Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: DOOM

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

anonym  2018-03-04 16:26:51**********30%

Klady:

grafika

Zápory:

hratelnost
není to uplně návrat ke kořenům
monstra

Celkové hodnocení:

místo toho by mohli radši udělat remastery doom 1 a 2



CPT_Nolier  2017-03-26 19:37:46**********100%

Klady:

-Démonská řežba
-Zbraně
-za mě nej. hra roku 2016

Zápory:

-nic

Celkové hodnocení:

Doporučuji



NehalemEN  2017-02-06 21:36:24**********75%

Klady:

Na dlouhé zimní večery dobrá hra

Zápory:

Občas nepřehledné

Celkové hodnocení:

Za 200,- v ......nekupte to, je to dobrá hra



hunt  2017-01-02 09:41:16**********1%

Klady:

žádné

Zápory:

vše

Celkové hodnocení:

Zbytečná hra.Vyhozené peníze!



DEU  2016-10-20 22:37:03**********75%

Klady:


+ paradni grafika
+ hratelnost jako za starych casu
+ zbrane a jejich modifikace
+ prostredi a atmosfera hry

Zápory:


- nedotazeny multiplayer
- malo map
- automaticky vyber map

Celkové hodnocení:

Paradni grafika, orgie jako ve zlatych devadesatkach!



JokerCZ  2016-08-09 22:59:11**********95%

Klady:

+grafika
+rychlost uplne krasna
+BFG!!
+demoni
+hodne zbrani
+modifikace zbrani a armoru
+PEKLO
+glory kills
+prostředí
+atmosféra
atd.

Zápory:

to co mi na tehle hre vadi a nemyslim si ze jenom mě tak je multiplayer je tam malo map a to hrani za demony no proste kdyz se nekomu podari byt demon tak uz jste vlastně prohrali proste multak hruza

Celkové hodnocení:

je toho moc abych to daval do kladu tahle hra je tak moc nadherna ze to nejde ani popsat



XMutant  2016-06-19 19:33:46**********90%

Klady:

V první řadě je to feeling z poctivé a rychlé akce, který se tu povedl na jedničku. Dvouhlavňovou brokovnici nebudete chtít dát z ruky a při hraní se neubráníte šílenému úšklebku ve tváři. Do toho si představce adaptivní metalovou hudbu, hodně krve (představte si jí opravdu hodně a pak ještě jedno vědro dolejte) a tanečky mezi protivníky. Není třeba se ani bát nároků na HW - optimalizace id Tech 6 enginu je téměř ukázková.

Zápory:

Od multiplayeru jsem čekal více. Přebarvené oblečky, levelování a dlouhé časy v lobby bych si rád zrovna v případě DOOMu odpustil.

Celkové hodnocení:

DOOM je zpět. Obavy, že se nepovede hře vnést ducha původních dvou dílů můžete rozřezat motorovou pilou.



Traut  2016-06-16 17:21:25**********95%

Klady:

-grafika
-hratelnost jak za starých dobrých časů
-zbraně, které musíš měnit dle oponenta

Zápory:

-rád bych zbraně nabíjel

Celkové hodnocení:

-stará dobrá klasika, doporučuji
-myslím že není potřeba do každé hra nacpat RPG prvky
-jestli si chceš u hry odpočinout, rozstřílet pár monster, tak si ji určitě kup



trauma  2016-06-13 19:15:04**********89%

Klady:

-grafika
-efekty
-hratelnost
-singleplayer - pribeh je sice docela hloupy, ale pristoupili k nemu dost dobre, jediny, co mi chybelo bylo zepar kvalitnich filmecku ala blizzard, ale i bez toho je ten singl fajn
-multiplayer, hraje se fakt moc dobre, svizny rychly tempo, ale doufam, ze jej vylepsi

Zápory:

-multiplayer - map moc neni i kdyz jsou docela pekne a je zabavne je hrat. Nemuzes si mezi mapama vybirat. Neni zde zadny vyber serveru. Vse se dela automaticky a jsem z toho takovy nesvuj, ale nekomu to asi sedne a zrejme je to z toho duvodu, aby nebylo poznat kolik lidi hraje, aby hra rychle neupadla. Je zde mozne levelovat, ale dostava se za nej barvicky a kusy vybaveni, zbrani atp. Nicmene nemaji zadne vlastnosti, napr. vetsi vydrz, vetsi rychlost atp... Tze kosmeticke upravy k nicemu, ale pravda, vypadaji dobre..

Celkové hodnocení:

Ty prachy za to stoji. Jsem z dooma dost mile prekvapen. Vyjma par nedostatku a multaku je to fakt dobra hra, vrele doporucuju!



Spuner  2016-05-20 10:28:19**********90%

Klady:

Grafika!!!!!
Akce
Navrat ke kořenům

Zápory:

Asi určitě sitova hra....nebejt pitomců od halo serie ma to 100 takle 90

Celkové hodnocení:

Co se týče singlu,je to co,naco kazdy čekal....prostě řezba



isux  2016-05-20 08:22:15**********90%

Klady:

Je to prostě smažba ze staré školy, z každé akce mi buší srdce jako o závod, k tomu hraje hudba přesně podle mého vkusu, hodně monster a krve. Skvělá drtička.

Zápory:

určitě se nějaké najdou, ale mě to prostě baví. Těším se na každou akci.

Celkové hodnocení:

Pamatuji si jak jsem seděl taťkovi na klíně a díval jsem se jak drtí nejstaršího DOOMA, myslím, že si u toho pořádně zařádil a teď mám stejný pocit já. AKCE AKCE AKCE, řežba, krev. SPOKOJENOST



Lopolo28  2016-05-19 08:07:12**********90%

Klady:

+ Singleplayer
+ Zpracování monster
+ Grafické zpracování
+ Ovládání
+ Rychlost a hbitost hraní
+ Easter Eggy
+ Doomboyové - Jak zahraje ta nostalgická hudba

Zápory:

- Multiplayer, nijak mě neoslovil
- Stahování 50 Gb ? Rly....
- Manuál ke hře. Distributor v ČR si mohl dát práci vytiskout Plně český bez polštiny
+- Ten dárek k tomu. Je to cute, ale po dvou hodinách se začal loupat a také mě absolutně nezajímá, že má na zadku napsáno "Made in China".

Celkové hodnocení:

Nečekal jsem, že se to tak povede a určitě bych doporučil koupit každému.
Hře bych dal 97%, ale kvůli všemu okolo uděluji pouze 90%



distephano  2016-05-17 14:04:39**********90%

Klady:

grafika
demoni
hudba
delka kampane
uprava zbrani a vystroje
tvorba map

Zápory:

Trochu chaoticka minimapa, ale jak si na to clovek zvykne tak ujde, ja si na to zvykl az na konci
MP

Celkové hodnocení:

Mel jsem strach ze hlavni dej bude kratky, ale spletl jsem se. Byl jsem velice spokojen s delkou a pri kazde rezbe jsem se tesil na fatastickou hudbu ktera celou hrou provazi. Super monstra ketre jsou v Doom I. a II. jen v lepsim kabate :-)
MP nehraju na to mam CS, zkusil jsem tam par bitev a o nicem



DenisEr  2016-05-16 19:29:16**********100%

Klady:

grafika
hratelnost
zbraně
démoni
prostředí
nostalgie
easter eggy
snapmap
VŠE!!!

Zápory:

nutno stáhnout 40GB
možná délka

Celkové hodnocení:

Klaním se před iD software - tohle je možná ta nejlepší hra jakou jsem kdy hrál. Je zde úplně všechno, co dělalo Doom I,II Doomem - ta atmosféra, takový množství odkazů na původní Doomy a i jiný hry (příp. filmy - terminator 2) - tahle hra je vrcholový klenot v celém herním průmyslu. Při hraní jsem měl pocit, že opět hraju Doom I, II, ale v novém kabátku - všechny zbraně, démoni, detaily, karty a lebky jako klíče - tahle hra není nic jinýho než pravej DOOM !



dertdrill  2016-05-15 12:58:15**********60%

Klady:

Rychlá akce
Kvalitní multiplayer řežba
Grafika

Zápory:

Single Player
Chybějící Doom atmosféra
Krabicová verze je spíš digital

Celkové hodnocení:

Bohužel, s klasickým DOOMem to pro mě moc společného nemá. Je to klasická arénová akce kde je Single Player v podobném duchu a s příběhem který existuje jen proto, aby se neřeklo.
Pokud chcete kvalitní akci typu Quake či UT, pak budete velmi spokojeni. Pokud chcete Doom, pak budete zklamáni.
Stahování 40GB při instalace z krabicové verze mě dost překvapilo.



Royse89_FT  2016-05-14 10:57:49**********99%

Klady:

Gameplay (klasický DOOM)
Démoni
Rychlost
Kvéry
RPG mechaniky
Příběh
Obtížnost (těžká, v pořádku)
Grafika
Optimalizace
Zvukový doprovod

Zápory:

Mapa (nepřehledná)

Celkové hodnocení:

Pravý nástupce originálních DOOMovek I a II, bere si od nich to nejlepší a úspěšně kombinuje s moderními prvky stříleček z první osoby.

Souboje odsýpají, je to rychlé, nabyté napětím. Z každého úspěšného utkání v "areně" máte pocit, že jste si to vybojovali, což je v pořádku.

Zbraně se chovají velice autenticky, jsou správně hlasité a dobře vymodelované. To samé platí i pro démony.

Překvapivě zajímavá a poutavá příběhová kampaň, je vidět, že si autoři opravdu dali záležet.

Za celou hru jsem nepotkal jedinou chybu, nebo tzv. "bug". Možná jsem měl jen štěstí, ale myslím si, že hra v Day 1 verzi opravdu stabilní, což zase dokazuje, že si id Software dal záležet.

Hru jsem měl předobjednanou a naprostá spokojenost. Takhle se to má dělat.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze



  • 14. 09. 2018 03:46:57
    PC Vampyr



  • 06. 09. 2018 16:20:02
    PC ELEX