Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Call of Duty: Advanced Warfare

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

TheHofi  2018-03-31 18:06:02**********95%

Klady:

Příbeh, grafika a ozvučení zbraní, postavy a jejich dabing, prostředí, vylepšování Exo obleku, mnoho zbraní, je to poctívá akční jízda.

Zápory:

Slabší soundtrack.

Celkové hodnocení:

A po Call of Duty: Ghost který byly jedny z nejslabších dílu tak jsem dostal Advanced Warfare který je pro mě osobně nejlepší díl z celé série.



Montex  2017-09-18 14:27:48**********100%

Klady:

Exo armory pekny novy nadech call of duty no proste super zabavy sice je to kratky ale multyplejer je dost fajn a sniperky sou fajn a exo zombies a exo survive no pecka

Zápory:

Nic nemam

Celkové hodnocení:

Konečni verdikt moc fajn



Inhumate  2017-02-09 14:24:37**********1%

Klady:

Zvukové efekty

Zápory:

Předvídatelný příběh plný logických děr
Slabší soundtrack
AI nepřátel
Bugy

Celkové hodnocení:

Pro mě je Call of Duty jen ztrátou času. Nuda nuda a zase jen nuda... nebaví mě díl co díl hrát pořád to samé tupé střílení do hromady nepřátel. Dojít z bodu A do bodu B. Každý díl série je stejný jen v jiném prostředí.Pro mě je Call of Duty nejhorší akční série jakou znám. A za tím si stojím!!!!



erixe  2015-04-20 23:59:51**********50%

Klady:

+ inovace v single playeru = exoskelety
+ hezká grafika, i když do nextgem má stále daleko
+ zajimavý multiplayer

Zápory:

- špatná optimalizace
- multiplayer sice zajimavý, ale brzy omrzí
- stále žádná větší inovace (krom exoskletů)
- velmi zastaralý engin

Celkové hodnocení:

Stále Call of duty jaké ho známe



XwerT  2015-02-11 16:58:18**********97%

Klady:

Suprová střílečka, KEVIN SPACEY! Moderní zbraně, double jumpy, Vystřelovací hák jako v JUST CAUSE2!

Zápory:

Nic moc multiplayer :(

Celkové hodnocení:

Úplně skvělá masivně nabušená střílečka! Určitě doporučuji, protože je tam k*rva KEVIN SPACEY!!!



Merle  2014-11-15 01:07:04**********45%

Klady:

Detailní zpracování obličejů a postav
Dobře pojatá budoucnot
Zbraně a granáty
Akce
Zvuk

Zápory:

Grafika - to je jeden velkej vtip, tohle možná tak před 5 lety. Třeba zpracování aut je strašné, tohle bych se i styděl vydat.
Na to jakou to má grafiku, tak je to hodně náročné - optimalizace nulová.
Příběh je nudný.

Celkové hodnocení:

Vypsal jsem výše. Od COD poslední roky moc nečekám, ale i přesto jsem zklamaný.



Sam Fisher  2014-11-11 21:50:46**********85%

Klady:

+grafika
+příběh
+délka hraní
+Kevin Spacey

Zápory:

-sekající se cut-scény (možná problém jen u mě),ale hra jede plynule na 60 fps.

Celkové hodnocení:

No je to CoD,takže to,že vám horda nepřátel nabíhá před mušku,tu ani nebudu rozebírat.Po grafické stránce je hra pěkná,příběh taky ušel (připomínal mi sérii MW).Postavy měly reálné pohyby,takže skvělý Motion-capture.Hra má 11 misí (na Regular obtížnost nějakých 9-10 hodin,bez hledání Intelů).Hra jede plynule na 60 fps (GTX 660),jediný problém jsem měl s loadingy misí a tedy cut-scénami (nehorázné dropy až na 15 fps,sekající se zvuk,obraz,dabing neseděl do obrazu atd.).Možná je to chyba jen u mě.Ale jinak se těším na pokračování.Multiplayer jsem v této hře nezkoušel,protože nesnáším malé mapy s rychlou akcí (dám přednost Battlefieldu)



Richard  2014-11-06 17:31:23**********65%

Klady:

+ grafika
+ hratelnost
+ charaktery podle herců
+ granaty

Zápory:

- příběh velké zklamání
- dialogy nic moc
- zbraně jsou skoro vsechny stejne

Celkové hodnocení:

Hru jsem koupil original novou a taky jsem se na ni hodne tesil. musim rict ze velke zklamani. Pribeh opravdu slaby,bez nakeho super momentku,nebo zvratu. Neni to jako v MW3 kdy se vam z kazde mise vyjevi naky zazitek na ktery jen tak nezapomenete. Hratelnost dobra,celkem svizna. Postavy jsou hezky udelane podle skutecnych lidi. Ale za ty velky penize bych cekal rozhodne neco lepsiho. Priste si opravdu rozmyslet za co utratit 1500Kč.



Bluerain  2014-11-04 11:11:22**********90%

Klady:

+ příběh
+ grafika
+ hudba
+ prostředí

Zápory:

zadne

Celkové hodnocení:

Hra stojí za to si jí koupit a zahrát, nekoukejte jen na grafiku, ale na kvalitu hry samotné, hrál jsem všechy COD a vyzkoušel i všechy BTF, přesto říkám že vždy dám přednost v multiplayeru COD



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze