěřitelně návykové

Celkové hodnocení:

Hraje se to dobře. Ale AH a RMAH lov předmětů totálně zmršil. Hra je o tom získat co nejvíce goldu a pak si za něj můžete koupit co chcete. Vzhedem k příběhové zápletce se dá očekávat datadisk. Celkové zhodnocení - hraje se to moc hezky, ale stala se z toho spíš řežba než RPG hra...



LGarou  2012-10-08 11:43:14**********97%

Klady:

-HC
-Grafika a hudba umocňující atmosféru
-Pěkné tempo hry
-Diablo
-zakončení příběhu který sem nečekal
-stálá podpora, přidávání itemů, balanc charů atd...
-nepříběhové questy
-potkáte spoustu starých známích
-goldy mají svůj význam (v D2 byli zcela zbytečné)
-achievmenty
-classy (5/ výběr pohlaví)
-podle mě pěkně udělané skilly (graicky)
-

Zápory:

-RHAM a celkově AH
-stálé zlehčování

Celkové hodnocení:

Hra mě velmi baví, no řekněte mi přes 600 hodin to se mi stalo naposled u D2 :). Jediné co mi vadí je lehkost hry a stále se zvětšující forma Forall. Ale za tu dávku zábavy a že to ještě sále nekončí :D dávám tolik %



Cebuk  2012-09-20 20:37:03**********20%

Klady:

snad jen pěkná collectors edice, artbook je luxus

Zápory:

strašně odfláklé, hra mi padá, chyba ovladace atd. nechápu, mám nejnovější verze,2 jadrovou grafiku atd.fakt děs

Celkové hodnocení:

Diablo mám rád.Ale takto odfláklou hru jsem do Blizz. fakt nečekal.:(



Erlees  2012-09-12 19:18:55**********100%

Klady:

HC
dungeony
další diablo
comba
skilly-velmi pěkné efekty :)
Akty

Zápory:

RMAH
Často nefunkční servery,alespoň co jsem slyšel

Celkové hodnocení:

Zkrátka další super kousek na trhu. =)



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze