Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Far Cry Primal

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

Inhumate  2017-02-09 14:10:34**********98%

Klady:

Nesmírně atraktivní prostředí pravěku
Roztodivný svět Oros
Nezapomenutelná fauna a flóra
Ochočování pravěké zvěře
Zábava na hodně dlouho

Zápory:

Příběh (co ale čekat od pravěku)

Celkové hodnocení:

Hezčí po vizuální stránce než Far Cry 4.Nepotřebuje o stupeň lepší grafiku o stupeň lepší rozlišení textur.Aby hra vypadala vizuálně hezčí stačí na hře zamakat!U mě nejlepší Far Cry Primal z celé série Far Cry!!!



Navrc  2016-09-12 21:26:38**********90%

Klady:

originalita, grafika

Zápory:

hloupost některých soubojů

Celkové hodnocení:

Hra je velmi pěkná, doporučuji si zahrát.



Rodderick  2016-07-31 20:55:26**********100%

Klady:

Pravěk
otevřený svět

Zápory:

žádné

Celkové hodnocení:

z moderní doby jak je klasa u Far Cry má člověk tu možnost poohlédnout jak to vypadalo miliony let př. našim letopočtem :)



Epi  2016-07-01 20:24:12**********90%

Klady:

- Pravěk
- Nové okénko do Far Cry série
- Skvělá atmosféra
- Suroviny dávají smysl
- Lov zvířat už není jen do počtu

Zápory:

- Pokulhává příběhová stránka
- Málo vedlejších misí ( chápej jako moc těch repetetivních)

Celkové hodnocení:

Epická pravěká jízda , která předčila má veškerá očekávání a já se bavil kupodivu fakt hodně. Rozhodně stojí za koupi :)



XMutant  2016-06-19 19:23:33**********89%

Klady:

Far Cry Primal byl vskutku jedinečný nápad, který předčil všechna má očekávání. Neokoukané prostředí, brutalita místních kmenů a syrovost vlastních soubojů. Ochočování zvěře s lovem mamutů už jsou jen pomyslnou třešničkou na dortu pravěké zábavy. Primal by někdo mohl osočit z vykrádání a přeskinování předchozích dílů, ale opak je pravdou. Jedná se o jeden z nejoriginálnějších dílů s výbornou hratelností. Lov zvěře, crafting, dobývání táborů i šplh po skalách tu dává mnohem větší smysl než v kterémkoliv z předchozích dílů. Od vydání také hra dostala zdarma stažitelný HD texture pack a nový survival mod, co hratelnost mění téměř k nepoznání.

Zápory:

Hře toho nemám moc co vytknout. Snad jen profláknuté kopání pastí na mamuty mi tu jaksi chybělo.

Celkové hodnocení:

Nejsvěžejší díl, překvapivě hodně nových nápadů. A ty staré do současného konceptu pravěku k sobě patří jako Miloš a Becherovka



thorly  2016-03-25 20:41:26**********8%

Klady:

ochočování zvířat
pasti
grafika
země Orosu

Zápory:

krátký příběh
málo zbraní

Celkové hodnocení:

super



anonim  2016-03-13 20:12:55**********100%

Klady:

pasti, ochočování zvířat, prakticky jiné prostředí od minulých dílů, grafika, rozlehlost mapy, hromada vedlejších úkolů a hlavně JEZEVEC

Zápory:

kratší příběh, málo zbraní

Celkové hodnocení:

KUPUJTE



dietriX  2016-03-07 00:26:43**********100%

Klady:

Atmosféra příběhu,grafika,dobrý příběh, Velké země Orosu, Konečně změna oproti předchozím dílům.Nejlepší Far Cry stejně jako FC 1 jak už bylo zmíněno :)

Zápory:

Kratší příběh,ale s vedlejšími úkoly je o dost delší.

Celkové hodnocení:

SUPER



BackPa  2016-03-06 20:21:06**********90%

Klady:

Zpracování Orosu
Optimalizace
Příběh
Grafika

Zápory:

Kratší příběh, který je ale stále delší, než u drtivé většiny dnešních her.

Celkové hodnocení:

Far Cry Primal hodnotím pozitivně a je to pro mě druhé nejlepší Far Cry. FC1 asi už žádný díl nepřekoná. Konečně příjemná změna - FC3 přišlo s něčím novým a FC4 byla jenom mírná evoluce, která už tak nebavila. Zatímco Primal si bere to nejlepší z těchto dvou dílů a ještě to vylepšuje. Sběr materiálů teď má větší smysl (výroba věcí atd.. V době kamenné si těžko člověk zašel koupit do obchodu např. chatrč), změna prostředí je příjemná a jeho zpracování je excelentní (zvláště přechody mezi dnem a nocí), změna zbraní je taky super, konečně to není jen střílečka, kterých tu jsou stovky. Ochočení zvířat je taky super nápad, zvláště potom jízda na nich. Rozhodně doporučuji koupit.



Petr  2016-03-03 10:45:24**********20%

Klady:

Grafika

Zápory:

Pasti, inteligence, celkově spíchlé horkou jehlou, po 3 hodinách hraní nuda, unistal.

Celkové hodnocení:

Nastavená kaše bez koulí, a to jsem se tak těšil.



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze