Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Word  2017-04-09 20:48:57**********85%

Klady:

+ Obrovská mapa s rozmanitými buchony v jednotlivých regionech
+ Nelineární postup příběhem
+ Avatar mluví, a umí angličáky!
+ Hlášky AI parťáků
+ Hromada věcí ke sbírání
+ Easter-eggy
+ Možnost hrát sólo, nebo dělat druhé housle
+ Dospělé téma i podání (na rozdíl od GTA V tady ale násilí nikdy není za hranou)

Zápory:

- Dálkové odstřelování a odpalování náloží přivede nepřátele na vaši pozici, ať jste kdekoliv
- Objednaná vozidla mají tendenci přistávat na nejméně vhodném místě
- Drobné chybky v českém překladu
- Kolísavý framerate v jednotlivých regionech
- "Stlač a drž" akční tlačítka
- Nemožnost vytvářet vlastní přednastavené outfity
- Mikrotransakce (sice nebrání dohrání hry, ale opravdu je jich zapotřebí?)
- Některá místa působí zbytečně prázdně

Celkové hodnocení:

Střelbu střídá cvakání fotoaparátu během honby za co nejlepší výbavou.



hunt  2017-04-08 11:53:21**********90%

Klady:

prostředí
rozloha světa
příběh
grafika
atmosféra

Zápory:

zaměřovač a hud ikony (při vypnutí hud ikon nemožnost sync shot)

Celkové hodnocení:

Vcelku dobrá a zábavná akce.



bůčkin  2017-03-30 15:56:57**********80%

Klady:

Otevřený svět . Možnost dopravy vrtulník auto člun . Spousta zbraní . videa při instruktáži .

Zápory:

Hra se občas zablokuje . Nejsou ukládací body takže pokud misi zkaíte jdete celou znovu a ještě dalších čtvrt kilometru k misi po několikáté je to opruz . Unidat nacpou se kam jen to jde a rozkopou vše o taktyky po misi . Vždy když to nejmíň čekáte . CHyby
UI někdy pomůže ale ve většině je to prostřílej seber a escortuj sám .

Celkové hodnocení:

Hra je to dobrá příběhově to též není špatné . Ale některé chyby viz zablokování a restart hry každý den UI ani nemluvě . Pokud se přes toto přenesete a máte kámoše na co-op budete se bavit náramně v singlu je to dohratelné ale budou chvíle kdy to budete proklínat . V singlu jste totiž cvičný terč a co si sami neuděláte není .



vsw  2017-03-23 17:26:34**********98%

Klady:

- herní "Bolívie", její zpracování, otevřenost světa, mise a široké možnosti jejich řešení, AI parťáci na sychro střelbu

Zápory:

- opakování lokací, AI by zasloužila pestřejší možnosti příkazů, nemožnost přenechání řízení dopravních prostředků AI, nemožnost určení místa shozu auta/vrtulníku, repetitivnost akcí

Celkové hodnocení:

K Wildlands jsem se dostal omylem, tento typ her jsem nikdy nehrál. Po sledování pír videí jsem hru koupil a užívám si ji. Vypsané zápory jsou jen malým nevýznamným mínus, Wildlands mě hodně baví a užívám si to.



LittleDipp  2017-03-22 19:31:05**********99%

Klady:

Celá hra. Příběh,zbraně,skiny.

Zápory:

!NIC

Celkové hodnocení:

!Skvělé!



Inhumate  2017-03-13 11:07:14**********98%

Klady:

krásný a obrovský otevřený svět Bolívie s různorodými lokalitami
propojení singleplayeru a kooperace
grafika a některé efekty
motivace plnit stereotypní úkoly: pro vylepšení dovedností a výbavy
možnosti uprav postav a zbraní
zvuky
české titulky

Zápory:

nemožnost zvolit si, kam dopadne objednané vozidlo nebo helikoptéra
problémy s NAT

Celkové hodnocení:

Ghost Recon Wildlands přináší obrovský otevřený svět s různorodými lokalitami, bezproblémové propojení singleplayeru a kooperace a grafiku na úrovni. Za mě jedna z nejlepších her od Ubisoftu!!



votep  2017-03-08 01:32:26**********90%

Klady:

+Grafika
+Muzika
+Boje
+COOP
+NECOOP
+Zbraně
+Úpravy postavy
+Mega mapa

Zápory:

-Nechápu AI spolubojovníků :-) který nejsou schopný potichu nikoho zabít krom spamingu Q a střílení z krz zdi
-jak sem psal Q a synch.střela prostřelí uplně vše a je 160% šance že trefí
-Neuvěřitelný přehled nepřátel a to že všichni ví okamžitě kde ste
-Nesmyslný UNIDAD/RANKUP viz. zastřelim 4x fialový bez toho aniž by to zaregistrovali nebo stihli poslat vysílačkou tak už na mě letí vrtulníky tanky a všechno :D

Celkové hodnocení:

Je to super :-) a tyhlety zápory jsou ve směs o ničem



Deyv  2017-03-07 22:09:21**********95%

Klady:

-Mnoho možností na úpravy zbraní
-Krásná grafika
-Obrovská herní mapa
-Skvělý Coop
-Možnost hrát i komplet solo
-Možnost hrát stylem tichého zabijáka i stylem Rambo

Zápory:

-Po chvíli možná trochu repetitivní
-U slabších sestav FPS dropy a bugy

Celkové hodnocení:

Dobrá arkádová střílečka s taktickými prvky kterou si člověk nejvíce užije s přáteli v Coop modu. Příjemné ve srovnání s The Division že není nutné sypat do nepřítele XX nábojů aby lehnul.. stačí 1 až 2 kulky pokud má helmu do hlavy a lehne :D



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze