Zascrolluj nahoru
Email  xzone@xzone.cz   Telefon 415 652 090 (8:00 - 16:00)

RECENZE: Metro: Exodus - Day 1 Edition

Líbí se vám tato hra či vás zklamala? Dejte o vašich názorech na ní vědět ostatním hráčům. Stačí výstižně vyplnit klady, zápory a celkové hodnocení.

Seřadit podle:

DataProcent

mewerick  2019-06-04 20:39:23**********100%

Klady:

Grafika
Hudba
zbraně
příběh
Anna a Miller

Zápory:

Hra není podle knížky,je to spíš jako utržený konec knihy a začátek hry,ale chápu,že být zase v tunelech už by asi nebylo tak rajcovní.Občas mi neseděl hitbox příšer ale to je asi jen osobní záležitost.

Celkové hodnocení:

Hra je to velmi povedená,příběh je dobře napsaný.Svět působí uvěřitelně.Co mi vadilo byla absence nahraní jakéhokoliv uložení.jednou jsem to podělal a musel jsem dělat celý chapter znova:(Za mě nejlepší hra tohohle roku



Azaziel  2019-05-22 14:08:42**********95%

Klady:

Dobrá střílečka.
Suprový prostředí.
Far cry new dawn se může jít zahrabat ve vytvořeném světě po atomové válce.

Zápory:

Předvídatelnej děj.
Foto režim - chybí tlačítko fotoaparátu a ukládaní fotek.

Celkové hodnocení:

Luxusní hra.Mám metro auroru a pořád čekám na to dlc co mám předplacený!



Sam Fisher  2019-04-05 17:50:49**********60%

Klady:

+Příběh
+Gunplay
+Pořád je to staré dobré Metro
+Dynamické počasí
+Audio stránka hry
+Možnost výběru (hrát mise ve dne či v noci)

Zápory:

-Osekané grafické nastavení
-Nemožnost vypnutí Motion Blur
-Technický stav (bugy,glitche)
-Epic Games Store

Celkové hodnocení:

Takže jak bych začal...Hra si zakládá na příběhu,který je opět perfektně vyprávěn a zpracován.Přesun hry z úzkých chodeb a tunelů metra do otevřenějších lokací se také povedl.Pořád je to to staré dobré,hororové Metro.Střídání dne,noci a počasí dobře promíchává karty v hratelnosti.Buď hrát mise v noci,kdy stráže spí,ale monstra jsou na vzestupu,nebo naopak ve dne,kdy stráže jsou vzhůru a ve větším počtu,takže záleží jen na člověku,co mu vyhovuje.Morální systém,taktéž bez chyby.Co se týká audia,krásně zpracované,pořád jsem měl strach odkud na mě cosi vyskočí a vytí hlídačů mě straší ještě teď.Bohužel toto je vše,co se dá na hře pozitivně hodnotit.Tady se dostávám k negativům celé hry.Technická stránka hry je slabá.Od osekaného grafického nastavení,které je limitováno na presety Low,Medium,Ultra atd.Lze si zapnout/vypnout Physx,Teselaci,Hairworks.Ale možnost nastavení antialiasingu chybí.Taktéž nelze vypnout Motion blur ve hře,hra i na LOW nastavení Motion Bluru,vypadá jako mázlé hovno,i na Ultra preset.Lze jej vypnout v config souboru,ale to vám zase může pokazit hru,takže doporučuju jen na vlastní triko.Hra obsahuje také dost bugů a glitchů.Některé úsměvné,některé méně a některé,kvůli,kterých bych vyhodil PC z okna.Posledním příkladem je bug,kdy se vám načte save,který jste si uložili pár hodin zpátky,i když víte,že jste ukládali hru minutu nazpět.Takhle mi to ta hra udělala 2x,pokaždé jsem přišel o pár hodin postupu hrou.Tohle jde ruku v ruce s tím,že je hra jen na EGS,kde nejsou cloud savy,které by tenhle problém jaktakž vyřešily.Celkově bych hru hodnotil,když teda pominu technickou stránku hry ,na takových 90/100.Bohužel po kontroverzi kolem přesunu na EGS před vydáním,nedodáním Day1 bonusů,které byly hráčům slíbeny,naprostým pohrdáním zákazníků ze strany vydavetele a EGS a technickou stránkou hry,nemůžu jinak než dát 60/100



hunt  2019-03-23 20:46:19**********96%

Klady:

celkové zpracování
atmosféra
prostředí
příběh
grafika
průzkum světa
stealth přístup
monstra
crafting

Zápory:

absence výklonu při míření

Celkové hodnocení:

Výborná a pečlivě vytvořená hra!



Live  2019-03-01 19:03:59**********10%

Klady:

+ Grafika
+ Atmosféra
+ Počasí

Zápory:

- Děsně nepřehledné (úkoly nevíte kde, co a proč)
- NPC je hrozné

Celkové hodnocení:

Hru jsem nainstaloval a asi po dvou hodinách hraní ji s radostí zase smazal protože to je naprostá katastrofa. Hledáte kde máte udělat to co vám zadali protože vás nikdo nikam nenavede, healovani je jako z her které mají ročník 90, střelba a chování zbraní je fakt špatné. Hra mě nezaujala a spíše silou vůle jsem se nutil abych i neodinstaloval už po půl hodině. Za mě vzhledem k ceně a tomu že si tahle Béčková střílečka hraje na něco na co nemá 10%



Deyv  2019-02-25 10:42:51**********100%

Klady:

Skvely pribeh, vice svobody, post-apo Rusko, postupne vylepsovani Aurory, upravovani zbrani za pochodu, stale husta atmosfera

Zápory:

Par bugu nic vazneho
Epic Game Launcher

Celkové hodnocení:

Na hru jsem se tesil od chvile co jsem videl trailer z e3 (2017). Jedine co je spatne je exlusivita na Epicu protoze ten launcher opravdu nenabizi jic oproti konkurentum (Steam, Uplay, Origin atd.)



Pjetro  2019-02-19 22:31:16**********95%

Klady:

Napětí ve hře a atmosféra
Postavy
Suprovní příběh

Zápory:

Poměrně krátká hra (podobně jako 1 a 2)
NPC si prostě jedou svoje a kvůli toho působi strasně uměle(nereagují na vaši činnost v jejich okolí, prostě musí dokončit svou větu)

Celkové hodnocení:

Super hra s atmosférou a dobře navrženými lokacemy. grafika je Podobná a zároveň lepší jako v last light redux. NPC bohužel působí uměle. Čekal jsme více upgrade na zbraních a hra je poměrně krátká. Ovšem nelituji



Lucas  2019-02-16 13:15:54**********100%

Klady:

+Příbeh je dokonalej..ten soudtrack a epické momenty dohromady dělaji z toho opravdu nezapomenutelný zážitek
+Anna
+Graficky bomba... Poušť a les !!! to bylo
+Vlak...cítil sem se tam jak doma
+Upgrady zbraní je celkem velkej
+20-22h to trvalo dohrát takže za mě super

Zápory:

-dohráno ... doufám že DLC příjde brzo

Celkové hodnocení:

Doporučuju každému!!co mají rádi fakt dobrej příbeh



Přejít na stránku:

Počet na stránku:


Nové recenze