Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Grand Theft Auto V

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Peccoskaify  2018-04-26 09:27:41**********1%

Klady:

- Moc toho nebylo

Zápory:

- Nudné
- Repetativní
- Příšerná grafika
- Absence přirozenosti postav
- Hrůzná grafika

Celkové hodnocení:

Ve srovnání s Mass Effect by to Andromeda vyhrála



TheHofi  2017-04-19 20:37:04**********100%

Klady:

Příběh, postavy, grafika, optimalizace, velký a rozmanitý svět, vedlejší aktivity, různorodost misí, humor, úprava zbraní a aut, online

Zápory:

Malé drobnosti které nemají vliv na mé hodnocení.

Celkové hodnocení:

Nejlepší díl ze série a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.



BlaZZ  2017-04-09 23:20:18**********98%

Klady:

+Obrovský svět plný možností a volnosti
+Grafické zpracování
+Prostředí (město a okolí)
+Hraní za všechny 3 postavy
+Vedlejší aktivity a mise
+Mise nejsou stereotypní
+Multiplayer

Zápory:

-Trochu zapomenutý singleplayer, rozšíření se přidává jen do online, což se doufám změní a příjde taky něco do singleplayeru
-Chování umělé inteligence občas nesmyslné

Celkové hodnocení:

I po tolika letech GTA pořád vládne v otevřenosti herního světa.
Po dohrání příběhové linie, která zabírá 50%, se určitě nudit nebudete, protože GTA nabízí hromadu aktivit a vedlejších misí, které vás zabaví na opravdu dlouho, pokud chcete hru dohrát na 100%. Což by každý fanoušek GTA měl :-) Pokud vás už singleplayer omrzí, GTA nabízí další rozmanitost a to online.
Jestli hru koupíte, vyhozené peníze to nebudou :-)



Inhumate  2017-02-09 13:31:33**********100%

Klady:

Obrovský svět nabitý obsahem
Trojice hlavních hrdinů
Výborná optimalizace (singleplayeru)
Grafický kabátek
Vydrží opravdu dlouho

Zápory:

Průměrná AI

Celkové hodnocení:

Prostě nejlepší městská akce s otevřeným světem všech dob!!



Ríša  2017-01-22 21:36:07**********66%

Klady:

+Tři postavy.
+GTA Online
+Více konců.
+Grafika
+Relativně hodně možností
+Grove Street, Ballas, Vagos, Los Aztecas a další gangy z GTA San Andreas.

Zápory:

-Bugy
-Hackeři v GTA Online.
-Policie (nabouráte jim do nárazníku, zabijou vás)

Celkové hodnocení:

Co si budeme nalhávat. Není to taková bomba jako San Andreas, které dle mého názoru bylo úplná pecka.



Salat  2016-12-03 11:34:37**********9%

Klady:

-Příběh
-Tři hlavní postavy
-Otevřený svět
-Multiplayer
-Neomrzí

Zápory:

Drahé věci a těžké získávaní peněz v Mp + hackeří

Celkové hodnocení:

Hra roku !



borcovic13  2016-09-28 12:03:59**********98%

Klady:

nejlepsi je velky svet hlasky a tri postavy

Zápory:

nothing

Celkové hodnocení:

super hra pro ty co maji radi akci



JokerCZ  2016-08-09 23:25:06**********100%

Klady:

+grafika
+tři postavy
+velký svět
+Grove Street
+multiplayer
+omtimalizace
+tunning aut
+mise
atd.

Zápory:

nic

Celkové hodnocení:

GTA v je o hodně lepší než jeho předešlí díl a to GTA IV,GTA V je prostě nejlepší GTAčko ze všech ale ze San Andreas je na stejno :)



Blackshot  2016-08-05 11:06:30**********100%

Klady:

Velký herný svet,takmer neobmedzené možnosti a sloboda

Zápory:

nič závažné čo by stálo za reč ...

Celkové hodnocení:

Odporúčaná klassika od GTA ktorá zas posunula laťku vyššie :)



Rodderick  2016-07-31 20:48:04**********100%

Klady:

Děj
Otevřený svět (online)
grafika

Zápory:

Děti co hrají online hrozné..a tím myslím malé fakany ve věku 5-13 let

Celkové hodnocení:

Volný pohyb po LA :)



Okay  2016-03-20 11:50:47**********98%

Klady:

Grafika
Příběh
Online
Heisty

Zápory:

Kidi v Onlinu
Hackeři v Onlinu

Celkové hodnocení:

Super hra, docela bez chyb, najdou se snad jen drobné :)



clashCZ  2016-03-13 09:18:39**********100%

Klady:

Dobrý den, chci se zeptat:
- Rád bych GTA V, ale nemám místo na notebooku (Dell Latitude E6420)
SO chci se zeptat, zda je možné jej stáhnout do počítače, pouze jeden DVD a zbylých 6 DVD instalovat na jakémkoliv pevném disku, který je připojen k počítači přes USB kabel
Děkuji předem za Vaši odpověď
-I Naděje někdo mi může pomoci, protože chci točit videa pro GTA V.

Zápory:

velke misto proto se ptam

Celkové hodnocení:

Je to super hra a chci ji mít tak mi prosim někdo odpovězte na email - clashCZtv@gmail.com



tadmen1230XX  2015-12-31 15:01:18**********99%

Klady:

Obrovské prostředí
Příběh
Grafika
Možnosti
Dabing
Stabilní spdla mi pouze 1 za celé dohrání příběhu
Český překlad

Zápory:

Příběh místy nedodělaný(moc rychlý)
při púřepínání mírné nesmysly
Hodinové titulky

Celkové hodnocení:

Skvělá hra doporučuju
Místy může skřípat, ale to se vsákne v všem ostatním



Anonym123  2015-11-29 12:52:24**********95%

Klady:

Obrovská mapa
Nádherná grafika
Skvělá optimalizace
Přepínaní postav
Skvělé překvapující mise
A spousta dalších věcí

Zápory:

Online občas blbne ve stylu dlouhého načítání nebo občasných bugů
1/3 komutity je na nic

Celkové hodnocení:

Skvělá hra která má jako všechny ostatní hry své chyby ale i přes tuhle skutečnost je to nejlepší hra kterou jsem hrál :)



Magistr122  2015-11-01 09:20:43**********90%

Klady:

GTA V je bez diskusí jednou z nejlepších her co kdy byly vydané. Masivní podíl na tom má jistá neobvyklost, něco co by žádné jiné vývojářské studio neudělalo. Jednou z těchto věcí je například postava šíleného maniaka Trevora, který ve hře působí přímo dokonale, skvělý, víceméně realistický příběh. GTA série je známá taky (berte to s rezervou) jako částečná napodobenina reálného života (kupování nemovitostí, upgradování aut, zbraní, oblečení atd.) Tímhle se žádný jiný titul GTA nevyrovná. K tomu patří taky skvěle udělané GTA Online.

Zápory:

Věčně diskutovaným tématem je naprosto hovádská politika Rockstaru, které záleží jenom na byznysu (vydáme hru na kterou bude obrovský hip, vyděláme za to spoustu peněz a na běžné hráče kašlem). Zákaznická podpora tady příliš nefunguje nemluvě o tom nechvalně proslulém portu z konzole na PC. Mimoto jsou dalším z negativ vedlejší mise, které jsou málo propracované, člověk je ani moc nechce hrát.

Celkové hodnocení:

Celkově je GTA V podařeným pokračováním série GTA a hlavně se ROckstaru podařilo tímto dílem předčít GTA San Andreas, které je doteď považované za nejlepší díl.



isux  2015-10-30 23:45:09**********100%

Klady:

+Grafika
+Vtip
+Příběh
+Volnost
+Rádia
+Investice
+Nepřeberné množství aktivit
+Erotika
+Originální postavy
+Dabing

Zápory:

-nic co by se nedalo přehlédnout.

Celkové hodnocení:

Jednoznačně nejlepší hra co vyšla.



DoktorSmrt  2015-06-12 13:06:32**********100%

Klady:

Všechno... možná nejsem náročný, ale je to bomba investice

Zápory:

Neznám...vše běží jak má

Celkové hodnocení:

Nejlepší hra na světě podle žebříčků k 06/2015 - Chcete si koupit něco lepšího?



Blekky  2015-06-09 12:11:53**********63%

Klady:

Velká mapa. Možnost uložit pozici kdekoliv. Pěkná grafika. pěkný podmořský svět.Zajímavě řešený ujíždění před policií.

Zápory:

Tuning aut odfláknulý. u všech je stejný skoro stejný. On-line je zasekaný a musíte vypnout češtinu aby jste mohly hrát. Skončí příběh a už se jen můžete prodat hru, když vás nebaví hrát On-line. Demage aut. odfláklí proti IV. Koupíte si ve hře nemovitost (BAR,Kino atd..) a ani se do nej nemůžete podívat. OMG. Každá postava z singlu má jednu super vlastnost, no trochu zvláštní nový prvek v sérii GTA. Nudné vedlejší mise, tenis, strip bar, joga, kino, kolo. No na konzoly super. V GTA IV jsem si užil víc zábavy jen malá mapa.

Celkové hodnocení:

průměr, zachraňuje to trochu On-line.



apem23  2015-06-08 19:31:22**********95%

Klady:

grafika
příběh
super hra no

Zápory:

problém s loady
čekám tak 30m a nic

Celkové hodnocení:

.



Chuck01  2015-05-23 16:01:39**********98%

Klady:

-optimalizace
-grafika
-hned tři sympatické a nekdy nechutné(každý ví o kom je řeč) hlavní postavy a jejich přepínání mezi nimi
-poměrně hodně zbraní a jejich vylepšení
-tuning aut
-obchodování na burze
-spousta detailů
-příběh (vtipný, dramatický, má zvrat)
-online (může být naprosto vynikající pokud hrajete s přáteli)
-radio
-vedlejší mise
-tři konce (pro ně je, ale pouze jeden správný a to C)
-opět jako u GTA IV, kde váš snad každá mise něčím překvapila
-schopnosti (dává tomu trochu nádech RPG)
-

Zápory:

-nějaký ten bug (Michael si odloží kávu na neviditelný stolek)
-online (sice jsem ho zařadil do kladů, ale on je současně i zápor, protože někdy je fakt na hlavu např.když se snažíte připojit do Práce a hra vám oznamí, že je plná, tak se vám hra dvakrát načítá)

Celkové hodnocení:

GTA V je hrou, která mě od doby posledního Maxe Payne, přesvědčila, že hra může ještě něcím překvapit. Hodnocení velmi zvyšuje skvělá optimalizace (čehož by jsem si v dnešní době cenil) a minum bugů. Bohužel Online je pouez skvělý, když ho hrajete sami a raději sáhnete po SP.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze