Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: StarCraft II - Heart of the Swarm

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

lakart  2014-04-07 13:27:46**********100%

Klady:

+ příběh
+ dabing
+ variabilita misí (ještě více než v WoL)
+ zvuky a hudba
+ levelování Kerriganový
+ nové a velmi zábavné achv
+ nové jednotky do MP a nové mapy s novými prvky
+ levelování s ním spojené odměny v MP

Zápory:

pro mě nic

Celkové hodnocení:

Jen tak dál. Ještě jeden datadisk a bude konec. Co bude potom?



Palič  2013-06-27 22:57:29**********100%

Klady:

Prostě Starcraft je Klasika a i tenhle datadisk se povedl !!! jako kdysi :) u mě nejvíc bodíku

Zápory:

jo jeden zápor mam - čekám na pokračovaní :)

Celkové hodnocení:

Super datadisk ke strategii jako dřív :)



Hookiuko  2013-03-29 12:46:58**********98%

Klady:

- super pribeh - vsetko sa super vyvijalo, clovek by to tak ani necakal
- nove jednotky - naozaj ich bolo treba, mohol som konecne zaviest novu taktiku, nie stale 300 zerglingov :D
- evolucne misie - moznost vylepsit si jednotky a zaroven odskusat na bojisku, vo WoL clovek ani nevedel ake to je v praxi
- MP som nevyskusal zatial :)
- moznost upgradovat jednotky - jedina skoda ze ku kazdej sa dala dat len jedna vec, napr Banelingov som nepouzival vobec, keby sa to dalo z nich preniest napr na Hydrosov ale Roachov
- moznost vylepsovat Kerriganku-silna ako sa patri :D sice sama mala hodnotu armady ... Vsade som ju nasadil bez nej by to proste neslo :D na Normal moc silna na Brutal hodnotna :D
- Kerriganka sa dala s Raynorom aspon na chvilu dokopy :D viem ze s hrou to nic nema, ale je to StarCraft a ten pribeh je nadovsetko :D
-proste cely StarCraft a Blizzard, uplne epicke hry, vyvazene hodnota ras, epicke pribehy a ziadne Bugy :D (aspon ja som zatial ziaden nenasiel :D)

Zápory:

- ta narocnost mohla byt vyssia, na normal mi trvala najdlhsie misia 40 minut ...
- kratkost pribehu, ak si to porovnam s WoL, tak je to asi dva-krat kratsie
- narocnost na komp - CoD MW2 mi tahalo na max grafike a starcraft som musel hrat na medium ...
- a ten koniec ... ako keby o tyzden vyslo Legacy of the Void tak ok ale teraz nwm co si mam mysliet
- potreba WoL - ako mne to problem nerobi ale co ak dakto pride a ze ide vyskusat, kupi si a nepojde to ?

Celkové hodnocení:

proste super hra, najlepsia aku som kedy hral :D lepsia nikdy nebude (jedine ak by dali Metro, Stalker a CoD dokopy :D ) hra ma sklamala jedine len v kratkosti inak super :D tesim sa na Legacy of the Void



Jooky  2013-03-28 01:07:22**********95%

Klady:

+ kampan za Zergy (20 misi)
+ nove jednotky
+ nove mapy
+ nove achievementy
+ Kerrigan
+ animacky
+ setkani s prapuvodnimi Zergy
+ 1 mise za Hyperion
+ 7 Evolution misi
+ moznost menit upgready zergskych jednotek
+ vylepsene online hrani
+ moznost hrat unranked
+ trenink na multiplayer
+ Master Archives a moznost hrat mise znovu po dohrani kampane HoS s pripadnou zmenou nastaveni upgreadu jednotek a obtiznosti

Zápory:

- nevyvazenost obtiznosti misi
- jednodussi oproti WoL
- nelze hrat bez WoL
- cena (799 by bylo OK)

Celkové hodnocení:

Super datadisk. Sice o neco drazsi, ale stoji za to. Zabavi na desitky i stovky hodin a kvalita je zarucena :) Ted uz jen pockat dalsi 3 roky a v roce 2016 zavrsime v LoW



Njuta  2013-03-18 17:50:13**********100%

Klady:

+ Zergové !!
+ Příběh
+ Velmi motivující prequel k Legacy of the Void
+ Evoluční mise
+ Hudební doprovod
+ mise za hyperion
+ možnost vidět Zerathula

Zápory:

- jako jedinej zápor dávam krátkost misí

Celkové hodnocení:

Na tuto hru jsem čekal 2 - 3 roky. Jsem naprosto potěšen. Hra je vynikající.
Každý pravý pařmen Starcraftu by měl být :)



mmm  2013-03-17 14:55:09**********85%

Klady:

příběh
zábava
videa(pořád lepší než konkurence)

Zápory:

sp občas spadne
malo misí,ty evoluční nepočítám

Celkové hodnocení:

důstojný datadisk k WoL



vitocz  2013-03-14 20:39:24**********99%

Klady:

Kampaň:
Super jedním slovem amazing

Mp:
Dobrý jen to chce počkat na balance patche např zerg je v některých chvílích naprosto suck .. ale pak se rozjede.. jsem plat ale dá se to .)

Zápory:

Nic moc .. jen nějakej ten balanc no !

Celkové hodnocení:

Super hra ...



R3specto  2013-03-14 15:09:08**********100%

Klady:

Já jsem spokojenej. Počkam si na češtinu , doufam že teda půjde,jinak pro fanousky a hrace kteri hrajou strategie se vubec nevyplati hrat na normal, pac se da vsechno vymplatit hodne snadno hru jsem dohral a tedka to jdu hrat na brutal tak snad se to zlepsi

Zápory:

-lehká obtížnost

Celkové hodnocení:

10/10



Kaelthin  2013-03-13 22:44:46**********95%

Klady:

RECENZE SE TYKA JEN SINGLEPLAYERU, MULTIPLAYER ZA TAK KRATKOU DOBU NENI MOZNE POSOUDIT!

1. Uzasne cinematics - za celou dobu tolik blizzard do jedne hry nevytvoril, ikdyz jde videt, ze lehce postradaji preciznost

2. 27 Misi + 10+/- 5minutovych evolucnich misi navic (zajimave, ale podme zdrzeni od pribehu, nepovazuji za otravne)
3. Navazuje prehledne, ackove na pribeh, tento datadisk se neda nazvat datadiskem jak jsme zvykli klidne by jej mohli oznacit za plnou hru.
4. Prostredi leviatana, je skvele, supr dabing postav, zajimave charaktery - vsechny, propracovane, uplne nadseny, necekal jsem takovy uspech, ale stalo se, predcilo to i hyperion.
5. Originalni, zadna kopie zakladu.
6. Lehci oproti predchozimu dilu, davam to jako klad, ikdyz to spise ja osobne vnimam jak zapor, na druhou stranu ne vsichni chcou mit hru obtiznejsi, spise se chou do hry ponorit a zapomenout na okolni svet, to tato hra splnuje.
7. Mise za hyperion - velke +.
8. Nove menu, celkovy interface
9. Doprovodna hudba.

Zápory:

1. Vzhled novych zergu, skiny jsou pro me na kvalitu na kterou jsem si zvykl moc nedomyslene, nejsou precizni, odflaknute, nejvetsi zklamani ze hry, kazi celkovy dojem.
2. I pres ULTRA TEXTURY a vsechny nastaveni na plno, mam pocit od noveho patche vcetne tohoto datadisku, rozmazane textury, oproti WOL priserne, nevim jaky byl zamer, ale grafika hry klesla o zebricek dolu.
3. Nove skiny do multiplayeru vnimam zaporne, vypadaji hnusne, viz skiny postav.

Celkové hodnocení:

Tato hra stoji za kazdou kacku, verim, ze me bude bavit nejmene do dalsi prichozi datadisku.



BLackY  2013-03-13 21:43:15**********90%

Klady:

- pokračování epického příběhu
- evoluce zergských jednotek
- staré / nové charaktery, myšlenkově návrat k StarCraft a Brood War
- postupné dobývání světů
- inovace grafiky a gameplaye, herních možnosti a BNETu
- MP systém levelování
- možnost zasáhnout do replayů
- .. spousta dalších

Zápory:

- lehká kampaň
- evoluční mise na brutální obtížnost možná trochu zdlouhavé
- kratší hrací doba
- možná trochu přehnaná posedlost Kerrigan po osobní odplatě po získání lidskosti a lidského chování
- malé náznaky principu pokračování Legacy of the Void

Celkové hodnocení:

SP - Zasloužené a kvalitní pokračování příběhu StarCraft ságy s odkazy na starší díly. Podíváte se na nvá místa, ocitnete se v pozici inovátora Roje, pocítítě dobyvatelské, pomstychtivé a trochu románkové emoce. zkrátka zergská Kerriganová s osobností před infekcí.

MP - Výborné inovace gameplaye, BNETu a celkového požitku ze hry. Hra vás stále pohlcuje chtíčem získat větší level, odemknout bonusy a splnit spoustu achievmentů.



Kocur  2013-03-11 21:26:17**********100%

Klady:

-supr kampan
-upgrady, evoluce v kampani
-expení Kerrigan, max lvl 70
-nové jednotky v MP
-hodně portrétů
-leveling v MP, nové skiny jednotek, tanec atd...
-grafika

Zápory:

-krátká kampan
-kolektorka - předražená a za ty prachy teda nic moc, bonusy do wow a D3 jsou joke

Celkové hodnocení:

Nejlepší RTS všech dob.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze