Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Call of Duty: Modern Warfare 3

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Pavel Král  2016-07-23 22:19:11**********89%

Klady:

Singleplayer-dobrá délka,hodně misí
Survival mod
Multiplayer
Finální mise-zabití bosse

Zápory:

Grafika-stejná jako měli minulé díly
Skripty
Stejné mise-přesun z bodu A do bodu B

Celkové hodnocení:

Skvělá střílečka,super kampaň,akorát nic moc nového



Jeck1234  2012-12-26 13:43:57**********80%

Klady:

+Kampan
+multiplayer
+survival
+mise praze

Zápory:

-opčas nějaky bug
-krátka hrací doba
-grafika

Celkové hodnocení:

Skvělé zakončení trlogie modern warfare hry vřele doporučuji pro fan



Matezak  2012-06-15 10:31:18**********80%

Klady:

- příběh
- CQB mapy
- levelování zbraní
- prestige shop
- survival

Zápory:

- poupravený engine (ale není to primární problém, na grafiku tolik nehledím)
- velké problémy s MP
- cena ELITE PREMIUM
- Přednost uživatelů na Xbox 360 (už zase)
- bugy
- brokovnice
- návrat QS
- problémy u PC

Celkové hodnocení:

MW3 mě tolik neohromilo jako první Black Ops. Hra má rozhodně nějaké klady, ale chyby jsou neodpustitelné. Pěknou změnou byl mód survival, ale za chvíli mě omrzel. To, co se mi líbilo na multiplayeru, byla rychlost získávání killů a zkušeností. Značně rychlejší oproti předchozím dílům. Také mě štve, že Microsoft má (znovu) smlouvu s Activison, takže uživatelé Xka dostanou (zase) všechno dřív. Další problém jsou PC uživatelé. Upřímně je lituji, jelikož IW se znovu vykašlali na PCčkáře. Hra mě baví, ale už se těším na Black Ops 2.



pívl  2011-12-28 21:51:45**********81%

Klady:

- survival
- multiplayer
- zábava
- a určitě ještě něco ...

Zápory:

- engine a grafiku by to chtělo new !
- a též určitě ještě něco ...

Celkové hodnocení:

Jako kvuli SP bych si to ani náhodou nekupoval , kvuli survivalu a multiplayeru už jo !
Hodně lidí nadává ale pořádej je to docela good hra !



JOK3R  2011-11-24 09:01:39**********80%

Klady:

pribeh
vice zbrani jak v mw2
mise v praze
nove postavi
docela pekny mp

Zápory:

kratka hraci doba
docela preplacany mp
grafika stale stejna

Celkové hodnocení:

cekal jsem od dalsiho dilu vice neni to spatne ale campan mi pripada kratsi a kratsi a nejvic me na***lo ze tu zabily SOUPA ten byl s PRICEM a GHOSTEM snad nejvic super v cele serii mw az na to ze PRICE byl snad uz i COD2 tak kolik mu je a hra ma i docela pekny konec jako kazde MW proste MW je clasika



FOX  2011-11-11 20:37:56**********60%

Klady:

-Příběh+Pěkné zakončení MW série
a to je asi tak všechno

Zápory:

-zvuky zbraní asi o 50% horší než MW2.Třeba AK-47 humus
-grafika nevylepšená(možná stabilnější framerate)
-příběh na 2. obtížnost za 4 hodiny???
-multiplayer přeplácaný .už je tam moc kravin
-mapy v MP mic moc
-české nápisy přes google translator

Celkové hodnocení:

Takže to dopadlo přesně jak jsem čekal,hra je odbytá a určitě na ní nemakali 2 roky,toto je práce 3 měsíců.Kampan je sice epic,ale už to není jako v MW2 nebo CoD4.Na druhou stranu jsem od téhle hry nic ani nečekal,už jak jsem viděl první gameplay video,tak bylo jasný,že to žádný adept na hru roku není



FlameCZ  2011-11-09 21:15:26**********96%

Klady:

Kampaň - Je to hezké zakončení série MW. Mise v Praze mi zažehly vlastenecký srdíčko.

Spec Ops - Je jich asi 16 jako v MW2, možná jsou promakanější. Navíc survival mod, něco jako zombies ale mnohem lepší. Taky asi 16 "misí"

Multiplayer - Řekl bych že je to spíše ve stylu COD4 než COD6 a to je dobře. Jinak pointstreak je fajn a support dělá hru novější. Taky přidali mody jako one in the chamer a jugernout. Nejsou to wager matche. No a pro radost, zatim jsem hrál pokaždý s čechama, co víc, tvořili většinu týmů.

Zápory:

Češi v kampani mluví česky s ruským přízvukem. Některé nápisy jsou špatně přeložené, ale bůh ví jak překládaj ty arabský klikiháky :)

Kampaň je krátká, ale velice intenzivní. Já jsem to dal na 2 obtížnost za 5h 11 min.

Celkové hodnocení:

Dobré pokračování. Lepší než BO možná i MW2. Kdo máte kámoše nebo bratra tak jde hrát SpecOps i Mulťák ve dvou.

Pokud hrajete hodně COD a ještě jste si MW3 nekoupili, kupte.



Milda  2011-11-08 18:55:17**********96%

Klady:

grafika
hratelnost
pomerne velky vyber zbrani
stabilni MP
zmeny oproti predchozim dilum
pribeh

Zápory:

pomerne kratka hraci doba

Celkové hodnocení:

Infinity ward opet nezklamal az na hraci dobu ktera mohla byt delsi opet dokazal ze sou pravymu tvurci call of duty



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze