Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

KV1  2014-08-28 22:44:48**********99%

Klady:

Masakr nejvic facky, pleskec jak ma byt, nejvic dupec monstra, spleskate 100 příšer za minutu.

Zápory:

Demence hráčů v MP, dat 3 facky a polit kyblem ledovy vody

Celkové hodnocení:

Krutopřísnej nejvíc hra,zapek, nejvíc řezanej masakrRPG



Predy  2014-04-20 19:11:20**********100%

Klady:

Tak hlavně celý tento datadisk mění hru k nepoznání je spojen i s patchem 2.0 který odstraňuje aukci a přidává loot 2.0 takzvaný inteligentní loot kde se nestane že by padla sekera s inteligencí, když hrajete za barbara.

Tento datadisk přidává 5. pořádně temný a povedený akt který si bere vše nejlepší z předešlých 4 aktů a je vidět že si s ním vývojáři určitě pohráli.

Další plus je nová postava Křižák pro každého správného rytíře který má rád hrdinu v naleštěné zbroji je tohle povinnost je to nejvíce všestranná postava a oblíbí si jí jak někdo kdo rád bojuje na blízko tak i ten kdo miluje magii a strategii.

Co je ale hlavní pozitivum tohoto datadisku je takzvaný advanture mód. Nebaví Vás příběh nebo jej znáte nazpaměť? Nebojte v adventure modů vás nic tak zbytečného nečeká heslo je vše hned odkudkoliv co to znamená? Znamená to že celou hru máte odemčenou můžete se libovolně portovat mezi akty z místa na místo a plnit pokaždé jiné questy za které dostáváte zkušenosti, peníze a za kompletní splnění 5ti úkolů v daném aktu dostane truhličku skrývající mnohé někdy i legendární poklady.

Navíc je tu takzvaný Rift. Lokace kterou otevřete ve městě jedná se o zcela náhodně vygenerovaný dungeon s náhodnými monstry, který je zakončený bossem, který Vám dá určitě zabrat odměna je za něj ale sladká.

Nové obtížnosti, mystic paragon 2.0 a hazard a spousty spousty dalšího už jsou jen bonbonky, které hru vyšperkovali k dokonalosti.

Zápory:

Nic

Celkové hodnocení:

Ten kdo na Diablo zanevřel kvůli špatné základní hře by si měl tento datadisk určitě zkusit protože mění hru k nepoznání a to zatraceně dobrým směrem.



Fundak  2014-04-18 21:02:27**********6%

Klady:

- Urcite se mi libilo, to ze se mi to libilo!
- soused mel kuraz kdyz se rano oblekal!
- jsem spokojenej

Zápory:

- nebylo to takovy fajnovy:(
- kez by soused nosil spodni pradlo...
- v nakupnim kosiku nelze pouzivat zetonky

Celkové hodnocení:

po dlouhe a peclive uvaze se nebojim dat teto hre 6 bodu!



lakart  2014-04-01 09:55:48**********100%

Klady:

+ velmi dlouhý 5. akt (dohráno za více jka 12 hodiny poctivého prohledávání)
+ mystic
+ crusader
+ loot 2.0 (naprosto geniální)
+ hudba
+ souboje z bossy
+++ adventure mód (v současnosti pro mě nejzábavnější část hraní diabla3)

Zápory:

tady mě snad nic nenapadá

Celkové hodnocení:

Jsem hodně spokojen. původní D3 jsem hrál nepravidelně a cítíl jsem trochu stereotypnost, ale po vydání patche a datadisku se domnívám, že se už nidky nedostaví.



MaZzi  2014-03-28 10:06:20**********80%

Klady:

70. level
Nový temný akt Westmarch
Mystic
Nová postava Crusader
Lepší looty

Zápory:

Délka 5.Aktu
Cena
Spíše patch než datadisk

Celkové hodnocení:

Celkově se Reaper of Souls povedl. Vylepšili textury itemů, přidali novou classu Crusadera, který je skvělý (něco mezi monkem a paladinem), přidání mystica, možnost změny vzhledu u výbavy přes mystica. Westmarch vám nasadí takovou tu pravou temnou atmosféru starších Diablo. Také vylepšili looty, padání itemů a přidali mystica. Věc, která mě ale docela zarazila byla délka pátého aktu. Ta se vyšplhala na pouhé 4 hodiny s veškerým průzkumem. Tato věc mě docela mrzí. Každopádně RoS se celkově povedl,proto dávám 80%.



Mucha  2014-03-26 23:31:42**********95%

Klady:

-level 70
-nový akt V
-vylepšený loot
-crusader
-ADVENTURE MOD
-nový artisan
-nové skilly
-boj s Malthaelem ;)

Zápory:

-CENA
-mohlo být více nových skillů

Celkové hodnocení:

No co říct, všeci víme, jak mizerně na tom bylo samotné D3. Tento datadisk hru nehorázně vrací zpět do starých kolejí D2. Konečně můžu říct, že HRAJU DIABLO 3 :))))



Jooky  2014-03-26 02:03:49**********90%

Klady:

+ nový akt Westmarch
+ nový charakter Crusader
+ zvýšení max. levelu na 70
+ jeden nový passive skill
+ změny v rámci patche 2.0.1
+ LOOT 2.0
+ nový artisan
+ na 70. lvl padají super věci
+ obtížnosti Normal, Hard, Expert, Master a Torment I-VI
+ zvýšena max. úroveň gems

Zápory:

- poměrně vysoká cena

Celkové hodnocení:

Datadisk je velice povedený. Prostředí Westmarch na vás ihned dýchne a jen tak vás nepustí.



gregi50  2014-03-25 09:58:11**********80%

Klady:

+atmosféra
+celkovo nový piaty akt sa vydaril
+adventure mod

Zápory:

- iba jedna nová postava
- iba jeden nový skill za každú postavu
- datadisk mi príde viac ako patch
- CENA

Celkové hodnocení:

Celkovo sa mi zdá že stúpla obťiažnosť. Keby bola nižšia cena tak by som dal určite lepšie hodnotenie.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze



  • 14. 09. 2018 03:46:57
    PC Vampyr



  • 06. 09. 2018 16:20:02
    PC ELEX