Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Mafia II Special Extended Edition

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Ondřej Jochim  2017-05-02 17:02:04**********90%

Klady:

+příběh
+grafika
+engine

Zápory:

-krátká kampaň

Celkové hodnocení:

Skvělé!



Lukaso23  2017-03-22 21:50:21**********96%

Klady:

+ grafika
+ Příběh
+ doba
+ cz dabing
+ všechna dlc

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

i když je hra skoro 7 let stará je stále skvělá tvůrci 3 dílů se mají zaco stydět



Czech Airsoft Special Team  2017-02-22 00:04:10**********99%

Klady:

+zbraně
+grafika
+cena
Tato hra určitě stojí za to :D a DLC rozšíření je super, jelikož to, co stojí jedno DLC na steamu (9,99€) tak za to zde máte hru i se všemi rozšířeními :)

Zápory:

Nic :D

Celkové hodnocení:

Užasné :D



Filip94  2016-11-30 19:18:16**********95%

Klady:

+ Grafika
+ Český jazyk
+ Joe
+ Brokovnice
+ Příběh

Zápory:

- Otravná policie

Celkové hodnocení:

Velmi dobrá hra, v českém pojetí. Škoda, že Mafia 3, už není "česká."



TheHofi  2016-09-18 19:33:50**********90%

Klady:

Příběh.
Grafika.
Dabing.
Město.
Radia.
Tuning aut.

Zápory:

bugy.

Celkové hodnocení:

Mafia II je prostě povedená hra jednička je sice o trochu lepší ale nevadí pořad to je náš Český klenot.



distephano  2016-09-15 16:05:29**********95%

Klady:

grafika
pribeh
dabing
tuning aut
radia
DLC

Zápory:

zadne vedlejsi ukoly, mohlo to vice ozivit hru.

Celkové hodnocení:

Je to sice uz stara hra a za chvili se blizi trojka, ale musim uznat ze se druhy dil velmi povedl.



JokerCZ  2016-08-09 23:11:23**********100%

Klady:

+grafika
+atmosféra
+Vito a Joe
+střílení
+mafiani
+příběh
ja nevim toho je tady tak strasne moc :D

Zápory:

nic :)

Celkové hodnocení:

hra Mafia 1 a 2 jsou nejlepší hry kdy jsem kdy hral Mafii 1 jsem projel asi tak 20x a nepřestala mě bavit ,Mafii 2 jsem projel 11x+Joeova Dobrodruzstvi a Jimmyho Vendettu a Jimmyho zrada mi neprišel tak dobrej ale prostě co dělá Mafii jako serií tak skvělou hru je atmosféra,příběh a prostě Mafiánksé prostředí ale Mafia 3 to už bude jako GTA V



Luke  2016-07-26 23:38:37**********100%

Klady:

Nejlepší sám ji mám projetou asi 10 krát ale ta Grafika nejlepší :D

Zápory:

Nic :D

Celkové hodnocení:

Doporučuju :D



Daniel  2016-07-21 00:14:16**********90%

Klady:

+Nádherná atmosféra
+Příběh
+Hudba
+Postavy
+Město
+CZ dabing
+Prostředí 40. a 50. let
+Zimní období

Zápory:

-Nudné a nevyužité DLC
-DLC by šlo udělat daleko lépe, formou pokračování příběhu
-Příběhová linie by mohla být více otevřená, vedlejší mise, více možností atd..
-Klasický příběh hry by mohl být i delší :)

Celkové hodnocení:

Za mě je MAFIA II i po takové době stále jedna z nejlepších her vůbec. Nejedná se sice o hru, kde máte volný pohyb po městě, zato je hra vyjímečná právě svým úžasným příběhem, který vás neomrzí i když jste hru již několikrát dohráli.
Velké zklamání je DLC, které působí nudně a stereotypně..
Kdyby se tady tvůrci zamysleli a vydali DLC jako pokračování příběhu, kde by DLC bylo také formou příběhu, byla by hra o to větším trhákem.



elfík  2016-03-02 14:16:11**********80%

Klady:

+velmi pěkná grafika
+příběh inspirující se z mafiánských filmů
+dobrá hratelnost
+zpracování přestřelek + systém krytí
+jízdní model
+fyzika
+povedený český dabing, spousta skvělých hlášek
+JOE (!!!)
+změny období
+easter egg k původní Mafii

Zápory:

-občas nudné a dlouhé ježdění sem a tam, hlavně otravné \"zavez Joa, jeď domů, jdi do postele\" po každé misi.
-DLC
-trochu mě mrzí, že závěr nebyl více rozpytván v nějakém DLCčku nebo alespoň delší animaci

Celkové hodnocení:

Velmi dobrá hra, ale ničím vyjímečná narozdíl od Mafie 1. Potěší příběh, který si bere inspiraci snad ze všech možných mafiánskýc filmů, dále celkem dobré postavy - hlavně Joe. VELMI se obávám Mafie 3, podle trailerů je to už taková typická \"americká\" hra, kde je plno výbuchů, létajících aut a nevím jestli takvou hru chci hrát. Od toho tu máme GTA...
Ale Mafii 2 by si rozhodně každý měl zahrát.



Divočák  2015-04-01 21:53:39**********83%

Klady:

-Velmi hezká grafika využívající pokročilý PhysX od Nvidie
-Možnost jezdit po městě a demolovat vše co vás jen napadne
-Mnoho vedlejších misí, které základní hrací dobu okolo 10ti hodin prodlouží o celkem dost velkou časovou linku
-Možnost se podívat do zákoutí toho co se Vitovi vlastně stalo

Zápory:

-Poměrně uzavřený herní svět
-Nemožnost jezdit jen tak jako tomu je u GTA
-DLC jsou jen snahou dotlačit tento díl blíže GTA sérii

Celkové hodnocení:

Mafia II je i na dnešní dobu stále velmi dobře hratelný titul, který si zaslouží českého nikoliv zahraničního nástupce. Hodnocení sráží hlavně DLC a jejich stereotyp



drakenatoromet  2013-10-30 15:36:15**********98%

Klady:

grafika
příběh
město které žije
zbraně
hudba
Joe

Zápory:

krátkost hry
možná v další části hry mi chyběl sníh, který dodával takovou mafiánskou atmosféru

Celkové hodnocení:

Další český klenot.



AraxCZ  2013-09-23 19:08:52**********85%

Klady:

auta
hudba
příběh
Joe :D
celkově postavy :)
konec :( dobře se na něj bude navazovat :D
dabing

Zápory:

krátká

Celkové hodnocení:

Hra je to jedna z nejlepších, ale na každé hře se najdou nějaké minusy ;)



Danda121  2013-06-29 12:30:15**********98%

Klady:

krásná atmosféra
Úžasný CZ dabing
postavy
Opravdu luxusní příběh
Auta
Stará doba

Zápory:

Multiplayer

Celkové hodnocení:

Za málo peněz hodně muziky musím říci.
Koho baví takové hry tak dotoho



jordano  2013-04-14 01:00:11**********100%

Klady:

krasna atmosfera,pekne pro pracova ná grafika,suprovy cz dabing ,dobrej dej hry.

Zápory:

hra je krátka mohla byt hratelnejši na více hodin.

Celkové hodnocení:

sem spokoje nej z hrou a muzu jen kazde mu doporučit



Ardis  2013-04-06 18:28:47**********65%

Klady:

krásná atmosféra 40. a 50.let
vynikající CZ dabing
Illusion engine
postavy
příběh

Zápory:

WTF konec
strašně osekané
většina aut ani není z té doby
engine není editovatelný
absence multiplayeru (který musel být vytvořen neoficiálně)
Mise po chvíli začínají být stereotypní (typ: vstaň, jeď tam, zastřel toho, jeď zpátky, vezmi si odměnu, jeď domů, jdi spát, konec kapitoly)
spousta postav tam neměla vůbec žádný smysl
mise v DLC jsou totální kraviny ( kromě 4 z Joe´s Adventures)
hra už je česká zhruba jen z 40%

Celkové hodnocení:

Mafia II je dobrá hra, ovšem bohužel, jenom dobrá.
Nic víc, nic míň.
Autoři se nejspíš snažily udělat vynikající kombinaci GTA IV a Mafie 1, ale zapomněli, že tyto 2 hry jsou tak odlišné, až to není možné.
Takže když už se nejspíše rozhodovali, čí to teda bude klon, tak se rozhodly pro GTA IV, čímž na mě dvojka i působí.
Vedrdikt: Mohla to být úžasná hra se vším všudy, která by u mě určitě měla hodnocení nad 90%.
Bohužel, po odchodu Dana Vávry v roce 2009 to s dvojkou začalo jít do kopru a protože T2 Interactive už nechtělo furt do toho dávat prachy, vyšla hra, která má v sobě jen 30% z toho, co měla mít.Špatná hra to rozhodně není, ale zároveň od toho nečekejte žádnou úžasnost. Zkrátka GTA klon tvářící se jako druhý díl Mafie.



Soula  2013-04-02 01:31:55**********95%

Klady:

+Přestřelky
+Grafika
+Příběh, řekl bych dokonalý :)
+Postavy
+Herní doba je naprosto ideální
+Skvělý český dabing

Zápory:

-Rozšíření pro mě bohužel zklamání, otevřená hra podobná Gta mi k Mafii 2 vůbec nesedí a od to se také odvíjejí slabší mise a příběhy.

Celkové hodnocení:

Samostatné Mafii není co vytknout a kdyby zůstala bez rozšíření dostal by 100 procent, hodnocení celé speciální edice to však ovlivní, jelikož mise typu ukradni mi auto(které běžně jezdí po ulici a jezdí jím každý obyčejný člověk) z té nejluxusnější a nejhlídanější vily ve městě se mi nezdá moc kvalitní. Zachraňuje to akorát jimmy, který se mi zdá fajn.



Joe15  2013-03-09 09:25:07**********100%

Klady:

-grafika
-PŘÍBĚH
-postavy
-auta
-město
-hratelnost
-hlášky
-zbraně
-oblečení
-je toho určitě víc

Zápory:

-celkem krátké a otevřený konec

Celkové hodnocení:

výborná hra.pro mě nejlepší co jsem kdy hrál doporučil bych ji každému!!!!



dodoxv  2012-07-07 13:21:04**********80%

Klady:

-grafika
-město
-jízdní model
-fyzika
-modely postav a realistické obliče -příběh
-cz dabing

Zápory:

-mohla být delší
-DLC mělo být z části zakomponováno rovnou do hlavní hry
-potenciál města není dostatečně využit (různé lokace a možnosti ve městě)
-na téhle hře je strašně vidět jak během vývoje někdo řekl DOST takhle to stačí takhle to vydáme, protože některé prvky třeba nadzemka a další věci dříve prezentované jsou nevyužity

Celkové hodnocení:

OK, když to vezmu jako celek včetně DLC tak je to rozhodně nadprůměrná hra a neděla prvnímu dílu ostudu



luky  2011-07-13 21:58:15**********80%

Klady:

grafika
pribeh
hratelnost
jizdni model aut

Zápory:

bez DLC kratka

Celkové hodnocení:

velmi pekna hra i na nekolikrate zahrani ale bez dlc si ji moc neuzijete



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze



  • 14. 09. 2018 03:46:57
    PC Vampyr



  • 06. 09. 2018 16:20:02
    PC ELEX