Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Deus Ex 3: Human Revolution

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Livewire  2015-10-14 14:30:24**********5%

Klady:

+ grafika
+ velký potenciál

Zápory:

- příběh
- hratelnost

Celkové hodnocení:

Vzhledem k prostředí a době do které je hra zasazená mě hra zaujala ale to byl tak jediný klad, příběh je absolutně nezajímavý. Můj první dojem byl docela dobrý ale pak se hra dostane do fáze kdy pár hodin běháte od ničeho k ničemu nemůžu si pomoct ale hra mě unudila k odinstalaci a prodeji na aukru za pár drobných. Vedle Mass effectu vypadá Deus ex jako nudné Bčko . . . pro mě asi největší RPG zklamání . . .



risha03  2013-04-13 20:11:37**********95%

Klady:

- stealth
- hudba
- atomosféra
- příběh
- možnosti volby
- achieamenty (nutí vás dělat jisté věci, pro mě vždy plus... mám rás steam)
- hackování

Zápory:

-celkem náročný na PC, mám celekm silnej počítač, ale tahle hra se mi občas "škubá"

Celkové hodnocení:

Tahle hra je moje první "stealth" hra. A asi jsem se do tohohle žánru zamiloval!!!! Naprosto mě chytla... nebýt toho, že sem měl chvilkama problémy s optimalizací, dal bych 100. Takhle jen 95.



Baz  2013-03-01 21:39:46**********85%

Klady:

-atmosféra
-dobrý příběh (i s poselstvím nad kterým se může člověk zamyslet)
-zajímavé augmentace
-hudba
-zbraně
-proplížit nebo prostřílet ?? je to jenom na vás
-

Zápory:

-ke konci je možné mít 90% augmentací
-těžcí bossové, ale každý má nějakou slabinu
-na konec nemá vliv zda lidi zabíjíte nebo ne

Celkové hodnocení:

Stačilo málo a mohl jsem zvolat \"Král je mrtev ať žije Král\".I tak je ale DE: HM důstojným nástupcem prvního dílu.



Frolec  2013-02-04 14:33:36**********84%

Klady:

- cyberpunkovy svet budoucnosti
- augmentace
- system kryti
- nezvykle silny pribeh tahnouci hru
- stealth (jako moznost)

Zápory:

- stealth (jako nutnost)
- zacne byt stereotypni, neustale hackovani pocitacu
- v obrovitych velkomestech se da tak nejak `zamotat a ztratit`

Celkové hodnocení:

Neni to spatne, ale potencial se dal vydojit lepe. Takhle mame jen remeslne kvalitni, ale prumernou strilecku, nastavenou omackou (RPG prvky atd.), ktera muze jak bavit, tak otravit.



paragon  2012-11-14 16:28:58**********75%

Klady:

Dobrá grafika
Atmosféra
Originální zbraně
Čas od času volnost (pokud se nacházíte ve městě)
Stealth akce
Dobře nadabovaný a vtipný
Upgradování vlastností

Zápory:

Nedá se mířit
Až moc těžký bossové
Vždy málo munice
Hackování počítačů je vždy stejný

Celkové hodnocení:

Hra není špatná, ale rozhodně je jen pro fanoušky původního Deus exu. Tohle byl můj první Deus Ex a těžko jsem si na něj zvykal. Bossové mohli být lehčí, ale co. Hra ujde, doporučuji ji, ale rozhodně to není typická FPS-ka.



Tomster  2012-08-15 12:30:55**********90%

Klady:

+ Deus Ex je skvělý mix a nabízí velkou volnost ve způsobu hraní, přičemž ať už člověk hraje střílečku, stealth nebo něco mezi, tak všechny styly hraní jsou špičkově zpracované.
+ Příběh v sobě nese zajímavou myšlenku a donutí člověka se zamyslet.
+ Vývoj postavy s velkou spoustou nejrůznějších vylepšení. I když se například (jako já) zaměřujete spíše na boj, cesta tichého postupu vám není zcela uzavřena. Je to jen o tom najít tu nejlepší cestu a ta někdy hold vede přes mrtvoly a jindy zas skrz větrací šachty, je to na vás.

Zápory:

- Úplný závěr mohl být dle mého trochu lépe podaný - zkrátka jít a bez většího ohledu na předchozí hraní si muset zvolit jedno tlačítko, to je přesně ten způsob, který ničí znovuhratelnost a ze kterého mi vlasy vstávají hrůzou na hlavě.
- Postavy zaměřené čistě na skrývání budou mít nejspíš co dělat při duely s bossy.
- Herní doba. Pokud na hru hledím jako na střílečku, tak Ok, pokud jako na RPG, tak nic moc. Omlouvá to ale propracovanost jednotlivých misí.
- Vzhled některých NPC

Celkové hodnocení:

Umělá inteligence někdy překvapí a protivníci se celkem rozumě kryjí, snaží se hráči dostat do zad a podobně. Jindy se zas nepřátelé začnou podivně točit na místě a nechají se tak sami zabít.

Hře by samozřejmě slušela trochu delší herní doba, už jen proto, že v téhle rychlé jízdě jsem se ve střední části dost co se příběhu týče.

Každopádně je Deus Ex výborná hra. parádní kombinace několika žánrů mezi kterými můžete libovolně volit a míchat je. Hra, u které jsem se náramně bavil i přes neznalost předchozích dílů a jako taková si oprávněně zaslouží vysoká hodnocení, ke kterým také jedno přidám.



Gut nut punch  2012-04-20 12:04:12**********100%

Klady:

Augmentace
Adam Jensen
Prostředí
Příběh
Videosekvence
Hackování
The Hive

Zápory:

Málo věcí k hackování :D
jinak nic

Celkové hodnocení:

Zajímavá kombinace akce a rpg. Skvělý příběh. Doporučuju :)



Dvorka  2012-04-08 21:57:25**********95%

Klady:

Špičková grafika
Zvuky a hudba
Skvěle promyšlený příběh
Atmosféra
Augmentace
Hlavní hrdina
Stealth a rpg

Zápory:

Hra mohla být delší
Má konec :-)

Celkové hodnocení:

Dokonalý nástupce prvního dílu. Takhle by pokračování mělo vypadat. Jestli se chcete vydat na zajímavou cestu plnou konspirací a kyberpanku, je pro vás nový Deus ex jasnou volbou.



Modry  2012-02-28 11:46:47**********96%

Klady:

příběch
variabilita zbraní
vylepšování postavy
systém krytí

Zápory:

časté hackování počítačů a dveří
trošku horší grafika
orientace ve výškových budovách

Celkové hodnocení:

Vynikající hra téměř bez chyby.



Dacan  2012-02-14 17:52:45**********100%

Klady:

- příběh
- grafika
- zbraně
- augmentace
- vylepšování zbraní

Zápory:

Tak nenaštvalo mě vyloženě nic, snad jen úložný prostor nesených věcí mohl být větší, zbraně zabírali moc místa. Také munice do některých zbraní se objevovala v malém množství. Obchodníků mohlo být víc, to byla vážně slabota. Naštěstí většina potřebného vybavení se dala porůznu najít, nebo šikovně " potáhnout ".

Celkové hodnocení:

Hru jsem dostal na vánoce a už ji hraji po třetí! Super RPG pařba. No, mohlo to být delší. Ještě se mi nestalo, že bych nějaké RPG hrál tolikrát tak brzo po sobě. Hra vyniká úžasnou " znovuhratelností " Hnedle po prvním dohrání jsem párkrát kliknul a z fleku hrál znovu. Pevně doufám, že se dočkáme nějakého pokračování.



D3YODE  2012-01-09 00:47:38**********100%

Klady:

- zbrane (mnozstvi, bylo to presne akorat vic nebylo potreba).
-vylepsovani zbrani (mohlo byt jeste o pra vychytavek lepsi, ale to uz by mohlo byt moc.
-pribeh
-hlavni postava a jeji hlas (luxus)
- moznosti
-augmentace, nikdy nevite ,kde se vam jaka bude hodit , pouzijete je ale klidne vsechny, kazda vam pomuze jinym zpusobem pokrocit ve hre a bez nich se neobejdete.
-Skvely zneskodnovaci system na blizko.
-nepratele
-grafika(netusim na co si tu kazdy stezuje)
-nekonecne mnozstvi ruznych postupu v misich

Zápory:

Neuvedu primo zapory , nic z toho nekazi dojem ze hry.
- Pro me mohlo byt vylepseni zbrani jeste o krok slozitejsi a napaditejsi a mohlo jich byt vic tech vylepseni.
- trosku me mrzelo caste nahravani.
Konec byl dobry , moc dobry , ale zustalo tu nakousnuto dost otazek co se daly rychle vyresit par rozhovory nebo kratky videem.

Celkové hodnocení:

Na hry jsem náročný, ale tolik jsem nečekal , jako by nestačil svižný příběh co vás sice přez stejné prostředí žene dál a můžu zaručit , ža ani na posté vás to prostředí neomrzí , můžete se pohybovat jak chcete a kde chcete a augy vám to umožní ještě líp, zbraně mají dokonalé ozvučení a vzhled, vylepšení z nich dělá smrtonosné pomocníky a není ve hře jen na parádu, zbraní je akorát a vylepšení dostačující. Jak jsem řek příběh je velmi chytlavý, ani na chvilku jsem se nenudil a hra mi přišla středně dlouhá (do záporů bych to nepsal, je to akorát). Augy jsou luxusní, díky nim se odvíjí postup ve hře a bez nich se neobejdete , chce to dobře vybrat , může vám to sakra ulehčit cestu. Víc není potřeba říkat , vynechal jsem zajisté spoustu věcí na dnešní dobu opravdu krásný počin , proto se nebudu držet zpět a klidně těch 100% dám, je to zasloužené , žádnou závažnou chybu jsem nikde neviděl a hru jsem dvakrát dohrál a zážitek mám nadosmrti a rád jí zařadím do svých top 10 (zatim tam ani těch 10 her není :-D )



rejnok  2012-01-07 12:55:37**********90%

Klady:

+příbeh
+prostředí
+augumentace
+obchod
+volnost ve městech
+vylepšování zbraní
+různé cesty,od běhání po střechách po plazení se v čachtách
+další,další a další...je toho spoustu
+čeština
+prostředí

Zápory:

-grafika mohla být lepší,ale i tohle je v pohodě
-zbraní mohlo být víc
-na můj vkus poměrně krátké
-nedostatek času na všechny augumentace
víc mě nenapadá

Celkové hodnocení:

úžasná RPG střílečka,na kterou rozhodně nešetřete penězmi ;)



pajmic  2012-01-01 19:23:06**********91%

Klady:

zajimavý příběh,na RPG skvělý gunshot gameplay,variabilní hratelnost,augmentace(vylepšování postavy) délka hry,Soundtrack,hackování.

Zápory:

Grafika už pusobí zastarale,občas inteligence soupeřů,chození po městě se časem omrzí,zakončení příběhu(čekal sjem že vaše chování konce něak ovlivní)neseděl mi hlas hlavního hrdiny(to je ale můj problém)

Celkové hodnocení:

i přes drobné chybky je human revolution velkým překvapením a skvělé jedničce ostudu nedělá ba naopak hru doporučuji i těm kreří RPG elementu neholdují.(jako já) a to se vyplatí.



TomMaster  2011-10-28 17:03:58**********100%

Klady:

+ příběh
+ epická atmosféra
+ Adam Jensen
+ augumentace
+ 4 různé konce
+ délka
+ otevřenost
+ soundtrack
+ hromada možností jak projít misi
+ hackování
+ eknihy , emaily , noviny atd ..
+ po dohrání hry vás hra donutí zamyslet
+ pěkná grafika
+ cut-sceny
+ dabing
+ UI ujde
+ stelht + rpg prvky

Zápory:

- hra vás chytne a nebude vás chtít pustit :D

Celkové hodnocení:

Wau! to je něco neuvěřitelného !! Hra vás chytne a protáhne všemi kanály střechami , ventilacemi a bůch ví čím vším ;) a nakonci vyflusne s otevřenou hubou ... Lepší herní příběh neznám ! Doufám že udělaj film , nic by tim nezkazili :D
Pro mě HRA ROKU !!! 100%



draconex  2011-10-16 10:22:35**********90%

Klady:

- zajímavý příběh
- atmosféra herního světa
- krásná výtvarná stylizace
- možnost každou misi projít mnoha způsoby
- stealth hratelnost
- široké možnosti augmentací
- náročnost (v dobrém slova smyslu, po všech těch lineárních střílečkách je tohle jako živá voda)
- 4 různé konce (každý z nich dává mnoho námětů k zamyšlení)
- postava Adama Jensena
- stylový soundtrack
- délka (25-30 h)
- kvalitní čeština od xzone (betaverze je kvalitnější než většina finálních oficiálních)

Zápory:

- příběh je celkem inteligentní, o to víc nemile překvapí některé trochu naivní pasáže
- souboje s bossy mohly být lepší (podle mě byly nechutně jednoduché, když člověk věděl jak na ně, a nechutně těžké, když ne)
- celkem dlouhé loadingy
- horší animace obličejů

Celkové hodnocení:

Deus Ex: Human Revolution je jako kometa, která ozářila herní scénu upadající do čím dál většího zjednodušování. Nabízí rozsáhlý a chytlavý příběh ve spojení s dokonalou stealth hratelností a nabídkou mnoha možností řešení jednotlivých misí. Krásné výtvarné pojetí v kombinaci s povedeným soundtrackem dodává celé hře neopakovatelnou atmosféru. A ať už zvolíte jakýkoli konec, vězte, že vám nasadí brouka do hlavy, a uvědomíte si, jak nebezpečně blízko je Deus Ex realitě...



HerrSpock  2011-10-11 18:10:07**********95%

Klady:

Otevřenost a možnosti voleb
Augmentace
Propracovanost Adama Jensena
Hudba
Příběh
Herní doba

Zápory:

AI nepřátel
Engine Crystal
Souboje s Bossy

Celkové hodnocení:

Po technické stránce \"lehce\" zastaralá ale příběhem a možnostmi našláplá hra s neskutečnou znovuhratelností.



Memphistoo  2011-10-09 14:46:07**********90%

Klady:

+Možnost vylepšování aumentací
+Spousty možností při plnění úkolů
+Promyšlené vedlejší mise
+Rozhodnutí mění pozdější průběh příběhu
+Informace i o okolním světě
+Konec hry donutí (tedy alespoň mě)mozek se zamyslet
+ 4 konce
+ Možnost cestování po chodníku, střechách a dokonce i kanalizací.
+Vylepšování zbraní
+Ta nejzřetelnější cesta není vždy(tady platí nikdy) tou nejjednoduší.
+Systém přesvědčování

Zápory:

-Slabší grafika
-Žádný refresh u překupníků
-Tuny textů, které v pozdích částech hry nemá člověk žádnou chuť číst ( e-knihy, atd... )
- Na posledního a předposledního bose mi vystačili 4 rány granátometem
-Zdlouhavý loading
-Občas by nebyl od věci teleport
-Některá AI vidí a slyší líp, než Chuck Norris

Celkové hodnocení:

Pro mně legendární hra, která potěší fandy her se spoustou možností, chytlavím příběhem, a velkou volností pohybu. Když už má hrác problém s nějakou částí hry, vždy jde mise splnit i jiným způsobem, než je na první pohled jediný, například při zneškodnění bomby, můžete strávit dost času hackováním, ačkoliv stačí pouze střelit do správné báně :D. Času stráveného u hry nebude určitě litovat nikdo, pokud přejde první část hry která alespoň pro mě byla víc jak nudná. Vřele doporučuji



SeanDevline  2011-10-07 13:54:55**********98%

Klady:

+Příběh
+Tuna možností
+Vylepšovaní Adama
+Rozhovory
+Znovu Hratelnost
+Atmosféra,Hudba,Dabing,Zvuky

Zápory:

-Některé NPC by mohly vypadat lépe

Celkové hodnocení:

Pro mě jasná 100 a hra roku!Všem doporučuji téhle hře není co vytknout



martinns  2011-10-06 23:12:35**********99%

Klady:

- skvělý příběh
- velmi uvěřitelné postavy a jejich příběhy
- skvělý dabing postav
- různé styly hraní - postupu
- velmi stylová grafika a pěkně navržené prostředí(takto si osobně představuji budoucnost, styl měst)
- nevelká hardwarová náročnost,

Zápory:

skutečnost že s bossy se musí jenom bojovat, nelze využít steahlt likvidaci

Celkové hodnocení:

po dlouhé opravdu hra s pěkným příběhem (určitým způsobem dává podmět k zamyšlení o otázce bezhlavého výzkumu a možných následných hrozeb



bear  2011-10-04 00:59:11**********95%

Klady:

+ Příběh
+ Atmosfera
+ Hudba

Zápory:

- Grafika
- Inventař

Celkové hodnocení:

Sice to není DE1, ale je to zase Deus Ex :-)



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze